30713
TES
-
Although #3114 Mekkora a világ térkép? Nagy szóval Obli méretű tényleg???? hogy érzed?? -
Although #3113 Azér ami kicsit zavaró az átható gyűrűk ura feeling: :) Azér jó pár évvel a film után már lehetne a cégeknek eredeti ötlete is. :D -
MaRee #3112 Nekem eddig minden várakozásomat felülmúlta! Egyedül tényleg csak a menürendszer meg a térkép fura kicsit, de meg lehet szokni. Igen, látszik hogy konzol port, bla-bla, de szerintem ennek ellenére kurva jó! A grafikával sincs bajom, highon is nagyon szép szerintem minden, és még kint, szakadó hóban/esőben sem megy 50 alá az fps.
Én egy wood elfet indítottam, íjászkodós-lopakodós-néhakardozós tolvaj karakternek szánom. Elértem az első nagyobb várost, sajnos a tolvajcéhbe nem tudom még hol kell belépni, úgyhogy beléptem a helyi harcosok klubjába egyelőre, bár ennek sem fighter's guild a neve már
A főszálat egyelőre hagyom a francba(mint szinte mindig a TES játékokban :D ), jobban érdekelnek a céhes küldik.
Nagyon tetszik, hogy tényleg reagálnak a karakterre az NPC-k, pl bementem az egyik boltba eladni a cuccaim, és véletlenül ellőttem a sarokba egy tűzgolyót, mire a boltos csóka hátra ugrott és rám kiabált, hogy fel akarom gyújtani a házát? :D Meg a harcos céhben csipkelődnek veled a tagok, szivatnak mert kezdő vagy, stb. Az külön tetszett, hogy az egyik küldiben egy nő meginvitált, hogy üljek le az asztalhoz és hoz valamti enni, és tényleg hozott! Aztán felálltam futkároztam a szobában, leborítottam egy kupát az asztalról, és jól le lettem teremtve, hogy vigyázzak már.. :) Tehát ilyesmikre gondolok, nagyon meghozza a hangulatot!
A karaktergenerálás egyszerűbb szerintem mint Obliban, de sokkal szebb karaktereket lehet csinálni, FNV-nál nekem jobban tetszenek. Bár nekem kifejezetten csúnya elfet sikerült összehoznom :D -
Although #3111 Még szakált is rakhatsz rá :) -
Although #3110 A karakterek sokkal szebbek.. kb Fallout NV szint vagy jobb. ne aggódj. :) -
#3109 mihez is hasonlitsam, kész dolgok vannak benne, pl van 10 féle orr, és 20féle haj stbstb -
#3108 Mennyire komplex a karakter generalas? lehet benne legalabb olyan szep csajt generalni, mint az Oblivionban? vagy majd itt is csinalnak hozza "szepito" mod-ot a lelkes modderek? -
#3107 Respect -
Although #3106 Na ja. Csak nem tesz jót ha előveszem a Dragon Age originst és láttom hogy valamit normálisan is meg lehet csinálni :D -
#3105 Jogos, de valahol vicces, leven az Oblivion is mar eleve az akkor debutalo uj generacios konzolokra lett fejlesztve, es a PC-s verzio "csak egy port" volt. Az elmult 5 evben illett volna ebbe beletorodni :) -
#3104 Nah ki lett próbázva, és jó lesz ez, de most már szombatig kivárok.
Az egyetlen komolyabb gond a menürendszer, ami kb. annyira praktikus, mint ánuszrózsával üdítőt bontani. -
Flora2 #3103 Azt nem tudom, korlátoz-e később valamiben, de az elderscrolls.com fórumon azt olvastam, hogy úgy válasszunk fajt az elején, hogy az első néhány kezdő szinten nagyon számítani fognak a faji képességek, szinte azok fognak kihúzni a bajból... én még nem próbáltam, csak idézek. -
#3102 Van benne transzi is? Nem tudtam :DD -
Although #3101 Ez nem panaszkodás ez egy folyamat tudomásul vétele. Nem mondta senki hogy rossz a játék csak nyilván nem mindenki rajong a port-os rendszerért. :) Én sem túlzottan. :) -
#3100 én nem hehe :D -
#3099 Mindenki csaj karit indított? muhaha
Én is :D -
Amúgy szvsz semmi baj a menüvel. Tény h le van egyszerűsítve, de nem baj. Átlátható, kezelhető stb. -
#3097 TUDTAM. TUDTAM hogy egy port lesz. Már megszoktam. De hogy a menü. Most lehet én csinálom rosszul, de TAB után tényleg kétszer kell megnyomni a gombot, hogy eljussak valahova... ehhh
Na most ki is fagyott. Na majd később. -
Richardix #3096 Annyira csípem ami itt folyik. Mindenki panaszkodik a menürendszerre, a grafikára, meg hogy "az egész egy nagy konzolport", aztán meg jön a "de amúgy FANTASZTIKUS a játék" rész :D
Oh, emberek, ti botor kis lények. -
#3095 Nem-nem "doktor" ur, ez hazai palya, te vagy rossz helyen. De Isten hozott itt, ha kerdesed van, allunk rendelkezesedre mindaddig, amig nem kezdesz el megint kotekedni vagy vitat szitani. -
Although #3094 De igazán feltűnhetett volna itt, ez kiemelt téma volt a topicban. Nem kellett zseninek lenni hozzá lehetet látni konzolos megjelenítés lesz a pc-n is. Így teljesen megéri nekik pc-re fejleszteni mivel nem költenek túl sokat rá. :) -
#3093 Viccelsz? Le sem tagathatnák, hogy a konzol miatt van ilyen menürendszer és egy percet sem foglalkoztak vele, milyen lesz pcre. -
#3092 Hat akkor veled is valami baj van. :D -
#3091 Öhm, mennyiben fog számítani, milyen fajt indítok?
Tudom, hogy van pár gratis képessége mindnek, de mennyiben korlátozza a választás a későbbi karrierem? -
#3090 nincs semmi baj a menürendszerrel csak az hogy új és szokni kell :)
nem fogjunk már mindent a konzolra....nyilván mindkettön müködnie kell :) -
Benevolens #3089 nem inkább az történt, hogy eltévedtél a fórumban? Veled ez már megesett. -
Although #3088 A cégek zömmel már csak kódfordítókat alkalmaz pc-re mivel a konzolon biztosabb a nyereség mint a warezzel terhelt pc-n. Örülj neki hogy kapsz valamit. Pc-n valszeg főleg az mmo piac fog virágozni mivel azt nehezebb berhelni. Meg nem is igazi élmény törtön játszani. Különösen szép lesz az új generációs konzolok megjelenésénél. -
#3087 Az csak disz. Tul fekete lett volna a banner nelkule. -
Benevolens #3086 egészen pontosan mit is számol az az óra?? -
#3085 Mi a fasz ez a menü rendszer. Értem én, hogy konzol port, de talán PCre lehetett volna normálisat is csinálni.
-
#3084 Elvileg holnap hozzá a futár bácsi, dehát holnap már meló uhhogy nagy volt a kisértés :) -
#3083 Ok a viragboltban vettek meg. :D -
#3082 Nálatok most kötötték be a zinternetet? : D -
-
Benevolens #3080 honnan van nektek skyrim, ha még meg se jelent? -
#3079 Végre kijavitották a béna karaktermozgást bár még mindig ronda fejek vannak benne de összességében hangulatos lett az majd később derül ki hogy üti e az Oblivion-t. -
#3078 "Harmatos"
Amugy a képeim highog, még van ultra, tehát egy kicsivel több is lehet, de nekem ez bövel elég.
egeres dolgot érti valaki? -
#3077 ahh. Összhatást tekintve szvsz nagyon jól néz ki. -
#3076 Rálestem én is. Basszus ez marha jónak tűnik! :)
Szép, gyors, és játékmenetileg is nagyon rendben van (így kb 45 perc után.)
Tőlem is 1-2 kép
-
#3075 Ez elég harmatos garfika, node a hw (x360 pl.) nem változott obli óta, így az a célplatform most is.