30713
TES
  • MaRee
    Igen.Akkor sem működik, legalábbis nemtudom, mit kell nyomni.
  • xido
    legalább éjjel próbáltad?:)
  • MaRee
    kérdés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogyan kell vérfarkassá alakulni? megvan már a képesség meg minden, de hiába megyek be a magicnél a powerekhez, ott van hogy beast form.. és onnan hogyan tovább? nem tudom simán rárakni jobb vagy bal egérgombra mint a többi varázslatot
  • Seth
    MAGIC--> ACTIVE menüpont
  • Benevolens
    amúgy köszike mindenkinek az SG-bunkó performance-ot.
  • Benevolens
    tekintsd piercingnek
  • Wlanseraf
    Jaj édes barátom.. ezt valahol láttad be írva? mert ha nem akkor tudnád használni.. leírtam a véleményem... de mivel negatív volt az trollkodás... ki is a troll....
  • Wlanseraf
    Látom a lényeget szűrted le:)
  • yesname #3187
    Na gyerekek, már jönnek a graphic tweak guidok kifelé. Enyhén szólva lehet még durvítani a grafikán \o/
  • KaszaN
    Holnap jelenik meg a boltokba, hogyhogy már toljátok?:0
  • Flora2
    Gondolom, fent a csillagképek között, nem?
  • Fpocok
    Ott írja: 20%-al gyorsabban nőnek bizonyos skillek.
  • Vincentcloud
    Nekem tetszik, egy valami nem értek, odamentem egy szoborhoz, aktiváltam, és kiírta hogy kaptam valami buffot, de azt hol lehet megnézni hogy mit ad?
  • totahun
    Karakteremet meglőtte egy íjász és a testében "ragadt" a nyíl. Alszok egyet , és még ruha cserével sem tűnik el a nyílvessző a testéből ?? HOGYAN LEHET ELTÁVOLÍTANI ?????
  • Fpocok
    Na jó, nekem ennyi elég is volt.
    Nem szeretem az ilyen kardozós baszós játékokat. A harc meg ugyanolyan béna, mint az előző részekben.
    Ennek ellenére nagyon szép, aki szereti az ilyen RPG-t annak tuti tetszeni fog.
  • Atilorn
    DONT FEED THE TROLL!
  • yesname #3179
    Még egy balfék. Nézegesd a vgchartz-ot barátom, aztán rájössz, hogy mi az az ungyanúgy.
  • Wlanseraf
    duma duma duma.... a warez meg ugyan úgy van konzolra...
    Hová lettek a demok???? elvárják hogy vegyem meg a lefizetett ujságok/netes oldalak véleménye alapján?

Mivel nincs demo ezért letöltöm először.. és milyen jól tettem.... mert ilyen konzolfóshúgy interfésszel meg irányítással vegye meg akinek két anyja van....
  • yesname #3177
    Látom vannak páran, akik nem olvassák a fórumot, csak úgy beszúrkálnak néha ezt-azt ;)
    (5-tel alatta volt.)
  • yesname #3176
    Although megnyugtatására idézem rockpapershotgun review utolsó mondatait:
    "I may be the rest of the year, and beyond. Not only is Skyrim, for my money, the game of the year, but… oh this is hard. Very hard. I’m sorry Morrowind – I love you, but I don’t need you anymore. I think, at last, there is a new Best Elder Scrolls Ever."

Meglátjuk :)
  • vk90
    Egyre nehezebb pc-re fejleszteni.
  • Atilorn
    Egyébként, pont ennél a játéknál nem kéne lázongani, hogy milyen szar a menürendszer. Az oblivionból kiindulva, már jövő héten lesz valamilyen mod hozzá, hogy rpg-sebbé tegyük.
  • Laza
    Nekem is itt figyel délután négy óta a "virtuális boltban", de erős vagyok és nem lopom el ... pedig csak egy óra, és élvezhetném :)
    De már nem lenne akkor ugyanaz az érzés, amikor holnap napközben felkapom a Relayből :)
  • Atilorn
    Ez engem is érdekelne. Szóval van hozzá texture pack?
  • PiszkosFred
    F.szt nem :) Mire "beszereztem volna" melo utan "a viragboltbol" a szaros lassu "bevasarloszatyrommal", addigra reggel lett volna, es akkor mar jon a futar (igaz CE-vel), igy inkabb be sem mentem a "boltba". Ugy voltam vele, egy nap ide vagy oda, kibirhato. Szemetlada vagyok, tudom, mert csak a technika miatt nem tettem meg, amit a topiklakok 90%-a megtett mar, ha adott a korulmeny, akkor egy nappal korabban lehet en is elmegyek a "boltba". :)

Igy holnap kezdodnek a kalandok.
  • Although
    Pete's tells
  • Tatyla
    omg kipróbáltam,ez überbrutál ahogy kinéz ultra beállítássokkal full HD-ben...
  • Benevolens
    mármint mi érdekel. Az, hogy milyen páncélt lehet letölteni az oblivionhoz? Igen, képzeld érdekel, mert kerestem magamnak egy diszkrét, rejtélyes páncélt, és nem találtam. (olyan csuklyásat, ami karcsúsít, meg vannak rajta rejtélyes apró rúnák, van köpenye, vagy sima tükrös felületű, esetleg archaikus reliefes, lehetőleg fekete vagy sötét, vagy valamilyen olyan felületű, színváltós vagy több olvasata van. A lyukas páncéllal az a gond, hogy belőnek rajta nyíllal. Hiába szexi )
  • Laza
    52 reviewből a legrosszabb is 90/100-at adott!

Metacritic
  • Laza
    Nem hinném, mivel még meg sem jelent. Bár látom az már senkit nem zavar.
  • rage
    Eddig teljesen jónak tűnik, nagyon jó a hangulata, egyedül az előző rész zenéit nem tudja - nálam - felülmúlni
  • Flora2
    Nem devalválom, csak következtetek belőle, pl. a 3149-es hozzászólásodból, hogy aki ennyire tudós ebben a témában, mint te, azt bizonyára nagyon érdekli is... ennyi. De tőlem érdekelhet téged akármilyen fazonírozott téma, engem nem zavar.
    Freddel meg nem tudom, hova megyek, mert nem hívott, de egyébként is játszunk a Skyrimmel, tehát hálistennek nincs időnk másra. :))
  • ratgab
    Nincs azzal semmi baj, hogy valaki férfi létére női karakterrel Skyrimezik (vagy fordítva), csak azzal van gond, ha azonos nemű karaktert indít a játékos magával és ezért még őt hülyézik le. Na ez már probléma.
  • Benevolens
    pontosan -.-
  • Fpocok
    Sunáznám őket :D
  • Benevolens
    Aha biztos, (ezt egy mondás? ) de én nem látom túl sok értelmét a "gyanús"-ság fogalmának. Mi az, hogy gyanús. Például most arra gondolok, hogy valamit tanulok mondjuk egy egyetemen és akkor abban gyanús vagyok... Ez olyan mintha egy hülye szlogen lenne arra, hogy hogyan firtassuk a rendelkezésre álló tudások...mijét is? Hogy valaki attól hátha rossz valahogy, hogy valamit mond? Nekem ez úgy hangzik, mintha nem jelentene semmit, csak kb azt, hogy devalválod, amit a másik mond. De logikailag nem sok értelme van.
    A "Fred"-del meg menjél máshova.
  • xido
    istenkáromló vagyok..utálom látni a változatlanul béna esetlen alkarokat egy fps-ben:)
  • Flora2
    Ismered te azt a mondást, hogy "ki miben tudós, abban gyanús"? :P

(Egyébként nyugi, vesszük az adást, hogy csak barátilag évődsz, és tele vagy öniróniával. Azt is értem, hogy valójában Freddel a legjobb barátok vagytok, csak így szoktatok barátilag csipkelődni. :D)
  • BEAST #3157
    ouch. :o
  • Csokis