30713
TES
-
SaGa Jr #7284 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos. Nem hal meg, hanem miután felajánlkozott a delikvens és őt Molag elfogadta, tulajdonképpen átkerül a pokolba az urához. Az hogy a testét levered az egy dolog, ettől még mindig élni fog csak már a pokolban ahol új urát szolgálja/szórakoztatja. Meg aztán nem mindegy neked hogy a rosszarcúak hívei élnek vagy halnak? Így is úgy is ugyanazt teszik, szolgálják urukat. -
#7283 Morrowind a szomszedos tartomany keletre, ahol a Dark Elfek elnek - es ahol a jatekos rendet vagott a III. reszben. Az Oblivion pedig a hetkoznapi ertelembe vett "pokol" Tamrieli megfeleloje. Minden gonosz leny oda kerul, ott elvannak duzzogva, majd amikor csak tehetik, elojonnek es pusztitanak - errol szolt a IV. resz. -
SaGa Jr #7282 Rád van bízva.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem Alduin-t ejted csapdába Whiterun-ban hanem az egyik támogatóját. Ha a stormcloak feladatokat csinálod akkor lefoglalásra kerül Whiterun és a Jarl-t eltávolítják. Ha az Imperial vonalat akkor ő marad a helyén és megvédeni kell a helyet. Elég eddig elvinni a vonalat és akkor már tovább gördíthető a feladat a fő vonalon.
Illetve van egy harmadik lehetőség, amikor a jarl kéri hogy előbb rendezd a polgárháborús viszonyokat, akkor választhatod a 2 fél helyett a harmadikat és békét kreálhatsz. Ehhez a hegyi szakállasok segítségére is szükséged lesz, szóval irány a hegy és a szerzetesek... -
#7281 Masszívan használjátok a felbérelhető ill kapott, felajánlkozó segítőket?
Én az elején elhívtam magammal az íjászt, de hamar visszaküldtem, mert sohasem tudott követni normálisan. -
#7280 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos ? Nekem az rémlik, hogy meg kell ölni és utána szól a daedra, hogy megyek az Oblivionba megkeresni a lelkét -
#7279 Pfúúú mennyi cuccot szedtem össze a törpe barlangban, viszem is pawnolni őket. A winterholdi sunát is vinnem kell lassan magammal hogy cipelje a cuccaimat, mert egyre több daedric cumót találok aztán fáj a szívem otthagyni őket, oda-vissza utazgatni meg nem szeretek. Azon agyalok, hogy az imperial vagy a stormcloak SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vonal közül meg kell-e csinálni valamelyiket, hogy Alduint csapdába tudjam ejteni Dragonsreach-ben? A jarl azt mondja, addig nem megy bele, amíg el nem dől, hogy akkor most melyik frakcióval merre hány méter.
Kb. itt hagytam abba a fő szálat, most épp side questeket csinálok. -
IXEMGabeo #7278 ??? -
#7277 Ezt most csak viccnek szántad, ugye? -
IXEMGabeo #7276 az a poén, hogy a játékban több helyen feltűnik (pl könyvben, küldetésben) az Obvilion és a Morrowind szó is:D -
SaGa Jr #7275 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne aggódj, nem tudod megölni. Mikor kidől akkor Molag feltámasztja. Tulajdonképpen kétszer jól el kell verni (kvázi kinyírni, de mivel feltámasztásra kerül ezért halálról nem beszélhetünk) aztán átáll és vége a feladatnak, te meg kapsz egy erős, lélekrabló buzogányt. -
#7274 Én odavittem, egyből bezárta, kezembe nyomta a buzogányt és mondta, hogy püföljem :/ -
IXEMGabeo #7273 köszi Calver... -
#7272 hogyan állítottad be? az xy tengelyt -
SaGa Jr #7271 Akkor ne teljesítsd, nem kötelez rá senki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy melyik manusra gondolsz? Arra akit majd neked kell kiszabadítanod és odavinni? Mert a kérdéses fickó egy belviszály, a hercegek közötti, áldozata lesz, de megérdemli mert az ő ura sem jobb. Emellett valójában nem hal meg, mert a feladat, Bolag Mal feladata arról szól, hogy átállítsa magához a kiszabadítandó követőt.
Amennyiben meg arra a fickóra gondolsz, aki kinyitotta neked az ajtót, nos ő így járt, pontosan tudta mire vállalkozik és ő esik neked nem te neki, így onnantól önvédelem és még ő járt jól. -
#7270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy másik Daedra úrnak volt a papja nem ? És megkérte, hogy zárja be a buzogányost -
shootaboy #7269 De megöltem előtte 2 csirkét meg egy nyulat, erre megtámadott egy paraszt meg a felesége aztán az összes smasszer jött utánam elfutottam, de máshol is megtámad...na jó, nem történt semmi, ez csak egy szociológiai kísérlet volt, láttam kezd leülni a topik kicsit. lol. -
SaGa Jr #7268 Kellett neked kekeckedni kopaszként egy Thalmor őrjárattal (csak akkor mennek neked ha nyíltan hangoztatod hogy te bizony a tiltott vallást követed)? -
d3vilz #7267 köszi :) -
#7266 Kisebb vétségért fizetel néhány aranyat, s nem kell börtönben sínylődnöd.
Az összes, nálad lévő lopott cuccot elkobozzák - tolvaj karakternek ez lehet igazán fájó.
-
SaGa Jr #7265 Ha nincs rajtad éppen kifizetetlen, nagyon nagy összegű büntetés (nézd meg az általános információk között) akkor az is lehet a dolog oka hogy 4-es fokozatú vámpír vagy. Ez a két eset létezik amikor szó nélkül neked esnek az őrök. Amennyiben az első eset áll fenn, úgy csak háríts és próbálj beszélni, tedd el a fegyvert és úgy próbálj beszélni a téged megtámadó őrrel.
A másik esetben hogy elkerüld ezt a szituációt, rendszeresen vért kell innia a karakterednek (belopakodsz észrevétlenül este valahová és lopakodás közben aktiválsz egy alvó egyént), így csökken a fokozata és nem támadják meg azonnal. Aztán neki lehet állni a kúrálásnak (speciális feladat, másként nem gyógyítható). -
#7264 A mar meglevo skillek nem vesznek el, ellenben lenullazodik az a feletti ertekuk.
Tehat ha mar mondjuk lvl 40 vagy valamibol es a progress 70%-on van a 41 fele, akkor a bortonnel ez 0%-ra redukalodik.
A cuccaidat meg, ha jol emlekszem ladaban taroljak. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még a játék elejen lefutottam három elf harcosba - az egyiknek beszoltam, de addigra a másik kettő már tovább ment, az idióta kardot rántot - nagy nehezen elvertem azóta az elf páncéljaban feszítek, viszont most egyből rám rontottak, ez így marad? -
SaGa Jr #7262 A mágusoknál. Ha oda be akarsz jutni (mert mondjuk szeretnéd befejezni a feladatot aminek ez a hely is része) akkor az csak úgy fog menni, ha beállsz tanoncnak a mágusokhoz és ott az első vagy második feladat során be fogsz tudni jutni. -
SaGa Jr #7261 Tartozik hozzá egy feladat (az egyik daedra prince, nevezetesen Sam vagy ha így jobban tetszik Sanguine viccelt meg és csak úgy tudsz belőle kikeveredni ha teszed amit a feladat és a körülötted lévők mondanak), mégpedig a Night to remember (jelöld ki) -
#7260 "először ellen álltam a karhatalomnak"
Na ezen besirtam a rohogestol. :D -
shootaboy #7259 Ez ott a játékba! A képességemet én is elvzstettem valamelyiket, mondjuk először ellen álltama karhatalomnak de három íjász úgy meglőtt, hogy beborultam a csatornába szoval inkább a börtönt választottamm. Ált ki a nyíl a segemből meg a nyakamból. -
#7258 Whiterun-ban a kocsmában, ha jól emlékszem, én is belefutottam. Egy kecskét is elloptam míg be voltam állva ,vissza kellett szerezni:D -
SaGa Jr #7257 Ha elolvastad és megértetted miért azt a papot szemelték ki akkor rájössz hogy korántsem gonosz, sokkal inkább egyfajta torz igazságszolgáltatás amivel mintegy mellesleg kielégítik a vágyaikat. -
d3vilz #7256 ha börtönbe megyek akkor mi történik elvesznek a cuccaim meg skillek vagy ilyesmi? -
#7255 Ez a játékban történt, vagy IRL? Csak mert nagyon vicces, ahogy leírtad :D -
falloutfan #7254 *exavation -
falloutfan #7253 saarthal exavtion kapu kulcsát merre találom ? -
shootaboy #7252 halljátok segítsetek már a bisztroban egy versenyen fröccsöztem de máshol ébredtem fel. Aztán lesitteltek, meg elvették a gatyámat meg a kardomat a városban + megtámadott 3 csöves meg egy egér a mocsárban, az egér az jött is utánam egy csomó ideig. Mit tegyek
-
#7251 3-4 ora játék után: Nagyon hangulatos a játék rendkivül bejövös ez a téli táj, pedig nekem Morrowind fanként az oblivion nagy csalodás volt, de ez valahogy mégis megfog. Persze eléggé le van egyszerüsitve a játékmenet, de mégis valahogy bejön.
Föleg miután megtaláltam a config parancsot, h x és y tengelyen ugyanolyan gyorsan forduljon a kamera igy már teljesen rendben vagyok az irányitással.
Most épp egy battle mage szerüséget probálok csinálni egykezes karddal másik kezében meg varázslattal, remélem erös karaktert lehet igy is kihozni. -
#7250 De nem ajánlja fel. Rögtön nekem ugranak, még akkor is, ha nincs rajtam semmi cucc... -
#7249 Akkor gondolom valaki észrevett :) -
#7248 Irany a borton. :D -
#7247 Öltem. -
#7246 Nem loptál / öltél meg valakit a környéken ? -
#7245 Windhelmben azonnal megtámadnak az őrök, mit csináljak?