The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeeeee! Köszönjük szépen! Az egyik Nord nõ helyett, mondjuk lehetne az egyik inkább Ork???<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fehercsoki
+1

Kly
Majd' elfelejtettem, minden támogatómnak egy Skyrim Collector's Edition lesz az asztalán egy héttel a megjelenés elõtt két hús-vér Nord hölgy kíséretében. <#gonosz1>

Scientia potentia est.

Támogatlak. 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Támogatlak! Aztán vágjál ki ám jól, ha flamelünk! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én sose támogatok senkit 😊

Magiszter
Semmi kampány beszéd meg ígéretek? Áh egye fene megkapod a voksomat 😄

wedge31
Támogatlak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kly
Akkor ezúton szeretném megkérdezni, hogy ki támogatja, illetve kinek van ellene kifogása, hogy én legyek a topik házigazdája?

Scientia potentia est.

Nekem is tetszene!

Kly
Van ráció a dologban, ha abból indulunk ki, hogy a megjelenés közeledtével feltehetõen a hozzászólások száma, illetve a flame aránya egyre csak növekedni fog.

Scientia potentia est.

Nagyon kemény 😊

bajgunar
Jó lenne, ha lenne benne pecázás!
Eladni a fogott halakat, vagy akár megsütni, megenni!
Esetleg valami küldi is lenne, hogy pl szállíts le 20kg keszeget 😄, vagy fogj egy min. 30kg-s mittoménmit!
De persze random generált lenne, és nem csak az a 5-6 keszeg lenne benne, hanem többféle, mindre más horgászmódszer, más mélységekben, más csalival. stb..
És a méretek is random változnának, mind pl a The Hunter game-ben! Random generálja a szarvasokat!
Na ez pl egy ingyenes game! Igaz akkor csak pár fegyód van, és csak a szigeten tudsz bolyongani, és csak 1 féle szarvast lõhetsz, de addig is ingyenes, és ha tetszik és másra is akarsz vadászni, akkor veszel rá engedélyt, akár egy napostól az évesig, egy állattól akár az összesre is. Fegyvereket is venni tudsz! Ez pl nem rossz ötlet, igaz ez is kicsit drága mulatság ez a virtuális vadászat, de az ingyenes része is elég sokáig leköt, ha tetszik a game!
bajgunar
Nah tényleg off!!!
Kérdés:
Horgászni lehet e majd a Skyrim -ben???
Oblivion-ban volt olyan MOD, de az atya úristennek sem tudtam életre kelteni!
Mekkora frankó lenne, ha (mint N64 Zeldában, nagyon király volt, igaz szegényes, meg gagyi, de élvezetes) beletennének valami pecázós cuccot!
Lehetne mindenfelé horgászni! A térkép szélén a nyílt víz felé is akár!
Meg tavakban stb...
Errõl hallott valaki vmit???
Magiszter
Én azt tapasztalom hogy inkább a kétkezi munkát nem becsülik idehaza. Ha öltönyös aktatologató vagy akkor felnéznek rád a havi 140 nettód miatt, meg hogy húúú diploma... Aki viszont egy nap alatt nyáron a 47 fokos napon (ma mértem, szigetelést csináltam) beszigetel egy 10 négyzetméteres teraszt, betesz 3db kétszárnyú szigetelt ablakot és még le is lambériázza kívül/belül az tróger pfujj és alig akarják beengedni a sarki boltba egy narancslevet vásárolni, pedig õ meg azzal az egy munkával keresi meg a 140 nettót és csinál havi szinten akár 5-6-ot is. Mégis, csak mert izzadt vagy, meg nem az Armani és társai öltöztetnek hanem a kínai piac, nem vesznek emberszámba.

Nah de off vége.... Most már tényleg 😄

wedge31
Kly nem gondolkoztál még a házigazdaságon? akkor törölhetnéd ezt a hetente ismétlödõ végtelen flémet, meg egyébbként se ártana.

Oké tényleg felesleges folytatni. A szellemi termék lopása is lopás. Ez szellemi termék. Nem fizikai forma. Lehet neked csakaa fizikai termék termék? 😊 Én is szellemi terméket állítok elõ ami alapján megcsinálnak egy fûtést például. Szóval azt is el lehet lopni? Mondjuk magíarországon sajnos úgy néz ki a szellemi terméknek nincs nagy értéke sok ember szemébe. Meg is látszik az országon!!!

Magiszter
Oké én abbahagytam, csak nem láttam hogy 6 új hsz érkezett. 11,6 col hátránya 😄

Magiszter
Ezt a lopás = letöltés témát szerintem hagyjuk. Mert lopásnál fizikai értelemben elveszel valamit míg letöltésnél az eredetinek kutya baja sem lesz, de neked mégis keletkezik egy ugyanolyan.... mondjuk klónozásnak. De az meg a másik hogy kenyeret kb 3 éve vettem utoljára. Van kemencém (vidéki vagyok), tudom a receptet és 6x olyan finom kenyeret csinálok feleannyiból mint a boltban. Most pampoghatnának nekem a pékek is hogy megkárosítom õket mert nem a szar 300 forintos agyontartósított punnyasztott kenyeret veszem, hanem csinálok egy kinézetre ugyanolyat, csak ropogós, friss, meleg és konyharuhával letakarva mégis eláll 4-5 napig (házi baracklekvárral és két utcával lejjebb, tehenészetben köpült vajjal, egy harapás után a gatyádba élvezel 😄 )

Abban igazat adok hogy várhatnék vele 2-3 évet és akkor CD mellékleten van teljes verzióban de ha folyton csak vársz akkor azt veszed észre hogy nagypapa vagy és nem tudsz idõben kimászni az ágyból hogy vizelni menj. Ha megjelenik valami és érdekel azt szeretem kipróbálni 1-2 héten belül. Ha tetszik akkor úgy is megveszem az elsõ nagyobb leárazásnál (HL2 kétszer is megvan. Naturba meg Narancs Dobozban).

Az meg ingen érdekes téma amit Ratgab mond. Ha letöltöm a warezt, tetszik, majd megveszem akkor most mocskos szemét warezos vagyok, vagy jófej vásárló? Hisz akkor az én esetemben a warez csak egy terjedelmes demónak minõsül. PL klónozok egy Merdzsót, megyek vele egy kört az M0-áson, majd atomjaira bontom és szétküldöm az éterben (Shift+Del IRL), a következõ héten meg bemegyek egy márkakereskedésbe és megveszem tõlük. Akkor most autótolvaj vagyok vagy vásárló aki ment egy próbakört?

Én évi szinte kb 1 játékot veszek, bár a szórás az változó. Van hogy 3-at, van hogy nullát. És ha megkérdezed hogy hány letöltött játék van a vinyon a válaszom 0, hány nem eredeti játék van optikai/mágneses adathordozón? Nulla... illetve talán a Doom1 még megvan valamelyik flopin havertól 😊
Tehát én szemét tolvaj vagyok? Nem mert vásárolok, csak nem mint egy elvetemült és elvakult barom. A közértben is megnyomkodom a zsömlét mielõtt vásárolok, megszagolom a kolbászt mielõtt leakasztom, meglötyögtetem a... amit lötyögtetni lehet...stb. Tehát ellenõrzöm a minõségét az általam elérhetõ módon (ha nem néznek még alaposabban is 😄 ). Miért nem csinálhatom ezt az adathalmazokkal. Windows 30 napig megy próbába, Adobe szintén, 3DSMax is és még sorolhatnám. Játékoknál miért egyre ritkább? (Skyrim-bõl sem lesz demó, amit nagyon sajnálok.)

Hú 😊 Itt nincsenek annyira verziók az egyik hivatalosan bûncselekmény. Az egy kérdés mint itt kitaglaltuk Magyarországon vannak olyanok akiknek egy játék megvétele is sok. Erre írtam én is megvárom jópár dologgal míg nagyon olcsón hozzájuttok 😊

Oké! Részemrõl befejeztem!

Kly
Srácok, kéretik mellõzni ezt a warez vs originial témát! Az ilyen jellegû viták soha nem vezetnek jóra, mellesleg vélhetõen úgy sem tudjátok meggyõzni a másikat. Mindenkinek szíve-joga eldönteni, hogy melyik verziót preferálja...

Scientia potentia est.

shaddam
Ezért kell tájékozódni(és lehetõleg nem a magyar lefizetett "szaklapokból") vásárlás elõtt.
Azt már félve súgom hogy konzolon ha mégis szar játékot veszel el tudod adni/cserélni és nem szopsz mint steamen.

Ha az embernek van egy minimális igénye, nem játszik minden szarral mint tirexi, így akár még magyar fizetésbõl is képes megvenni párhavonta azt az EGY értelmes játékot a fostengerbõl.

Persze a warezzal meg a magyar fizetéssel takaródzni könnyû, de a játék az egy ilyen fizetõs hobbi...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

wedge31
Ez pedig fekete-fehér dolog ha nem fizetsz valamiért de elveszed az lopás.

Van igazságod nem annyira összevethetõ a Microfoss is hirdeti hogy legalizálhatod.

Igazából perce az a gond ha az ember nem tud türelmes lenni és szegény. Akkor csak a warez van kézen neki.hm. Magam részérõl azért nincs ilyen gond mert ott van az Age of Conan. ha nincs pénz vásárolni akkor azzal már ingyen is tudok játszani ha még a havi4e-t sem tudom fizetni 😄 És az meg mindent megér lökött külföldi haverjaimmal tudok játszani. 😊

Nem ugyanaz a kettõ! Szoftver esetében ilyenkor elõbb használod a szoftvert, mint megvásárolod a használat jogát. DE ha megveszed, akkor már legálisan használod (gyakorlatilag kifizetted, csak nem akkor amikor elkezdted használni.... De autólízingnél ugyanez a helyzet és az mégis legális...)! Érdekes kérdés, nem provokációnak szántam, de én sem tudom pontosan, hogy ilyenkor mi van. Kenyeret meg csak 1x tudod megenni... jobb esetben, szóval az nem a legjobb példa.

DA 2 annyira szar, hogy megvettem 0 day...<#smile> (Mondjuk ha vártam volna olcsóbban megkapom..., na sebaj elkapott a gépszíj)

Lehet én nem gondolkodok jól. Ha ellopsz egy kenyeret és késõbb megveszed azt a fajta kenyeret akkor mi van ?😊 Persze nekem se lenne jogom ezt mondani mert régen én is töltöttem le. De nagyon régen volt. És most nem régen láttam a lengyel gyerekekkel készült interjút ahol kifejezeten dûhítette õket ez a kérdés és szerintem jogosan. és látva, teljesen mindegy hogy a szívét lelkét beleteszi valaki valamibe így is csak lenyúlják sokan ez kifejezetten undorítónak látom. Ha valami szar akkor az sem jogosít fel minket arra hogy ellopjuk. Itt van a Da2 kérdése nem biztos hogy annyira szar mint én gondolom mégse töltöm le megvárom hogy 2-3 ezer forintért hozzá jussak mivel nincs túl sok felesleges 10e-sem játékokat vásárolni. ebbe az évbe 2-3 ilyen játékot terveztem be a Skyrim az utolsó.Azt figyeem mi akciós mi lesz olcsó mi mennyit ér meg nekem...De lehet én visszem túlzásba ezt a kérdést 😄

Ha leszedem a warezt, majd késõbb megveszem, akkor tolvaj vagyok vagy legális vásárló?

Hát körbejárhatjuk.😊 Ha veszel egy szar dvd lejátszót azt sem fogják Magyarországon visszavenni.Megint avval indokolod hogy szar és így van jogod ingyen letölteni. Nos nincs. Igen a pénz kérdés az ami miatt a Magyarországi warezosok egy része nem nevezhetõ úgymond tetûnek. Mert mindenképp szeretne játszani csak pénze nincs rá. De ez az élet sok területére igaz még se mész be a boltba ellopni a kenyeret, a videot, meg a többit. Próbálsz hozzájutni ahogy tudsz használtan leértékelve ahogy épp lehet. Ma már vannak 1-2 ezer forintos játékok is. Ez meg továbbra is az a véleményem nagyon gyenge hogy szar és így jogom van leszedni 😊 Mikor anno én vettem másold cd-ket Magyarországon még nem lehetet kapni legálisan azt hiszem. Meg nem is volt ekkora téma. Sokkal amatõrebb volt az egész. De ez nagyon nagyon régen volt. Ma már csak legális játék van. Ha nincs pénzem megvárom míg egy két ezer lesz. Úgy nem fáj annyira ha szarnak bizonyul 😊

<#eljen>

bajgunar
Ott a pont! <#taps>
Én eddig legjobban a DukeNukem átbaszással buktam a legnagyobat!
Mekkora reklám meg beetetés volt, és mit kaptál???? Egy nagy rakás (~7Gb) fost! És hogy? Hááát még csak eladni sem tudod! Mert a steam-edbe persze h beírta magát! Én low, meg nem csináltam gyorsan egy másik acc-ot! Igaz ami van, azon is a Cod 6-7 van, DLC-k nélkül, mert azt már biztos h nem fogom megvenni +1x annyiért, mint az alap game! A minimálbéres fizetésembõl!
Konzol meg jah = a 0 val! Irányítsa az, akinek 2 annya van! Volt anno N64-em, igaz megtanultam rajta játszani, de ahogy megvettem az elsõ pc-met, kiröhögtem a joy-t! Most meg, még ha fizetnének se kéne konzol! Itt van pl haver psp-je is, de még csak be sem kapcsolom, Pfuj!
Nah jah, ha meg arányos árba lenne egy új game, még ha annyira nagyon nem is játszható, akkor megvenném, de míg (tényleg) a fizetésem 1/6-a egy ócska game, én alapból lewarezolom, és majd csak ha már 2-3k ért árulják, akkor veszem meg! Addig is csak próbálgatom, hogy fut! <#eplus2> Ugyanez van pl a bkv jegyeknél is, csak emelik az árakat, azt közbe meg sír a szájuk, hogy sok a bliccelõ! Ezen meglepõdnek??? De arra van pénz, hogy minden megállóba 4-5 zöldkabátos 6 általánost végzett tudatlan bunkót alkalmazzanak, fizessenek!
De itt van pl a hardware oldala is! Míg angilában ~ 100k (átszámolva) egy újabb vga, addig itt is ua-i. Csak ott meg ~ 300k a minimálbér, itt meg ~ 60k!!! Hogy is van ez???
Nah mind1, ezen lehetne órákat töprengeni!
Mindenesetre igazad van! Csak sajnos ez sohasem fog megváltozni! (lásd-> euró bevezetése) (mikor??? 2040.?) Addig meg emeljük a csillagos égig az áfát,az árakat,benzint,kenyeret, stb.. A fizetést csökkentsük! És büntessük meg azt, aki lewarezolja (kipróbálja) a 14k forintos hulladék játékot! Mert nem tud összespórolni rá a minimálbérébõl, mert már a kafetériát is elvették tõle!
Én addig meg maradok "próbavásárló"!!!
De ezt a Skyrim-et mindenesetre meg fogom venni!
Magiszter
Huh... elég sok HSZ érkezett így a válasz annak lesz aki magára ismer 😄

Mûszaki cikkel meg tudom csinálni hogy ha megveszem és nem úgy mûködik ahogy elképzeltem visszaviszem és a bolt kicseréli másra. Nem egyszer csináltam ezt és eddig csak egyszer próbálkoztak be nálam hogy nem veszik vissza (végül megtették csak gyõzködésre volt szükség). Ez mondjuk még régebben volt, most már interneten az utolsó csavar elhelyezkedésének is utána tudok nézni.
De egy játéknál? Ráadásul egy Windows-os játékbál? Ha nem megfelelõ a bolygók együttállása akkor már nem megy, kifagy, anyázik...stb. A demó nem csak arra kell hogy belenézzek tetszik e a fûszál tesszellációja, hanem hogy fut e a gépemen és ha igen akkor mennyire. Mert ha mondjuk megy stabilan 10 FPS-t akármit állítok, akkor nem dobok ki 10 ezret az ablakon egy darab mûanyagra, meg némi papírra, vagy éppen kézzel megfoghatatlan adathalmazra (steam), hanem beinvesztálom egy új hardverbe. És mikor már lesz olyan vas ami viszi röhögve, akkor veszem meg az addigra 1000 forintba kerülõ játékot. Ezzel pedig a hardver gyártókat is támogattam.

Ha nem lenne PC csak konzol, de arra is rádughatnál egeret+billentyûzetet egy percig nem gondolkodnék. Hiszen akkor veszel 100 rugóért egy olyan vasat ami 5-6 évig jó (feltéve ha nem évente adnak ki abból is újat ha ide jutunk), de még akkor is jól jártam, mert havi 8300 forintért tudok játszani (+ a játék ára). De amíg egy 10 gombos vacakkal kell nyomorognom, tehát célzás nuku (próbáltam Dead Space-t játszani boxon de halál volt, szó szerint, csak a játékban 😄 )

Szóval nem verem mellem, hanem pont hogy sajnálom azt hogy warezolok. Mert nem "lopni haj de jó" felkiáltással és cserkész dalokat fütyülve teszem, hanem mert ha ki akarok adni valamiért 10.000 forintot (és most ne tessék lovagolni azon hogy csak 8990) amit nem láttam nem próbáltam, az olyan mintha a fogam húznák. Kétszer szaladtam bele ilyenbe és az óta okultam (Jedi Knight 2, GTA4). Mert mind a kétszer nem volt elég a gépem hogy élvezhetõen játsszak pedig a minimum megvolt. Persze ha Mo. kormánya megtámogatna és nem venné el a fizetésem kb 56%-át vagy éppen a munkahelyemet a "megszorításokkal", akkor havi 10-es? Tessék, kettõt kérek! Így a szegény embert az ág is húzza mottóval elõbb alaposan megnézem mit is veszek kb 1 hétnyi fizetésembõl (najó csak 4 nap). Tudom ez csak kifogás meg nem kötelezõ játszani, de ha már napi 8 órát robotolok éhbérért ne tessék azt megnézni hogyan szórakozom. És jaj szegény amerikai/francia/kukutyini mamutvállalat éhezik miattam. Amíg 5x annyi minimálbért kap a WC-s néni mint én kétkezi melóért addig pont leszarom hogy egy másik országban élõ programozó/designer/marketinges/CEO/CFO párezerrel kevesebbet keres évi szinten.

Szóval megértem hogy sírnak a warez miatt, de:
- Én nem adok ki a kezembõl olyan munkát ami szar. Ki is rúgnak a következõ percben / nem fizetnek ki. Játékgyártók megtehetik és még nekik áll feljebb ha nem veszem meg.
- Amíg olyan országban élnek ami gazdaságilag 20x olyan fejlett mint Mo. addig ne sírjanak azon hogy én nem veszem meg 0 day a terméküket a fizetésem 1/6-áért. Kis matek:
Mo. minimálbér = 60.600 nettó. Játék 8000 tehát a fizetésem 13%-áka egy "olcsó játék"
Anglia (most ebben vagyok képpen) minimálbér 913 font netto. Egy játék 15 font tehát a fizetés 1,6%-a játék ára.
Most akkor mit siránkoznak? Adjanak nekem is ilyen fizetést ugyanazért a munkáért, megveszem én 0day, max ha nem tetszik odaadom az utcán az elsõ szembejövõnek.

Más: Én a vékony kliensben látom a jövõt. Ahogy fejlõdik az internet tényleg sokkal kényelmesebb hogy van egy kijelzõd némi elektronikával és interneten keresztül RealTime játszol azzal amivel akarsz a legmagasabb részletesség mellett. Hiszen a számítást a szerver oldal végzi amiért az ottaniak felelnek hogy mindig a maximumot nyújtsa. Nekem semmit nem kell fejleszteni csak 1x megveszem a készüléket + periféria, meg a netelõfizetés. Aztán meg a játékot. Pl 1 végigjátszás 5000 (hisz nincs tömeggyártási költség), de nem 4-5 órás játékot csinálnak hanem mondjuk 20-30. Vagy havidíj alapon. Persze demó meg olyan hogy 1 óra játék aztán fizess ha tovább akarod vinni a jelenlegi stat-okkal. Így kipróbálod, õk nem vesztenek, ha tetszik fizetsz.

megint más: Régen mi volt? Egy évben kijött 6-7 játék, de abból 4-el tuti akartál játszani mert olyan volt. Most kijön havi 4-5 játék (Csak PC platformot nézem) de az vagy X-edik rész, vagy kiegészítõ. Nincs komplexitás, nincs új ötlet, nincs történet, játékélmény és optimalizáció. Aztán jönnek a DLC-k, amik az eredeti játék felébe kerülnek és adnak +1-2 órányi szórakozást. Hát köszönöm nem. Legyen évi 2 játék, de azok olyanok legyenek hogy 6 hónapig újra és újra tudod játszani mert nem bírsz felállni a géptõl. Nah azt megvenném ha kell 30-ért is (összedobnám rá), mert megérdemlik a fejlesztõk ha le tudtak tenni valamit az asztalra.
De amíg a vásárló egy szar szemét és mit képzel hogy igényei vannak, addig bekaphatják bõ nyállal és tövig. Játékot kérek amit élvezhetek és nem szemetet amit le kellene nyelnem.

Huh ez kicsit hosszúra sikerült, de legalább bepótoltam a lemaradást.

Szummázva: Megértem azokat akik warez ellenesek mert igazuk van. De ha azt nézem amit kapok a gyártóktól ha eredetiben veszem meg akkor meg becsapva érzem magam. Akkor most ki a bûnös? Aki egy szemetet akar teljes áron rám sózni vagy én aki nem vagyok hajlandó megvenni, inkább kipróbálom ingyen? Ha a sok szemét között kapok egy gyöngyszemet akkor rohanok a boltba. Lényegében a mai világban a warez = demo. Aki letöltés után kiírja és elteszi nah az lop. Aki kipróbálja és törli, nah az a "próbavásárló".

Hehe 😊

broman191
Csak néztem milyen 575...aztán gondolkodom, gondolkodom. Ja hogy 576 és kbyte. <#idiota> Elsõre ez ugrott be hogy 575, azt hittem hogy a nyugatosodás és a szélessáv elterjedtével új autóra is váltottál. <#hehe>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

szerintem nem 1-2 ezer forintos egerekre gondolt.
én sem vettem még úgy tv-t,erõsítõt,fejhallgatót,stb... úgy hogy nem próbáltam ki (és persze nem is szabad)

How much can you take,before you snap?

Igaz-igaz!<#eljen>

broman191
Ezzel is látszik hogy foglalkoznak vele példaértékûen, hogy kiadnak majd 2.0 verziót, az elsõ rész mintájára...ezt is meg lehet nézni mennyi kiadó & fejlesztõ tenné meg...az eddigi tendenciákat nézve olyan sokan hogy már-már nullába hajlik. <#hehe> -.-'' Ami ehhez a legközelebb áll az talán a Halo felújított verziója, bár az is csak külcsín, semmi lényeges új tartalom...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Csak kevés a lorehû mod, ezt te is említetted már! Én sem szeretem ha lore idegen dolgokat raknak be a modderek....

Én mintha úgy hallottam volna, hogy a Bethesda azért irányított a háttérbõl, vagy legalábbis közremûködött (egyébként az Obsidian játékait is szeretem)!

<#eljen>

Meg ha valami nem tetszik arra majd keresek egy modot 😄

Magicka mekkora dobás volt már!! Mondjuk a Majesty sorozat is jófajta, kreatív!

Meglátjuk 😊 De az FNV-t az Obsidian csinálta 😊 Nem borúlátó vagyok, biztos jó játék lesz! Csak nem tetszik ez a konzolos egyszerûsítési dolog de elfogadom mert a bevételek zömét a konzolok hozzák, szerintem tehát jogos ha rájuk figyelnek inkább mint a warezel agyonterhelt pc-re.

Nekem Witcher 2 kapcsán tiszta a lelkiismeretem... mostmár nem haragszom annyira a kezdeti hiányosságokért... patchekkel már igen sok mindent kaptunk, sok mindent javítottak, de még több +-t hozzátettek! Szóval csak Így tovább CDPR!

Nekem is feltûnt! De jobban örülnék ha kapnék egy igazi folytatást a Dragon Age originshez.Vagy A Fallout New Vegashoz. Vagy egy két nagyon jó régebbi rpg-hez mint a BG2 😊Mindenesetre ha így folytatódik akkor inkább veszek Paradox játékokat megint. mindig is szeretem a játékaikat. A Crusader King2 tuti vétel nálam 😊 Lehet nincselég játék idõm rájuk és talán befejezni sem tudom õket. De inkább azok mint ezek a konzolról átfordított szarok.

Mindenesetre nekem a D2 tetszett (az is itt figyel a polcon 0 day vettem nem bántam meg). Nem látok bele a gyártás hátterébe, szóval ezt nekem nem kell alapból tudni<#smile>. Én még mindig nem vagyok olyan borólátó a Skyrim kapcsán, mint te! Reménykedem, hogy akkora ugrás lesz az Oblivion után, mint a Fallout 3 után a New Vegas, vagy ha lehet még nagyobb!

The witcher 2 az még pc-s játéknak nevezhetõ talán.

Amit én nagyon érdekesnek tartok még, hogy pc-re egyre jobban elterjednek az Indie játékok (régi 286-os játékok mintájára, egyfajta retro hullám indult), amelyek némelyike sokkal nagyobb kreativítást mutat, mint a nagy cégek játékai!

Ratgab nem gyártják. A konzolos kódot átfordítják pc-re nem foglalkoznak nagyon sokat a pc játék gyártással. Ezért lett ilyen a DA2 és ezért lesz ilyen a Skyrim is. A pc-re csinálnák eszükbe se jutna elkúrni az Oblivion jól mûködõ rendszerét. Csak az egy konzolos számára aki csak kis élményt akar a botkormányával halál.Valószínû nem is értené. Ratgab nemigan gyártanak pc-s játékot már ami kifejezeten pc-re készül átíratok vannak zömmel.