30713
TES
  • wedge31
    Sajnos van csalodás ebben is, föleg ahhoz képest ami lehetett volna ha nem a konzolos platform lett volna a cél.
  • xblades
    Én se mondtam hogy nem jó, de ha már újat ígértek legalább ezeket a hibákat javították volna ki. Az arc mimika nem érdekel ha olvastad amit írtam nem ezt hoztam fel nem is hibaként hanem elmaradásként nem is mai játék engine-khez képest ( pl. RAGE ami ráadásul tényleg konzolos engine mégis szépen működik)
  • mnorbi
    fura van ez a quest hogy jussunk be egy partyba es jöjjünk ra sárkányos dolgokra solutionban, irja q log hogy szerezzem vissza a gearememt elmegyek oda ahol irja q log ott egy ures lada es utanna azt irja q log hogy megvan a gearem... hogy kapom vissza mert ott nem volt
  • bega82
    Gyógyítást én se, de hogy fedezékbe vonul, olyat én tapasztaltam.
  • xblades
    Én a harc közbeni gyógyításról beszélek mikor már 25% alatti a Hp, esetleg visszább szaladna és gyógyítana magán, vagy erősítést hívna a néhány métere odébb lévő társaitól, esetleg fedezékbe bújna a nyilak vagy a varázslatok elől. Én ezt nem tapasztaltam, és nem light fokozaton.
  • xblades
    Ha észreveszed a leírás az előző engine és eközött ami elvileg egy új alapra épült közti eltérés vagy hasonlóságot hivatott feltüntetni. Én jó pár dolgot látok benne ami ugyanaz. És a régi hibáit hozta át ami egy új esetén elvileg javítva lenne.
    Az al ugrás nincs tiltva vagy csak bizonyos karaktereknél mert van ami használja.

Az elakadás dolog meg nem akkor jön elő ha szaladgál a nyilt terepen hanem ha beleütközik egy bonyultabb Navmesh részbe aminek az egyik oldalán én vagyok ő meg a másikon és nem képes feldolgozni. A Navmesh probléma nem akkor jön elő ha van ideje előre tervezni.
  • MerlinW
    Ezzel nem tudok vitatkozni:)
  • mike01010101
    Abszolut egyetértek. Ugyanigy értékeltem ezeket. Viszont a Skyrim szerintem mindenben előrelépett az elődjéhez képest.
  • MerlinW
    Mert a jó játékok a Oblivion, DA 1, Witcher 1 és a Two Worlds 2 voltak A általad említett folytatások mind alulmúlták az elődeiket. Főleg a Dragon Age-re igaz, az igazi oldschool RPG hangulatot adott. DA2 egy elkapkodott, igénytelen hack and slash lett. Witcher 2 pedig egy igen kellemes történetalapú casual cső-RPG-lett. LotR pedig... azt szóra se méltassuk:)

Tehát mélységben ÉS szabadságban csak az Oblivion-t és Two Worlds 2-t lehet egy lapon említeni a Skyrim-el az (legalábbis az utóbbi évekből)
  • PiszkosFred
    Ertem. Azt hittem a minosege miatt.
  • Noodlee
    Hiho!

Azt meg lehet nézni valahol, hogy melyik frakcióhoz csatlakoztam?
  • Ironman2
    USB fejhallgatóm van,és egyszerüen nem képes kezelni a hangerőt a játék.Mármint a fejhallgatón nem tudok hangerőt növelni,meg csökkenteni.Kénytelen vagyok mindig a menübe kilépni ha hangerőt akarok változtatni.VAlaki erre nem tud magyarázatot? Többi játék kezeli rendesen a fejhallgatót.
  • bega82
    Jópofa, de ez nálam csít kategória, én ilyet biztos nem fogok. És a video címétől eltérően nem olyan super-fast szerintem ez a megoldás... Biztos, hogy nem lenne türelmem hozzá ahelyett, hogy kalandozgassak mindenfelé!
  • Ironman2
    Ez a játék nem erről szól
  • demeron
    http://www.youtube.com/watch?v=fuplrQZ_0ic
  • bega82
    Erre van valakinek valami ötlet? Milyen restoration spellt használjak?
  • SaGa Jr
    Ott a GYIK a bannerban. Bökj rá és megvilágosodsz.

Egyébként a lélekkövekbe zárt lelkek azok amik nagyon erősen befolyásolják a készítendő tárgy erejét. Egy grand lélekkel sokkal magasabb százalékos érték hozható ki mint egy common vagy akár great lélekkel.
    A hatásokat meg nem rakhatod akármibe. Van amit csak fegyverbe lehet, van amit csak testre való páncélba/köpenybe/ruhába, van amit csak ékszerbe és így tovább.

Emellett némely erősebb hatást nem lehet leutánozni. Egy tárgyba nem lehet még maximálisra fejlesztett enchanting mellett sem 100%-os hatást belenyomni akkor sem ha minden perk megvan és grand lelket használtál. Ez a saját kreációk hátránya hogy bár egyedi de nem biztos hogy lesz olyan erős mint az eredeti volt.
  • bega82
    Pffff.... akkor nem csodálom, hogy hasztalan volt, hogy én levettem high-ról medium-ra!
  • Csokis
    +2 fps a városban, szóval jóformán semmit.
  • Galy
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dragon_Armor_(Skyrim)
  • bega82
    És fps-ben ez sokat dobott? Mert akkor lehet én is kipróbálom majd.
  • Csokis
    Nekem konkrétan nem az árnyék megjelenítéssel van/volt problémám, tehát hiába "hangoltam" volna be. Nélküle nekem jobb. Mindenkinek más a jó.
  • athlay
    Rááltam a smithing powertrain-re, egész jól haladok vele úgy tűnik :)

A dragon armorokhoz mennyi ilyen sárkánycsont meg bőr kell?
  • Csokis
    Azt lehet simán hallani!
  • bega82
  • Bandris86
    Én is utálom, engem is mindig követ egy!
  • PiszkosFred
    Ahogy kikapcsoltad, ugy be is lehet hangolni az arnyekokat a prefs.ini-ben ugy, hogy full HD-ben is tokeletesen elesek legyenek. (mert sajnos alapbol a kozeli arnyekok tobb fenyforras eseten pixelesek/"kockasok"). Erdemes, arnyek nelkul tul steril az egesz.
  • bega82
    Értem. Különben igen, városban nekem is nagyon le szokott esni az fps. Amúgy sem valami huszáros (gondolom a laptopos videókártya miatt), de azért 25-40 között mozog nagyjából, ami teljesen játszható. Viszont a városokban sokszor leesik 16-17-re is, ami már nem túl jó... ráadásul ami bosszant, hogy lejjebb vettem jó pár dolgot high-ról medium-ra, és gyakorlatilag semmi hatása nem volt, minden ugyanolyan maradt az fps tekintetében.
  • SzirmosSzisza
    De így nem látod, ha egy sárkány repül feletted
  • Csokis
    Mert eleve utálom az árnyékokat. Egyébként nálam amúgyis szarul megy FullHD-ben a városban.
  • bega82
    De Csokis, miért kapcsoltad ki egy GTX 560-al?
  • mike01010101
    Kb egy éve az első képekről megmondtam (nem okoskodás de vissza lehet keresi a topicban) hogy ez ugyanaz az engine és pár okos rögtön leugatott, hogy megmondták a fejlesztők hogy új engine-t irnak a játékhoz. Itt nincs új engine, de szerintem ez az engine pont jó, az hogy van-e arcmimika vagy gesztus az nem engine kerdése.
  • Csokis
    A C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\Skyrim\SkyrimPrefs.ini szerkeszd, és írd át ezekre az értékeket:

fInteriorShadowDistance=0.0000
    fShadowDistance=0.0000
    bDrawShadows=0
    iShadowMapResolution=1

Metsd el, és máris nincs árnyék a játékban!
  • SzirmosSzisza
    Meh, pont 1 bánya közepén vagyok, tuti az a büdös óriás pók volt
    Kösziamúgy :9
  • bega82
    Pontosan! Meg hogy egy íjász nem megáll veled szemben és lődöz rád, te pedig szintén lőheted, vagy közelharcossal odarohansz és agyonvered, hanem össze-vissza rohangál, lő egyet, arrébb szalad, elbújik egy szikla mögött stb. stb.
  • dartonita
    Biztosan jobban ertesz a grafikai motor elemzesehez mint en,de van par dolog ami szurja a szemem.
    Az AI butasagarol amit irtal, egyaltalan nem osztom.Nem csak a varazshasznalok gyogyitjak magukat hanem bizony a kozkatonak is.Nem ritka az amikor felriad az npc egy teremben es felkapkodja az addig asztalon levo! healing es egyeb potikat.Es bizony hasznaljak is oket ha nem alacsony fokozaton jatszol ahol 3utesbol megfekszik.Egy dbig azt hittem hogy a companionom tunteti el oket,de direkt megfigyeltem hogy a-a ez bizony az npc AI aki igy osszeszedve a cuccokat javit a veled valo harc eselyein.Ez pedig akarhogy nezem bizony nagy ujitas.
  • demeron
    Betegség, használj cure disease potion-t vagy templomban imádkozz, vagy egy stendarr-os papot keress.
  • PiszkosFred
    Osszeszedtel valami negativ effektet. Gyogyitsd ki magad, vagy jozanodj ki :)
  • SzirmosSzisza
    Mitől lehet, hogy 50-es Archeryt a skill lapon pirossal 20nak ír ? :o
  • PiszkosFred
    A jatek xboxra keszult, amely igy behatarolta a lehetosegeket. A PC-s engine upgrade, es vele az uj DX cuccok (csak dx9-et tud a jatek jelenleg), es a tovabbi featurek kesobb erkeznek PCre. A motort ugyanazok fejlesztettek mint a korabbi, igy az alapjai ugyanazok. Amit lehet, kihoztak belole, sajnos a konzol aranylag fix hardvere ad egy bizonyos hatart a dolognak.

Az utvonalkereses tenyleg vicces, az teny :) Neha 10 percet varok a tarsamra, mert leugrottam valahonnan, es nem tudom, meghalt-e utkozben, beult-e kocsmazni valahol, vagy meg mindig probal hozzam futni...