30713
TES
  • kill3r21
    ha jól sejtem a hang átálitása :)
  • unranked
    Üdv. Az ausztrálok már tudnak vele játszani :) És elő is jött egy probléma. A főmenüben azonnal kilép a játékból. A megoldás megtalálható ebben a hozzászólásban. Természetesen eredeti játékról van szó.
  • jan5650
    Akkor ha jól sejtem kijött a Razor verzió :D
    Fene a dolgotokat, én azért se rakom fel, holnap érkezik az Eredeti :P
  • kill3r21
    saját :)
    TESV 2011-11-10 15-32-48-17.jpg
    fraps kép :)
  • Flora2
    Ezek a képek már nálad futnak, vagy valahonnan hoztad őket más oldalról?

Szexi, ahogy a karakter összekötözött kézzel indít...
  • Nos
    ezt pont így, ja
  • koschwarz
    egyetértek.
    mellesleg döbbenetes, hogy milyen ideológiákat tudnak gyártani az emberek, hogy igazolják önnön jogtalan tevékenységüket. mindezt úgy mondom, hogy egyébként magasról teszek rá, hogy letölti vagy sem, megveszi vagy sem, sőt, el tudom fogadni, ha valaki demózás céljából (fut-e a gépemen) letölti, sőt, odáig elmegyek, hogy aki tizenvalahány éves, és nincs pénze rá, és ezért tölti le (szülők fizetik a netet), azt is megértem...
    ...de ha valaki ideológiákat gyárt, mért kalózkodik, attól ki tud nyílni a bicska a zsebemben (főleg hogy írja, még pénze is lenne rá. szánalom.).
  • kill3r21
    Valamit nemjól csináltok, de ezt inkább az offban :)
  • Fabio Capello
    nekem is ugyanez.
  • Fehercsoki
    Hogy állítottad át a felbontást?Nekem nem jó úgy ahogy írtad.
  • kill3r21
    pár kép :)

• PiszkosFred
    Orulok es buszke vagyok, hogy buta lehetek egy olyan vilagban, ahol te az okosok taborat gyarapitod.
  • dartonita
    "This item is currently unavailable in your region."
    Steam-es rendeles eseten ezt az uzenetet kapom a klienstol.Miert?
  • Nagydög
    Na most ez meg az MW3-ra igaz is, mert arra en annyi energiat sem vesztegetnek, hogy letoltsem, de pont a Skyrim egy eleg nagy falatnak tunik. En ezzel meg a BF3 multival elkavircolok egy jo ideig.
  • Nos
    Szerintem az Oblivion nem volt nagyon nagy szam, nekem mar hangulatilag is bőven jobban tetszik a Skyrim. Egyébként meg olyan típusú játékokat fognak csinálni, ami jobban fogy. Ha a Skyrim eladás az egeket ostromolná, akkor a következő egy-két évben mások is gyártanának pár hasonló open-world fantasy rpg-t.
  • Piszkos  Fred
    Tehát ezzel nyugtatod magad?:D grat
  • Zoliz
    Pontosan. En jol keresek megsem fogok megvenni 10 ezerert 1 jatekot amig a butak megteszik es igy egyre xarabb jatekokat csinalnak a fejlesztok pusztan csak a meggazdagodasert. Lasd COD MW3.

Regen tudtak jo es hosszu jatekokat csinalni, ma azert nem csinalnak mert nem kell, dol a love nekik anelkul is. Ezert lett pl. xarabb a Skyrim mint az Oblivion es a Crysis 2 mint a Crysis 1.
  • kill3r21
    Hú gyerekek, igen szar a gépem, és igen jól megy a játék :)
  • Prince23
    Elsőpontszámok, videótesztek!
  • MerlinW
    Ez mekkora komment:))

"Ez úgy ahogy van rossz!

Ha egy mínuszos nyulat egy sárkány rak meg szárazon - semmi udvarlás előtte - hátulról, akkor az egyenlet végén nem SCORE, hanem MORE lesz. A MORE-t pedig Győzike óta tudjuk, hogy mi az, de ha szétnézünk a nagyvilágban akkor láthatjuk, hogy van egy Destroy MORE Cars nevezetű játék, így mindez arra enged következtetni, hogy a Skyrim-ben lesznek autók..."
  • yesname #3014
    Gamespot HD stream: http://www.gamespot.com/shows/now-playing/?event=now_playing_skyrim20111110&tag=topslot;subtitle;1
  • Seth
    Fake. Nem ilyen a főmenü
  • Solid Snake
    Á csak vadászott :)
  • Fehercsoki
    Ezt a képet te lőtted?
  • vk90
    Remélem pc-n nem lesz ilyen szar az árnyék.
  • Solid Snake
    Spoiler mentes :)
  • CalebJoe
    gondolom ezt is szét fogják moddolni amit szeretek ezért csak pc vétel
  • Victor1103
    Most ebbe amúgy lesz német szinkron és felirat is? Annak nagyon örülnék mert ez legalább kiváló alkalom lenne a német nyelvtudásom fejlesztésére :)
  • Seth
    elég fail összehasonlítás. A box verzióról köztudott(itt tudom nem nagyon, külföldi fórumok teli vannak a problémával), hogy low textúrákat rakja be, ha hdd-ről van futtatva, majd ezt javítják, addig lemezről vagy usb drive-ról futtatva ugyanúgy néz ki mint a ps3 verzió( 0:44- 0:52 -nél pont ezt szemléltetik, csak a felírás éppen ellenkezőleg van)

Nade ez a pc-s topik, úgyis az lesz a legjobb :D
  • Sáska
    eddig nem tudtam eldonteni, hogy PC-re vegyem meg holnap, vagy xbox-ra. PC nyert.
  • mike01010101
    Hagy oszzak meg egy örömhir, most kaptam meg a pick-pack pont értesitést, holnap délben átvehetem a cuccot. Én old-school vagyok, szeretem ha a kézben és a polcon a játék, sose vennék steamen meg ha felennyiba kerülne se. De ez magánvélemény.
  • Nos
    skyrim xbox vs ps3

nyert: ps3

link
  • Nagydög
    Kurvara nem erdekel, melyik jo, vagy melyik jobb! Egyszeruen nem ohajtom oket.
    Na, off vege!
  • koschwarz
    a steam-mel semmi gond nincs, mondhatjuk, hogy egy eléggé kiforrott cucc, sőt, kényelmes.
  • MrAndree
    A Steam és a szar még köszönőviszonyban sincs egymással de nem baj...
  • Fpocok
    Origint nem venném egy kalap alá a STEAMel. Nem ugyanolyanok.
  • Nagydög
    Kezdek venulni es haklissa valok. Origin, Steam, Ubisoft ize. Jatekot kivanok toluk venni, nem verszerzodest kotni. maradjon a kiado tavol a gepemtol, amennyire ez lehetseges.
  • Fpocok
    Nem tudom mi bajod a STEAMmel. Nekem automatán indul a géppel.
  • yesname #2996
    ?

Semmi baj a steammel, sőt...
  • Nagydög
    Gaz lesz, de akkor tenyleg itt fog allni bontatlanul a polcon, en meg a warezzel jatszok.