30713
TES
  • Egoraptor
    Viszont azt olvastam hogy perkeket csak lv 50-ig kapsz.
  • Molnibalage
    Címe?
  • Jakuza001
    Lydianak meg adjal a kezebe meg egy Sanguine Rose-t es akkor meg egy Dremorat is megidez. Akkor mar egy egesz kompaniaval is harcolhatsz egyszerre. Igy irtottam ki Markarth varos egesz orseget is. :D
  • Egoraptor
    Two handed skill Lv 100 :]
  • Gubberx
    uhhhh vadállat :D
  • Lenssver
    lv81 elvileg a max szint.
  • JethroHUN
    Ha én ezt észreveszem h a kiskés craftal is ugyan annyit nő a skill mint ha bőr páncélt csinálok -.-" de mondjuk jobban megéri azt eladni
  • jocika
    Ez a játék nem semmi. Órák óta sétálgatunk Lydiával a mezőkön kézenfogva és virágot szedegetünk a lötyikhez. Időnként arrébb futunk, ha jön valami nálunk nagyobb.
    Tiszta relax...

Apropó; mi itt a szint korlát?
  • Jakuza001
    Tessek egyszerre ketto is, mivel Lydianak is csinaltam egyet. :D
    Szoval azert vicces, hogy vas tor kovacsolasaval szinteket lep a karakter.

• mike01010101
    Köszi. A harcos amazon (talán Lydia a neve) már mellettem van és mellé vennék fel egy tank zsoldost.
    Valahol belebotlottam egy könyvbe ami az előző rész, az Oblivion történetét meséli el.
  • Lenssver
    Most alkímiát húzom, meg enchanting meg közbe ugye mindenfélét:D
  • Lenssver
    Végén nekem kb, 13-15 craft volt 1 up :)
  • Lenssver
    Elvileg 30 nap után mindenhol respawnolnak, csak ne meny be mert a számláló újra indul.Elmented az állást és belesel:)
  • Molnibalage
    A kovácsolás az alkímiával összevetve rohadt gyorsan fejlődik. 5-6 tőr kovácsolásával 2-őt tutira teker fel. Alkímiánál vagy ~15 poti kell amennyire látom. Én kovácsolással tápoltam a karaktert, ahogy más is írta. Bőr van rogyásig, az legszutyokabb ignot olcsó.

Valahol azért vicces, hogy egy tőr kovácsolásától is annyit fejlődsz, mint egy nehéz vérttől. Itt minért nincs érték függő fejlődés, mint a speechnél...?
  • JethroHUN
    Nálam is ott maradnak, még a játék elején lenyilazot szarvas is ugyan ott van 20 óra után. Amúgy van egy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Svindler's Den nevű dungeon ami nem lesz cleard miután végig aprítottam.
    Van olyan dungeon ahol újra spawnolnak az ellenfelek?
  • Lenssver
    Én azóta mindenhol begyűjtöm menet közbe és ládákba bepakolok mindent tegnap pl weight 2219/360 volt:D
  • Fantusz
    Kisérő addig marad melletted, amíg el nem küldüd, vagy meg nem hal.
    Erős karakterek, de azért nem halhatatlanok.
    Egy settenkedőnek mondjuk nem feltétlenül lesz zökkenőmentes a sunyizás, ha valaki nehézpáncélban csörtet az oldalán.

Vannak ingyenesen csatlakozó NPC-k, az első faluban pl. egy bárd és egy íjász között választhatsz, vagy a főküldetésben sem kell sokat előre haladni, s jelentkkezik egy harcos amazon kisérőnek (ha már van társad nem vehetsz fel másikat, csak ha elküldöd az aktuális segítődet)
  • Lenssver
    Farkas az nekem se tűnik el,meg volt hogy 1 bányába még az elején ott se tüntek el.De pl mikor farkassal mentem 1 dungeont kipucolni (silver Hand) na ott eltűntek.
  • mike01010101
    Én úgy jártam hogy kipucoltam egy banita erődöt, rakás cuccot nem birtam elhozni és mire visszamentem már imperial katonák átvették az erődöt és elzavartak.
  • benőmenő
    Az hogy? Nekem volt olyan. hogy napok után kijöttem egy városból, és a bemenetel előtt legyűrt farkasok ott feküdtek még mindig az út közepén. ugyan ez a banditákkal is.
  • mike01010101
    Nem hittem volna hogy valahe ezt mondom, de ez a játék túl jó:) Megőrülök annyi a lehetőség.
  • Lenssver
    Jah az jó dolog, én is szoktam használni és én harcos vagyok :D
  • Gubberx
    Ez fura mert nekem pl még a farkas hullák is megtalálhatók a pusztában napokkal később is.
  • benőmenő
    Mágusoknak tudom ajánlani, hogy mindig hordjanak magukk bányász csákányt, mive van egy transmute nevű spell, amivel a vasércből ezüstöt, utána meg az ezüstből aranyat lehet készíteni, és eladni aránylag jópénzért az aranyat + fejlődik tőle azt alteration.
  • Lenssver
    lv27 vagyok óriásokat solozom :p
  • Lenssver
    Ja tényleg 1 tipp ha 1 dungeon kivégeztek, érdemes a cuccokat felszedni a banditáktól, és a dungeonba egyből berakni valami ládába.Mert én jártam úgy hogy kb 1 óra alatt ugye kivégeztem egészet, utána mentem összeszedni és rengeteg holtest eltünt a cuccal együtt.Még jó hogy elötte csináltam 1 + mentést és inkább elkezdtem elölről..
  • BongoBácsi
    Falmerek, ha viszed a főszálat léptem nyomon jönnek.
  • bega82
    Amúgy pöpec az íjad!
  • bega82
    Ilyenek nagyon sok dungeonban vannak, valami hegyi elfek vagy mik.
  • Lenssver
    Xbox 360 tolom nem tudok képet, sajnos még nem jöttem rá hogy lehet ha lehet egyátalán:)
  • Hunor1
    HÍJNYE BAZZ ez milyen fajzat??????

eszméletlen miket lehet felfedezni...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy dwarven(?) erőd alagsorából jutottam le, még nem tudom hová....

• bega82
    Képet!!!
  • Gubberx
    képet róla pls :D:D:D
  • Lenssver
    Király végre lv 100 a kovácsolás, csináltam is 1 dragon legendary setet
  • Nagydög
    Dehogynem! Keresel valahol egy maganyos utazot a pusztaban. Azt nem tudom, allatok vere alkalmas-e.
  • woy
    be kell szaladni vízbe oda nem követ , lvl 1-en így öltem meg egyet :D
  • mike01010101
    Ha felbérelek egy zsoldost az meddig marad velem? Eddig sajnáltam az 500 aranyt, nem próbáltam ki. Ha van mellette már egy társam akkor is jön harmadiknak?
  • caps lock
    Még arra sincs lehetőségem,hogy vért szívjak.Nem tudok senki közelébe férkőzni.
  • Deer
    1024x768 - 17" CRT monitor
  • Csokis