30713
TES
-
#5883 Annyi az egesz, de minden alapveto jatektechnikai dolog le van irva benne. A 600 oldalas Prima guideben meg olyan szajbaragosan van minden, hogy az mar szinte faj, semmi felfedeznivalot nem hagy a jatekosnak. -
#5882 Az a manual? Az a kis valami? Atyaisten... -
#5881 Eloszor is, az a manual amire te gondolsz - az egy kulon 600+ oldalas produktum, kemeny dollarokert. Sose volt ingyen. Masodszor, a jatekhoz kaptal egy kis kezikonyvet, abban minden benne van ami kell a jatekhoz a "Harc" cimszo alatt. -
#5880 Nekem olyan gondom van, hogy az 5.1 hanrendszer ellenére, ha szemben állok egy karakterrel, akkor nem hallani, hogy mit dumál, mindig mellé kellett nézni. Kénytelen vagy az 5.1 hangrendszert két hangfalaskét használni...
Az általad említett opció hol van? Hangkártya driver? -
#5879 Ja, vérfarkasból hogyan lehet visszaváltozni? Mert az átváltozás megy, de visszafele nem. Vagy időlimit van? Miért nem mutatja akkor? Mert elég nagy szopás, hogy gyógyítani nem tudod magad, de visszaváltozni sem, akkor nyekk... -
rage at work #5878 Pipáld be azt, amit írtam, s az egész hangerő normális lesz, olyan, mint bármelyik másik játéknál. -
#5877 Igen. Nagyon alacsony a játék alap hangereje is. Játszani kell a csúszkákkal. -
#5876 Azért leírhatná valaki, hogy hogyan működnek az ilyen shield bash és egybek, mert én annak ellenére nem igazán értem a harcredszert, hogy 12. szintű vagyok. Egyáltalán azt sem értem, hogy miért nem tölthető le a manualja a játéknak ingyen, ahogy ez bevett szokás... -
#5875 Steam kiírja. -
#5874 Miért linkelted be még egyszer, amit írtam? :D -
MaRee #5873 Lehet belőlük itemeket csinálni ha minden igaz.
Amúgy most kicsit pihenésképp a sok tolvaj meg orgyilkos küldetés után elmentem sárkányokat zúzni, immár lvl 25-ön. De még mindig elkeserít, hogy milyen könnyű megölni egy sárkányt. Most kaptam küldetésből egy 40 dmg-es bow-ot, messziről pár perc alatt sérülés nélkül le lehet 2-3 perc alatt lövöldözni egy sárkányt. Ha nem repkedne el folyton, akkor hamarabb is. Pedig expert nehézségen játszok.
Esküszöm egy-két dwemer sphere vagy falmer ötször olyan nehéz, mint egy sárkány.Nem beszélve pl a jegesmedvékről amiből már egy is pár ütésből is kinyír, és majdnem olyan sokáig tart megölni, mint egy sárkányt. Ez az egy nem tetszik a játékban. -
#5872 Törpe technikának lesz valami jelentősége?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!12-es szintű mágusommal a Shimmermist Cave mélyén találtam egy dwemer szobát. Elég keservesen sikerült legyőzni a két őrt, igazából szerencsém is volt, mert nem jött közelebb, s egy szikla mögött elbújva távolról megsütögettem a tűzlabdával a robotot (fogyott a manaital rendesen). A szobában lévő asztalon különböző fogaskerekek, karok voltak, amelyeket magammal vittem. Dwemer munka, ezidáig még nem találtam hasonlót, s küldetés sincs hozzá. Lesz ezeknek valami szerepük, vagy csak el lehet adni? -
#5871 Az enchantolás elég összetett dolog, de lesznek olyan fegyverek, páncélok amelyek fel vannak ruházva mágiával.
Páncélokkal nincs gond, de a fegyverek töltete minden csapással csökken, s előbb utóbb lemerülnek.
Természetesen megvan a módja az újbóli feltöltésüknek.
Enchantolás, kovácsolás, alkímia hasznos képességek, de csak a perkekkel lesznek igazán erősek, s a játék első harmadában valószínűleg inkább az aktív harci képességekre gyúrod a karakteredet.
-
#5870 Jelek magyarázata a házakon.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://imgur.com/a/sHI1w -
Psychedelic #5869 Enchantingal lehet a fegyverekre mondjuk fire/magic stb. dmg-et rakni. -
PunkZoli #5868 hi, hogyan kell legyőzni tsun-t? akármit csinálok összeesik és felkel -
#5867 Fpocok írta
LOL
Belementem egy ivóversenybe...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És a térkép másik felén kötöttem ki. Mi ez, Hangover Part3? :D
farferi kérdezte
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak kíváncsiságból kérdem, mert nord harcos vagyok és nem célom a tolvajok céhének csúcsára jutni.De:amikor kapom azt a feladatot(gondolom a belépés előtt) hogy lopjak el egy gyűrűt a szájtáti tömeg előtt az egyik ürgétől, azt egy képzett tolvaj is hogy csinálja meg?Körbe áll egy csomó ember, valaki mindig észrevesz.Vagy magasabb sneak képzettségnél ez nem számít(ami kicsit fura azért)nekem is van vagy 30-as sneakem,megpróbáltam de esélyem sincs..
Palinko válaszolta rá
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem az a gyűrű kell ami nála van, hanem a trading postban van egy kis ládika. nah az a gyűrű kell.
-
Richardix #5866 a mágiához nem konyítok, de annyit tudok, hogy van Enchant skill, amivel lehet mágikus dolgokkal felruházni a fegyvert. Ilyen spelles dolgot viszont.. nemtudom. -
whisper #5865 Na ma megjött. Nem tudtam még rendesen tolni mert dolgoztam ,de amikor szabad területen vagyok azok a zenék teljesen isteniek! Kedvencemet kezdtem egy Dark elf harcost 2 kezes fegyverrel! Remélem nem csalódom benne! 1 kérdés van olyan spell ág amiben szerepel oylan spell ,hogy a fegyveremet tudom jegessé vagy tűzessé tenni stb.? pl eltolom és tűz sebbzést kap X ideig? -
#5864 ez mehetne FAQ-ba, hátha másnak is van ilyen problémája
zenéket pl én se nagyon hallottam még -
#5863 Nem tudom másnál is előfordult-e, hogy a játék igen halk
Pl a zenéből szinte csak akkor hallani valamit, ha felhúzok minden hangerőt a Windowsban maxra.
Utána rájöttem, hogy a hangbeállításokon belül a loudness equalization (vagy hangerő kiegyenlítés) bepipálása megszünteti ezt a problémát, innentől normálisan hallani mindent végre. -
#5862 Mentésnél / betöltésnél ki írja mennyi időd van benne, illetve ESC / Stats alatt is biztos ott van ;) -
#5861 még az a szerencse hogyha messzebről talál el, akkor alig vesz le a healthból :) -
#5860 Srácok, meg lehet valahol nézni hogy hány órát játszottam eddig? peregnek az órák és brutáljó a gém, most találkoztam egy böszme oriással, a felhalmozott health potionom mind elfogyott, de kinyirtam :D -
#5859 Egyébként tetszik a harcrendszer. Nem tökéletes, de az Oblihoz képest ég és föld. Végre normális íjászat, normális lesből támadás, rengetegszer beadja az azonnali kivégzést. Rúgás ugyan nincs (ami pl a DI-ben a harcrendszer kulcsa), de a shield bash ahhoz hasonló, és igazán jól működik.
Az a fura nekem, hogy sokszor tök messziről eltalálnak a karddal az ellenek ... érdekes. -
#5858 Azt néztem, hogy kva sok perk van, a szintezés meg kb lvl50-nnél beáll majd. Azért ki lehet maxolni 2-3 ágat minimum? -
#5857 [spoiler] Riften kocsma -
Richardix #5856 Erősen kétlem. -
IXEMGabeo #5855 pók könnyű volt. Utána volt 3 csonti, aki körbevett, volt amikor a társam Faendalt megölték én akkor utána rögtön újratöltöttem, nem hagytam annyiban, aztán kidolgoztam a tervet...még szokni kell a game-t az olyan helyzetekben amikor körbevesznek mondjuk akkor bajban vagyok... -
Mardekár #5854 Nem tudja véletlenül valaki, hogy átlehet-e venni a birodalom felett a hatalmat? xD Elfoglaltam légiósként az összes tartományt, viszont a császárhoz nem tudok bejutni, mert nincsen kulcsom. -
Richardix #5853 Whiterunban volt egy ilyen a tavernában, arra emlékszem... fúúúh másnak jól beolvasott nekem az a papnő :) -
#5852 Merre van ez az ivós verseny? -
#5851 A úgy csináltam, hogy bezavartam a társat és én csak íjászkodtam. Nem azért, mert nehéz, mert kiráz a hideg a pókoktól. Könnyű volt, 12. szinen voltam, bár íjászatom alig 20-as, 0 perk. Kétkezes fegyverrel szerintem kb. két ütés lett volna. A zombikat erős ütésnél sokszor egy ütéssel csapom le a kétkezes mittoménmilyen bárdommal.
(Legnehezebb szinten tolom.) -
sirdond #5850 nagy kár,hogy egy iron dagger még lvl 80 smithing-en is ugyanannyi xp-t ad,mint lvl 20-on,de hát exploitok mindig is lesznek. -
IXEMGabeo #5849 igen? Break Falls szentélyt pl megcsináltad?
[spoiler]jó volt legyűrni azt a nagy pókot is, meg utána a csontvázak is, olyan Diablos filingem volt 3D-ben...[spoiler]
téged volt, hogy csakúgy az éjszaka közepén az 1. faluban megtámadtak a THUG-ok? kijöttem egy házból és 3-man voltak előttem.... -
#5848 Már vagy 13 órát toltam vele, de lényegében nem másztam el az első városból, még a farmjait sem jártam végig. Jó lenne több karakterrel több oldalról végigtolni, de ehhez végtelen idő kellene... -
#5845 Igen, ez az egyik kedvencem. -
Richardix #5844 Gyerekek, megvan a respawn titka! Időgyorsítást vetettem be (1 nap 1 mp :D) és kiderítettem. Akkor respawnolnak a dungeonok ha 30 (legalábbis 21-nél tuti több) napig NEM MÉSZ BE! Ha bemész, újraindul a számláló. -
sirdond #5843 végre végeztem a forbidden legend nevezetű küldetéssel és eszméletlen nehéz volt,de ugyanennyire jó is. a kedvencem így kb 30 óra játék után -
Spookyz #5841 En is ezt hasznaltam. Muködik. Emellet sok szintet is leptem miatta.