30713
TES
  • kill3r21
    két kardot nem probáltam,viszont ami elég isegesitő számomra, hogy ugye az egér két gombját be lehet állitani, hogy jobb kéz, bal kéz....
    balegér gomb : jobb kéz
    jobbegér gomb : bal kéz
    a quick invertoryban ez gondot okoz ugye, mert a bal egér gombot nyomod a jobb kezébe adja a dolgot és fordítva, viszont ha megcseréled hogy bal egér balkéz, jobbegér jobbkéz (ahogy logikus lenne), akkor meg a megszokotthoz képest a jobbkézben levő fegyver a másodlagos tüzelés, ugye mert általában minden fpsben jobb oldalon van a fegyver, és a bal egér gombal lövünk.....ki érti ezt? :D
    Nah mind1 pár kép....
    (az 5. képen érdemes megnézni a vizesésnél a sziklákat, eszement jól néz ki, és csak gagyi 9800GT-m van...)

• Although
    Nem is kell grafikában amit kellett javítottak rajta :) Belső extrák ha elolvastad bőven vannak ami egy rpert boldoggá tesz ennyi :) Már csak nnyi kell a térkép ne legyen kisebb jelentősen az Oblihoz képest és kész a mennyország :)
  • xido
    Szabadba kijutásig haladtam,Killer-t tudnám csak idézni,semmi egetrengető újdonság érzés az Oblivionhoz képest,talán még a kinézete se ugrott nagyot azóta..cserébe tényleg szépen fut eddig..
  • IMYke2.0.0.0
    Már van hozzá egy kisebb javítás is :)
  • Although
    Van már valami info arról hogy a térkép mekkora? Szóval lehet benne bóklászni napokig? Van legalább akkora mint a Morrowind?
  • BEAST #3069
    Sajnos az nem válasz az én postomra, de azért köszönöm. :d
  • mgkp
    thx!
  • wesker24
    Miért ne futna abszolut jól megy rajta !
  • mgkp
    Valószínűleg rohadt hülye kérdés de azért felteszem:
    Futni fog XP-n?
  • ratgab
    Lásd PiszkosFred kolléga kommentjét.
  • PiszkosFred
    Pedig a dualwield kizarja a blockot, sorry de ez ilyen :)
  • BEAST #3063
    Miért ha két karddal tudsz védekezni akkor eggyel miért ne tudnál? :D
  • ratgab
    Ha mindkét kezedben fegyver van nem tudsz védekezni! Ez van, ez már ismert infó volt (legalábbis számomra). VAgy legalábbis ezt olvastam (de lehet, hogy ez csak varázslatokra vonatkozik... 2 karddal ne tudnál védekezni az érdekes lenne).
  • Santata
    Nem tudom hogyan, de újra és újra sikerül egyre rosszabb UI-t összehozni a Bethesdának valahogy:D (számomra rosszabb) a Morrowind óta. (A Markeres dolog ami zavar még egyelőre csak)
  • benőmenő
    Hát az ui a legkevesebb, mert az oblivionhoz is egyből csináltak morrowindes inventory-t.
  • kill3r21
    Nah összegezném a játékot így 1 óra után:
    Grafika:
    Oblivion mai szintre emelve és felturbózva, kiválóan optimalizálva, Full Ultra beállitáson 20fps körül megy nekem, szal kicsit lejeb kellet vennem, de látjátok a konfigom...:) (Grafikáról ennyit, ez a játék nem arról szól)
    Hangok:
    szinvonal adott...
    Játék:
    Az egész menürendszer meg minden iszonyúan furcsa igy elsőre, de szokható, átlátható, sok óra oblivion után nagyon furcsa és kicsit szokatlan....
    Lockpick is nehéznek tünik, addig amíg rá nem érzünk, minden szépen kategoriákba van sorolva, korrekt, átlátható, gyors menü is van...
    Ami nagyon bejön hogy mind a két kezünkbe lehet fegyver pakolni és kombinálva támadni, viszon ami számomra felfoghatatlan, ha equipelünk a bal kezünkbe valami varázslatot, akkor nem tudunk védekezni, vagy én nem jöttem rá hogyan kell....:)
    Vannak kivégzések.....:)
    eddig kb ennyi :)
  • Santata
    A quest markereket nem lehet valahogy kikapcsolni? Már az elején idegesít, hogy mutatja hogy hova menjek.
  • PiszkosFred
    Igazad van, "mindenki hulye csak en vagyok helikopter"...
  • Tibbor
    A pontszám nem azt jelenti, hogy hibátlan a játék, csak utal arra, hogy a kategóriában nagy valószínűséggel az ÉV játéka lesz.Ez már van akkora öröm, hogy nevess.
  • Fpocok
    /sigh...

Bármennyire jó egy játék, olyan nincs hogy 100. Amikor ilyet látok, mindig nevetni tudok.
  • Tatyla
    én is megveszem ha lemegy az ára Obliviont is úgy vettem..
  • Tibbor
    Az első pontszámok:(ha már feltette valaki, akkor bocs!)

Az első pontszámok:

Gamespy 100
    Eurogamer 100
    Joystiq 100
    Destructoid 100
    Guardian 100
    Kotaku 100
    Giantbomb 100
    Game Informer 95
    IGN 95
    CVG 95
    Startegy Informer 95
    PC Gamer 94
    Gamespot 90
    Videogamer 90
    EDGE 90

Mellesleg páran már játsszák a Razor-t, pedig ez a játék a fentiek szerint tényleg megéri a pénzét.nCore-on már kint is van.Én mindenesetre várok kicsit és megveszem.
  • Solid Snake
    Az eredeti
  • MaRee
    Na gépigény info:

Full high beállításokkal(a shadow van egyedül mediumon), 1280x1024-ben(nekem csak ennyit tud a monitorom) stabil 40-45 FPS-el fut a játék a gépemen, ez nálam tökéletesen játszható. Nem szaggat meg semmi, varázslás közben sem.

Gépem:

C2D 2.66 ghz, 4gm ram, hd 4850 512 mb

Úgyhogy látható, hogy egy ilyen gyengécske konfiggal is faszán megy a játék, nem kell félni, akinek nem 200ezres gépe van.
  • Fpocok
    Na ne offoljunk :D
  • ratgab
    Értékelem a gesztust! Köszönöm szépen.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem azért szúrtam be, mert nem tudod - épp azért, hogy tudd, ahogy én is.
  • ratgab
    Én se tudok mindent, sőt
  • dartonita
    Ertem,kosz.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem egészen:

• ratgab
    Saját koreográfia?
  • Fpocok
  • MaRee
    Emberek ez valami istenkirálycsászárelmondhatatlanulfasza!!!!!! Pedig még csak fél órát nyomtam vele! Estefelé jön az élménybeszámoló :)
  • Nos
    direct2drive.com-on megvehető
  • yesname #3040
    Azért, mert (kelet-)európában nem lehet steamen megvenni.
  • kill3r21
    igen rossz helyre válaszoltam :)
  • r4pt0r
    Nem nektek válaszolt killer, szerintem csak félre nyomta.
  • dartonita
    Miert kene az offban?Megvenni akarom,nem lewarezolni.Hatha itt valaki jart mar igy es tudja a megoldast.
    Btw nem nagyon lehet semmit rosszul csinalni,mert eleg egyertelmuen Skyrim pre-orderre csak az emlitett hibauzenet jon.
  • Fabio Capello
    valamit baromira félreértettél :)

Arról beszélünk, hogy a Steamen (ebben a régióban) nem elérhető a Skyrim, ha rákeresel a storeban, nincs találat, ha hivatalos linket nézed, azt mondja, hogy ez a játék ebben a régióban nem elérhető.
  • unranked
    Igen :)