30713
TES
-
#6964 fűrészelés
-
#6963 na én is médiára gondoltam, meg is nézem még ma szerintem itt nálunk -
athlay #6962 Hogyan lehet Solitude-ban házat venni? A kastélyban senki nem ajánlja fel a lehetőséget, először azt hittem, hogy ha megcsinálom a Wolf Queen-es küldijüket, akkor változik valami, de így se... -
steweee #6961 elég szomorúan olvasom a hozzászólásokat. még nem próbáltam a játékot, majd megveszem ha olcsóbb lesz és már lesznek hozzá modok meg javítások.
azért elég elképesztő, hogy SÁRKÁNYBÓL nem tudtak vmi 5leteseket kitalálni, mivel ezen a téren azt hiszem lenne miből 5leteket meríteni. ajánlanám a leendő moddereknek :
http://www.antikvarium.hu/ant/book.php?konyv-cim=tuzokado-sarkany&ID=1965
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_A._Knaak
http://www.booksnbytes.com/authors/knaak_richarda.html -
#6960 Lórol harc szerintem nemigen lesz egy RPG-ben sem és ennek számtalan oka van.
Szálfegyver a játék közelharc modulja miatt problémás, nincs blokk, minden fegyvert lóbálnak. Ergo egy döfő fegyver nezen modellezhető. Egy alabárd szerű dolog meg minben térne el a kétkezes nagy kardoktól? -
bega82 #6959 Hát... a szálfegyverek igen, nekem egy kicsit hiányoznak. Lovaglás van benne, lóról harcolás az nincs, de szerintem nem is hiányzik annyira, bár voltak, akik írták, hogy nekik igen. Számszeríj nem baj, hogy nincs, dobófegyver éppen lehetne, mókás lenne azzal is. -
steweee #6958 visszatérve kérdésemre, a szálfegyverek, lovaglás, lóról harcolás (íj+kézifegyó), dobófegyverek (morroba volt) számszeríjak (obli mod) nem is hiányoznak senkinek ?
a deadly reflex mod alapból tudja ezeket, illetve már léteztek a korábbi részekben is. -
jocika #6957 Az óbudai MediaMarktban van tegnap vettem, és volt még bőven. -
#6956 Szerintem rendeljetek külföldről, az lehet, hogy hamarabb ideér. -
SaGa Jr #6955 Aki esetleg a Repairing the Phial feladat során problémát tapasztal (nem fogadja el az egyik begyűjtött alapanyagot a program) annak itt a megoldás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyenlőre, míg egy patch során ezt ki nem javítják, addig csak konzol paranccsal lehet továbbléptetni a feladatot amennyiben nem hajlandó elfogadni a begyűjtött briar hearth-ot. Ehhez a setstage ms12b 60 parancsot kell beírni amikor mind a három cuccos megvan és ekkor tovább lép a feladat, lehet leszállítani az alapanyagokat a megbízónak. -
Although #6954 Valaki használja a nexus mod managert? -
SaGa Jr #6953 torma1:
Nincs. Ha ölni akarsz akkor elő a szerszámot és üss.
Jakuza001:
Magyarán a probléma nem is probléma. Mert boltosból bőven akad mindenhol, szóval a több pénz megoldódott az alacsony szintűeknek. Később meg már lesz pénz dögivel (feladatokból sokkal több összejön mint loot során) így megint csak lényegtelen mennyi van egy eladónál. :)
De tuti lesz ilyen mod is ha nincs már most is (szét kell nézni a skyrimnexus-on).
A véges számú perk pontról meg annyi a véleményem, hogy 80-81 ami összeszedhető (82-es szint a maximum) ebből meg több skill is kitolható maximumra.
A legtöbb perk-nek alacsony skill érték mellett (ami többnyire alacsony szintű karaktereknél jellemző) nincs nagy haszna, ellenben magasabb szinten hasznossá válik. Például a plusz fegyveres sebzéseknek alacsony skill érték mellett nem sok foganatjuk van, ellenben magasabb skill értéken jóval érezhetőbb a jótékony hatásuk, így pont a játék elején lehet "pazarolni" belőlük vagy tartalékolni.
Fletley9:
Ha döfködöd akkor is ad ki hangot az áldozat. Amennyiben alszanak a delikvensekSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy nem lesz semmi gond. Ha éppen ébredeznek vagy nem alszanak akkor meghallják akár lősz akár csapsz.főleg hogy a szakács meg kinn alszik a konyhában míg a segítői egy benti szobában -
#6952 576-nál tudjátok mi van a PC-s verzióval? Még csak azt se tudom, hogy (elő)rendeljek egy pc-s változtatot, mert azok az idióták kivették a pc-set a webshopról... Most azért mert hiány van a raktáron nem tudom miért kell ilyen faszságot csinálniuk. Hát ha nem kell nekik a zs... Megyek megveszem máshol (már ha egyáltalán van még valahol, cdgalaxisban is látom még 1-2 hét mire lesz egyáltalán raktáron ?) -
#6951 hát nekem a karim sneak+dagger kombóval 6x critical-t nyom ami egy vágás az alvó embernek :D -
torma1 #6950 Itt nincs olyan mint a Fallout 3-ban hogy alvás közben el lehet vágni az ember nyakát? -
#6949 Azert felesleges, mert a felhasznalhato perkek szama veges es vannak sokkal fontosabb dolgok mint arra perkeket kolteni, hogy egy helyen tudj tobb dolgot eladni.
Raadasul mint irtam mar 30as szinttol is olyan dolgokat lehet talalni, aminek mar magas erteke van, ezert nem fogsz felvenni mindent, mert mindent felvenni feleslegesse valik, hiszen ugy is eleg penzed lesz par cuccbol is, ellenben a jatek elejen tuti nem fogod elpazarolni a perkeket arra, hogy tobb penz legyen a boltosoknal, kesobb meg mar feleslegesse valik.
-
Fletley9 #6948 Köszönöm bár közben rájöttem az volt a baj, hogy íjjal löttem és így még adott ki hangot amire felkeltek :D -
SaGa Jr #6947 Nem felesleges hidd el. Nagyon jó tud lenni ha a cuccaidat akárkinek eladhatod, nem kell kimondottan fegyverkovácsot keresni vagy kereskedőt hogy eladd a spéci cuccokat. Természetesen enélkül is tökéletesen működik a rendszer, csak akkor kevesebb pénze lesz a kereskedőknek.
Egyébként meg miért is kéne a kereskedőnél lennie nagy vagyonnak? Hogy a karakter loot halmait ki tudja fizetni? Mert a kínált áruk többségét ugye maguk állítják elő vagy szerzik máshonnan, megbízható forrásból, akkor minek adjanak ki egy rahedli pénzt ismeretlennek? Vagy még inkább célpontjaivá váljanak a tolvajoknak?
Egy napi várakozással feltöltődik a pénzkészletük, szóval ha nem rohan az ember (nincs időre menő feladat) akkor ez nem lesz probléma. -
torma1 #6946 Ezt írja is az egyik betöltő képernyő is. Hogy vakok,de jobbak a többi érzékei. -
#6945 Szerintem meg ezert, perkeket elpazarolni felesleges. Egy ido utan mar ugy sem szedsz fel semmit, mert mar annyi penzed van, raadasul a feleseged is termel napi 100 aranyat ingyen.
Raadasul eleve az is elegge erdekes, hogy attol no egy NPC zsebeben levo penz osszege, hogy te skillezel ra.
Szoval szerintem nincs rendben az, hogy alapbol 700 koruli arany van egy boltosnal. -
#6944 Az első 2-3 főküldetést meg kell csinálnod, addig nem jön sárkány. -
SaGa Jr #6943 Falmer, ha így jobban tetszik akkor ők a másik "elveszett" elf faj (az egyik a törpéknek mondott dwemer-ek), a snow elves. Csak még az első vagy második korban mikor a nord-ok elkezdtek terjeszkedni sokat háborúztak velük és a föld alá kényszerültek. Ott aztán szép lassan elkorcsosultak (nem látnak, ellenben a többi érzékszervük sokkal jobb és szívósabbak is). -
torma1 #6942 Érdekes azért. Ha nem csinálod a főküldit akkor egy darab sárkánnyal sem találkozol? Majd 50 szinten nekikezdesz addig nem foglalkozol vele akkor már elég könnyűek nem? -
SaGa Jr #6941 Igen egyszerűen, de mire ide eljutsz szerinte adja magát a megoldás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Várakozz a konyhában rejtőzködve az egyik sarokban és várd meg míg mindenki elmegy aludni. Ekkor lopakodva odamész az ágyához és kinyírod egy ütésből. Aztán még mindig lopakodva tipli onnan. -
#6940 Lehetett volna erősebb sárkányokat kereálni, de akkor a dragonokkal kapcsolatos játékmenet nem ilyenre tervezik.
Fel lehet ezt róni hibának, vagy elfogadni, de bizony itt rajzanak a sárkányok, ilyet még egy játékban sem láttunk.
Valószínűleg ki lehet védendeni a sárkányok megjelenését, ha a főküldetéssel nem foglalkozunk, de elég két lépést tenni a főszálon, s megindul a lavina.
Ilyen sárkányinváziót nem bírna el a játék, ha a dragonok ereje a méretükkel lenne arányos.
-
#6939 Ez egy sima Falmer nem? Találkozol majd sokkal, ne aggódj -
torma1 #6938 Egyik sincs. -
SaGa Jr #6937 Mondjuk level 50-nél és fölötte már ancient dragon-ok jönnek amik igen masszívan tudnak osztani sallert és jobbak az ellenállásaik is. Igaz hogy ekkorra a karakter is erősebb, de magasabb szinten egy picit tovább tart őket leverni és némileg keményebben osztják a pofonokat mint alacsonyabb szinteken. -
torma1 #6936 A lopás skill között lesz egy perk amivel megnövelheted 100-zal. -
bega82 #6935 nincsenek, nincs, nem tudom, nincs -
Fletley9 #6934 Dark Brotherhoodos küldetés: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Recipe of disaster vagy micsoda szal itt antot, hogy lehet megölni úgy, hogy ne kapjak bountyt?
Egyébként ez a cicero csak szerintem volt teljesen olyan mint Joker a batmanből? -
steweee #6933 tényleg még fel sem tettem fel a mindennél fontosabb kérdés :
" lándzsa/alabárd, számszeríj, dobófegyverek, lóról harc ? -
Lenssver #6932 Nekem most 232 hp 230 stamina 365 teher birás lv27. -
SaGa Jr #6931 Nincs ezzel gond. Fejleszted szépen a speech képzettséget és felveszed a megfelelő perk-eket akkor rendesen megnő a pénzmennyisége mindegyiknek és ráadásul akárkinek akármit eladhatsz. Sőt még pluszban be is szállhatsz a bizniszbe ami tovább emeli a pénzmennyiségüket. Így lesz átlagban 2500-3500 közötti egy kereskedőnél lévő összeg. Ha ez elfogy, akkor menj vissza pár nap múlva és megint lesz pénze. -
bega82 #6930 Vagy szintlépésnél a stamina fejlesztésével, vagy cuccokkal. Meg van valami oltár, ami 100-al növeli, de én még nem találtam meg, majd a többiek leírjak. -
Lenssver #6929 Staminát húzod emelkedik -
#6928 Kiprobáltam a játékot, de a kamera mozgása nem nagyon tetszik, nem lehetne valahogy folyamatosabbá tenni? -
hegege #6927 A 300-as sulykorlát mivel emelhető meg többre?Az baj ha 14-es szintű vagyok de 1 órát nem aludt még karakterem ?:) -
#6926 Nord 50% jég, sötét elf 50% tűz, a breton 25% mágia ellenállással "születik".
A többi fajnak is vannak hasznos, vagy kevésbé hasznos tulajdonságai, ami lehet elemi ellenállás, mérgekkel, betegségekkel szembeni ellenállás, mana bónusz, sötétben látás, víz alatti légzés stb.
-
bega82 #6925