30713
TES
-
#2874 Lucky you -
#2873 Olyasmi, egyszeru lesz a menu mint a fakocka. -
#2872 nem. boxon akinek kezében a játék az nyomhatja. csak PC-sek vannak 11/11 re "korlátozva"
-
#2871 A videokbol nekem nem ez jott le. -
#2870 hello az überkonzolnál előrendeltem xboxra a játékot. nemrég küldtek smst hogy áttudom venni. szerintetek liveról nem bannolnak hogy előbb kezdek vele játszani mint a hivatalos megjelenés? -
Although #2869 Arra írtam jó pár nap siránkozás volt hogy bizony a grafika nem lesz az igazi :)Pedig ez tényleg az egyik erőssége lesz. Persze lehet mondani sokmindent leegyszerűsítettek meg konzolos nagyon de pont a megjelenítés ami über brutál lesz :) -
#2868 sajnos igen. nekem ez kb az egyetlen dolgo ami nem tetszik ez a buta UI. egyáltalán nem rpg-s.
én igenis szeretem látni a karakteremet inventoryban és szeretem ha az inventory és a többi része úgy néz ki mint valami batyu/journal akármi.
kb az lesz az első mod amit letöltök ami ezt átalakítja -
Since #2867 Néztem már én is, van is egy oldal ahol lehet rendelni. Csak sajnos kér felhasználónevet meg jelszót :-) -
#2866 feleségnek ultimate-konyha-szett lesz most lópáncél helyett -
#2865 Ilyen arcade console item inventory lesz ebben, mint amit a videon lattam hogy csak nevek baloldalt es jobboldalt csak megjelenitti az itemet es slussz-passz ? -
Gruffersten #2864 Ezért érdemes várni GOTY verziókra - nem csak, hogy addigra már játszhatóak lesznek a játékok de nem fizetsz többet a szaros DLCk-ért.Mondjuk a Skyrim esetében mindegy, bugokat úgy is unofficial patchekkel fogjuk írtani, az egyéb tartalmakat -kiindulva az obli és az fo 3 esetéből- meg úgyis megvehetjük külön.
...
Lesz lópáncél a játékban? :) -
#2863 ezt ismeri valaki?
http://hardverapro.hu/apro/eredeti_steam_jatekok_a_legjobb_aron_nezz_be/hsz_1-50.html -
#2862 én azért örülök, hogy sokat javult fallouthoz képest az új anim engine miatt. most is bőven elmarad attól amilyen szintet egy ilyen játék megkívánna, de ég és föld.
igazából nem nagyon jártam utána, nem tudom, hogy a havok behaviour mennyire mod-friendly de ha igen, akkor max ezt is feltúrbózzák a modderek. -
#2861 Amúgy az animáció valóban tré, ahogy a videó alatt írta egyik srác. Én is nélztem 1-2 streamet néhány percet és az anim inkább áll közelebb az Obli szintjéhez, mint ahhoz, amit ez az összevágott promó videó sejtet.
Éngem mondjuk nem érdekel, pénteken jön a doboz, telepít és külvilág elfelejt. Csak ne állítsanak be valamit olyannak, ami nem is. -
#2860 -
#2859 teljsen egyetértek a második felével. kurvára felháborító, hoyg manapság az a tendencia, hogy a megjelent játékok nagy része játszhatatlan, mert félkész cuccot adnak ki és a (jobb esetben) vásárlót használják beta-teszternek. -
ratgab #2858 Witcher 2: Boltból megkaptam... 1. DVD-t alig bírtam feltelepíteni folyton hibát írt ki.... Ennyit az élményről, pedig alig vártam.
Ezentúl ha lehet választani inkább Steam. -
#2857 -
ratgab #2856 Rage:
Felraktam, jó driver nélkül =ocsnmány
Jó driverrel 3 perc alatt három fagyás = uninstall, erre a szarakvásra se időm ,se kedvem.
Reális gépigényt jó dolognak tartom. De azért én még mindig abban bízom, amit látok, tapasztalok ( van a játékra keret, de rosszul járni nem akarok... Arra meg, hogy felrakom aztán 1 hónapot várok, hogy minden klappoljon meg semmi szükségem, akkor már inkább várok a vétellel, illetve ezt megelőzendő kipróbálom). -
#2855 Rage nálam is maxon ment, pedig nincs jó gépem. Viszont ezen nem csodálkozom: Baromi ronda volt. -
#2854 nekem is be van rendelve mégsem töltöm, le, mert boltból elhozott dobozból felinstallált élményt nem adnám semmiért. nagyon snassz lenne simén letölteni kicsomagolni és feltenni, elveszne az az érzés amire 5 éve várok :D
arányjavítás miatt persze simán, de akkor már túlnagy lenne a kísértés :D -
#2853 szerintem gépigény szempontból a legtöbb utóbbi években megjelent játék "alulmúlta" úgymond megát. az egyetlen cím ami igazán gépizzasztó volt az a witcher valóban, esetleg crysis 2.
Rage esetében sokkal inkább az volt a probléma hogy szarul írták meg és ronda volt a texture popping miatt stb, de nem futott szarul egyáltalán ( közepes gépemen egy 512 es 4850 atival, 4 giga ram mellett miután patchelték full maxon ment).
ez nem is fog már nagyon változni az új konzolok megjelenéséig, és ha úgy nézzük ez egy nagyon jó dolog. -
ratgab #2852 Hát ezek a kivégzések nagyon jók és hangulatosak! -
#2851 Nem értem, hogy az, hogy letölti vki miért ütné azt, hogy meg is veszi? Már be van rendelve a játék, de tuti le is fogom tölteni mert:
1. Csak szombatra hozzák ki pik-pak pontba
2. Az arányt növelni kell kőkeményen bármi áron :D -
ratgab #2850 Erre például tökéletesen alkalmas a virágbolti demó, ha lesz belőle. Kiróbálod, ha fut veszed, ha nem nem dobtad ki a pénzed az ablakon.
Nekem nem rossz gépem van, de okulva a ez évi AAA játékok kezdeti futási problémáiból (witcher 2, rage) próba nélkül én már semmit nem merek venni. -
#2849 Vagy hozsannazni,hogy milyen jo, meg ha esetleg szar is lenne valami. :D -
Although #2848 Na ez a pc-s verzió. És most lehet folytatni a siránkozást milyen szar!!!! -
ratgab #2847 Csak szólok, hogy warezra éppúgy van patch.... -
#2846 Engem ma küldtek kényszerszabira pénteken :D -
#2845 -
#2844 -
Santata #2843 Dékáni szünet van a Skyrim megjelenésének napján (pénteken). Ez nem lehet véletlen. -
Since #2842 Pénzem az van, de ha nem megy jól a játék, ha élvezhetetlen lesz, akkor nincs értelme megvenni :-) -
#2841 katt inkább linkebne mert a videó beszúrás fura dolgokat művel :S -
vg #2839 Te szegény, úgy sajnállak, hogy nincs 10e forintod és a kifogásokat keresed, miközben a 70e forintos luxus videokártyádat leszarozod... -
Nos #2838 azért megnéznék már egy pc videót 1920*1080-ban
-
Although #2837 Ah ez jó hír :) -
#2836 normál install dvd-s változat a bolti -
#2835 Ha a Steam store-ban veszi meg az ember, akkor mikortol indithato a jatek? Pentek reggel 5-tol (a szamlalo szerint)? -
Although #2834 De tényleg a dobozba a játék lesz vagy csak a steames csomag mert akkor inkább letöltöm kevesebbért.