30713
TES
-
#2994 Pedig nem fogod tudni elkerülni. -
Nagydög #2993 Kicsit gaz lenne az eredetit crackelni, de nem akarok meg egy plusz szart a gepemre. -
#2992 Igen ha majd megcrackeled! -
#2991 Ha nem játszol a játékkal :) -
Nagydög #2990 Lehet valahogy kikerulni a Steamet? -
Tovi #2989 En egy 120-as SSD-rol lecsippentettem 40 GB-ot, ezen csak a Skyrim es a Steam lesz.
Igy elso hallasra nagynak tunik a meret, de ha elkezdenek csorogni a kiegek-modok, biztos vagyok benne, hogy nem marad uresen... -
Nos #2988 ATI-nál nem lehet tudni. Főleg Nvidiára optimalizálva jönnek ki először a játékok. Ez a majd kiderül kategória. -
#2987 Ne is mondd. Én is mire felszabadítottam csomó helyet SSD-n. Trükközgetni a Winnel, hogy legyen hely. Úgy gondoltam évb elején, hogy erre játékot sosem fogok. Aha, persze... -
Flora2 #2986 Érdemes előtte a legfrissebb video driverre frissíteni, vagy az pont hogy bekavarhat? -
empie #2985 Még itt is van a játékból(és legalább akciós). Csak itt annyi a különbség,hogy nem kapsz dobozt. Csak egy kódot amit beírsz a steambe,letöltöd és élvezed :)
http://virtualgame.shop.hu/ -
Nos #2984 ezek a számok tetszenek:
Skyrim számokban -
Nos #2983 Ok, regisztri kitisztítva, felesleges fájlok törölve a rendszerből, meghajtó töredezésmentesítve . . . és mások.
Kilövésre kész . . .
(Bár nem hiszem, hogy akár csak az ATI 4850-el komolyabb kompromisszumra kényszerülnék, de hozzuk ki a maximumot, ha lehet.
Ha jól értesz a gépekhez, akkor ez nem neked szól, de ha annyira nem, akkor ajánlom ezt ahhoz, hogy kicsit gyorsítsa rajta (nekem segített):
link -
#2982 Kiszivárgott az algoritmus!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!not -
Nos #2981 Ausztráliában már hivatalosan megvehető. -
ratgab #2980 http://xbox360.ign.com/articles/121/1212049p1.html Munkahelyi gépről nem tudok url-t beszúrni normálisan.
A linkelt cikk lényege dióhéjban: RAdiant story-ról és questrendszerről van benne szó röviden: Vannak természetesen scriptelt questek és vannak olyanok, melyeket a játék random generál.
Ez utóbbiak gyakorlatilag soha nem fogynak el, így végtelen játéklehetőséget nyújt a játék. -
#2979 Én pl. Akárhányszor rendeltem a CDG-ből, másnap reggel 9 előtt mindig ott volt a csomag, olyan is volt, hogy már 8 előtt telefonált :D -
#2978 3 óra múlva már jönnek a PC-s screenshotok és vélemények is. -
#2977 Maradjunk annyiban, hogy a futarszolgalat ugyanugy kiviszi aznap pestre is, mint videken barhova. Naluk nem aznap reggel 9-kor kezdodik a munka :) Amig a pestiek megkapjak esetleg mar delelott, addig videkiek delutan 2-4 kozott. GLS-nel volt olyan, hamarabb ert ide hozzam a debreceni log.kozpontbol a rendelt aru, mint a pesti ismerosnek a pesti kozpontbol. -
#2976 Nem hiszem, hogy más lenne, mivel már raktáron van náluk több napja!
Szóval nem nagy kunszt becsomagolni, és átadni délután a csomagküldőnek, este szétszórja a megyékbe, holnap reggel a megyei központból behozza hozzánk :D -
#2975 Azért durva, hogy szinte mindenhol elfogyott előrendelésben, csak 576-ban van már ha jól tudom. -
#2974 Mondjuk ahhoz is bátorság kell, hogy megjenelés előtt egy nappal megrendelni a retail verziót :D -
#2973 Igen, de vidék az más szerintem. Ez Budapestre vagy arra a helységre értendő, ahol az üzlet van. -
#2972 Elvileg fel volt tüntetve, hogy :
A játék november 11-től megvásárolható üzleteinkben. Utánvét esetén a kiszállítási idő megegyezik a megjelenési dátummal!
Ha nem így lesz felgyújtom az egészet :D -
Nos #2971 vagy ha nagyon gyorsan kell, akkor még mindig ott a steam -
#2970 Igen de annak a vidékhez semmi köze, úgy vettem észre, hogy 576ot sokan nem szeretik és nem onnan rendelnek (én sem, volt már rossz tapasztalatom náluk), szóval valószínűleg lesz kapacitás az összes rendelést feldolgozni és lehetőleg 11.-ére kiküldeni. -
#2969 Hát. Azt mondta, hogy 576től rendelte. Én EGYSZER rendeltem tőlük, de csak megjelenés utáni napok szállították ki. CDG mindig kihozta aznap. -
#2968 Nem neccesebb egyáltalán, ugyanúgy 1 nap alatt odaér bárhova az országban. -
#2967 Persze ez nem biztos, csak ugye neccesebb vidékre vinni... -
#2966 Úgy lett volna stílusos, ha 11:11-kor írom, basszus! -
#2965 Lehet hogy 11 óra 11 perckor kapod -
#2964 Hát ha ma rendelted meg, akkor nem hiszem, hogy holnap ott lesz. Két napot írnak. Bár ki tudja. -
#2963 Maximum az ideg vet majd szét egész hétvégén és aludni sem tudsz majd ha esetleg nem ér oda :D -
#2962 Most rendeltem meg, szóval ajánlom nekik hogy Holnap 8-kor kopogtasson a Futár mert különben irgumburgum :D -
#2961 Vidékre is? Az szép. -
#2960 Azt írják a rendelő oldalon, hogy a megjelenés napján kiviszik. -
#2959 Ők is futárszolgálattal szállítanak,szóval elvileg igen kiviszik,de akkor siess a rendeléssel, hogy még ma fel tudják dolgozni. -
#2958 100% megbízhatóak, viszont hogy mikor kapod meg ezt tőlük kéne megkérdezned. Szerintem pénteken nem, mivel akkor jelenik meg hivatalosan. -
#2957 Köszönöm szépen, kimerítő volt a válasz :D
Azt hiszem ideje megrendelni a játékot.
De ahogy nézem már csak az 576-nál van belőle. Van valami tapasztalatok róluk? Ha esetleg házhoz szállítással kérem a játékot másnapra akár már vidékre is kiviszik mint pl. a CDGalaxis esetében?
-
#2956 Elvileg igen. Az elért acsik pedig ugye a steam acon jegyződnek és a játékállásokat stb. és szinkronizálja a steammel, mert (ismét elvileg) Skyrim támogatja a SteamCloud-ot. -
#2955 Én valami olyasmit olvastam régen, hogy a térkép kisebb de a valós bejárható terület nagyobb lesz. (rákerestem, hogy hol mondták de nem találtam meg)