30713
TES
  • IXEMGabeo
    :D:D Best of,

de, ha egy jó csaj csöngetne be hozzám én tuti habozás nélkül eldobnám a Skyrimet:D
  • francois
    Hihetetlen milyen hangulata van mikor belépek egy kocsmába és a pattogó tűz kíséretében felcsendül.
  • SzirmosSzisza
    Érdekes ez a smithing, külföldi oldalon találtam:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

It's pretty easy to get really. For anyone that wants it all you need to do is go to all the forges you can and buy all the leather, leather scraps, iron ingots, and iron ore they have and just make iron daggers (I think they restock every 48 hours, but might be 72 hours didn't really ever check). It takes about 500-600 iron daggers to get Black Smith to 100 (at least it did on my orc).
    Iron Daggers cost 1 iron ingot and 1 leather scrap each. Also daedric armor is better than the heavy dragon armor. I'm not sure if glass is better than the light dragon armor.
    Dragon Plate - http://imgur.com/Ch4jg
    Dragon Scale - http://imgur.com/Ou0xK
    Stat Screen - http://imgur.com/VL9a3
    I'd guess that 540 of those weps are iron daggers, I've made a few dwarf and ebony weps too.
    HUGE TIP - On the PC version if you have the iron dagger (or whatever you want to mass produce) highlighted (as in it shows the preview of the item) you can click anywhere on the preview to make it. So to save time just highlight it, then click to make, then click yes, then just keep clicking that spot where the yes shows up. I made around 400 daggers before I found out you could do it this way, it saves a lot of time.
    This is also a VERY fast way to level a character if you have money so you might have to be careful. The world doesn't scale like it did in Oblivion but it does scale like Morrowind did in the sense that more powerful things start spawning in the world. In this case its basically just more Trolls and stronger more frequent Dragons.
  • Richardix
    Smithing 80-asra fejlesztve, Ebony perk kifejlesztve, megnéztem, mit tudok készíteni... 5 perc nyálcsorgás :) Rohadt jól néznek ki ezek az Ebony cuccok!
  • Micsu
    n1 :D
  • SzirmosSzisza
    Ebben a játékban nem nagyon van muszáj :)
  • yesname #5833
    skyrimprefs.ini

A felhasználói könyvtárbantalálható meg. (Documents\MyGames\Skyrim)
  • tobias88
    ezt a skyrim defaultba kell beírni?
  • yesname #5831
    Árnyékok katasztrofálisak. Kicsit még állítgass rajta:
    bFloatPointRenderTarget=1
    iShadowMode=3
    iShadowMaskQuarter=1

Nem mindig a nagyobb szám a jobb ;)

• MerlinW
    Oblivion GOTY (tehát az összes DLC-t tartalmazza) 5€ Steam-en.
  • IXEMGabeo
    mi a fene? Break Fallst megtisztitottam a Golden Claw-t odaadtam a kocsmárosnak, ezután mikor bementem "Nick Nolte kinézetű csávó házába":D:D:D, miután kimentem 3 thug várt az ajtó előtt, alig bírtam őket kinyírni:S:S

nálatok is így volt? ezek "fejvadászok voltak"?
  • Hunor1
    pár szakítást fog még generálni ez a játék a világon !
  • plu604
    epic lol :D
  • Hunor1
  • francois
    Csajom bejelentkezik, hogy átjön estére, mondom dejó... De szerencsére csak szakítani jött, szal vissza skyrim-ba
  • Fpocok
    [spoiler]Úgy a thieves guildbe nem muszáj belépni. Csak mert kaptam qstet oda.
  • CooperXY
    Nem vadászom rájuk:D Békésen sétálok, erre rám vetik magukatXD
  • Fpocok
    Ha van spelled és gyűjtöttél soult, akkor rámész a sleppre és R betű.
  • sirdond
    neked kell unlockolni
  • sirdond
    lvl8-as karakterrel még ne akarjál sárkányokat vadászni :D

amúgy majd lesz olyan perk a block-nál,amivel a pajzs felfogja a varázslatok sebzésének 50%-át

• Moyko
    Help
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    olyan előfordulhat hogy megöltem a 2. sárkányt - és a játék kiírja hogy dragon soul absorbed - ennek ellenére a leolvasot szavakat nem unlockalja - továbra is azt irja hogy dragon souls needed to unlock souts v. mit... ez bug vagy kihagytam valamit?
  • Voyager5
    Ja jólvan :D
  • CooperXY
    Igen, azt már olvastam, hogy a pajzs nem fogja fel a mágikus sebzéseket, csak gondoltam hátha valamennyire le tudom csökkenteni:D Ami a fizikai sebzést illeti... hát a giantok ellen sem sokat érek XD Egy sárkányt hamarabb leölök mint egy óriást:D
  • TVelvet
    boxon nincs. viszont pc-n van. favoritet nyisd meg Q és ott 1-8 ig.
  • Laza
    Lehet vót már, de a Steamen az Oblivion GotY csak 5 euro :)
  • Seth
    Nincs hotkey, csak favorite menü, de ez legyen a legnagyobb baja :D
  • Micsu
    úgy hogy alapból arra van tervezve a játék, hotkey helyett quicklist van, időmegállással stb
  • Hunor1
    pedig nálam volt olyan hogy egy kis mágus valami jeges cuccot lőtt rám, DE VISSZAPATTANT A PAJZSOMRÓL rá és Ő FAGYOTT MEG !/igaz viszonylag közel volt/
  • Hunor1
    ok, thx. akkor előbb pénzt gyűjtök rá, mert előbb lovat akartam venni, csak ha kifizettem az őröket akkor nem lett volna elég pízem ra. köszi.
  • Molnibalage
    Nem hiszem, hogy mágiát fogna az, csak fizikai sebzést.
  • Voyager5
    Túl sokat nem szoktam Boxozni, legfőképpen időhiány miatt sajnos.
    Viszont pl. az 1-8 hotkeyek-et hogy lehet elérni kontrolleren?
  • MerlinW
    Uupsz, elbaltáztam, ez a jó konfigom.
  • CooperXY
    Nem tudja valaki, hogyan lehetne elérni (ha lehet egyáltalán) hogyha pajzzsal védek egy varázslatot, akkor ne sebezzen ennyit? Egy lvl 8as nord karim van, és hp-ra meg staminára van gyúrva. Amikor jönnek a sárkányok és nyomják a shot támadásaikat hiába bújok a pajzs mögé, semmit nem fog fel:D
  • Molnibalage
    A rengeteg talált mammut agyarat kinél lehet eladni?
  • Seth
    Én azon tolom és miért ne lehetne. Játszol a boxodon is néha vagy csak dísznek tartod?
  • Richardix
    A büntetés csak akkor törlődik, ha kifizeted, vagy börtönbe mész. Illetve van még a szemtanúk lemészárlása is. Illetve (bár ez téged valszeg nem érint) ha Thane (A Jarl által adható legmagasabb titulus) vagy az adott városban, akkor az őrök félrenéznek egyszer-kétszer.
  • Voyager5
    Van olyan itt aki amúgy XBOX-on játszik?
    Gondolkodok rajta, hogy megveszem Xboxra is, csak kíváncsi lennék, hogy lehet-e normálisan irányítani pl.
  • SzirmosSzisza
    Elvileg ő odaad mindent ingyen :D
  • Hunor1
    hülye fejjel elloptam a kezdésnél a riverwoodi kovácsnál néhány vas/acél tömböt. nem vettek észre mert éjjel volt. a nagyvárosban persze lecsekkoltak az őrök. ok. visszatöltöttem a belépés előtti állást. lopott cuccot kidobáltam , de ugyan úgy lefogtak volna. No most akkor inkább hanyagoltam a főszálat és elmentem belépni a rebellionba / mellék küldi szál Nord / ha később visszamennék ide akkor is lefognának vagy "elévül" a kis csínytevésem?
  • sirdond
    ok, köszi, majd elnézek arrafelé