30713
TES
  • falloutfan
    köszi
  • Palinko
    itt megtalálod
  • bega82
    OK, köszi. Most épp lány elf vagyok, úgyhogy nem is terveztem!
  • Fpocok
    Zenimax Media has announced the successful launch of The Elder Scrolls: Skyrim. Hmm, you think? The game scored over 50 perfect review scores, 7 Million copies shipped to retail shelves worldwide and the launch units are expected to generate more than $450 million in global retail sales. Hardcore, 'yo.

More than 50% of launch units were sold in the first 48 hours and Bethesda Softworks has been receiving large reorders from major retailers in North America, and across Europe and Australia. Online activity has been notable, with Steam reporting that in the first 24 hours of its release, Skyrim set a record with over 280,000 concurrent players, far outdistancing all other titles.

“We are grateful for the fans’ response to Skyrim,” said Robert Altman, Chairman and CEO of ZeniMax Media. “Todd Howard and his team at Bethesda Game Studios have crafted a very special game. Anticipation for Skyrim has surpassed any game in our company’s history, and we are pleased that sales and reviews have reflected the quality and hours of amazing gameplay it provides.”
  • Belkar
    Max annyi hogy nem tudod feleségül venni.
  • falloutfan
    najomind1 akkor erre sem kapok választ. valaki tudna akkor mutatni egy ebony bányát legalább ?
  • bega82
    Lydia meghalt velem az egyik barlangban! Ennek van valami negatív következménye, vagy leszarhatom?
  • Richardix
    Ne zavarjon, hogy kaptál választ a kérdéseidre, csak te basztál elhinni. Nem, nincs éjjellátás, csak a khajiitoknak mint FAJI adottság. És aréna sincs a játékban.
  • Jocisan
    Sziasztok!

Ezt látnotok kell! Tolvaj karakterek előnyben, poén :-)

+ Egyéb okosságok ITT!

• Palinko
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    sajna igen, szerintem változz át, és csak a companion küldiket fejezd be, majd meglátod miért.
  • Fantusz
    Itt nem egyszerű a varázslatokat powertrenelni.
    Nekem 14es szintű a mágusom, 55ös destruction, 34es altertation képességekkel, a többi mágiával egyenlőre nem foglakoztam, illetve arra gyorsan rájöttem, hogy a conjuration nem a castolással fejlődik, akció, harc kell a fejlődéséhez.

Az alteration varázslatok között vannak "békés" spellek, mint a magelight és az átváltoztatás.
    Sötét helyeken dobálom a mágikus fényt, hogy lássam mi van a sötét zugokban (városban nem próbáltam fejleszthető-e vele a skill).
    Az átváltoztatás némi előtevékenységhez kötött: bányászni kell.
    A kibányászott érceket lehet egy-egy castolással veszteség nélkül értékesebbé varázsolni.
    Vas rög - ezüst rög - arany rög a sor, elég sok ércdarabot össze kell gyűjteni a néhány szint meglépéséhez, de mellékesen az ércek értéke is sokszorosára növelhető így (cheat?).
    Életszerűbb, és biztosabb megoldás a mágikus fény, és a páncél castolása a kalandok közben, s itt van értelme a trénereknek is.
  • d3vilz
    köszi
  • falloutfan
    hy. ha a companion vezetője vagyok akkor milyen extra dolgokat csinálhatok vagy ez most csak egy cím és kész ?
  • sandros
    Ha nem akarok verfarkas lenni, akkor buktam a Companionos kuldiket?
  • wedge31
    Szigoruan csak health ha ijász vagy, ha tőrt is használod akkor mehet a stamina is mellé.
  • haxoror
    Ha valakinek Xp alatt rendszeresen pár másodpercre megfagy a játék annak EZT ajánlom, nálam teljesen megszüntette a fagyásokat és az fps is nőtt :)
  • Molnibalage
    Van kép a lovasról?
  • whisper
    " kezes fegyverrel megyek és elég jó ,de van itt olyan aki dual fegyverrel megy?
  • shaba23 #6145
    A sárkány soult ad, nem shoutot. Ha bemész a shout menübe, akkor ott tudod aktiválni, amit kiválasztasz. Persze csak ha van elszívott dragon soul
  • Fpocok
    Megvan a zasszony. Köszi szépen és tényleg egy qstet kellett megcsinálni a templomnak.
  • Fpocok
    Shoutot NEM AD. Csak soult. Ha van shoutod, ami fekete, tehát nem használhatod, akkor ha van soulod, akkor menj rá és R betűbel unlockolni tudod, esetedben pl a frost shoutot.
  • Kallahiosz
    Ja és ebbe belekötnek de persze egy épkézláb választ vagy reakciót sem kapok... köszi mindenkinek
  • Tatyla
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megöltem a kollégiumnál a sárkányt de új shoutot nem adott utána találtam egy frost shout-ot de nem engedi aktiválni ez miért van?
  • MerlinW
    Neem, félreértesz. Csak építőjellegűen kijavítottalak, hogy nincs olyan szó, hogy szerbusz. Csak olyan, hogy szervusz.
  • Kallahiosz
    Ugyan már ti sem köszöntök minden egyes hozzászólásnál.
    Különben is miért nem skypoltok vagy valami... Teljesen használhatatlan a Skyrim sg fóruma. szerintem rekord menyiségű hozzászólást produkáltok...
  • Egoraptor
    Legközelebb rajzolj barlangrajzot a szobád falára hogy hol állítottad le :D
  • Sequ
    Segítséget szeretnék kérni.Csatlakozott hozzám valaki,leállítottam,de elfelejtette hol.Van valami ,hogy megtaláljam?
  • Egoraptor
    Szerintem vegyesem, nem minden esetben tudsz lopakodni akkor meg jól jön a HP.
  • d3vilz
    hali. ha ilyen lopakodós assassin karit akarok akkor mire kéne rakni stanima vagy health?
  • MerlinW
    Nyáron játszottam végig újra:) Korszakalkotó anyag volt és még most is zseniális.
  • MerlinW
    Még mindig "szervusz" a keresett szó:)
  • demeron
    Alteration sorry..
  • Pretorian
    Lehet hogy lelépett valami kikent dzsigolóval.
  • Palinko
    tess :D
  • demeron
    Illusion spell van, ami fényt csinál, legolcsobb a candlelight, hasznos is viszonylag..
  • Kallahiosz
    Elméletilegvan. A Macskaember( most had ne nézem meg hogy írják) meg is kapja. Nem hiszem, hogy kihagyták volna a játékból nagyon alap dolog(legalábbis nálam)
  • athlay
    Persze hogy nincs, merthogy ilyen spell nincs is a játékban.
  • Fpocok
    Megvan a testőr, viszont a zasszonyt nem találom sehol. Se riftenben, se whiterunban a házikómban.
  • athlay
    A Restoration-re egyébként találtam egy tök jó módszert.... Equilibriummal leszívod a hp-d, aztán felgyógyítod magad. Aztán megint XD
  • yesname #6124
    Szerintem meg ez is az egyik hátránya a programnak. ESimán exploitolható, sajnos akaratlanul is.