30713
TES
-
MaRee #3235 Ha túl könnyűnek érzitek a játékot, akkor beállításoknál lehet változtatni a nehézséget. Alapból adepten van, én egyel nagyobbon tolom, így kb okés.
kill3r21
te már megcsináltad a werewolf küldit? -
#3234 Azért kérdeztem, mennyire számít a fajválasztás, merthogy hogyan fest már, ha egy Bretonból íjász stealth-es tolvaj szuperatomassasint csinálok?
Ez meg néni:
-
#3233 Azért az mekkora már hogy a barlangokba lehet aranyat meg ilyesmiket bányászni? :D -
paj01 #3232 Nah jolvan korrekt kis game lett ez! Nalam rendben fut, szerintem jol nez ki, a menu/iranyitas megszokthato. Aprobb hibak azert akdanak meg lehetne egy ket dolog praktikusabb megoldásu is de igy sem veszes. Erdekes, h rogton az elejen pl az utmenti farkasok azok one hitesek obliba azert megtudtak fingatni. Eleg konnyu ellenfelekbe botlottam eleinte a sarkany oles is relative konnyu volt aztan egyszer csak talalkoztam valami yetivel es ki is fektetett egy kenetbol:D Balancolni még lehet...Mindenesetre ugy vélem megéri a pénzét. -
#3231 kérdésedre válaszolva, 1600x1050 HIGH, mellékoptionsba minden high, távolságok max....
kinti nagy placcon 28-35 fps
benti helyeken 60fps+
teljesen jó :) -
#3230 elöszőr equippelj ki mindent a kezedből, aztán elöször a mágiát tedd be (lehet akár mind a két kézbe) E gombal is próbálhatod, arra figyelj hogy a nagyobb kardok alapból kétkezesek....
két varázslat tök jó és hogy nyomva tartva folyamatosan csinálja, healt varázslatnál elönyös, nem úgy mint a obliban hogy egy nyomás egykis töltés, és "lőni" a varázslattal is lehet folyamatosan -
Santata #3229 Mármint mágiát nem tudok. -
#3228 az nem bug, hosz megszoktad az fpsekben, hogy jobb kézben van a fegyver és a bal egérgombal lősz :) -
Santata #3227 Így se tudom deequippelni a jobb kezemből a cuccot hiába cseréltem -
#3226 Skilleknél kell vmit csinálni?
a levelupon kivül?
-
#3225 Kolléga, magának ,hogyan fut a gépén? -
Benevolens #3224 kijavíthatták volna a bugokat rajongók visszajelzései alapján mielőtt kiadják -
#3223 csere, de akkor a jobb egér lesz a bal kéz és forditva :) -
r4pt0r #3222 Ha zavar titeket hogy fel van cserélve a 2 egérgomb a beállításoknál vissza lehet tenni. -
Santata #3221 Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Favouritesbe raktam (fegyvert is mágiát is), nah de a bal kézre működik minden (jobb egér gomb), de nem tudom ott kivenni ami jobb kézre esik (bal egérgomb) hiába kattintok rá. Megoldás? -
#3220 Azt persze -
Benevolens #3219 lesz az 15 is -
Benevolens #3218 Végre a Bethesda is megjelentette a Skyrimet. Már csak ő hiányzott. -
#3217 én tuti. :D -
#3216 BUÉK -
#3215 HURRÁ!
Remélem van olyan becsületes ember, aki a warezt is csak éjfél után telepíti :D -
Hunor1 #3214 A harcrendszer fejlődik a karakterrel együtt? Mert eddig csak az az 1 suhintás van . ennyi a "harc" ?????? / combók, variációk lesznek-e?/ -
#3213 Azt gondolom. -
#3212 Valaki nem tudja, hogy kell a tárgyakat forgatni? C-vel zoomol ugyan de onnan sehogy tovább. se numpad, se nyilak, próbáltam shitf,alt,ctrl-al, semmi. Valaki? -
#3211 Én nem csak kipróbálásból szedem le... :D -
#3210 Van itt olyan, aki nem csak kipróbálásból töltötte le :) -
#3209 Mert oda nem kell külön kiszállítani :) -
Richardix #3208 Nagyjából... igen! :D -
#3207 Ja mert, hogy le töltögetitek csak úgy kipróbálásól, de ha én leszedem akkor már kis warezos vagyok mert nem vagyok hajlandó érte kiadni 10EZER ft-ot?...:D -
#3206 Hát, elöbb visszaolvastam és utána kérdeztem, ami azt illeti nem vettem észre, egyszercsak elkezdtetek róla beszélni. De gőzömsincs...talán a póstás egy nappal elöbb hozza mint ahogy a boltba kiér? Ez még nehezebb elhinni mint azt, hogy fénypóstán küldték. Nekem anno egy játékot több mint 2hónap alatt hoztak ki, egy pólót még tovább, van ami meg sem jött. -
#3205 Még sosem hallottál arról, hogy torrent a oldalakon hamarabb fennt vannak a játékok, mint a boltok polcain? -
#3204 Jaj, szerintem amennyi idő alatt 2x megkérdezted vissza is olvashattál volna max 10-20 hozzászólást. De szerintem magadtól is ki tudod találni :) -
Richardix #3203 Na én is "megvettem", és az első benyomások... nem túl jók. A menü kezelése némiképp irritáló, a skill menüé viszont BORZALOM! Hál' istennek egérrel is lehet ott navigálni, mert billentyűzettel valami borzalom...
Ezen felül pöppet szaggat, illetve épületeken belül belassul, ezzel még ügyködök, azt meglátjuk. Mély benyomást nem keltett ez alatt a cirka órácska alatt, remélem ez azért az idő múlásával változik, talán a szaggatás miatt (rühellem, ha egy játék csak minimálisan is szaggat), de eddig nem nagyon élveztem. Mindenesetre még nagyon az elején vagyok, szóval kétlem, hogy ne változna a véleményem. Remélem jó irányba fog :P -
MaRee #3202 Ausztráliában már megjelent délután. -
#3201 Szóval akkor >>>hogyan játszotok vele amikor holnap jelenik meg?<<< -
MaRee #3200 Na hát én feladom, tényleg nem tudok rájönni hogy kell. Ugyan úgy az animal companion vagy micsoda spellt sem lehet használni. -
#3199 Mindjárt megjelenik a játék :D -
Benevolens #3198 valamit mondani kell -
exoterm #3197 Asszongya: "Ezerféle és fajta hardverre kell figyelnünk a munka során..."
Wtf? Ezek nem használnak directx-et? -
Benevolens #3196 nyomj egy entert, annak mindig van értelme