30713
TES
-
#7244 De olyan gonoszak :(
Pl nem lehetne megoldani, hogy ne keljen megölni a szerencsétlen papot ? Nem kell nekem annyira az a buzogány. -
#7243 A Pause/Break gombot, a funkcio gombok kozott talalod, mint PrintScreen,Scroll Lock. -
#7242 Probalgasd csak a jeg es tuz varazslatokat, elobb utobb jo allasban lesznek a fenyek elhiheted, az a megoldas. -
#7241 Addig kell játszani a fényekkel, amíg be nem tudod lőni őket a három, forgatható valamire. Utána márcsak azokat kell beforgatni oda. -
meteoreső #7240 Segítsetek mert elakadtam mint pinnbalban a golyó.
A varázslótorony küldetése.Bekellene fókuszálnom ezeket a kristályokat hogy a gömb közepébe világítsanak.
Annyit értek hogy van a 3 tárcsa és külön mozognak.
Meg hogy mondja ott a varázsló hogy a hűtéssel meg a fűtéssel vagyis jég és tűz varázslattal tudom módosítani.
NADE hát ennek csak két állapota van , egy nagyon lent és egy nagyon fent.
de egyik esetben sem világít mind egy egy tárcsa helyre hogy odaállíthatnám a fénysugárt. Nagyon fönt nem jó nagyon lent meg mellé világít.
SEGÍTSÉÉÉG :D -
#7239 A vilagot erinto bizonyos valtozasok vannak termszetesen attol fuggoen, mit csinaltal eddig, de nem all meg az elet ha vegere ersz a fo tortenetnek. -
#7238 Oké. Ez így jó.
Csak azért kérdem, mert a fallout3 1.0-ban volt ilyen, hogyha végig tolod, akkor vége. -
#7237 Nincs vege, addig jatszol a jatekkal, ameddig akarsz - foleg annak fuggvenyeben, hogy random generalodik a kuldetesek egy resze. -
#7236 Én sem értem.
Amúgy melyik a főküldi? Ha végignyomtuk akkor vége? Nem lehet folytatni megcsinálni többi qstet? -
#7235 Nem kell kilepned a jatekbol, ha allitani akarod a beallitasokat - ezt erti. Vagyis nyomsz egy alttabot, atirod amit akarsz es latod egybol a hatast. Ki-be kapcsolni lehet a pause-break gombbal (fenn jobbra) -
stupido #7234 Ezt a hibaüzenetet kapom:
az eljárás belépési pontja (Regsetkeyvaluea) nem található a dll-ben
-
#7233 Minden a helyén.Bár lehet én vagyok balfasz a pause menü alatt mit ért melyik gombot kell nyomni? -
falloutfan #7232 ja de én folyamatosan csinálom ezeket a kombokat amikor nem figyelek oda és csak nyomkodom az egeret harc közben :P ás amikor megcsinálja elgondolkodok rajta hogy most mit is nyomtam, de semmi. amugy azt hogyan kell ? :D -
hegege #7231 Én egy bányát találtam meg ahol emberkék dolgoztak.Felvettem csákányt majd kibányásztalm 1 -2 ércet. Kint a barlang elött állt 1 ör. Ott eldobtam a csákányt,sulytöbblet miatt ,erre beszólt,hogy nem kéne eldobálni a cuccokat,mert valaki megsérül (és beadott "választási" lehetőséget,hogy bocsánatot kérsz v leugatod ,hogy mit szól bele a dolgaidba). Komoly,hogy ilyen apróságokra is gondoltak...De,hogy van az ,hogy mindenki csak rohan és má végzett a játékkal?Én pl 2 3 föküldit csináltam meg (első sárkányos küldiig) és most "barangolok". Persze időközben azért mellékküldiket meg föküldiket csinálom ,de nem céltudatosan, ha épp ott vagyok akkor megcsinálom v felveszem az adott küldit.Más kérdés,hogy a főküldi sárkányán kívül v 3 másikkal végeztem már ...Trollokat és mammutokat "csellel" le lehetverni. Én lenyilazom őket egy magaslati pontról ahova nem érnek el :) Ez nem csalás csak kihasználom a terep adta lehetőségeket... -
#7230 Elvileg perket kell rakni valahova. Én sem fejeztem még le senkit. -
falloutfan #7229 a kombókat amikor mondjuk lefejez valakit a karakterem véletlen szerűen csinálom ? vagy esetleg dupla kattintás kell neki vagy mi ? XD csak mert ezzel kísérletezek egy ideje de igazábol semmi össze függőséget sem találtam -
SaGa Jr #7228 Nem tudsz törölni semmit. Amúgy meg jó dolgot ad, ahogy az összes többi daedra prince feladat jutalma is megéri.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kapsz egy gyűrűt amit ha viselsz és eszel egy holttestből, akkor gyógyulsz méghozzá igen hatékonyan és gyorsan. -
stupido #7227 ezer hála :) -
#7226 Küldetéseket nem lehet törölni valahogy a listából? Pl nem kívánok embert enni, kannibál lenni :o
(bár lehet hogy egy mentés után meg kéne nézni milyen küldik vannak benne még, mit ad?) -
#7225 Ez megoldja -
stupido #7224 Sziasztok! A fő történeti szálon haladok, de van egy problémám. Eljuttottam a Rattway Warrants-ba, hogy beszéljek valami elberrel nevű csókával. Megtaláltam, azt mondja, hogy beenged, de aztán az ajtót továbbra sem tudom kinyitni. MI lehet a gond?
-
#7223 Mukodnie kell pedig, lehet megis rossz helyre masolta nezd meg, hogy ahol van a jatek indito fajlja, hogy ott van e egy d3d9.dll fajl es a mar emlitett injFX_Settings.h ?
Esetleg probalj egy masik FXAA Post Process Injector-t, van tobb fent a nexuson. -
SaGa Jr #7222 Vagy a feljött menüben a kiválasztott tárgyhoz amire a kurzor mutat hozzáad egy számot 1-től 8-ig és amikor azt a számot lenyomja akkor a karaktere előveszi a kérdéses tárgyat/varázslatot/italt/akármit. -
#7221 Pont ettől féltem.Jól csináltam mindent (telepítőset szedtem le jó helyre telepítve) de nem csinál semmit. -
#7220 Ez is :) -
#7219 Bemasolod a fajlokat a jatek konyvtaraba, elinditod a jatekot es a Pause gombbal tudod ki illetve bekapcsolni.
A beallitasait pedig a injFX_Settings.h szoveges szerkesztesevel tudod megvaltoztatni, ha szeretned. -
#7218 Inventoriban vagy varazslat menuknel hozzaadod az F gombbal a favoritok koze amit szeretnel es igy barmikor hozzajuk ferhetsz a Q billentyu lenyomasaval.
Ilyenkor baloldalt feljon a menu mik vannak a favoritok kozott, ott kivalasztod amelyik targyat/varazslatot egyebet hasznalni szeretned es E betuvel vagy egerrel aktivalod. -
#7217 FXAA Post Process Injector ezt a modot hogy kell használni? -
#7216 Megható :') -
#7215 Pedig ha tudnák...... -
farferi #7214 Nekem beszólogatnak a városba, hogy ázott kutya szagom van. -
#7213 Én most kezdtem el a Thief Guildben betörősködni, na ott is emelkedett bőven :D -
SaGa Jr #7212 Semmi. Amíg emberi alakban mászkálsz és az átváltozásodat nem látja senki a településeken, addig bajba nem kerülsz miatta. Olyan szintű hátrányai nincsenek mint például a vámpír létnek. Ráadásul míg werewolf a karaktered (mindegy hogy emberi avagy átváltozott alakban) addig sem tudják megbetegíteni sehogy sem, így vámpír sem válhat belőle. Sőt a werewolf-fá válás is az egyik gyógymódja annak ha valaki a vámpír létből akar kigyógyulni. -
#7211 Van valami hátránya annak, ha werewolf maradok és nem kúrálom ki magam? -
#7210 Hát ez érdekes volt, oda álltam a fazon elé, elmentettem, kiléptem, most meg amikor visszaléptem világított a karakter és kiírta, hogy learn completed....hát azért vannak benne bugok. -
#7209 Nekem ott nincs semilyen jel :O -
sakkay #7208 Rá kell állni az írásra, aztán ki kell menni sprint varázst(de tényleg) gyakorolni. -
SaGa Jr #7207 Azért szoktad őket figyelni mit csinálnak, mert gyakoraltilag mutatják mit tegyél?
Menj a közelébe és nézz le a földre (nem véletlenül kiáltott egyet a talaj felé és nem véletlenül pulzál ott valami a talajon). Messzire világít a megtanulandó szöveg a manus előtt a talajon, csak oda kell állnod a szövegre vagy mellé és kész, meg is tanulta a karaktered. Utána átadja a tudását a delikvens (elszívod tőle) és lehet gyakorolni. -
#7206 Nekem az y-n, de azon már túl vagyok rég, a másik mukeszel kell valamit csinálni. Az elsőre rákellett üvölteni, másiknál meg csak azt írja hogy tanuljam meg tőle azt a valamit, de arra már rá üvöltöttem 3szor, lőttem rá tűznyalábőkat, ütöttem kardal, lőttem rá nyilat...semmi. -
#7205 kis help kellene. Nem tudom a gyorsgombokat használni, valszeg nem jól probálkozom rájuk rakni a fegyvereket, varázslatokat. köszi