30713
TES
-
Richardix #5799 Én találtam már Disarm shoutot, de hogy hol... valami kriptában volt, talán, ismétlem TALÁN az Ivarstead mellettiben. Ivarstead a Világ Torkától DK-re található. -
#5798 XD Az igen! Na így kell szemétdombot csinálni a lakásból! XD Igénytelen, lusta faszi lehet. -
#5797 a végén mitől van vér? valaki érti? :D -
#5796 Óvatosan a játékkal :D
(és bocs a hosszú képért)
-
Hunor1 #5795 thx! akkor nem veszek más lovat, csak azt a csatamént. -
#5794 Nekem még egy fejet sem sikerült levágnom :S -
sirdond #5793 a 2-kat már megcsináltam. ha jól rémlik én hátulról mentem be a várba és a kapunyító kar valahol a vár bejáratával szemben van az udvaron, rögtön az ajtónál,csak befelé menet nehéz észrevenni
az én kérdésem, valaki talál már olyan shoutot,ami lefegyverezi az ellenfelet és ha igen,hol? -
#5792 Remélem lesz Skyrimben is Umbra :D -
#5791 Tessék tunkolni:
-
#5790 Amúgy eddig két küldetéssel nem jutottam düllőre, hátha tud valaki segíteni.
- Meg kell keresni 1 lányt, aki elveszett egy szigeten, végigmegyek a dungeonon ami ott van, de lánynak semmi nyoma, esetleg valaki hint ?
- A másik meg az, hogy arcnak elfoglalták a kastélyát és ki kell nyitni a kaput, de itt jön a csavar, előtte ott kellett bandita vezért nyírnom ezért a kastélyban mindenki halott :D Na most kell valami kar, amivel kaput nyitok, de sehol semmi : / -
#5789 Azért mert egymás mellett van a 2 NPC :) -
sirdond #5788 hű,meglett a dawnbreaker és hihetlenül imba kard :D -
#5787 Persze, az első városban amit kapsz az egy csataménes. A többi, ilyen vékonyabb ló, azok inkább távolságra, folyamatos ügetésre jók. Lóvak között is van többféle. -
Hunor1 #5786 #5777 ?? valaki? -
#5785 Ez csak egy lehetőség. Hagyd ki, ha nem tetszik ez a része a dolognak. Fikázni ezért fölösleges. A játék egy pöttyett komolyabb mint az összes fébl együttvéve... Nyugi, nem valószínű hogy lesz "night life", meg "pets", vagy "csili-vili Viking cuccok" és egyéb kieg. :)
Ha nem tetszik válj el, öld le az asszonyt, aztán csoki.
Amúgy szerintem nem rossz ötlet ezt a házasság dolgot belerakni. Opció! -
Richardix #5784 Hajlottak arra, hogy minél életszerűbb legyen a dolog, minél jobban bele tudd élni magad a karakteredbe. Teszem azt egy önjelölt fejvadász vagy, banditavezérek rémálma, aki esténként hazamegy a mátkájához a saját kis házába :)
Persze lehetsz egy egyszerű vándor, aki mindig ott alszik, ahol ágy van, és szociális élete legfeljebb a sárkányokkal van. Te döntesz :) -
#5783 pedig úgy emlékszem ment itt is a vita, hogy most mikor fog majd megeszületni meg, mi fog kikerülni fajok kereszteződéséből stb. de lehet csak valami kacsa alapján. -
Richardix #5782 Beállításoknál Display résznél tudod beállítani, hogy mit milyen messze töltsön be. (Az NPC-k, ellenfelek az Actor csíkhoz tartoznak) -
#5781 Itt a konfigom, ebben majdnem maxon van minden. Ésszel másolgasd át, mert a saját vasamra konfiguráltam a játékot. -
#5780 GYerekek!
Azért ez már erős, most házasodtam egy NPc-vel aki főz rám meg minden. Mi ez SIMS? Ne csináljátok már, azt hittem ez egy kemény játék lesz. Ehelyett családot alapítok benne mint a fableben:S -
#5779 Nos igen... A logikai feladatok nem kívánnak 160-as IQ-t. De jók, mert VANNAK és azért nem egyből jön rá az emberfia. A legtöbb "csőjátékban" erre esély sincs. Mármint gondolkodásra... :(
Anno Bloodwych, Dungeon Master, EOB sorozat, Dark Ages (?) -ebben nem vagyok biztos hogy ez volt a címe. Van még jópár aminek nem jut eszembe a neve.
Bár akkor XX évvel fiatalabb voltam. :) -
#5778 Elvileg ezt lehet állítani, hogy milyen messziről töltse be a dolgokat. -
Hunor1 #5777 Basszus... a lovak erőssége nem ugyan az??? Windhelmben vettem lovat de már 2X visszatöltöttem mert az úton amikor megtámadott 2 farkas /leszálltam persze kinyírni őket/ az egyik seperc alatt kinyírta a pacit !!!Előző karimnál /a kezdő városban/ pedig az első lovam tök jól bírta ,erős volt és meg sem kottyant a farkas támadás. -
#5776 Innen el tudod hozni a kutyát. -
#5775 riverwoodi kocsmárosnál felvettem egy questet megölni valami banditavezért, ok ez sikerült is, a journal frissült hogy proventius aveniccinél hajtsam be a jutalmam, ám hiába választom ki a "show on minimap" részt, továbbra is a főquestemet mutatja a mapon, nem az aktuálisat amelyiket szeretném (hogy beszéljek a szökött rebellis csávó tesójával, poén hogy már whiterunba küldtek rég)
amúgy jó nagyon eddig, az íjász vándor karakteremmel lehet aprítani, végül meglett a claw is:) bár szeretek bolyongani, a nagyvárosokat pedig kerülöm. egy valami zavar, ugye zsigerből keresem a magaslati pontokat (pl. a banditafészeknél is), ám kurvajó hogy én még nem látok senkit sem a terepen dee ők már észrevesznek és azt látom ahogy a program betölti őket 30yarddal előttem rohamosan csökkenő távolsággal... azért oké hogy nem kell 5kilóméterig mindent betölteni, de ha már támadnak akkor megjeleníthetné őket hamarabb -
#5774 Hát igen, volt 1-2 nagyon eltalált rpg, Wizardry VII, Stonekeep, Might & Magic VI... stb stb
Ezekhez képest pl. a Witcher 2 egy könnyed kis szórakozás :)) -
#5773 Remélem tudsz angolul. -
#5772 Megharaptak, vámpír lettem. Mi az ellenszer, hogy tudok kigyógyúlni belőle? Mi az előnye hátránya a vámpírkórnak? -
Hunor1 #5771 köszi Palinko ! Valóban van egy kardom ami fagyásos sebzést tartalmaz. -
#5770 Úgy fektess bele, hogy nem lesz hosszú életű:) -
#5769 Köszönöm! -
#5768 Nem tagadom, de azért rájátszik az életlen elme is, hiszen az utóbbi 10-15 évben nem nagyon volt olyan játék amiben komolyan gondolkodni kellett volna, ellentétben a '90-es évek játékaiban:) Aki aktív játékos volt az említett időszakban, annak azért komolyan megedzették a logikai érzékét, kitartását és türelmét:) -
Richardix #5767 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Markarth előtt lehet pl. Az a legnyugatibb város -
#5766 Hol lehet kutyát venni? -
#5765 Aki először játszik Elder Scrolls játékkal annak azért ez hirtelen elég nagy falat :D
-
#5764 Nah Lydia-ra gondoltam, őt elhagytam és fogalmam sincs hol van... -
#5763 Nem hiszem hogy lenne ilyen a játékban. -
#5762 született már valakinek gyereke? egyáltalán nem látok rá opciót :(
-
#5761 Komolyan, mintha atomfizika lenne a játék. Én vajon miért jöttem rá mindenre magamtól?:) Kezdem érteni miért tart a játékok színvonala ott ahol. -
#5760 Ha nem akarsz sokat szívni, akkor határozottan érdemes.
Néha lemarad, de mindig mellédteleportál egy idő után. Én Lydia-t vonszolom magam után a játék eleje óta, jelenleg 2x erősebb, mint én. Nélküle nehéz lenne az életem.