30713
TES
-
#6123 http://www.gamefront.com/skyrim-how-to-cure-vampirism/ -
Richardix #6122 Köszi, akkor lehet h átrakom valami másra. -
#6121 Amióta a middle mouse-ra tettem, nálam is ezt csinálja. Valószínűleg ez az oka. -
Kallahiosz #6120 és az Éjszakai szem varázslatért sóvárgok. Nem tudja valaki merre tanulhatom meg?? Már cheat ot is néztem de még nincsen fent a varázslat id je. -
athlay #6119 Kéne némi jótanács a Conjuration meg az Alteration fejlesztésére. Az idézést nagy kínnal keservvel felhúztam 50re de alig alig nő, az alter az meg mégannyira se akaródzik.. -
Kallahiosz #6118 Szerbusztok
Arénát merre találok????
-
#6117 Jól ki van találva hogy a companiont csak addig ütik, amíg össze nem csúszik és alig marad élete, mert így ha nincs útban, még a legkomolyabb ütközeteket is túlélheti. Tetszik. -
#6116 Segítséget szeretnék kérni, hogy tudom a vámpír szarságot leszedni magamról. Sajnos már több nap is eltelt, így hiába használom az oltárakat(Talos szobor), nem szedi le rólam.
Van egyáltalán rá mód, hogy ilyenkor is letudjam szedni? -
#6115 Én a lovat utálom: Mindig megtámadja ellent, van hogy utána fut azt nem is találom. -
#6114 Minden kutyának megvan az a speckó képessége, hogy útban van, nem lehet átugrani, valamint eltol állandóan? Most rohangálok Barbassal, de már 2x lelökött a szikláról:) Sneak meg mint olyan szóba sem jöhet, mert kitol a fedezékből... -
Richardix #6113 Lenne egy apró problémám.... Valamiért a Shout nem mindig működik nekem. általában az van, hogy elsütöm, lemegy a csík, tolnám újra és.. semmi... nyomom újra.. semmi.. és általában vagy 3-4 próbálkozás kell neki, holott a csík teljesen lement már (a széle sem világít). Lehet ennek köze ahhoz, hogy átraktam az egér egyik oldalgombjára? Csak mert tudom, hogy nem minden játék szereti az iylen gombokat. -
#6112 jah értem, hát nem kell szólni én a tempom előtt nyomtam egy T és kivártam simán a következő napot és jött mindenki :D aztán esküvő után elszaladt az menyasszony, később visszatértem abba a rifteni templomba és ott volt. és akkor beszéltük meg a kinél lakást. érdemes másik városban házat venni mert egész szép summát fog hozni. -
yooyoo #6111 Én is belefutottam már a problémába. -
caps lock #6110 Üdv!Nektek sem menti el az egyedi gombkiosztást?Vagy én szúrok el valamit?Kiírja,hogy saving és tudom is használni,de ha kilépek visszaáll alapértelmezettre.Így minden játékot azzal kezdek,hogy átállítom a nekem tetszőre.Az eredeti valahogy nem áll kézre. -
whisper #6109 Oksa köszi mert átraktam és a csontvázak 2 kezes mace-val igy is 1 ütés! -
#6108 lehet módosítani meglévő karakternél. -
whisper #6107 Nem az hanem ,hogy meglévő karakternél is lehet közben módosítani a nehézséget vagy mindig csak az induláskor ? Mert lvl 5 vagyok ,de ha csak kezdéskor akkor újra kezdem -
demeron #6106 Lehet leléptek kettesben..
Nekem is akadt gondom, mikor mágustanitványnak kellett segíteni spellt tesztelni. Második fázisban, átváltoztat tehénné, kutyává, meg még valami mássá a végén meg vissza magaddá. Na nekem leállt tehénnél, castolt tovább, de nem változott semmi, megköszönte segítséget és mondta menjek el, mintha tresspasingelnék.. Tehén ott maradt, én meg permanens láthatatlanként mozogtam jobbra balra, és mikor aludni akartam szobámban kiírta menjek el, mert elküldtek, csaj meg kiabál "You need to leave".. Visszatöltés megoldotta, másodszorra ment quest. -
#6105 ha átrakod nehezebb (vagy könnyebb nyilván) lesz -
whisper #6104 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem ,hogy elkezdtem a játékot és most vetem észre , hogy elfelejtettem a nehézséget beállítani. kérdés ,hogy újra kell kezdenem vagy ha most gameplaynel átrakom akkor nehezebbé válik? -
#6103 Nincs. És a testőröm is eltűnt, pedig mehetett volna egy threesome :D -
#6102 Házadban nincs ? -
#6101 Valaki segítsen? Hova ment a csaj... nem találom sehol és qst sincs. -
#6100 okok, akkor neki is esek -
#6099 A dark brotherhoodba lépj be elöször szerintem ha eddig még nem tetted mielött még vámpirnak állsz. -
#6098 Na odaértem esküvőre gecc. Miután kimondtam az igent, a násznép meg a csaj kisétált. Nem találom őket lol... hova lettek? -
#6097 faja, azért thx -
bega82 #6096 Hát igen, és quest logban elég gyér információkat tudunk olvasni a küldetésekről, ezt én személy szerint nem nagyon kedvelem. (Meg már itt más is írta, hogy neki sem tetszik) -
#6095 Misc küldi a fene tudja ki adta ez is érdekes megyek az utcán halok valamit és már bekerül a misc küldik közé ha akarom ha nem.
Van már vagy 30 küldim a többségére már nem is emlékszem ki adta. -
#6094 Há má beszéltem vele, hogy te nő, én férfi, ungabunga... aztán azt hittem szólni kell neki, hogy mehetünk. Na most lovagolok whiterunból riftenbe, hátha így nem késem le :D -
#6093 megnézem, köszi -
demeron #6092 Vagy trainerrel dobj rá 1 pontot, és megjavul. -
demeron #6091 Ha skill a gondod, fejleszd elvileg legközelebb visszaugrik eredeti szintjére, ez egy bug. -
#6090 leírnád spoilerben hogy hol és kitől kaptad a küldit? elég nagy vonalakban, megtalálom majd. -
#6089 előbb beszéled meg a pappal mint a leendőbelivel? áh :D -
#6088 Most kaptam egy küldit egy vámpir megölésére, engedem neki hogy megsebezen egypárszor és már vámpirá is változok, legalábbis az oblivionba így volt. -
MaRee #6087 Hehe jah jók ezek a kis easter eggek, én eddig a star warsossal és a headless horsemannel találkoztam :D -
#6086 Volt humoruk a készítőknek :) Meg lehet találni pl. a Minecraft készítőjének a csákányát is :D -
MaRee #6085 Hehe találtam egy nagyon jó pofa fegyvert egy küldiben, a neve Wabbajack. Ez egy staff, ami 29-et sebez és minden egyes ütésnél egy random mágikus effektet lő ki. Ez lehet fireballtól kezdve nyuszivá vagy rákká vagy dremora lorddá változtatáson át a gyógyításig vagy zombi feltámasztásig minden :D De általában szerencsére sebző és átváltoztató varázslatokat lő, kicsit gáz mikor lő egy gyógyítást az ellenre :D
Vámpírrá változás és egyéb kérdésekre ott van fent a gyakran ismételt kérdések, abban sok mindenre választ kaphatsz. -
#6084 ha sikerül vámpírrá válnod áruld már el légyszi hol találkoztál vámpírral :D
ugyanilyen karakterrel játszom mint te, bár én még csak 10-es szintű vagyok
(és vannak nehézségeim :D)