The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
...a New vegasban már gyárilag benne van a fegyver tuningolás.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
olyan régen játszottam a sima oblivionnal, hogy szó szerint nem is emlékszem, milyen élmény volt...fõleg, hogy a skyrim állítólag egyenes folytatása lesz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nos, nem úgy tûnik h ogy ne lenne fejlõdés... ja, és lett kétkezes harc is meg kitérés.... nyilpuska....
sztem ebben már benne lesz minden ami a 4bõl kimaradt, hála a modfejlesztõkenk, akik 5letekkel látják el a kiadót, és meghatároznak egy minimum szinvonalat az új részben
õ pedig másképp élvezi ezeket 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Szó szerint hónapokig nyomtam a Morrowindet + Obliviont +összes kiegészítõjüket. Életem legjobb számítógépes élményt nyújtó játékai, ezért nagyon várom a folytatást.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
How much can you take,before you snap?
Többször próbálkoztam orvosolni, de csak a lila földdel maradtam...
Szóval olyannyira elvette a kedvemet a sok potya kísérletezés, néha uninstall és a maradandó lila föld, hogy egy életre elment a kedvem az egésztõl.Sajnos van ilyen. 😞
Qwerty4
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
sztem :
a deadly reflex mod nem volt igazán eltalálva, túl volt bonyolítva már.
alapból kellene lóharcnak lennie az 5. részben, lándzsával és íjjal is, valamint pár kombó de nem sok, ez nem a tekken, a dl is ezzel lett elbaszva. a monster modokkal nagyon jól el lehetett lenni, én azon finomítanék kicsit, mondjuk +5 v. +10 szintig jelennének meg szörnyek az alap szintezéshez képest, vmint fix npc level de ilyen m od is volt, mert ciki volt kettes szinten egy õrt vagy egy vámpírt levágni.
ami még fontos lenne, hogy területenként is változatos legyen a fauna, és a romokban is jellemzõen legyenek a szörnyek
úgy elmennék egyszer hozzájuk pályatervezõnek, remélem itt már nem fogják erõltetni, h mindent a gép generál le
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Mondjuk nekem sokféle verzióban megvolt (warez, eredeti, xbox360) egyiknél sem volt semmilyen, játékélményt nagyban befolyásoló bug.
Nekem nagyon várós ez a játék, rengeteg órám lesz benne, ha jól megcsinálják, mert azért van mit javítani az Oblivon hibáiból.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Lehet hogy visszatér Morrowindbõl a levitation? *reménykedik*
A TES4-et is kipróbáltam, de elkaptam a lila földes bugot, s nagyon elment a kedvem az egésztõl...
Az 5. rész ezek után már nem is érdekel.Nem hiszem, hogy játszani fogok vele.
Qwerty4
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Rövid leírás a játékról, a sorozatot eddig még nem ismerõ kollégák kedvéért: Belsõ- illetve külsõnézetes (FPS vagy TPS igény szerint), egyedi fantasy világban játszódó, egyszemélyes szerepjáték, mely csak részben sztori-orientált, így nagy szabadságot ad a játékos számára. Végigjátszási ideje több száz óra.
Hivatalos oldal
Wikipédia
Scientia potentia est.