30713
TES
-
#3074 két kardot nem probáltam,viszont ami elég isegesitő számomra, hogy ugye az egér két gombját be lehet állitani, hogy jobb kéz, bal kéz....
balegér gomb : jobb kéz
jobbegér gomb : bal kéz
a quick invertoryban ez gondot okoz ugye, mert a bal egér gombot nyomod a jobb kezébe adja a dolgot és fordítva, viszont ha megcseréled hogy bal egér balkéz, jobbegér jobbkéz (ahogy logikus lenne), akkor meg a megszokotthoz képest a jobbkézben levő fegyver a másodlagos tüzelés, ugye mert általában minden fpsben jobb oldalon van a fegyver, és a bal egér gombal lövünk.....ki érti ezt? :D
Nah mind1 pár kép....
(az 5. képen érdemes megnézni a vizesésnél a sziklákat, eszement jól néz ki, és csak gagyi 9800GT-m van...)
-
Although #3073 Nem is kell grafikában amit kellett javítottak rajta :) Belső extrák ha elolvastad bőven vannak ami egy rpert boldoggá tesz ennyi :) Már csak nnyi kell a térkép ne legyen kisebb jelentősen az Oblihoz képest és kész a mennyország :) -
xido #3072 Szabadba kijutásig haladtam,Killer-t tudnám csak idézni,semmi egetrengető újdonság érzés az Oblivionhoz képest,talán még a kinézete se ugrott nagyot azóta..cserébe tényleg szépen fut eddig.. -
#3071 Már van hozzá egy kisebb javítás is :) -
Although #3070 Van már valami info arról hogy a térkép mekkora? Szóval lehet benne bóklászni napokig? Van legalább akkora mint a Morrowind? -
#3069 Sajnos az nem válasz az én postomra, de azért köszönöm. :d -
mgkp #3068 thx! -
#3067 Miért ne futna abszolut jól megy rajta ! -
mgkp #3066 Valószínűleg rohadt hülye kérdés de azért felteszem:
Futni fog XP-n? -
ratgab #3065 Lásd PiszkosFred kolléga kommentjét. -
#3064 Pedig a dualwield kizarja a blockot, sorry de ez ilyen :) -
#3063 Miért ha két karddal tudsz védekezni akkor eggyel miért ne tudnál? :D -
ratgab #3062 Ha mindkét kezedben fegyver van nem tudsz védekezni! Ez van, ez már ismert infó volt (legalábbis számomra). VAgy legalábbis ezt olvastam (de lehet, hogy ez csak varázslatokra vonatkozik... 2 karddal ne tudnál védekezni az érdekes lenne). -
Santata #3061 Nem tudom hogyan, de újra és újra sikerül egyre rosszabb UI-t összehozni a Bethesdának valahogy:D (számomra rosszabb) a Morrowind óta. (A Markeres dolog ami zavar még egyelőre csak) -
#3060 Hát az ui a legkevesebb, mert az oblivionhoz is egyből csináltak morrowindes inventory-t. -
#3059 Nah összegezném a játékot így 1 óra után:
Grafika:
Oblivion mai szintre emelve és felturbózva, kiválóan optimalizálva, Full Ultra beállitáson 20fps körül megy nekem, szal kicsit lejeb kellet vennem, de látjátok a konfigom...:) (Grafikáról ennyit, ez a játék nem arról szól)
Hangok:
szinvonal adott...
Játék:
Az egész menürendszer meg minden iszonyúan furcsa igy elsőre, de szokható, átlátható, sok óra oblivion után nagyon furcsa és kicsit szokatlan....
Lockpick is nehéznek tünik, addig amíg rá nem érzünk, minden szépen kategoriákba van sorolva, korrekt, átlátható, gyors menü is van...
Ami nagyon bejön hogy mind a két kezünkbe lehet fegyver pakolni és kombinálva támadni, viszon ami számomra felfoghatatlan, ha equipelünk a bal kezünkbe valami varázslatot, akkor nem tudunk védekezni, vagy én nem jöttem rá hogyan kell....:)
Vannak kivégzések.....:)
eddig kb ennyi :)
-
Santata #3058 A quest markereket nem lehet valahogy kikapcsolni? Már az elején idegesít, hogy mutatja hogy hova menjek. -
#3057 Igazad van, "mindenki hulye csak en vagyok helikopter"... -
Tibbor #3056 A pontszám nem azt jelenti, hogy hibátlan a játék, csak utal arra, hogy a kategóriában nagy valószínűséggel az ÉV játéka lesz.Ez már van akkora öröm, hogy nevess. -
#3055 /sigh...
Bármennyire jó egy játék, olyan nincs hogy 100. Amikor ilyet látok, mindig nevetni tudok. -
#3054 én is megveszem ha lemegy az ára Obliviont is úgy vettem.. -
Tibbor #3053 Az első pontszámok:(ha már feltette valaki, akkor bocs!)
Az első pontszámok:
Gamespy 100
Eurogamer 100
Joystiq 100
Destructoid 100
Guardian 100
Kotaku 100
Giantbomb 100
Game Informer 95
IGN 95
CVG 95
Startegy Informer 95
PC Gamer 94
Gamespot 90
Videogamer 90
EDGE 90
Mellesleg páran már játsszák a Razor-t, pedig ez a játék a fentiek szerint tényleg megéri a pénzét.nCore-on már kint is van.Én mindenesetre várok kicsit és megveszem. -
#3052 Az eredeti
-
MaRee #3051 Na gépigény info:
Full high beállításokkal(a shadow van egyedül mediumon), 1280x1024-ben(nekem csak ennyit tud a monitorom) stabil 40-45 FPS-el fut a játék a gépemen, ez nálam tökéletesen játszható. Nem szaggat meg semmi, varázslás közben sem.
Gépem:
C2D 2.66 ghz, 4gm ram, hd 4850 512 mb
Úgyhogy látható, hogy egy ilyen gyengécske konfiggal is faszán megy a játék, nem kell félni, akinek nem 200ezres gépe van. -
#3050 Na ne offoljunk :D -
ratgab #3049 Értékelem a gesztust! Köszönöm szépen. -
#3048 Nem azért szúrtam be, mert nem tudod - épp azért, hogy tudd, ahogy én is. -
ratgab #3047 Én se tudok mindent, sőt -
#3046 Ertem,kosz. -
#3045 Nem egészen:
-
ratgab #3044 Saját koreográfia? -
#3043 -
MaRee #3042 Emberek ez valami istenkirálycsászárelmondhatatlanulfasza!!!!!! Pedig még csak fél órát nyomtam vele! Estefelé jön az élménybeszámoló :) -
Nos #3041 direct2drive.com-on megvehető -
#3040 Azért, mert (kelet-)európában nem lehet steamen megvenni. -
#3039 igen rossz helyre válaszoltam :) -
r4pt0r #3038 Nem nektek válaszolt killer, szerintem csak félre nyomta. -
#3037 Miert kene az offban?Megvenni akarom,nem lewarezolni.Hatha itt valaki jart mar igy es tudja a megoldast.
Btw nem nagyon lehet semmit rosszul csinalni,mert eleg egyertelmuen Skyrim pre-orderre csak az emlitett hibauzenet jon. -
#3036 valamit baromira félreértettél :)
Arról beszélünk, hogy a Steamen (ebben a régióban) nem elérhető a Skyrim, ha rákeresel a storeban, nincs találat, ha hivatalos linket nézed, azt mondja, hogy ez a játék ebben a régióban nem elérhető. -
unranked #3035 Igen :)