30713
TES
-
#1501 Gépigényről lehet tudni valamit? Remélem nem lesz olyan gány hulladék optimalizálás terén mint a new vegas. Mert az stabil 60 fps-t sem tud tartani olyan látvány mellett. Ráadásul a mapján alig van valami. -
#1500 valóban nagyon faszák voltak. nekem személy szerint point lookout volt a kedvencem.
Szerencsére Skyrim-hez azt ígérik. hogy hasonló kaliberűek készülnek (vagy méginkább morrowind) és kevesebb lesz belőlük, de sokkal inkább tekinthetők majd kiegészítőnek mintsem DLC-nek.
ami JÓÓÓÓ :) -
#1499 Teljesen egyet értek. De azért a new vegas-os old world blues dlc azért rávert még a f3-as dlc-kre is. Pedig az nagy szó :) -
mike01010101 #1498 Az F3 dlc sorozata szerintem etalon. A Pit vagy Point lookout akar onallo jateknak is megallna a helyet. A new vegas-nal szerintem mar nem ennyire pozitiv a kep dlc vonalon. -
#1497 De azért az F3 dlc-jei elég ütősek lettek :) -
#1496 ...én legalábbis még nem vagyok a digitális változat híve, hogy a dlc-ket úgy vegyem meg. -
#1495 azon gondolkoztam, hogy dlc-k terén mit ígérnek? gondolom lesz jó sok.
ha a fallout3 példáját nézem, akkor kissé idegesített, hogy megvettem megjelenéskor, aztán a dlc külön iszonyat borsos áron jelentek meg jó későn, nem is érte meg (ráadásul nem is voltak kompatibilisek a magyar verzióval vagy mi volt), majd eladtam a sima változatot, és megvettem az angol goty-ot, minden dlc-vel egyben. az oblivionnal sem volt egyszerűbb, ott meg külön van egy shiveringem meg egy kotn-om... -
Nos #1494 Nekem jó a digitális, én csak úgy vettem az elmúlt 1-2 évben. Nem foglal helyet, nem kell pakolgatni.
De mindenkinek amit szeret, csak jönne már. -
#1493 én olyan 16-18 ezerre tippelem.
emlékszem, hogy anno az oblivion is annyi volt(16) pedig az a kiadás egy fadobozos Skyrimhez képest kispálya :D -
obe #1492 nekem megfelel majd a polós-poszteres-képeslapos-soundtrack-os kiadás kb 10 ezerért, a fadobozos iszonyú drága lesz, pedig én az évi 4-5 játékomat általában gyűjtőiben veszem, ha valóban tartalmaz valamit, nem csak digitális pluszt, de ha a lélektani 20 ezer forint fölé csúszik az ára, nem veszem meg..
már egy ideje lesem az egyik vidéki media markt-ban, 5 doboz porosodó withcer 2 legdrágább edisön, most 16 vagy 18 ezer...az egyikért nagylelkűen felajánlok karácsony előtt 12 ezret -
#1491 még én sem tudom csak azt, hoyg KELL :D -
#1490 egyik kezemben kard, másikban egy jó kis buzogány. egy nagyon eccerű északi barbárt fogok elsőnek indítani, és szanaszét csépelek mindenkit :DDDD -
Bandris86 #1489 Olyat hol lehet venni? -
#1488 Duncan mindig is jól írt. a többiek viszont nem :D Talán még egy kivétel van. -
ratgab #1487 Köszönöm szépen! Cikk végére érve már láttam én is, hogy Duncan követte el az írást! Szerintem ez a cikk most igen jóra sikerült (régi stílust, humort és játékszeretetet véltem benne felfedezni, amik még a PCGamer időszak cikkeire voltak igen jellemzők!)! -
#1486 Fadobozos spéci kiadás alig várom, hogy a kezemben tartsalak! -
#1485 GameStar 2011. Szeptember.
az író: Duncan
Dupla címlapos kiadás. A 2 variáció közül az egyiken a SKYRIM található. -
Atilorn #1484 Egy kezemen meg tudom számolni, hányan gondoltak a bal kezesekre. Senki. Végre a bal kézben foghatom a kardot, jobban a pajzsot. Nagy cuppanósat a Bethesdának. -
ratgab #1483 Cikk alapján jó hír, hogy egy-egy helyre bemenve csak először szintezi a játék az ellenfeleket, ha oda később visszamegyünk ugyanakkora szintűeket fogunk találni (Dragon Age Originsben emlékszem hasonlóra), mint korábban. -
ratgab #1482 Most olvasom a cikket! Nem tudom melyik újságból van, de nagyon jól ír a srác!
Harcleírásoknál ihletet is kaptam: Egyik kézben egy méretes kard, másikban egy dizájnos tőr fog pihenni (legalábbis tuti lesz egy ilyen karakterem is a már megszokott 2 kezes fegyveres, pajsz-buzogány-kard vagy akármi mellet, de egy tőr+pajzs kombináció is érdekes lehet).
Viszont a másik szerintem nagyon hangulatos módszer mágusoknál (természetesen a mindkét kézben pihenő tűzlabda vagy egyéb, esetleg mindkét kézben különböző varázslat mellet) az egyik kézben varázslat másik kézben varázsbot. Esetleg egy Gandalfhoz hasonló kard+varázsbot kombináció is bizonyosan érdekes élményt fog nyújtani!
Igen felcsigázott a cikk! -
-
Although #1480 Nos nagyjából egyezik az előzetes hírekkel. Az egész majd a harcokban vizsgázik. Meg mennyire lesz jó az alkímia illetve a souls gems. Milyenek lesznek a dungeonok, A questek. -
Jocisan #1479 Sziasztok!
SKYRIM – Perkek, Faji Képességek, Statisztikák…
Jó olvasást! -
Although #1478 Fallout 1,2 az rp-sek számára legenda. És az FNV inkább képviseli az folytatás szemléletét. Mint a Fallout 3. -
ratgab #1477 Én játszottam Fallout New Vegassal és Fallout 3-al is, de nem tudom egyértelműen azt mondani, hogy New Vegas jobb. Van amiben jobb, de van amiben viszont az előd lett jobb. Persze szigorúan szerintem! -
ratgab #1476 Másik érv, hogy baromi szórakoztató, harmadik érv, hogy oblivionban is a legjobb guild, legjobb questsorozat hozzájuk tartozott! -
#1475 köszönöm, hogy ezt megfogalmaztad helyettem (karakterekre vonatkozó rész) :)
+1
NV-os hozzászólással is maximálisan egyetértek. Korábban írtam vagy itt vagy falloutos fórumban talán, hoyg nekem NV ezerszer jobban áthozta a fallout hangulatot mint a bethesdás f3 és ez nagy részben a hihetetlenül jól sikerült karaktereknek köszönhető. Bárcsak kölcsönvettek volna pár embert obsidiantól a fejlesztés alatt (remél) :D -
Although #1474 ott van az öreg a kisvárosi kaszinóban ugye.. a szövegével. "youngster..." :):) -
#1473 Fallout NV az nagyon jól sikerült :) Olyan szintű egyéniségeket sikerülne csiálniuk Skyrimben nagyon örülnék neki magam is. -
Although #1472 Hm :))) Ez jó amit írsz. Csak van egy gond. A Fallout New Vegas. Jópár nagyon szépen kidolgozott karakter van benne filmszerű bejátszások nélkül. Csak azt az Obsidian csinálta. :)Tény nem annyira üt mint az említettek de nagyon jók. Mókás fickók egyéniségek mint a főgonosz kkari. vagy dr. House. :) -
#1471 "A witcher teljesen másra ment rá nem ígért többet mint amit kaptál."
Nem igaz. Skyrim sem ígért semmit, maximum amit Te belegondoltál/reméltél. Ez volt a Witchernél is.
"Most épp abba reménykedek legalább a karakter úgy fognak élni mint a Witcherben."
Ezt felejtsd el. A Witcher inkább egy interaktív film az RPG-k között. Az ilyenekben (Mass Effect, Witcher, Dragon Age: Origins stb.) a hasonlóan kidolgozott karakterek (múltjuk, sorsuk bemutatása, ahogy együtt halad az életük a játékoséval stb.) kivitelezhetőek, de egy Oblivion szerű nyílt/teljesen szabad világban ez nagyon nehéz lenne. Ugyanis előbbiekben az átvezető és közbenső filmszerű jelenetek tették a karaktereket annyira élővé. -
Although #1470 Nem mondanám mindent a saját értékei szerint próbálok értékelni. A Skyrminál reménykedtem először hogy az oblivion tényleg jó rendszerre meg esetleg a Bioware karakterkészítés szintje esetleg találkozik. :)
A witcher teljesen másra ment rá nem ígért többet mint amit kaptál. A Skyrimnél főleg az idegesít hogy Tod aki kitalálta ezt a rendszert most be akarja dumálni hogy a heal az egyenlő az erővel. Ilyen apróságok zavarnak. pl. :)Mikor ha valaki ő tudja mit tudott az Obi rendszere hiszen ők csinálták. :)Most épp abba reménykedek legalább a karakter úgy fognak élni mint a Witcherben, erre céloztam. :) -
#1469 Arra utalok, hogy attól még lehet nagyon jó egy játék, mert nem attribokat számolgatsz, meg nézegetsz... Így a Skyrim is lehet jó játék. (Elég érdekes egymásnak ellentmondó nézőpontod van :)) -
gseldon #1468 Már bocs, de a Bioware sem egy író által előre novellákban megírt karakterekkel dolgozik sem a DA-ban, sem a Mass Effectben, sem az NWN-ben, KotoR-ban stb. Mégis tudnak minőségi, nagyon kidolgozott karaktereket alkotni. A Bethesda meg nem... Ők inkább tech-guruk és a látványra meg a nagy világra mennek rá. -
#1467 tekintettel arra, hogy a witcher univerzum egy író által novellákban jól kidolgozott univerzumból és annak a karaktereiből ered, a TES meg nem, szerintem olyan karakterekre nem érdemes számítani. -
Although #1466 Nos az teljesen más jellegű ose rendelkezett egy ilyen szépen felépített rendszerrel. De nagyon kíváncsi leszek amit már írtam vajon az npc-k között lesznek e olyanok mint Zoltan,Triss, etc :)) -
#1465 A Witcher 2 is szép konzolos karakterfejlődéssel rendelkezik, csak megsúgom neked, mint rajongójának :) -
Although #1464 Vaagy írhatunk a Bethesdának hogy adjon ki egy 2.0-át is mint a Witcher fiúk és abba tegye bele ezt is választható opcióként :) -
Although #1463 Röviden. Lesz a Heal meg a stamnia, meg a mana, meg egy kicsit leegyszerűsítve a skill rendszer athletics, acrobatics meg ilyenek nélkül :) egy mondatban röviden :) Tehát attribok nuku. Lesz egy szép konzolos játékunk. :D Azért ne aggódj sok új dolog is lesz. viszont a karakterfejlődés a szép konzolos lesz az Obihoz képest. :) Én is ezen szomorkodok épp :) Talán majd valami jófej moder visszateszi :) -
#1462 röviden: egyik se marad :) bocs de most nemtok leírást keresni neked, de valaki biztos szívesen megteszi