30713
TES
  • Gideon Wieth
    Én ma este nem alszom :D Harry potter VII/2 után Skyrim éjfélig aztán LA NOIR ... aztán holnap úgyis szombat :D
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Kis segítséget kérnék, lehet hogy korábban volt már téma, de nálam a játék valamiért brutálisan halk. Mármint a többihez képest. Tegnap este értem haza vele, feltettem, elindítottam, fejhallgatóval, hangerő maxon, és alig hallottam mit mondanak. A játékon belül feltoltam mindent maxra az audio beállításoknál, de a beszéd hang még mindig nagyon halk, ha a többit meg lejjebb halkítom még rosszabb :-) Valaki tud erről valamit esetleg ? :-)

Megnéztem zenét minden mást rendesen lejátszott a gép . :-)
  • jan5650
    Hát ez k*rva jó :D
  • vzajcev
    :)
  • koschwarz
    mostantól kérek szépen mindenkit, hogy használja a SPOILER makrót, vagy húzzon a 'csába!
  • Atilorn
    Egy kis mosolyogtató Skyrim
  • vzajcev

• MaRee
    Jelentem megtaláltam a tolvajcéhet Reszkess Skyrim, még a cipőt is lelopom mindenki lábáról :D

Amúgy valaki írta, hogy nem átlátható neki a skill rendszer, hát miért nem? Csak a gombokkal mész jobbra vagy balra hogy melyik skillt akarod növelni, pl a lockpicket, enterrel rányomsz és nyomod a pontot oda ahova akarod a lockpick skill treen belül.
  • PiszkosFred
    2011.11.11 - 07:04 Kézbesítésre átvéve
  • rambozo
    Én ma az LA Noire miatt vagyok besózva (a Skyrim holnap jön pick-pack ponttal), de nekem is csak a tegnapi beérkezés, súly rögzítés van ott egyelőre.
  • Fehercsoki
    Aki cdgalaxisból rendelt annak gls honlapján a csomagtörténetnél mi található?
  • Although
    Ez jól hangzik! Na ma már látni fogom. szar így csak infokat olvasva tájékozódni :) És még be kell fejeznem épp egy tervet tehát csak délután tudom megnézni :D
  • deniro2
    Nem játszom még a játékkal, de fórumokon ezt javasolják:
    Vidd a kurzort a tárgy fölé, az egér görgőjével zoomolj rá, ragadd meg az egér gombjával és mozgasd jobbra-balra.
  • ede0001
    http://hardverapro.hu/apro/1db_skyrim_vasarlasi_lehetoseg/hsz_1-100.html
  • Although
    Nos egyre több hírt olvasok ahol szapulják a pc-s verziót, akik játszanak vele. Gyakorlatilag mindenki a controlert írja hogy anélkül sokmiden használhatatlan.
  • PiszkosFred
    Hat nincs is sok ertelme arra alapozni, mit ir par darab "bertollnok". Egy fuggetlen forum/portal nagyobb lelegzetu elemzo hozzaszolasa tobbet erhet, mint egy 5 oldalas megrendelt hype cikk valamelyik gamer magazinban.
  • Tovi
    Csatangoltam par orat a vadonban, teljesen magavalragadott a kornyezet szinte el minden...
    Egyszer a sziklak mogul 3 farkas ugrott a nyakamba, azt hittem szivbajt kapok, a fulhallgato jol fel volt tekerve, hirtelen egy nagy horges... Brutal...
  • Pretorian
    Nekem majdnem ugyanez van, csak a procim erősebb, és a ramom kevesebb kicsit, de akkor nem félek.

Na, az élő világnak örülök, a többi dolognak meg majd akkor a végére járok.
  • Although
    A reklámokból látszott. Szinte csak a konzolos volt nyomva. Minden csapból az folyt. A pc-t nem igazán. így tényleg nem gond a warez mivel szinte már annyi idt se szánnak rá mint az Oblira :( Nem baj majd remélem a moderek javítanak amin lehet.
  • Although
    A világ jobban él mint az oblivionba a karakterek reagálnak a tetteidre. Ennyi röviden. Ezt a morrowind se tudta. Az egyebek meg..nos konzolra fejlesztették ezzel röviden összefoglaltam annak minden előnyével hátrányával. De a világ az úgy él még mint egy rpg-ben sem. :)
  • Although
    Nos ez az egyik amitől tartok de majd meglátom. Gondoltam hogy mg annyi időt sem tesznek a pc-s verzióba hogy az irányítást átalakítsák :(
  • Pretorian
    Valaki aki már pár órája játszik vele, monnya' már meg, hogy: első benyomások alapján inkább a Morrowindhez, vagy az Oblivionhoz áll közelebb a játék?
  • Jakuza001
    Persze mert ha 80 alatt adna barmelyik holnaptol kezdve a legtobb jatekbol nem kapnanak tesztpeldanyt.
    Nem kell ezeket a szamokat tulertekelni.
  • lwb
    Erre én is kíváncsi lennék, mert sok questnél kell, hogy forgathasd a tárgyat, hogy megvizsgáld. A vicc az, hogy csak egér-billentyű kombónál nem megy. Ha ráteszel egy kontrollert, akkor működik.

Ez eddig a legnagyobb bug a játékban. Potenciálisan game breaker.
  • Although
    Tehát amire gondolok ha lehet a QUESTEK-kel kapcsolatos kérdéseket, válaszokat spoilerrel. Ezt a rendszergazda is írta. És akkor akit érdekel elolvassa akit nem nem. Láttam egyet rögtön elkaptam a szemem de már késő persze. A többi írásba meg már bele se mertem olvasni.Nem a képekkel meg egyebekkel van baj de minden questet meglepetésként akarok átélni és ezzel nem vagyok egyedül " éve várok erre a világra ami képes kirántani az embert a hétköznapok darálásából. És legalább az első játéknál mindenre rá akarok csodálkozni. :)
  • Although
    Emberek lehetne hogy spoilert használtok??? Nem egy Crysis topicba vagytok. Elképesztő még jó hogy nem olvassom el amit írtok. Sajnos ez a következménye annak hogy ennyire lebutították a shotemup rajongók is beindultak. Lassan visszasírom az időt amikor az rpg még rétegjáték volt. Nem kellett ilyenekkel foglalkozni mint amit most is írok. Mindenki tudta mit jelent az első élmény meg meglepetés érzete. Persze ezek ismeretlen dolgok egy jó kis lövöldözős programba. Lehet kicsit tulreagálom, de félek jórészeteknek fogalma sincs arról hogy sok ember semmi konkrétat nem akar megtudni a játékból és gyanítom amit csináltok az csak durvább lesz!
  • goofey84
    Jah én sötételffel vagyok és Drizzt Do'Urden a nevem mond ez a név valakinek valamit?
  • goofey84
    Nekem ez a farkasemberes küldetés kimaradt, pedig nem az elején járok már (kémkedős küldi). Az miért van, hogy hiába aktiválom a nem főküldetéseket, mégsem mutatja a térképen? Lesz a játékban olyan 1 kezes kard,ami 8-9-nél többet sebes? Egyébként én ps-en tolom és már szerdán megvehettem. A havasi trollokra nincs valami trükk, mert nagyon nehéz kinyírni őket, sokkal nehezebb, mint az első 2 sárkányt. Nem volt arról szó, hogy lehet majd házasodni a játékban?
  • CalebJoe
    kicsit testépítő feje van
  • MerlinW
    Itt az én lányom:)

• Richardix
    Nem nevezném kihívással teli rejtvényeknek :D
  • xido
    hű..ezekből egyikre se figyeltem,csak nyitottam amit tudtam aztán mentem előre mindenkin át:)
  • MerlinW
    Ha nem TPS-ben harcolsz, akkor lemaradsz a látványos kivégzések nagy részéről:)
  • kill3r21
    pedig musthave lesz, mert bentlesz amit keresel :) azthiszem
    első rejtvény egyértelmü lesz, 3 jelkép fent amiböl a középső a kar melett a földön lesz, balra a 3 kavics amit sorrendbe kel álitani.....
    a gyürüs ajtón meg az alsó gyűrű az a gubó, a középső az a pillangó, felső a medve....:)
  • xido
    na mondjuk ott az egyiket én se tudtam..van sorrend?:)
    letojtam és mentem tovább kifelé a havasba,csúnyákon át:)
  • kill3r21
    gyerekek van aki már a 3 szimbolumos ketrec nyitásnál elakadt....ajajj :D
  • kill3r21
    ogg én csak most gyilkoltam meg az első sárkányomat, aztán beszívta a lelkét, és most képes vagyok KAMEHÁMÉZNI :D
  • xido
    nem tudom te hogy kaptad meg,nálam...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyi volt hirtelen,hogy beszéltem egy sittessel,akitől küldiként egy gyűrűt kell elvinni valami DÖGhöz..elmondta,hogy teliholdkor éjjel változott át..ideadta a gyűrűt,aztán átváltozott és lelépett a sittről a tetőn át:)

még csak ennyit tettem..ha ez oda vezet majd...
  • MaRee
    Át tudsz változni?
  • xido
    heh..én épp most futottam abba bele..aztán éjjel lévén nem találtam sehol szobát,így szépen betörtem a sittre és aludtam egyet a priccsen...őrt nem érdekelte:)