30713
TES
  • Although
    Mekkora a világ térkép? Nagy szóval Obli méretű tényleg???? hogy érzed??
  • Although
    Azér ami kicsit zavaró az átható gyűrűk ura feeling: :) Azér jó pár évvel a film után már lehetne a cégeknek eredeti ötlete is. :D
  • MaRee
    Nekem eddig minden várakozásomat felülmúlta! Egyedül tényleg csak a menürendszer meg a térkép fura kicsit, de meg lehet szokni. Igen, látszik hogy konzol port, bla-bla, de szerintem ennek ellenére kurva jó! A grafikával sincs bajom, highon is nagyon szép szerintem minden, és még kint, szakadó hóban/esőben sem megy 50 alá az fps.

Én egy wood elfet indítottam, íjászkodós-lopakodós-néhakardozós tolvaj karakternek szánom. Elértem az első nagyobb várost, sajnos a tolvajcéhbe nem tudom még hol kell belépni, úgyhogy beléptem a helyi harcosok klubjába egyelőre, bár ennek sem fighter's guild a neve már

A főszálat egyelőre hagyom a francba(mint szinte mindig a TES játékokban :D ), jobban érdekelnek a céhes küldik.

Nagyon tetszik, hogy tényleg reagálnak a karakterre az NPC-k, pl bementem az egyik boltba eladni a cuccaim, és véletlenül ellőttem a sarokba egy tűzgolyót, mire a boltos csóka hátra ugrott és rám kiabált, hogy fel akarom gyújtani a házát? :D Meg a harcos céhben csipkelődnek veled a tagok, szivatnak mert kezdő vagy, stb. Az külön tetszett, hogy az egyik küldiben egy nő meginvitált, hogy üljek le az asztalhoz és hoz valamti enni, és tényleg hozott! Aztán felálltam futkároztam a szobában, leborítottam egy kupát az asztalról, és jól le lettem teremtve, hogy vigyázzak már.. :) Tehát ilyesmikre gondolok, nagyon meghozza a hangulatot!

A karaktergenerálás egyszerűbb szerintem mint Obliban, de sokkal szebb karaktereket lehet csinálni, FNV-nál nekem jobban tetszenek. Bár nekem kifejezetten csúnya elfet sikerült összehoznom :D
  • Although
    Még szakált is rakhatsz rá :)
  • Although
    A karakterek sokkal szebbek.. kb Fallout NV szint vagy jobb. ne aggódj. :)
  • kill3r21
    mihez is hasonlitsam, kész dolgok vannak benne, pl van 10 féle orr, és 20féle haj stbstb
  • TopGun
    Mennyire komplex a karakter generalas? lehet benne legalabb olyan szep csajt generalni, mint az Oblivionban? vagy majd itt is csinalnak hozza "szepito" mod-ot a lelkes modderek?
  • kill3r21
    Respect
  • Although
    Na ja. Csak nem tesz jót ha előveszem a Dragon Age originst és láttom hogy valamit normálisan is meg lehet csinálni :D
  • PiszkosFred
    Jogos, de valahol vicces, leven az Oblivion is mar eleve az akkor debutalo uj generacios konzolokra lett fejlesztve, es a PC-s verzio "csak egy port" volt. Az elmult 5 evben illett volna ebbe beletorodni :)
  • benőmenő
    Nah ki lett próbázva, és jó lesz ez, de most már szombatig kivárok.
    Az egyetlen komolyabb gond a menürendszer, ami kb. annyira praktikus, mint ánuszrózsával üdítőt bontani.
  • Flora2
    Azt nem tudom, korlátoz-e később valamiben, de az elderscrolls.com fórumon azt olvastam, hogy úgy válasszunk fajt az elején, hogy az első néhány kezdő szinten nagyon számítani fognak a faji képességek, szinte azok fognak kihúzni a bajból... én még nem próbáltam, csak idézek.
  • Fpocok
    Van benne transzi is? Nem tudtam :DD
  • Although
    Ez nem panaszkodás ez egy folyamat tudomásul vétele. Nem mondta senki hogy rossz a játék csak nyilván nem mindenki rajong a port-os rendszerért. :) Én sem túlzottan. :)
  • kill3r21
    én nem hehe :D
  • Fpocok
    Mindenki csaj karit indított? muhaha
    Én is :D
  • Maxtreme

Amúgy szvsz semmi baj a menüvel. Tény h le van egyszerűsítve, de nem baj. Átlátható, kezelhető stb.
  • Fpocok
    TUDTAM. TUDTAM hogy egy port lesz. Már megszoktam. De hogy a menü. Most lehet én csinálom rosszul, de TAB után tényleg kétszer kell megnyomni a gombot, hogy eljussak valahova... ehhh

Na most ki is fagyott. Na majd később.
  • Richardix
    Annyira csípem ami itt folyik. Mindenki panaszkodik a menürendszerre, a grafikára, meg hogy "az egész egy nagy konzolport", aztán meg jön a "de amúgy FANTASZTIKUS a játék" rész :D

Oh, emberek, ti botor kis lények.
  • PiszkosFred
    Nem-nem "doktor" ur, ez hazai palya, te vagy rossz helyen. De Isten hozott itt, ha kerdesed van, allunk rendelkezesedre mindaddig, amig nem kezdesz el megint kotekedni vagy vitat szitani.
  • Although
    De igazán feltűnhetett volna itt, ez kiemelt téma volt a topicban. Nem kellett zseninek lenni hozzá lehetet látni konzolos megjelenítés lesz a pc-n is. Így teljesen megéri nekik pc-re fejleszteni mivel nem költenek túl sokat rá. :)
  • Fpocok
    Viccelsz? Le sem tagathatnák, hogy a konzol miatt van ilyen menürendszer és egy percet sem foglalkoztak vele, milyen lesz pcre.
  • Jakuza001
    Hat akkor veled is valami baj van. :D
  • böröczk
    Öhm, mennyiben fog számítani, milyen fajt indítok?
    Tudom, hogy van pár gratis képessége mindnek, de mennyiben korlátozza a választás a későbbi karrierem?
  • kill3r21
    nincs semmi baj a menürendszerrel csak az hogy új és szokni kell :)
    nem fogjunk már mindent a konzolra....nyilván mindkettön müködnie kell :)
  • Benevolens
    nem inkább az történt, hogy eltévedtél a fórumban? Veled ez már megesett.
  • Although
    A cégek zömmel már csak kódfordítókat alkalmaz pc-re mivel a konzolon biztosabb a nyereség mint a warezzel terhelt pc-n. Örülj neki hogy kapsz valamit. Pc-n valszeg főleg az mmo piac fog virágozni mivel azt nehezebb berhelni. Meg nem is igazi élmény törtön játszani. Különösen szép lesz az új generációs konzolok megjelenésénél.
  • PiszkosFred
    Az csak disz. Tul fekete lett volna a banner nelkule.
  • Benevolens
    egészen pontosan mit is számol az az óra??
  • Fpocok
    Mi a fasz ez a menü rendszer. Értem én, hogy konzol port, de talán PCre lehetett volna normálisat is csinálni.

• kill3r21
    Elvileg holnap hozzá a futár bácsi, dehát holnap már meló uhhogy nagy volt a kisértés :)
  • Jakuza001
    Ok a viragboltban vettek meg. :D
  • Seth
    Nálatok most kötötték be a zinternetet? : D
  • Maxtreme

• Benevolens
    honnan van nektek skyrim, ha még meg se jelent?
  • CalebJoe
    Végre kijavitották a béna karaktermozgást bár még mindig ronda fejek vannak benne de összességében hangulatos lett az majd később derül ki hogy üti e az Oblivion-t.
  • kill3r21
    "Harmatos"
    Amugy a képeim highog, még van ultra, tehát egy kicsivel több is lehet, de nekem ez bövel elég.
    egeres dolgot érti valaki?
  • Maxtreme
    ahh. Összhatást tekintve szvsz nagyon jól néz ki.
  • Maxtreme
    Rálestem én is. Basszus ez marha jónak tűnik! :)
    Szép, gyors, és játékmenetileg is nagyon rendben van (így kb 45 perc után.)

Tőlem is 1-2 kép

• Sir Quno Jedi
    Ez elég harmatos garfika, node a hw (x360 pl.) nem változott obli óta, így az a célplatform most is.