30713
TES
-
#7084 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A gomb folotti lencsekre kell tuz illetve jeg varazslatokat castolni, amivel megvaltozik a fenyek szogei.
Ugy probald beallitani oket, hogy utana a falakon levo lencseket azokra a helyekre tudd a gombok segitsegevel forgatni. -
pite9 #7083 sziasztok! segítség kéne mert elakadtam...(TALÁN SPOILER)a college of winterhold sidequestjét csinálom és most éppen azt a nagy arany gömbszerű biszbaszt (oculory) kéne fókuszálni, tekergetni azokat a karikákat meg mittomén. azt is mondja, hogy varázsolnom kéne de fogalmam sincs, hogy mit vagy hova. (LOL) -
#7082 1. nem tudom, akkor lehet bug, ha nem engedi feloldani a megtanult szót.
2. pedig működnie kellene. ha favoritozol két egykezes fegyvert, és megjelenik a fav menüben, akkor lehet variálni, hogy melyik kezébe kerüljön. -
#7081 Jobb oldalt irja alul a shout menuben, mennyi sarkany lelek van hozzadkotve.
Ha ott az ertek nem 0, akkor megtudod a power wordokat tanulni.
Talan az R betuvel lehet feloldani, most igy fejbol nem emlekszem melyik billentyuhoz van rendelve, ha raviszed a meg szurke (nem aktiv) power wordra, kifogja irni baloldalt alul a gyorsbillenyut. -
#7080 Pedig szerintem nagyon jol belehet loni ezt a verziot:
FXAA Post Process Injector
A injFX_Settings.h -ban megteheted, ha ezt hasznalod.
Allitgatnom kellett,mire jo lett, pl sok volt a voros a tonemap miatt (tul sok saturacio volt megadva alapbol) es meg par dolog nem volt az igazi, mint pl a tulzott sharpen az objektumok szelein.
Itt a beallitasom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
/*======================================================================================
"USER" ADJUSTABLE SETTINGS
======================================================================================*/
// TODO: Normalize values to be on a human range scale, whole numbers prefered, decimals usable for micro adjustments
// These values should have min/max limit checks included in their functions, so that the end user doesn't get crazy results
/*------------------------------------------------------------------------------
SHADER SELECTION
------------------------------------------------------------------------------*/
// To disable / enable effects
// 0 = Disable | 1 = Enable
#define USE_ANTI_ALIASING 0 //DO NOT TOUCH
#define USE_PRE_SHARPEN 1
// HDR NOT COMPLETED!!!
#define USE_HDR 0
#define USE_BLOOM 1
#define USE_TECHNICOLOR 0
#define USE_TONEMAP 1
#define USE_SEPIA 0
#define USE_VIGNETTE 0
// For use with Anaglyphic 3D glasses!!!
#define USE_ANAGLYPH 0
#define USE_POST_SHARPEN 1
#define USE_FINAL_LIMITER 0
/*------------------------------------------------------------------------------
PRE_SHARPEN
------------------------------------------------------------------------------*/
//For higher precision in the calculation of the edge contours, requires a tiny bit more processing power
// 0 = Disable | 1 = Enable
bool highQualitySharpen = 1;
// Set values to calculate the amount of bluer produced by AA to consider for the sharpening pass
// Minimum [ 1 < 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
#define AverageBlur 4
#define CoefficientsBlur 3.1
// Set values of the sharpening amounts
#define SharpenEdge 7
#define SharpenContour 2
BLOOM
// Set from 1 to 9 to select a bloom preset
// NOTE: Preset value 1 to 9 takes control over the next 3 settings!
float BloomPreset = 0;
// Set from 1 to 9 to set the min. level at which the effect starts
float BloomThreshold = 5;
// Set from 1 to 9 to set the width of the effect
float BloomWidth = 5;
// Set from 1 to 9 to set the power of the effect
float BloomPower = 5;
TECHNICOLOR
#define TechniAmount 0.40 // 1.00 = Max
#define TechniPower 4.5 // lower values = whitening
// lower values = stronger channel
#define redNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define greenNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
#define blueNegativeAmount 1.0 // 1.00 = Max
TONEMAP
#define Gamma 1.15
#define Exposure 0.20
#define Saturation 0.7 //use negative values for less saturation.
#define BlueShift 0.00 // Higher = more blue in image.
#define Bleach 0.20 // Bleach bypass, higher = stronger effect
#define Defog 0.000 // Strength of Lens Colors.
#define FogColor float4(0.00, 0.00, 0.00, 0.0) //Lens-style color filters for Blue, Red, Yellow, White.
SEPIA
#define Ochre // Color Tone, available tones can be seen in ColorTones.PNG (Do not use spaces in the name!)
// Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum amount of above chosen color tone to blend in
// Minimum [ 1 < 2 - 3 - 4- 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
#define SepiaPower 1.5
// Set from 1 to 9 tobalnce between minimum and maximum amount of grey color to blend in
// Minimum [ 1 < 2 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 > 9 ] Maximum
#define GreyPower 1
VIGNETTE
// Vignette effect, process by which there is loss in clarity towards the corners and sides of the image, like a picture frame
#define VignetteCenter float2(0.500, 0.500) // Center of screen for effect.
#define VignetteRadius 1.0 // lower values = stronger radial effect from center
#define VignetteAmount -0.50 // Strength of black. -2.00 = Max Black, 1.00 = Max White.
ANAGLYPH
// Anaglyph 3D, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum seperation
#define AnaglyphSeperation 9
// Anaglyph Colors, Set from 1 to 9 to balance between minimum and maximum to match the color of your glasses
//AnaglyphRed goes to the right, AnaglyphGreen and AnaglyphBlue are mixed to the left
#define AnaglyphRed 1
#define AnaglyphGreen 1
#define AnaglyphBlue 1
POST_SHARPEN
// Controls additional sharpening applied after previous processing. Strength should be max 0.25!
float Sharpen = 0.01;
FINAL_LIMITER
// Controls the strenght of the limiter. 1.000 for default setting
int LimiterStrenght = 1.000; -
whisper #7079 1. a löksé megvotl tanulva már kettesen van a fire meg megvan ,de nem akarta feloldani pedig volt soulom!
4. az baj ,hogy a egyik egér gombbal berakja a egyik kézbe mikro amásikkkal kattintok akkor meg a másikba rakja -
whisper #7078 1:Figyu a shout alökésses mrá kettes szintű de a fire nem engedi megtanuni azt mondja dragon soul kell peid gvolt mert a lökésest már kettesre fejlesztettem ,de afire-t nem engedi.
2: oksa akkro encahntot is érdmes fejelszteni
3:---- köszi
4: meglesem -
zozoalma #7077 hát igen mindig mielőtt elkezdesz egy questet érdemes elgondolkodni rajta hogy a segítődet hagyd a házadba pihenni vagy vidd magaddal nekem eddig 3 szor húzott el a jó kis cuccaimmal úgyhogy tölthettem vissza :D
-
#7076 A valasz a kerdeseidre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Power Wordokat kell megtanulni eloszor, azokat meg kulonbozo kuldetes helyeken lehet talalni a falakra vesve.
Utana pedig hozza kell kotni a sarkany lelekhez aktivalva oket a shout menuben. (P gomb > Magic >Shout)
2. Koveket enchanter tudja beletenni a kardokba nem kovacsolassal, azzal csak erositeni lehet a pancelzatot, vagy a fegyvereket, ha van hozza skill.
Enchanter tudja tovabb buffolni oket, az pedig akkor kap bubajt, ha disenchantol bubajjal ellatott fegyvereket.
3.
Nem tudod, ellenben ha mesz a mapon az iranytun latni fogod a banyak ikonjait.
4.
Allits be az inventorin, aztan a favoritok kozott, ha egyiket beteszed a kezbe a masik beallitott is belekerul.
-
#7075 1. Sárkánylélekkel nem tanulsz új sárkányüvöltést, az csak arra jó hogy később feloldjad ha találsz.
2. drágakövekből (ha ezt érted "kövek" alatt) ékszert tudsz csak készíteni készíteni
3. miután felfedezted rajta lesz a térképen
4. használd az egeret (jobb klikk, bal klikk) a fav menüben -
Ugyanez azzal a nem túl jó FXAA vagy milyen cuccal. Ez votl az egyetlen hely, ahol jól nézett ki a hatás.
-
#7073 Nekem kifejezetten tetszenek a torp gepezetek (pokok,gombok,centuriok)a jatekban. Azert is irtam le korabban, hogy remelem valamelyik mod keszito csinal companion modult hozzajuk. -
whisper #7072 True!!
Srácok kellene 4 segítség!
1: vissza mentem az első faluba jött a dragon megvártam még belém száll a lélek,de csak a lökést tudtam erősebbre tanulni a tűzet nem engedte megtanulni. miért? nem mind1 milyen srákányt ölök meg?
2: a köveket kovácsolással beletudom kovácsolni a vértekbe fegyverekbe vagy az melyik prof-hoz jók? enchanter tudja használni? vagyis azzal tudom belerakni a vértekbe?
3: A bányákat betudom valahogy jelölni vagy világítsanak mert 18-as vagyok és 1-et találtam még csak azt is véletlen. nem látom őket!
4: kovácsoltam 2 dwarven 1 kezes axe-t előtte meg 2 orc axeom volt. dual speces vagyok és a bajom az ,hogy hiába rakom be egyesével vagy kettesével a favoritba akkor is mikor gyorsan vissza kellene váltanom csata közbe minting ivnetory és go be a weaponökhöz és ott kell beraknom mindkét kézbe mert a Q-nál csak az egyik kézbe tudom adni! -
#7071 Sarkany uvoltes kell hozza, nevezetesen az "Unrelenting Force".
Azt pedig ugy lehet hasznalni, ha a Magic>Shout menuben kivalasztod es a Z gomb lenyomasaval utana, uvoltesz egyet.
Amugy erdemes ezeket a hasznalt dolgokat az F betuvel a "Favoritokhoz" adni es akkor gyorsan elerhetok a Q betu lenyomasaval. -
#7070 Ezek egyébként tényleg mutatják már az új motor erejét. Csak jó helyre kell menni. Mindjárt én is rakok pár képet. -
#7069 Na így négy nap alatt 32 óra játék után már kezdem érezni a csuklóimat :D
Hiába oldom meg zsinórban a questeket, ahelyett hogy fogynának, valahogy mindig eggyel több van belőlük.
Lassan kéne az a kontroller.
Ahhoz a hatalmas dwemer földalatti barlanghoz meg külön térképkéne lol, azt se tudom mikor merre vagyok seggel meg fejjel.
Egyébként a dwemer dolgoknak örülök, Oblivionból valamiért kimaradtak. -
Ragnar360 #7068 linkbe rakták be lentebb, de ugyvelem igy jobb berakva, kiszedtem a szerintem legjobbakat ;) gyönyörü szvsz no doubt.
bocs ha vkit zavar...
-
temes69 #7067 köszi:) -
#7066 Faendal mikor vérfarkas lettem világgá szaladt nem találom se a saját házában se az enyémben,hol lehet? -
#7065 Valaki, már semmi ötletem sincs T.T -
#7064 Hogyan lehet, hogy én Whiterin felett még sosem láttam sarki fényt? -
Ragnar360 #7063 whááá ez most egészségesen megnevettetett :))) hatalmas - hajra Csokis, toljad a videokat :DD banplzz!!!:) -
#7062 6191 -
temes69 #7061 sziasztok!
megharapott egy vámpír így nappal eléggé lecsökken a hpm, meg mindenki panaszkodik milyen szarul nézek ki. hogyan lehet ezt meggyógyítani ha lehet egyáltalán? -
#7060 Hali
Mit kell csinálni abban a küldiben ahol azt írja "Learn the world of power from Einarth"...ja, de hogyan? -
heady #7059 A list biew nagyon tetszik, kát hogy a platformom miatt kimarad. -
#7058 Egy kis dilemma:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Befejeztem a főszálat, legyőztem Alduint. A Pengék viszont azt akarják hogy öljem meg Paarthurnax-t. Ha megölöm kapok utána még küldetéseket a Pengéktől? Mert ha nem, akkor inkább békén hagyom a vén sárkányt. :) -
Masakari #7057 Hali!
1 olyan kérdésem van hogy a főszálban amikor különböző fajok vérét kell begyűjteni ott dark elf és wood elf bloodot honnan tudok szerezni?(a többi már megvan) -
ratgab #7056 Egyetértek!! Nagyon szép munka! -
#7055 Ez bizony nagyon profi munka es sokkal attekinthetobbe tenne az egesz GUI-t.
-
#7054 Azt látom valahonnan ha egy küldi már nem normál hanem random generált?
Így is az első nagyvárosban órákat töltöttem el azzal, hogy mindenkivel beszéljek, hátha ad valami küldit .... na meg persze az összes könyv elolvasásával (azaz kinyitásával :) ) ... azokból is összejött 1-2 küldi :) -
#7053 Ha átírod bejön az :) -
#7052 Egyik kép link sem jó.
De megnéztem topikot... ILYET AKAROK!!! -
#7051 Én az overpowered buildek és a mechanikában a következőket vezetném be egy patchben (ami így hirtelen eszembe jut):
- magicka/health/stamina regen limit (pl. max 200%, akármilyen cuccokat aggat magára az ember akármilyen perkekkel)
- damage limit szintén (pl. max 3x-os)
- resistance limit
- skill level fejlődés mértéke függjön attól, hogy milyen nehézségú az ami által fejlődik (pl. smithing level 50-en már ne vagy nagoyn kis mértékben fejlődjön attól, hogy daggert kreálok)
- spell ereje a hozzá tartozó skill szinttől függően növekedjen
Na majd a modderek remélem... -
#7050 Egyébként most úgy játszom, hogy az iránytű és a lebegő quest marker ki van kapcsolva, és csak a térképen lévő quest marker van meghagyva (az azért kell, mert egyébként semmi infó arról, hogy mi merre van).
Így azért hangulatosabb a game. Eleve nem jelöl minden szart már bele a képernyőbe (útvonalat meg qtárgyak helyét), illetve a képernyő tetején sem látok mindenféle jeleket, hogy mi van a közelben ... így megmarad a felfedezés öröme :) -
#7049 Hát normálisabb, mint a mostani ... a mostaniban kva kevés infó van a képernyőn. Mondjuk így is jobb, mint a Mirrowindés és Oblivioné együttvéve :)
De azért nagyon meglátszik rajta, hogy TV távolságra tervezték.
Én még olyat is el tudok képzelni, ahol listában látom a tulajdonságokat, mint az Oblivionban ... ezt nem is értem miért hagyták ki ... miért kell mindent egyesével megnézni, még sorba sem tudom rendezni. Na meg jó lenne, ha a képességek is ki lennének írva mellé ... na mindegy, túl sokat akarunk. Ha ezt megcsinálják arra benevezek :) -
#7048 a második nem, az első igen, de a második is értelem szerűen javítható
aztán ha betöltötted a linket akkor ne f5öt nyomj az oldalra, hanem menj az url bar-ra és enter, töltse be újra úgy, mintha megadtad volna a címet -
#7047 Nem jók a linkek. -
#7046 -
Csokis #7045 Wow gyerekek, ez az UI tetszene is, amit egy rajongó "megálmodott"!
Első kép, második kép!
Itt a topik hozzá!