30713
TES
-
#6203 Whiterunban a palotánbana varázslónál meg tudod venni a könyvet. Lényegében minden alapspell kapható, ha jól látom.
Más. Hogy a rákba van az, hogy a saját házam ágyikója owned? Ki alszik benne? Hófehérke...? :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kurva jó a játék !
csak ennyit akartam mondani... -
#6201 Mágusoknál lehet könyveket venni, amiből a varázslatokat meg lehet tanulni.
Random, nézni kell a kínálatot, időnként változik.
A sajátkezű enchantolásra nem a játék első harmadában kerül sor, picit összetett a művelet, nem bonyolult csak vannak előfelltételek, pl, ahhoz hogy soultrap fegyvert tudj készíteni, először szét kell szedned egyet.
(most az mellékes, hogyx alacsony tudással, gyenge kövekkel, csak gyenge cuccot tudsz készíteni)
Nekem a mágusom még csak 15ös, de már elég sok helyen láttam a könyvet, más kérdés, hogy neki meg nem kell egyenlőre.
Pusztakezes mágus, nem kell fegyvereket töltögetnie - az enchant pedig még korai, majd, ha garand kövek (Asura Star) lesznek, akkor talán elkezdi a lélekvadászatot. -
#6200 A Jarlok varázslóinál nézelődj én ott vettem. -
#6199 Én az egyik vendornál láttam egy soul trap-es spellbookot. Mindig át kell nézni, miket adnak. -
#6198 Illetve talán még annyit hozzá lehet tenni, hogy harcosoknak a blokkolás mellett a páncélviselés perkjei is adnak fontos képességeket.
A könnyűpáncél perkjei a támadás elkerülésére adnak esélyt, a nehézpáncéloknál pedig a sebzés visszatükrézére (természetesen mindkettő magasabb szintű perk)
Az szerintem egyértelmű, hogy a nagyobb sebzés érdekében a hősünk kénytelen a védelemből áldozni, így aki kétkezes fegyverrel, vagy két egykezessel indul harcba, az ne akarjon egy pajzsos karakter védelmével versenybe szállni (annak meg a sebzése kisebb, még úgy is, ha a pajzsot fegyverként használja)
Itt pontosan az a lényeg, hogy kompromisszumokat kell kötni, nem lehet minden képességben a maximális szinten tartani a hősünket.
Egy harcosnál kellene a fegyverismeret, blokkolás, páncélismeret, kovácsolás, a perkekkel, de nincs lehetőség a kezdetektől mindegyiket "perkelni". -
#6197 soul trap spellt hol tudok szerezni? lvl20 vagyok de még nem találkoztam vele:)
Vagy hogy tudok ilyen fegyvert csinálni/venni? -
#6196 Igen és valószínűleg nem is fog eltérni a Geck-től ha már ua. az engine. Csak ne legyen olyan bug-os az is mint a New Vegas-é. -
whisper #6195 Szóval ,ha egy pontot félre raktam mert elnéztem a 2 kezes kardra akkor azt a elvesztettem kivétel ha nem mostantól akrdra gyúrok? vagy lesz elég pontom min a 3-at ki maxolni? -
#6194 eddig működött a lovaskocsis utazás solitude-tól, de most bármelyik várost kérem, és felülök hátra, úgy tesz,mintha nem ültem volna fel, és egy helyben állunk... mitől van ez??? másnak ilyen??? -
#6193 Mint a pajzsnál. Az erejük más. Az erős ütéseket alacsony block és pajzs sem fogja meg. Technikailag semmi difi nincs a pajzsos blokk és kétkezes blokk között. A stathoz a bemenő imput más, mert egyes block perkek csak pajzsra hatnak. -
#6192 Igen, igy müködik ahogy egyre nagyobb szintre érsz ugy fog egyre többet sikeresen blokolni de egy pajzs szintjét sose fogod elérni. -
#6191 Ha valaki szeretne kigyógyulni a vámpírkorból, itt a megoldás:
Harapástól számított 72 órán belül, csak imátkozni kell egy oltárnál!
Ha ez már nem működik, akkor a nehezebb út:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Morthal-ba kell elmenni és Falion nevű varázslóval beszélni. Meg kell venni tőle a Black Soul Gem-et (200pénz), majd keresni egy EMBERT, ráküldeni a Soul Trap varázslatot, és megölni. Ekkor látványosan magadba, illetve a nálad lévő Black Soul Gembe szívod a lelkét. Vissza kell menni Falionhoz, odaadni neki a gemet, és találkozni vele a megadott helyen. Fontos, hogy éjszaka keressetek valakit aki alszik, szívjátok ki a vérét, hogy ne legyetek éhesek! Menjetek a kijelölt helyre, nem lesz ott Falion csak a helyét fogja jelezni. (Van amikor meg nem is jelöli a helyet, akkor pihenjetek pár órát). Várjatok a megadott helyen napfelkeltéig, akkor megérkezik és megtudja csinálni a rituálét.
(am5-am6 h között) -
McCartman #6190 hogy működik a játékban a blokkolás , pl. kétkezes fegyverrel?
nyomod a jobb egérgombot ezzel maga elé tartja a fegyvert és vagy bejön vagy nem?
mert ez így elég sovány. -
#6189 kell neked egy xinput emulator, mert a jelek szerint dinputosat vettel. Toltsd le, allitasd be (ingyenes) es menni fog. -
#6188 Kérdés:
Mivel írták hogy nagyon konzolos a játék, meg minden, gondoltam egye bökő, veszek egy mezei USB-s gamepadot occsóé'.
Vettem is egy fain 12 gombos 2 analógos kütyüt, viszont nem tudom beállítani, hogy ezzel menjen a skyrim :(
Win7 felismeri, mind a 12 gomb megy, analóg is szépen működik, de a játék nem eszi meg ha át akarom állítani a vezérlőgombokat... eni ájdíő? -
#6187 Deep wounds a kétkezes kard perkje. -
whisper #6186 TWO heanded weaponra ha gyúrok csak axe-ra meg mace-ra látok bonus talentelést ,de vannak greater swordök is azokra van valahol bonus pont? -
#6185 az a textúrázáshoz nem kell, de énis nagyon várom már mert jó lenne minél elöbb elkezdeni a temérdek bug írtását.
meg hát akkor fog elkezdődni a minőségi moddolás amit alig várok. gondolkodom rajta hogy énis visszatérek a dologhoz és kicsit jobban beleásom magam, mert már most van jópár ötletem. -
#6184 Akkor legalább a Creator engine hit-et adnák ki. -
#6183 Hát már változtatni úgysem lehet rajta. -
#6182 Ááá picsa elkúrtam egy küldit
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Blood on the ice....
Windhelmben sorozatgyilkosság elkövetőjét kellene elfogni...Nem tudtam mit kell csinálni mert nem jöttek a dialógusok meg minden,megnéztem neten aztán együtt rájöttünk,h nálam kell lennie az amulettnek meg a szólapnak,h kérdezni tudjak..Na most elvittem megnézetni az amuletet vmi csávónak aki ért hozzá,felajánlotta h 500 aranyért megveszi..Nem si furcsálottam,aztán kiderült,h ő a gyilkos..A quest menne tovább attól függetlenül,h azt mondta h kész és eltünt,e ahhoz el kellene pickpockettelni az amulete..A baj az,h a)Hiába ölöm meg nem döglik meg..
b) az esély a pickpocektre NULLA! %...ennyi volt a uest?
-
#6181 én csak arra emlékszem amikor liar Todd egy intejúban mondta, hoyg the PC version will obviously look better, maxed out textures etc..
már akkor kiröhögtem "perzse..." :D -
#6180 Anno volt egy nyilatkozat, hogy "nyugi PC-sek, megkapjatok a nagyfelbontasu texturakat", miutan kijott par felvetel a "kaloz xbox" verziobol. Ez lett teves ertelmezve - en is igy ertettem, mea culpa - hogy adnak ki majd texture packet. De nem kell, alapban ott a jatekban minden ami kell. -
#6179 De kemény, elindultam SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Reachwater Rock-ba, hogy összerakjam a Gauldur Amulet-et, erre belefutok Esbern-be meg Delphine-be Reachwatertől egy köpésre, plusz egy adag nomád sámánba/harcosba, egy hag-be, egy óriásba és egy sárkányba lol. Szóval lett nagy kavarodás, végül levertünk mindenkit. Aztán Esbern és Delphine annak ellenére csatlakoztak hozzám, hogy nem a fő szálat nyomtam tovább, hanem elmentem Reachwaterbe az amulett miatt. Szóval van velem két halhatatlan companion :D) -
#6178 Nem hiába akarták lecsapni a fejünk. :)
-
#6177 ezt nem is tudom honnan vette bárki is, hogy lesz :D egyértelmű volt....
szerintem gyönyörű a játék attól függetlenül is, hogy van egy gyatra textúra
amúgy meg már most szállingóznak a textúrajavítások. párat feltettem már énis. -
#6176 -
#6175 jut eszembe, többen emlegettek valami hi-res textúra packot, hogy majd kiadnak pc-re egy ilyet. hát most olvastam utána, hogy NEM. az van, ami benne van a játékban. -
#6174 Van valakinek ötlete, hogy a Marthal környékén kinek lehet segíteni? 3ból kettő megvan, de annyira lepusztult falu, hogy még probléma sincs. -
demeron #6173 Azért 1 feeling-t romboló random questet már találtam. Szegény Winterhold jarl-nak már 3szor kellene visszahozni a sapkáját, ami rég elveszett.. -
#6172 Nekem is a Vlindrel Hall van meg és egyébbként is Markath a kedvenc városom a vizeséseivel nagyon tetszik. -
#6171 "A háznak csak legnagyobb jóindulattal nevezhető viskó a városkapu mellett található, közel a kovácshoz, emiatt - ellentétben a minőségével - igazán jó a "fekvése". Ha dugig vagyunk pakolva fantasztikus kincsekkel, akkor csak pár métert kell kibírnunk a házig."
Óriási -
#6170 Whiterun házról infó - a többi tapasztalat hiányában csak címszavakban:) -
#6169 Spórolj még egy kicsit és inkább a Vlindrel Hallt vedd meg sokkal nagyobb és szebb, persze a manor a csucs de az elég drága.
-
#6168 Bleak Falls Barrow quest legyen meg. -
#6167 Küldetéshez kötött, ha jól emlékszem az első vagy a 2. amit tőle kapsz. -
#6166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megcsináltad a jarl küldijét, akkor than leszel és 5000 aranyér máris vehetsz házat. -
#6165 Windhelmtől délkeletre van egy az tuti. -
#6164 Whiterunban mi a feltétele annak, hogy házat vegyek? Mert nem jelenik meg a kovács leányzó faterjánál, annál az olaszos nevű fazonnál.