30713
TES
-
ratgab #2914 Van erre egy nagyon egyszerű megoldás. Nem használod. Harc szépsége meg szerintem mindig a fegyveres küzdelemben van (távolról lenyilazni, meg lefireball-ozni az ellent nem nagy kunszt).
Ha meg mindenképp ragaszkodsz a mágushoz, akkor disznópörzsölőt ignorálod.
Jelzem, hogy még te is csak videókat láttál, élesben lehet, hogy mást hatást kelt a pörzsölő. -
Atilorn #2913 Azért, harc közben szorgosan kell vedelni a potionokat, ha nem akarsz maratoni távot összefutkosni. Szerintem nem töltődik vissza olyan gyorsan. -
#2912 Azért ez a manna töltődés túl gyors szerintem... Ennyire ne legyen már kauzálos, bár igaz ha két ilyen keménylény tör rá a játékosra, akkor az már izzasztó lehet. -
Atilorn #2911 És a videóban az óriás egy-kettőre utol érte a hátrafelé futó lángszóró szerencsétlent. tessék,amíg meleg -
Atilorn #2910 Ezzel vitatkoznék. Alacsony szinten elég hatásos, viszont erősebb ellenfeleknél szinte az egész manádat elszívja, mire kinyírsz egyet. És ezen nem segít sokat a destruction feljesztése, mivel a spell, ami a flames(természetesen több tűz varázslat lesz) maga elég gyenge. És én bizony láttam már olyan videót, hogy alaposan megkergette a szerencsétlent az óriás és már a stamináját is elhasználta. Csak a természet adottságai miatt tudta legyőzni(felment egy sziklára, és onnan pörkölte). -
Nos #2909 Ez így van rendjén. És remélem, hogy a harcrendszerben lesz is kihívás. Csak az eddigi rendszerekben nem volt a kezedben egy végtelenített disznóperzselő, ezért nem volt akkora igazságtalan előny, ha hátrafelé is úgy futottál, mint Carl Lewis. Itt viszont pont a harc szépségét veszi el ez az opció. Persze mondhatod, hogy akkor ne használd. De attól én mégszeretnék mágust is indítani, csak nem így. Ha csak annyi történne, hogy hátrafutásban lényegesen lassabb a karakter,mint előre, már akkor jelentősen javulna szerintem a realitása és a kihívás szintje is. Kombinálni is jobban kéne, nem csak rohanni a lángcsóvával hátrafele.
Szerintem ez hamarosan elég sok fórumon téma lesz. -
#2908 Tehát a megjelenési dátum: 2012.12.12.és 1.2 patc-el érkezik.
-
#2907 Pedig a jatek illetve a harc egyik fontos eleme a mozgas/oldalazas/futas/hatralas es az e kozbeni tamadasok/vedekezesek, amelyek ujabb kombokat eredmenyeznek. -
Nos #2906 Hm . . . az első kétségeim:
Túl erős a destruction. A videók alapján pl a tűz úgy működik, mintha egy lángszóró lenne a kezed és amíg el nem fogy a mana folyamatosan tudsz perzselni vele. Egy baromi erős lényt is lezúzol viszonylag alacsony szinten. Sok feltöltésben látszik, hogy a harc arról szól, hogy perzsel, messzebb szalad, perzsel . . . ez nem tetszik. Ráadásul ugye magától visszatöltődik a mana. Itt még lesz mit kiegyensúlyozni. Pl ne tudjon már akkor a karakter hátrafele is ugyanolyan gyorsan szaladni, mint előre. Mert így hátrafutásban a normálisan felém futó óriást simán lehagyom és közben szembepörkölöm. -
Although #2905 hehe ok :) Nem is mondtam hogy minden jó. Nálam például manapság a pc-s játékot főleg a Paradox által nyomot cuccok mint majd a Crusaders King II.majd, jelentik. :) Meg persze azért a Skyrim is jó lesz ha nem is pc-s :) -
#2904 RO2.
Szar lett, de legalább csak PCs. -
Although #2903 Oké na a Fallout New Vegas még elmegy mint pc-s játék :D -
Although #2902 Nem erről beszéltünk a téma az volt hogy nincs konkrét pc játék fejlesztés. Csak a konzolok pc átiratai. A Skyrimról is ordít hogy konzolos játék. Pc lassan utoljára, ami tipikus pc játék, a Dragon Age origins lehetett ami pc-nek nevezhető. Még a Witcher 2 sem igazán pcs-nek nevezhető de azt legalább tényleg pc-re fejlesztették ennyi volt a mondandó rövid lényege. Persze hogy kiadják ezzel is keresnek. Csak nem külön fejlesztőket alkalmaznak hanem kódfordítókat. És így leszarják azért a warezt mert nyereség, amit a pc-vel keresnek ilyen módon. Szerintem ennyi röviden. -
#2901 Ennek a 3nak nem sok köze van a haldokláshoz.Én inkább örülnék hogy bármi is jön pc-re! -
#2900 Hát jah a witcher 2 is marha jól fogyott, ha jól emlékszem. Am lehet megtartanak x darabot azoknak, akik a boltba személyesen veszik meg majd pénteken, bár lehet, csak én gondolom rosszul. -
#2899 Vagy csak nem írták ki, hogy elfogyott (mondjuk ezen az áron nem csodálom, hogy máshol fogy el először). Mind1, ezt pénteken beszerezni nem 1xű, ha meg hétvégén nem tolhatom, akkor megette már fene. Kivárok. Leszarom. -
#2898 Részemről rendben van a dolog, a megjelenést követően ideiglenesen bevezethetjük a kötelező spoiler-tag használatot.
Kérdés, hogy mire terjedjen ki pontosan? Teszem azt, valaki bugreportol: "A cyrstal dragon caverns végén élő jetinek bugos a lootja, ha elveszed tőle Jack Jaggerjack legendás kardját, nem tudod többé teljesíteni a questet, továbbá automatikusan kidobatod magad a Brjüknard-házból." Hülye példa, de mint ahogyan látható, ez egy meglehetősen nagy spoiler, ugyanakkor a játékmenetet befolyásoló hibabejelentés is egyben. Ehhez hasonló hozzászólások estében megkérdőjelezhető a tartalom elrejtése/törlése.
#2806: A helyzet jelen állása szerint, nekem sem lesz lehetőségem a játék kipróbálására most hétvégén, mi több, az elkövetkezendő két hétben is kénytelen leszek mellőzni a Skyrimet.
-
#2897 576 Kbyte-on még van
576 -
#2896 Miva??? Elfogyott?? Előrendelésben??? Nóóóómális??? Hát gyártsanak annyit amennyire igény van! Ha még az előrendelőknek sem tudnak eleget gyártani, akkor adják fel, ez az üzlet nem nekik való! ÉS EZEK sírnak, hogy jajawarez?!?!?!?!?! Hmmm... Meglátjuk. -
Atilorn #2895 Egyáltalán nem átláthatatlan. Ezért is vannak kategóriákra bontva. Rögtön nem kell annyit görgetni. Külön tetszik, hogy minden tárgyat 3d-ben közelről megsasolhatunk. A karakter az inventorybanra, pedig szükség volt az Oblivionban, mivel nem lehetett körbeforgatni a kamerát, de a Skyrimben már lehet. Az inventory rpg-sebbé tételére, pedig ott vannak a modderek. Nekem tetszik. -
#2894 Benne van a pakliban, de amit eddig lattam videokat, annyira nem veszes a dolog. Meg kell majd szokni, az ketsegtelen. -
Atilorn #2893 Az a megjelenés utáni ár. Egy órája hívtak a boltból és mondta, hogy 8500 Ft-ról 8900 Ft,ra ment fel az ára, és képeslapot már nem tudnak adni hozzá. Ami viszont érdekes, tekintve már október 14-én előrendeltem. Bár jó lenne, ha a futár kiszállítás előtt felhívna, mert nem biztos, hogy otthon leszek késő délután. -
ratgab #2892 Még ezt lehagytam az utolsó mondat végéről: Konzolport ide, konzolport oda. -
ratgab #2891 Nem akartam már beírni, mert akkor megint én vagyok a pc fanboy. Jó pc játék, még ha single is, érdekes módon gyorsan elkel. -
#2890 És még azt mondják haldoklik a PC játékipar. BF3, CodMW3 és most Skyrim. Szerintem ez is jó bevételt fog hozni a konyhára. -
#2889 De legalabb atlathatatlan, foleg ha mar sok nalad a cucc es felorat gorgeted le az itemlistet. :D -
#2888 Látom közben az ára is felment a pc-s verziónak, mert 9,5k-t írnak, eredetileg pedig 8,5 volt és a reklámban még mindig ez az ár van:) -
ratgab #2887 Én akkor még eredeti vásárlással nem foglalkoztam.... Szóval erről nem is hallottam. -
ratgab #2886 Gameről 3 font. -
Tovi #2885 A game.co.uk oldalon meg lehet rendelni, a sima 29.99 font, a postakoltseg fogalmam sincs mennyi Magyarorszagra... -
#2884 Oblivion is elfogyott anno villamgyorsan, bar ott par napon belul jott utanpotlas. -
#2883 Én is pólósat rendeltem, de azért kíváncsi leszek, hogy milyen méretűt adnak. -
ratgab #2882 Na ezt is fölírják, akkor a naptárba azthiszem! Ilyen még nem nagyon fordulhatott elő. -
#2881 Engem fél órája hívott onnan a srác mert ugyan rendeltem tőlük, de emailben már visszamondtam (a CDG-s pólós miatt :) ), és elfelejtette lehúzni, így még úgy szerepeltem, mint akinek kell ... de most kihúzott :)
Szóval van/volt 1db plusz :) -
#2880 Platinumshopban is el kelt mind, szóval szerintem viszik :) -
#2879 A Skyrim PC változata sajnos, a jelenleg rendelkezésre álló rendelési adatok alapján elkelt.
A játék normál, ajándék nélküli változatából a kiadó decemberre ígér utánpótlást,
illetve, ha lesz, aki nem veszi át az ő példányát, azt a honlapunkon keresztül meg lehet majd rendelni.
http://cdgalaxis.hu
Vagy keveset rendeltek belőle, vagy tényleg vitték mint a cukrot. -
#2878 En orulok neki, gyors es konnyen kezelheto, keves benne a sallang. -
empie #2877 Ezen az oldalon amit linkeltél orosz játékok vannak.
Itt, http://virtualgame.shop.hu/index
nem rossz áron és full angol semmi hegesztés nem kell hozzá.
És még akciós is ha jól olvasom. -
#2876 A menu pontosan miben is tesz hozzá a játékélményhez? :) -
#2875 Hat ez eleg kiabrandito.