30713
TES
  • Atilorn
    Akkor nyomd fel 100%-ra, mert a Skyrim szinte minden szempontból sokkal jobb lesz.
  • renato999
    Már sikerült mindent megoldani, de azért köszi a segítséget ! Az eddig Oblivion játszásból azt vontam le, hogy eddig a Skyrim 70%-os eséllyel TUTI VÉTEL !!
  • Atilorn
    A magyarítást csak a patch után rakd fel, abból is az újabbat. A Morrohun oldalán megtalálod.
  • koschwarz
    rossz nyelvű patch-et akarsz feltenni. nem mindegy, hogy UK angol, vagy amerikai, vagy esetleg az EU-s változatú patch kell.

a magyarításban nem tudok segíteni, de elképzelhető, hogy nem minden angol.
  • renato999
    És még az lenne a problémám, hogy feltettem a magyarítást, de sok sz9veg angol maradt !
  • renato999
    Tudnátok nekem segíteni ?

Mesélt nekem ma az egyik osztály társam a Skyrim-ről, és elkezdett érdekelni, ezért, hogy legyen egy kis tapasztalatom az Elder Scrolls világáról, letöltöttem az Obliviont, hogy kipróbáljam ! Próbáltam patchelni, de mindig hibaüzenetet ad ! AZ Old file not found hibaüzenetet ! Tudja valaki, hogy ez miért van ?
  • Laza
    Nekem is régen volt már ezekre időm meg energiám. Több mint 3 éve nincs időm ilyesmire napi rendszerességgel, sőt, alapjában véve játszani is alig ... max este 10 után :)
    A régi szép időkben még simán végigjátszottam a hétvégéket ... most meg asszony és a gyerek viszik az időt, de így van ez rendjén :)

De már nagyon OFF témában vagyunk :)

ON
    Már csak 24 nap :)
  • Laza
    L2-t Én még a Taiwani/USA bétától nyomtam :)
    De nem bírtam sokáig csak pár hónapig, mert az nekem nagyon grindelős volt.
    Utána nyomtam SWG-t, EQ2-t, meg GW-t ... majd jött a WoW :) Nálam az ötvözött mindent, ami miatt képes az ember újra és újra leülni egy MMO-hoz. De persze mindenkinek más az ízlése :)
    (és kipróbáltam közben mindent, mert itt figyel a polcon a Conan, Warhammer, Aion, stb)
  • Pretorian
    Engem sosem izgattak az MMO-k, Guild Wars Trial-al próbálkoztam valamikor 2006-ban, de nem igazán jött be. Aztán 2 éve Steam-en megvettem a Guild Wars GOTY-t magamnak is meg haveromnak is. Kb. 5 napot játszottunk vele, aztán ennyi. Nekem nincs sem elég időm, sem türelmem ahhoz, hogy mindenféle skill/perk kombinációkat kísérletezzek ki, meg community oldalakat olvasgassak, szóval sosem voltam, és sosem leszek igazi kocka.
  • Magiszter
    Én viszont kb 1 hétig WoW-oztam. Meguntam, nem fogott meg. Lineage 2-vel viszont majd 4 évig napi szinten. Csak ott meg szétment a klánom ezért hagytam abba. Szóval ízlések és pofonok kérdése az egész. Ezt a Conan-t lehet majd kipróbálom egy szép napon, úgy látom Free to Play.
  • Laza
    Én évekig WoW-oztam (eredetin) ... a Conannal is játszottam 1-2 hónapig. A Conan Dög unalmas, 0 hangulat. Nem véletlenül váltott üzleti modellt.
  • Laza
    Kíváncsi lennék kinek célzod a "hülye ötletek", meg a "akinek a hülyeség", meg a "Bőven el lesztek látva. Viszont számunkra az az irány amit írsz halálos mert még egy dolog el veszne amiért mi az rpg-t játsszuk mert modokban nem fogjuk megkapni." mondatokat, mondatrészeket?
  • Although
    Sorry a kicsit sok offért de ezt még gondoltam beteszem. A Toth amon
    nagy csatája mi még nem jutotunk el ide ez előtt vagyunk.
    Toth amon
    A többit a fantáziádra bízom. Ez egy baromi erős guild lehet. A healerjeik szinte mindenkit életben tartanak a buffokkal meg spelljeikkel. Egészen elképesztő koncentráció és taktikai repetoár ez kérem szépen. elnézve a felvételeket kizárt hogy idén le tudjuk győzni ezt a bosst.
  • Although
    Persze ma már így néz ki :)
    Catacombs
    És ez az a zene amit sose fogok elfelejteni .:)
    Off bezárva
  • Although
    Az egész világot áthatja a fájdalom és a drk fantasyk hangulata minden quest ezt adja vissza jórészt :)
    Denisty quest
    Az biztos nekem hiányozni fog ha egyszer véget ér az emberek is akikel játszok meg a világ is.
  • Although
    OFF. Nos én csak a Conan-al játszok de az egész játéktér rendelkezésre áll solo szinten is. Van egy denisty quest ami lv5-től lv80-ig tart. amikor épp van időm akkor a haverokkal, zömmel nem magyarok, játszunk eg kis crpg-t hasonlott mint a Dragon Ageben csak emberekkel. A T3 raidot idestove egy éve nem tudjuk befejezni, jószerével csak pár elit guildnak megy. A t4-et még senki nem fejezte be ha jól tudom. És most jött ki egy új turan raid. Nekem maximálisan visszadja a világ hangulatát. Persze én rp szerveren játszottam leginkább ahol minden héten eventeket szervezett vagy a svéd kiscsaj vagy a egy angol gyerek. Ráadásul csak az hetek normál használat mellett, hogy a denisty questet végigvidd. És választhasz elég sok classból. És a khitai megint az most hogy a lökött WOw-sok számára nerfeltek szinte mindent mostmár nem annyira de azelőtt egy normál nem hardcore grouppal jó ha 10-ből 2-3 szor nyertünk. HM modok pedig igazi vérfürdők voltak. Nekem speciel pont ezért tetszett a Conan és ezrét utálták a wowsok leginkább mert szoptak mint a tokos borz. És még mindig nem elégedetek pedig a funcom felére nerfelte az összes dungeont :)
    Idestova 2 éve már...És amí a funcom ilyen meg ehhez hasonló dungeonokkal nyomja tele mint a Necroppolis addig én benne leszek mert megéri nekem :) Persze időnként kell szünetet tartani. :)
    Necropolis aoc
  • Nos
    Magánvélemény, de szerintem hangulatilag az összes eddigi MMO gáz. Milyen már az, hogy körülötted még vagy százötvenen csinálják ugyanazokat a questeket. Aztán ha leírtottál egy gonosz, hírhedt, ismert főgonoszt, akkor csatlakozol valakihez és leütöd még egyszer, mintha még meg sem történt volna.
    Semmi normális story nincs egyik MMO-ban sem, igazából mindegyik egy simpla hackandslash. Annyi, hogy ha kell még egy kis bármi, akkor mindent meg lehet még csinálni 25-ször. Fujjjj
    Én utálom őket, de persze változhat ez még, ha változik a koncepciójuk.
    De egyelőre FUJJJJJJJJJJ
  • PiszkosFred
    Ha jol emlekszem, akkor minimum 2-3 eve mar fejleszik. Nem kerulheti el a sorsot a TES sorozat sem. De ellentetben a tobbivel, nem hiszem hogy leallnanak az 5 evenkent megjeleno singleplayeres verzioval sem, bar utobbi csak tipp.
  • ratgab
    Warcraft 4 és természetesen egy Kotor 3 is jöhetne (ehelyett az.... MMO helyett).
  • Atilorn
    Én is ezért gyűlöltem meg az MMO-kat, mert rá megy az eredeti sorozat. Így volt a Warcraftnál is. Sokkal jobban örülnék egy Warcraf 4-nek, mint a 860-adik WOW kiegészítőnek. Szóval, nem kell ebből MMO, mert elmegyek hozzájuk, és szétrúgom a seggüket, persze miután kinyaltam, a Skyrim miatt.
  • ratgab
    Speciel a Unique Landscapse modban baromi jól el volt készítve a terep és az erdők is. Köröket vert az eredeti terepre!
  • ratgab
    Ne legyen már ebből is MMO!
  • ratgab
    Kingdoms of Amalur is jófajta lesz!
  • Although
    Egyébként nem tudom de nekem az oblivion erdei tájai nagyon bejöttek a hatalmas fákkal. Nyilván ezen a téren egy nyitott világban nem lehet végtelen számú polygont használni mert a világ legjobb gépe is kevsé lenne. A Witcher 2 tényleg nagyszerűen tálalta a dolgokat egy perszre se érezted igazán hogy zárt világban vagy. De az attól még az volt. Kb a Dragon Age szintje ami nagyon jó, de semmiképp nem összevethető egy teljesen nyitott világgal. Az elder Scrollok így is sokat töltenek mert lehetetlen lenne az egész világot egyszerre betölteni, ha ezt még sűrű erdőkkel fokoznák mindenki szidná az anyjukat.
  • Although
    Nos igen személy szerint én is hónapokat elpötyögtem úgy az Oblivionnal hogy a főküldi végének közelébe se értem.
  • Although
    Ez mindaddig nem baj míg a Bethesda nem veszi figyelembe a hülye ötleteket. Mert akinek a hülyeség kell azok modokban tömegével meg fogják kapni a modok 99% ebbe az irányba mutat. Bőven el lesztek látva. Viszont számunkra az az irány amit írsz halálos mert még egy dolog el veszne amiért mi az rpg-t játsszuk mert modokban nem fogjuk megkapni.
  • Although
    Nos A hegyekben ritkán találkozol sűrű erdőkkel. Rpg egyik lényege pont az életszerűség a tájak és a karakterek megalkotásában. Tényleg amire te gondolsz az talán egy Crysis semmikép nem az rpg-k világa. A gond kezd elmosódni a határ a játékfajták között a nyereség növelése véget és ennek ez a vége kiegyenlíthetetlen véleménykülönbségek bizonyos dolgokban.
  • r4pt0r
    Sok, vagy a legtöbb RPGt, vagy más játékot végig lehet vinni 2 óra alatt.
  • Laza
    Szerintem senki nem mondta, hogy 'dzsungel' kell, meg hogy tök ugyanolyan, mint ami a Witcherben van ... csak hasonló, azaz már önmagában hangulatos és olyan érzés, mintha igazi lenne :)
    De ezek csak vágyak :)
  • broman191
    Rendben, de arról volt szó bugok kihasználása nélkül 2 óra a 2 óra. :D
  • Seth
    Morrowind meg 5 perc alatt, nagy dolog :)
  • broman191
    Két óra alatt is végigjátszható a Skyrim

RLY?!
  • PiszkosFred
    Ha a TES VI esetleg Black Marshban fog jatszodni, na ott lehet jogos igeny. Vagy ha vegre jon a korabban beigert MMO, ott lesz lehetoseg olyan dzsungelre, hogy az orraig nem lat az ember :) (persze akkor majd jon megint a kinek milyen gepe es mit bir el dolog)
  • PiszkosFred
    Nem vedtem a jatekot, vedje az, akinek hat anyja van :) Volt idoszak, amikor rengeteg energiat beleoltem a TES vilagaba, akar a TES kozosseg, akar jatekvilag szempontjabol. De ennek vege, igy par eve meg talan erdekelt volna, de most pont magasrol leszarom, kinek mi tetszik, ezert aztan szemelyeskedest ne varj tolem, meghalni sincs energiam, nem hogy anonim emberekkel vitatkozzak...

En azon mosolygok, es errol szolt a komment, amikor olyan elvarasokat tamaszt valaki, ami szinte a jatek univerzumanak a megeroszakolasa lenne. De most komolyan, suru erdo, vagy dzsungel Skyrim tartomanyban, csak mert valahol, egy masik jatekban az jol mutatott?
  • Laza
    Mindenkinek meg lehet a véleménye, és természetesen a játék előtt csak annyiból, amennyit látni engedtek. Szóval feleslegesek az ilyen burkoltan személyeskedő hozzászólások azért, mert valakinek más a véleménye mint a Tiéd.

Egyesek meg már a legkisebb kritikán is úgy fel tudják húzni magukat, hogy képesek lennének a vérüket is adni a játék védelmében ;)
  • Atilorn
    A Witcher 2-ben, mikor kólbászoltam a dzsungelban, vártam már, hogy mikor toppan elém Maugli. Skyrimet úgy kell elképzeli, mint pl. Svédországot. Egyébként van egy kép a lombhullató erdőröl, szép nyírfákkal. A kérdésedre a válasz: hiányolom a képekről Vilit.
  • PiszkosFred
    Mar az mosolyogtato, hogy par perces videok es par tucat kep alapjan fintorog a nagyerdemu, mert valamit nem latott vagy latott egy felkesz termekben. Az meg hab a tortan, hogy suru dzsungelt akar az ember egy olyan teruleten, ahol ez - Tamriel szempontjabol - keptelenseg. Kb akkora hulyeseg, mint szidni az egyszeri szerencsetlen fotost, hogy miert nem fotozott hegyeket is a Hortobagyon...

Esetleg valaki nem hianyol a kepekrol helikoptereket? Vagy integeto puhlsanyi babukat a kocsma mellett?
  • Ryder62
    Amúgy itt vitatkoztatok az erdőről hogy milyen ritka, a witcherben meg milyen jó volt. Hát, ha kijön majd a szerkesztő tudom mit csinálok majd. Egy szép tájat, mezővel, erdővel, patakkal, vízeséssel stb Csak az SDK szab majd határt. Meg az időm meg a gépem meg a...

A fallout new vegas modomon majdnem fél évig dolgoztam pedig az nem volt teljes pályarész csak egy kisebb ráncfelvarrás.
  • Atilorn
    Azt se felejtsük el, hogy pc-jobban fog kinézni. Persze szerintem a xboxos verzió is marha jó.
  • Ryder62
    Nyugi, valszeg ehhez is jönnek majd effekt modok :)