TES
  • MaRee
    Nekem eddig minden várakozásomat felülmúlta! Egyedül tényleg csak a menürendszer meg a térkép fura kicsit, de meg lehet szokni. Igen, látszik hogy konzol port, bla-bla, de szerintem ennek ellenére kurva jó! A grafikával sincs bajom, highon is nagyon szép szerintem minden, és még kint, szakadó hóban/esőben sem megy 50 alá az fps.

Én egy wood elfet indítottam, íjászkodós-lopakodós-néhakardozós tolvaj karakternek szánom. Elértem az első nagyobb várost, sajnos a tolvajcéhbe nem tudom még hol kell belépni, úgyhogy beléptem a helyi harcosok klubjába egyelőre, bár ennek sem fighter's guild a neve már

A főszálat egyelőre hagyom a francba(mint szinte mindig a TES játékokban :D ), jobban érdekelnek a céhes küldik.

Nagyon tetszik, hogy tényleg reagálnak a karakterre az NPC-k, pl bementem az egyik boltba eladni a cuccaim, és véletlenül ellőttem a sarokba egy tűzgolyót, mire a boltos csóka hátra ugrott és rám kiabált, hogy fel akarom gyújtani a házát? :D Meg a harcos céhben csipkelődnek veled a tagok, szivatnak mert kezdő vagy, stb. Az külön tetszett, hogy az egyik küldiben egy nő meginvitált, hogy üljek le az asztalhoz és hoz valamti enni, és tényleg hozott! Aztán felálltam futkároztam a szobában, leborítottam egy kupát az asztalról, és jól le lettem teremtve, hogy vigyázzak már.. :) Tehát ilyesmikre gondolok, nagyon meghozza a hangulatot!

A karaktergenerálás egyszerűbb szerintem mint Obliban, de sokkal szebb karaktereket lehet csinálni, FNV-nál nekem jobban tetszenek. Bár nekem kifejezetten csúnya elfet sikerült összehoznom :D