30713
TES
  • Jakuza001
    A nyaka melle a testehez kell allni, nem szabad a seggeben bujkalni, mert akkor a kenkoves szellentese fog megolni. :D
  • mousee
    Agree, valami sárkány stuffer cucc jöhetne, mert 2h karddal és pár izmosító potival 4-5 vágás volt csóri dög :(

Ez így elég kiábrándító.. na majd ha 81esen jönnek, kíváncsi leszek, hogy mennyi idő lesz leölni...de félő hogy még kevesebb az OP páncél és fegyók miatt :(
  • bega82
    Mint a Gothic 2-ben a trolloknál... amikor beálltunk a seggéhez, és mindig úgy forogtunk, ahogy ő, és hátulról ütöttük. Dezsavű...
  • Jakuza001
    Mert ugy is kellene lennie, hiszen a sarkany a leghatalmasabb leny.
    Itt meg valami mas, nincs varazslat immunitasa, nem okoz felelmet, stb egyszeruen ledegradaltak valami egyszeru lennye.

Persze kell jatekelmeny meg a kisebb karaktereknek is, de azert tulzonak erzem azt, hogy ilyen egyszeruen konnyuek ezek a lenyek.
    Legalabb nagyobb resistjeik lennenek, hogy tovabb tartson a harc.
    Itt meg eleg az, a elbujok a sziklak koze, amig le nem szall a foldre, aztan odafutok melle es elkezdek futni korulotte, hogy ne szembol talaljon el hanem forognia kelljen es kozben szetutom egy kezes karddal kb 30 sec alatt, ugy hogy meg potiont se kell innom.
    Azert ez nem valami nagy kihivas.
  • bega82
    Csak vicceltem ám! Ha barangolás közben sem találkoztál, akkor egyszerűen szerencséd volt. Majd fogsz találkozni velük, ne aggódj!
  • SaGa
    Előfordult. Lehet memória elfogyás.
    Mióta beállítottam, hogy 2 GB-nál többet is használjon a tesv.exe, azóta mintha nem csinálná...
  • bega82
    Meg azért ehhez az is hozzátartozik, hogy én ugye dual wieldezek, az aromoron kívül semmi sincs, ami a védelmet szolgálja, csak támadásra van fejlesztve.
    Egy pajzzsal ugyanakkor már ott a blokkolás, ott az időlelassítás is, gondolom ezekkel sokkal egyszerűbb egy sárkány elleni harc is.
  • torma1
    Hát azért barangolok is. Nem csak a kovácsolással fejlesztem magam.
  • Pares
    Emlékeim szerint a kőépületeket ott se bontotta szét, csak a fa épületeket égette fel.
  • bega82
    Hát ha beállsz egy kovácsműhelybe vastőröket gyártani, akkor ez könnyen előfordulhat.
  • Jakuza001
    Igen a Nord, 50% hideg ellenallast kap alapbol.
  • Sir Quno Jedi
    A mágikus is, mert elpöccint, mint egy bolhát. A páncélod kibírja, de te meghalsz benne... :D
  • torma1
    Én 16-os szintű vagyok de egy darab sárkánnyal sem találkoztam . :(
  • Molnibalage
    Hát igen, a jegesmacinak kb. annyi HP-ja volt, mint az előtte szétgyakorott jegesfüstinek...

Én nagyon is bírnám, ha a sárkány az igazi gyilkos lenne. Ha gyenge vagy, akkor futás, irány a föld alá vagy épületben. Mondjuk kicsit vicces, hogy az induló várost a földdel tette egyenlővé, de az őrtornyonnyal nem bírt.

A sárkányhoz igazából pusztítható épületmodell kellene. Csak akkor meg elég hiteltelen lenne, hogy egy ütéssel nem öl meg mindenkit. Mert aki lebont egy kővárat, annak egy nem mágikus páncél max. konvezrdoboz.
  • bega82
    Hozzáfűztem defaultban amúgy.
  • bega82
    Na jó, de az elején, amikor még alig van perked, akkor még nem olyan könnyű egy sárkány. Nyilván lvl 50 körül már tényleg nagyon gyengének találjuk őket.
  • Molnibalage
    A sárknyok számomra rejtélyesek. Az egyik megjelent és elkezde csesztetni az egyik mammutot. Valamiért nem jelent meg az óriás, hogy adjon neki.

Kicsit a Doom-os időket idézte volna fel, amikor a Mastermind és a Cyberdeamon gyakta egymást. Csak egy szék kellett volna meg popcorn és első sorból nézhettem volna a boxmeccset. :)
  • Jakuza001
    Az utolso mondathoz, azert fuzzuk azt hozza, hogy neked. :D
    Koltoi tulzassal elve, egy mosomedve is nagyobb erokifejtest kovetel, sajnos egy sarkanynal teljesen fuggetlenul attol, hogy blood, ice vagy egyeb sarkanyrol beszelunk.
  • Sir Quno Jedi
    A sárkikat, mint általában a főküldetésszál szörnyeit hozzád igazítja szintben a program, ez nyilvánvalónak tűnik menet közben. Ésszerű,a z oblibais így volt, mert így nem köteleznek rá, hogy mellékszálakat is csinálj és úgy fejlődj. Akkor lenne háborgás, ha csak lev81-en lenne esélyed... :DDD
  • Lenssver
    Tényleg a blood dragon az engem is meg csapdosott lydia is lepihent.Mondjuk akkor még törpe páncélom volt.
  • Molnibalage
    Nem tudom, hogy mennyire egyformák a sárkányok. Az első 12. szinten erőlküdés nélkül szétaprított volna legnehezebb szinten, ha nincs ott n+1 őr és a Jarl sötét elfje. Így is meghalt a fele banda. Ha közel mentem, akkor egy hosszú lehellés garantált halál volt. (Tűzimmunitásom semmi, ahogy semmiféle immunitásom nincs.) Ha meg visszaütött vagy meglóbálta a farkát (megrázza magát?), vagy mittomén mit csinált, csak mindig egy ütésből megölt 120-as védelemmel és 180 HP táján. Szóval minden volt, csak harmatos nem 12. szinten.

A másodikkal a vadon kellős közepén találkoztam összes én és a segítőm. Néha fagyvlehelletel megtámadott, de alig hatott rám. (Nord ellenál a hidegnek..?) Egy szem társamat, Lyidát ütötte töbnyire. Egyébkétn meg elbújtam a fák között. Sima ügy volt leverni.
  • bega82
    De mivel már alacsony szinten is viszonylag sokszor lehet találkozni sárkányokkal (és gyakran meglepnek, mikor kijössz valahonnan), ezért szerintem jó ez így, hogy nem csinálták őket brutál erősre. Meg hát a blood dragon azért nem olyan könnyű, legalábbis nekem a közelharcossal elég nehéz volt.
  • Lenssver
    Tegnap este elmentem vadászni óriásra 1 küldihez kellett.Már majdnem neki ugrottam,erre rám ugrott 1 sárkány+1 kardfogú tigris :D vicc az hogy nem is vettem észre a tigrist csak feltűnt mikor a sárkány felborult hogy valami karcolgat xd
  • TVelvet
    Nos igen, a sárkányok kicsit gyengék lettek. :( Reméljük kapnak egy kis buffot majd. Nekem is brutál gearem van. De 5 db draugh deathlord kicsinál. :D
  • Lenssver
    Hát nekem úgy rémlik így hirtelen, hogy csak az első kis faluba meg mellette a városba van vagy 6 hely ahol eladhatod a cuccokat + a házamba is eltudom.Kovácsoknál érdemes a fegyvereket, meg van ahol mindent megvesznek és másnap megint van pénze.Én úgy szoktam hogy pl veszek grand követ és máris van pénze a boltosnak:)
  • Kmarha
    munka mellett játszani kész gyötrelem.. tegnapi játék hangulat.. éjfélkor, hóesésben, farkasokkal és vámpírokkal körbe véve megjelent a sarki fény.. valami csodálatos hangulatot hozott a tájra.

Jövő hétre ki kéne vennem pár nap szabit :)
  • Lenssver
    Én is úgy szoktam hogy na megyek letolok 1 küldetést,menet közbe szedek növényeket.Meg persze belefutok sárkányba stb eltelik 2 óra és utána jut eszembe hogy ja tényleg a küldi:D
  • Jakuza001
    Pedig amit feltett kerdest az jogos, szerintem a kereskedok penzosszegeit tulalacsonyra allitottak a keszitok.
    Soknak meg 1000 aranya sincsen, mikozben van mar olyan targyam, ami jocskan 5000 arany feletti erteku.
    Eladok ket lootolt valami jobb gyurut vagy koronat es mar nem is tudok mast eladni nekik.
  • Lenssver
    81, all *skills* to 100.:)
  • Lenssver
    Hát nagyon sok kereskedő van ahol eladhatod a cuccot, + még a feleségem is veszi xd
  • Jakuza001
    Kell pikkely a kovacsolashoz is, nem csak a tulajdonsaguk novelesehez.
  • Tovi
    Es kinek adod el a cuccokat? Nem sok penzuk van a kereskedoknek, legalabbis amerre en jartam eddig... Az a baj, hogy meg csak 3 varost fedeztem fel 36 ora jatekido utan, mindig elcsabulok a barangolasban....
  • Lenssver
    Jah, én is így tolom heavy egykezes kard + pajzs.Amúgy olvastam angol fórumon hogy lv50 után is kapsz perkeket.
  • Jakuza001
    http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Forge#Dragon_Armor
  • Jakuza001
    Heavy, igen.
    Egykezes karddal es shielddel kombinalva hasznalom.
    Nem igazan vannak ellenfelek igy, foleg mivel enchanteltem egy kardot is magamnak, ami eletet sziv el az ellenfelektol.

Kisse tul eros kombo lett ez. Ezert panaszkodtam arra, hogy a sarkanyok se ellenfelek, mar 25os szinten se voltak azok.
    Jobban megszenvedtem a mammuth es giant komboval, mint magukkal a sarkanyokkal. Bar mar azok se okoznak gondot, foleg a timesslowing shouttal.
  • Lenssver
    Sárkány csont a crafthoz kell,pikkely meg felhúzni legendaryra.
  • bega82
  • Molnibalage
    Ehhez kell a sárnyákpikkely? A sárkánycsont mire jó?
  • Lenssver
    http://www.youtube.com/watch?v=pgkQIc7O-Wg :D
  • bega82
    Nááááájsz!!!! Ez amúgy a heavy verzió?