30713
TES
  • benőmenő
    Jah nekem is volt ilyen, bár mage vagyok, de volt lockpick-es potim, de aztán inkább hagytam a francba és visszatölttöttem, mert vagy 30 lockpick-ért kaptam vagy 50 goldot, 1 sima ezüst gyűrűt, meg egy common soul gemet, mondom anyád.
  • Pretorian
    Én 2 master lockra nyomtam el vagy 40-et a dwemer barlangban, de megérte.
  • Fpocok
    WOW
    A múzeumban, egy szobában kb 30 lockpikelhető cucc van. Annak a fele expert, elhasználtam vagy 50 lockpixet, de húztam skillen legalább 10et... egy szobában Ó YEA!
  • Fpocok
    Kinyírtam Nimhe-t. De előtte úgy megijesztett, k*rva anyját... utálom a pókokat
  • Calver
    akinek a kardot kéne adnod, azt fent van Skyforge-nál, Companion főhadiszállás mellett a dombon.
  • IXEMGabeo
    pff...White run és a Silver Moon Camp közelében van 2 óriás, de nem bírtam őket legyűrni...vagy felrúgott, vagy eltaposott egyik másik:D mi a titok ellenük, mert még futni is tudnak...

Merre található Eorhald akinek a Vilkas kardját kellene átadnom, és Thorhald aki pedig az egyik család tagja, csakhogy eltűnt?...
  • Calver
    akit érdekel kicsit a páncélok mechanikája, ezt megnéz.
    de röviden és tömören: sima Daedric páncélban Juggernaut-ból az utolsó szint felesleges. ha kovácsolással feltápolod, nos, akkor "kicsit" több szint lesz felesleges. ha még trükkösebb vagy, még sisakot sem kell hordanod

[apro]konkrétan én maxos enchanting-al+25% enchanting piával készítettem kovácsoláshoz cuccot (4*28%), majd ezzel és egy kovácsolós piával (+50%) feltápoltam Daedric páncélom... eredmény: sisak nélkül simán max heavy armorral 77% sebzéscsökkentésem lenne, és 80% a max. avagy köszönet, én inkább bámulom a karakterem buksiját
  • francois
    Valószínű igen, bár én még nem foglalkoztam a polgárháborús küldetésekkel, de sztem ahhoz lehet köze.
  • Hunor1
    /ups sorry a sok félreütésért/
  • Hunor1
    barangolások során találtam imperial táborokat ahol a sima katonák megölhetők, de a commanderkük bár leverhető / térdre esik / de kis idő múlva feltámad és újra támad. / viszont hza elhagyom a tábort akkor nem üldöz. ezek miért vannak?
    -én amolyan trénerként használom őket.
    -vagy valamilye misszió feladarok és azért nem ölhető meg a commander?
  • francois
    Nálam is volt ilyen:D megszoktam már h azokat a forgatható köveket korábban látott sorrendben kell kirakni, átnéztem az egész barlangot, sehol nem látok utalást, mire észrevettem, hogy a kövek mögött van... :D
  • Fpocok
    Itt még nem tartok, de az ilyeneket imádom.
    Emlékszem anno a silent hill első részének utolsó puzzlejét nem tudtam megoldani. Nagyon kicsi voltam és angolom sem volt jó. Órákig próbáltam aztán behívtam anyámat, aki angol tanár volt. Két perc alatt, megmondta, mi kell :D Ameddig élek, nem felejtem el: ALARM.
    Talán ezért is tanultam angolt és vagyok ott, ahol most. És megérte :D
  • Richardix
    Mellesleg eddig ez a feladvány tetszett a legjobban. A könyvben egy rejtvény olvasható.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A 4 kar: medve, kígyó, róka, farkas. A rajtvény:
    "Az első mindet féli,
    A második semelyiket,
    A harmadik megeszi, kit tud,
    az elsőt, hogyha lehet,
    a negyedik csak a másodiktól fél,
    de csak akkor, ha egyedül él."

Nekem ez személy szerint nagyon tetszett :)
  • Richardix
    Istenem, akkora egy BAROM vagyok!

Egy dungeonban elérkeztem egy logikai zárhoz. 4 kart kellett a megfelelő sorrendben meghúzni, hogy kinyíljon a kerítés. Én meg az egész dungeont körbejártam, hogy hol van utalás a sorrendre, de az még véletlenül se jutott eszembe, hogy a terem közepén egyébként látványosan elhelyezett könyv rejti a megoldást -.-
  • Laza
    Én is így nyomom ... mondjuk csoport ellen azért keményebb.
    Én az íjat is használom, illetve warri létemre a stealthet is valamennyire (perkkel nem) ... jó tud lenni, mikor egy dungeonben a sarkon megállok, és aki odajön azt egy szúrással ölöm :)
  • SzirmosSzisza
    Valaki próbálta ? Teljesen jogos modnak tűnik.
  • Laza
    Meglesem majd.
  • MerlinW
    Észak-keleten ott a Steed Stone, ami állandó +100 teherbírást ad.
  • Laza
    Egy cseppet kezd idegesíteni, hogy ugyan sok mindenben egyszerűsödött a játékmenet, viszont a cipelhető tárgyak mennyisége nagyon korlátos.

Kb csatánként járok vissza a városba eladni, kipakolni.

Mondjuk az jó, hogy legalább a lóval lehet gyorsutazni akkor is ha tele vagyok ... így egy dungeon után mindent-mindenkit kizsákmányolok, majd 3-4x-es súlytöbblettel elballagok a lovamhoz, és gyors utazás a városba :)

Mondjuk az első házvásárlásig nagyobb probléma ez, mert oda már le tudom pakolni a kva sok ércet, és egyéb craft cuccot.
    Milyet néztem, mikor hazamegyek, és a testőr csajszim beköltözött a kisszobába :)
  • Richardix
    Van ilyen is...
  • CooperXY
    Ami nálam az utóbbi időben érdekesség, hogy járom a világot és egyszer csak feltűnik az égen egy sárkány. Mondom jólvan, lezúzom. És nem jön le. Egyszer csak fogja magát és elrepül, mintha nem akarna velem harcolni. Ez volt az uccsó 2 alkalommal:D
  • CooperXY
    Nemtom:D Én harcossal játszom, egykezes kard+pajzs a felállás. Próbálok mindíg mogéjük kerülni, ha esetleg nem megy és látom, hogy emelik fel a buzogányukat akkor odasózom egyet pajzzsal és a támadást megszakítom.
  • syberia2
    vagyis van egy ahol fenn a hegyen kell megölni, de elég nehéz.(lvl 16 vagyok) Lehetséges hogy máris az utolsó pályán tartok, azért ilyen nehéz, vagy ez korábbi?
  • syberia2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az alduint megölő feladat az utolsó a főszálon?
  • Banyapapa
    nem ott kénne üvölteni?
    Mer akkor z vagy y gomb (ha be van kapcsolva shout )
  • Richardix
    Emberformában se nehéz, csak nem szabad fejjel nekimenni :)
  • CooperXY
    LVL 13as karival is le lehet verni giantokat. "Hagyományos" emberi formában elismerem nehéz, elég sokat szenvedek velük, igaz nem lehetetlen. Werewolf formában pedig dobálhatod őket :D Igaz, ez valami bug lehet, mert elég morbidan fest, amikor a 4x nagyobb monstrumot feldobod a hegyek fölé:D
  • gregtom6
    Jó volna meghosszabbítani...
  • Kly
    Hivatalosan a holnapi naptól elévül a banner helyén levő szabály. Meghosszabbítsuk?
  • wesker24
    A trollokat már az Obliban könnyü volt leverni persze én nem használtam TIE-t nálam csak MMM volt !
  • Richardix
    Most komolyan, mi ez a trollokkal? Én vagyok az egyetlen aki szerint könnyű leverni őket?
  • MerlinW
    A sárkányharc minden fokozaton könnyű, direkt, miután akár 10-es szinten is végére lehet jutni a főszálnak. Ugyanakkor pl az óriások, trollok, nagyobb macik lvl30-on is nehezek. Mondjuk a küldetésektől független izmosabb sárkányok (frost, blood, stb) okozhatnak meglepetést közepes szinten is.
  • xblades
    Hali

High Hrothgar-ban Arngeir-nél mit kell csinálni hogy tovább lépjen a küldetés miután beszéltél vele?
  • SkyLand
    Sziasztok!

A Master nehézségi fokozat mennyire nehéz? Mert sokan mondtak hogy normálón a sárkány harc nagyon kőnyű.
  • Richardix
    Yay, találtam egy Daedra-szívet az alkímia-boltban :)
    Már csak 5 db kell...
  • PiszkosFred
    Nagyon megjegyezni sem kell, a betoltes elott mutatja, hogy milyen karater tartozik a menteshez, mennyi idot jatszva hanyas szinten, stb. De backup tenyleg javasolt.
  • tibor16
    köszönöm...
  • Metalmilitiakid
    Oké, köszi a segítséget.
  • Richardix
    Jah és köszi a segítséget, megtaláltam a mi kis zarándokunkat :)
  • Richardix
    Még egyszer mondom, ELVILEG! Nem egy bug van a játékban, szóval a helyedben csinálnék egy biztonsági mentést a mentésről.