30713
TES
-
#6083 Aludtam, voltam oltárnál, de még mindig ott van. Egyéb lehetőség van ? :/ -
#6082 Velejéig gonosz karim van, bérgyilkos, tolvaj, zsebmetsző, most leszek vámpir hátha az nehezit valamit ehhez nem passzol szerintem társ. -
bega82 #6081 Segítek: 30%-kal! -
#6080 Fasz.
Megbeszéltem a pappal,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ilyenkor mivan?hogy holnap megyek esküdni. Visszamentem a winterrunba beszélni arával, nem volt ott. Na mondom, biztos elment már. Aztán EGYBŐL VISSZATELEPORTÁLTAM riftenbe és kiírta, hogy lekéstem az esküvőt... -
#6079 Valamit rosszul csinálsz mert engem még két méterröl se vesznek észre.
60+ sebzésem van ijászatból plusz a suranóm ad a sneakre pluszokat.
Méreg az ijra és max két-három lövés és fekszik de sokszor még egytöl is ha bejön a crit damage. Persze ilyenkor nem árt a egy invisible poti se.
Nekem most pont az a gondom a karival, hogy túl tápos. -
#6078 Egykezessel is lehet fejet levágni, pont most akartam beírni, hogy 21. szinten sikerült abszolválnom az első lefejezésemet, egykezessel:) Nem tudom, hogy mitől függ a dolog, de az eddigi sok száz ellenfélből csak eggyel sikerült kivitelezni. -
#6077 Én élvezem hogy van társam, izgalmasabbak a harcok, hogy figyelni kell a másikra is. Labirintus küldetés végén pl ő fedezett engem amíg gyógyultam, majd én szaladtam hozzá gyógyítani. Egymást fedezve öltük le a nagy varázslót:)
Ha nagy gáz van, akkor meg csak szólni kell neki, hogy várjon amíg körülnézel. Egyébként Lydia kezébe adtam vagy 10 Staff-ot és egy fire dmg-s kétkezest, és egy magica dmg-s elf íjjat úgy aprít mint az állat:) Megidéz egy tűzelementált, előkapja a frost botot, megküldi a népet, majd a kétkezessel vagy az íjjal tankol velem. Néha ránézek és gyógyítom, ha kell. -
#6076 Inkabb egy sajat fejlesztesu ingyen engine (ami egyebkent kivalo, nem a legjobb es legszebb, de a TES jatekoknak tobb mint tokeletes), mint egy millios licensz a Rockstartol (ha engedik egyaltalan). Ne felejtsd el, a Gamebryo (Oblivion alapmotorja) is millio masik jatek hasznalta, olyanok is, amirol nem is gondolnad.
De most, hogy az ID az oveke Carmackkal egyutt, a kovetkezo reszre lesz vadi uj motor. A mostanit hamarabb kezdtek el, mint ahogy az ID-t felvasaroltak. -
#6075 Tolja még vki íjász,lopakodó karival?
Olyan fostos....Addig fasza,míg van árnyék,de ha nincs v észrevettek,v mind2,akkor lószart nem ér az íj...Közelharci perkekre meg nem gyúrok.Dwarven íjjal megyek,meg ancient nor arrow-val abból van a legtöbb,de ha pl 2 falmer észrevesz,akkor quickload...Gyorsan leölnek én meg alig sebzem őket..VAgy 5-7 nyíl kéne beléjük.
viszont lol,hogy ha túl vagyunk tömve,akkor ha felhúzzuk az íjat gyorsabban megyünk..Kínácsi vagyok a +30% move speed with drawn bow mennyivel gyorsít még. -
#6074 Mi a francnak Fraps?:) F12 és Steam csinál képet. Vagy print screen és bmp-ben ott lesz a játék könyvtárában. -
hegege #6073 Nekem nem tudom hány fps-t produkál ,de sehol nem érzem,hogy szaggatna pedig maxon van minden +minden kapott árnyékot... -
#6072 és yesname
Én a nagy szabad térre és teljes szabadságra értetem ami szerintem ott megvan. És a fizikát jobban ledolgozza bár van hátránya is igaz. -
#6071 Na ezt jó tudni.
Zavart, hogy mindig ott virított a célkereszt meg az iránytű. -
#6070 Ha a konzolt bezarod az elso tm utan, a jatek ujra indul, szal erdemes vagy mar eleve ugy "pauzálni" hogy jo az elkapott momentum, vagy utana surun szpemelni kell a screenshot gombot. -
#6069 Sose használok társat. Tettem már masterra de sebzésben nem látok különbséget valszeg engem sebeznének jobban de ahhoz el kellene találniuk... -
#6068 Tedd fel masterra és ne használj társat. :) -
bega82 #6067 Áááá, köszi, ezt kiprószálom majd! -
#6066 Valahogy újra lehet rakni a perkeket? Szval ilyen retalent szerűségre van mód? -
#6065 Lehet inditok egy új karit mert ijjal már 20-as szinten kezdek túl jó lenni mindenki két-három lövéstöl fekszik expert szinten... -
bega82 #6064 Nem, dual wield esetén is van ilyen decapitate perk! -
#6063 Megnyomod a console gombot (alapbol "0") ekkor megall az egesz. Beirod konzolba hogy "tm" ami a togglemenu roviditese, es eltuntet mindent a kepernyorol. Konzolt bezarod ujra. Nyomsz egy F12-t, vagy amit beallitottal screenshotra a Steam fiokodban. Konzolt elohivod, ujra "tm", enter, es visszakapscolod az ui cuccokat. A masodik tm-t vakon kell gepelned ertelemszeruen. -
#6062 Nyugi, íjjal sincs semmi. Néha csak azért váltok át tőrre, hogy elvágjam a banditák torkát ;D -
#6061 nekem nagyon tetszenek ezek a képek, meg általában a grafika. -
#6060 hol találok Stendarr papot? -
#6059 Jajj, ilyenkor csorog a nyálam :( -
#6058 Köszi. Akkor mágussal azért nem adta be még nekem :D -
#6057 Mondjuk fraps. Benyomod a screenshot gombot az egérre és megvan :D -
#6056 Fraps-al és veszettül kell nyomni a felvevő billentyűt. -
hNeo #6055 csak 2 kezessel lehet fejet vágni, ha megvan az a PERK ami a 2 kezesnél a csonkolást adja. -
#6054 Próbáltam rájönni, de szerintem véletlenszerűen adja be a 3-4 kivégzési módok egyikét.
Meg gondolom függ a fegyvertől is, nálam kétkezes pallóssal úgy 30% esély van a fejezésre. -
bega82 #6053 Arra van egy perk (vagy lehet több is, nem tudom), de szerintem véletlenszerűen bedobott "kivégzés szimuláció", nem a user dönti el, hogy mikor történjen. De javítsatok ki, ha hülyeséget beszélek! -
bega82 #6052 Figyi már, hogy csináltok ilyen harc közbeni szkrínsotokat? Mondjuk még sose meg se próbáltam, mert nem jutna eszembe, de hát ahhoz nagyon gyorsnak kell lenni, nem? Meg elkapni a megfelelő pillanatot! -
#6051 Hogy vágtok le fejet? Én még nem tudtam. -
hNeo #6050 hát nekem is leesik a fps 3 környékére, ha fényekkel teli shaderes, nagy méretű dungeonban vagyok. -
mike01010101 #6049 Nincs még egy olyan technológia ami ennyi fizikával bíró tárgyat kezel mint ez. Egy szobában több dimanikus, felvehető, eldobható tárgy van mint máshol egy egész játékban. És ha eldobok valamit sokszor még 40-50 óra játék után is ott találom. -
bega82 #6048 Jóvanna! Fáradt vagyok má' így délután környékén! -
bega82 #6047 Ja, hát az tényleg nem egy brutál vas! Viszont ennek fényévben tényleg le a kalappal a fejlesztők előtt, hogy egy ilyen gépen is megy 10-20 fps között!
Mondjuk engem viszont idegesít, hogy jóval erősebb vason is leesik néha 15 környékére! -
#6046 Egy csikóhoz hasonlítottam. Mi a fene lehetne? :DDD -
#6045 Elhozom ezeknek a békét, még ha beledöglenek is. :)
-
#6044 Na ne röhögtess. A CryEngine 3, még csak-csak egy erőművön, de GTA?