30713
TES
-
Richardix #7124 Nembaj, megszoktam, hogy eltéveszted a kommentszámokat :) -
#7123 Mutass képeket. Egy jó kép többet ér ezer szónál. -
SaGa Jr #7122 Basszus. Az első válasz az Richardx 7020-as kérdésére ment. -
SaGa Jr #7121 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem adnak semmi plusz feladatot. Ha elvégzed amit kértek, akkor annyi történik, hogy az öreg fószer onnantól kezdve igen jó pénzért veszi meg a dragonbone és dragonscale alkatrészeket. Ja és állítólag egy bug miatt amúgy sem lehet megölni jelenleg a vén gyíkot, mert essential karakter így elpusztíthatatlan... -
SaGa Jr #7120 Ricerdx:
Elég az egyiket. Ha a könnyű felől közelíted meg akkor majd csak dragonscale típusút (könnyűt) tudsz készíteni, ha meg a nehéz felől akkor meg csak dragonbone típusút (nehezet).
athlay:
Azt amit kértek tőled. Keríts valakit a nagyvilágból, akit oda tudsz csalni. Nem az ott lévők közül kell keríteni valakit. A legegyszerűbb, fapados, zéró gondolkodást igénylő megoldás a következő:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Felbérelsz egy harcos kísérőt aki veled megy, majd mikor odaértetek közlöd vele (irányítod hogy tegye amit akarsz), hogy menjen oda az oszlophoz és feláldozod a kapott tőrrel őt. Ennyi. Utána még nem ér véget a dolog, akkor kezdődik igazán.
sirdond:
Nem minden tárgynak legendary a vége. Van amit csak flawless-ig lehet tuningolni (úgy is ha mindenféle segítő megoldással 200-ig tornászod a smithing-et). -
csgj #7119 Sziasztok!
Van egy kis gondom az árnyékokkal. Mediumnál már kissé akadozni kezd a játék a barlangokban, high-nál nagyon akad mindenhol, low-n meg simán megy. Csakhogy low-n (de már mediumon is) hihetetlenül ocsmányok az árnyékok. :-S Nem lehet valamit kezdeni ezzel? Mondjuk high árnyék ellenében valami... Kísérletezgettem, de nem jó. Remélem lesz valami patch... -
#7118 Volt mivel. -
#7117 Ez rohadt jó!
Hozzám jöhetne, ha jó csaj. Addig azért abba hagynám, míg le oboa.
Igaz, az inventorimban is van egy. Mármint, oboa. -
#7116 Lattak hogy bementel a hazba, majd eltunt a terkep, igy tudtak hogy te vagy. Nem eleg csak odabenn lopakodni, bejutni is csak suttyomban erdemes :) -
Richardix #7115 Az DOVAHKIIN! :P -
Richardix #7114 Ugyan már, egyértelmű, hogy csak ő is játszani akar :) -
#7113 Még a blowjob alatt is skyrimet tolta, egy igazi dovahkin. XD -
gregtom6 #7112 Lol, féltékeny a csaj xD -
#7111 Ezzel nekem adná.
Nekem nem kell. Nekem csak a megszerzett zsákmányállatokért fizessen! :)
Ebben a játékban, ahogy olvasom, rengeteg játékost lehetne csalónak titulálni. A szkillezések, kraftolások..., stb.
Ez legalább logikus. Véleményem szerint. Aztán mindenki úgy gondolja, ahogy akarja. -
MaRee #7110
-
#7109 Csináltam sokféleképp, de úgy tűnik azt kihagytam, hogy előbb belépek a párbeszédbe, és akkor katt., majd add. Így már megy.
Pedig úgy emlékszem mindent végig zongoráztam.
Mindegy, ha valaki fütyinek születik, max. f*szként hal.
Azért, kösz. -
#7108 te csaló:
player.additem F 10000 -
#7107 Nem megy!
Feljön az id, beírom, additem f 10000, enter, és semmi.
Ugyanannyi lóvé van nála, mint előtte. -
#7106 ja igen ez volt a baj a másik kérdésemre nem tudod a választ? -
#7105 Ezt is megtettem.
Magamon működik. Minden más kód működik. Ez nem.
Mondjuk, a játékban csak a Medált csíteltem még, de kipróbáltam néhány kódot, aztán betöltöttem a csalás nélkülit, és azzal mentem tovább.
Nem, mintha bárkinek köze lenne, de én úgy játszom mindig, hogy előbb végig nyomom élesbe, majd - ha van annyira jó -, akkor kipróbálok rajta egy két csalást is.
Itt is inkább csak a méreg öl, hogy mitől nem megy nekem, ha mindenki másnak megy.
Az is igaz, hogy aki ismer, velem nem jön vásárolni, mert ha van 100 vidikari, abból egyet kiválasztok, tuti szar! -
#7104 Hired thugok sokszor jönnek?
Leöltem 4-et egyiknél volt egy papír aszongyák loptam....Dehát,honnan tudják,hogy én?senki nem látta...Lenyúltam egy térképet,meg v 2 hozzávalót az egyik thieves küldi alatt az east empire warehouseban... -
#7103 Lehet ház előtt volt valaki (Oblivionban ilyenkor is megvolt)
Nekem pl olyan volt, hogy megöltem a srácot, volt 1 csaj, észrevett, rám támadt, megöltem és kiírta a játék, hogy az utolsó szemtanú is halott, vérdíj törölve :) -
#7102 konzolt kinyitod, *ráklikkelsz az npc-re* (fel fogja dobni az ref id-jét, az a számsor amit látsz), és utána írod be, így menni fog. -
#7101 Pedig mukodik.
A konzolt a ` billentyuvel megjelenited, raklikkelsz az NPC-re, amire kiirja az object kodjat es utana beirod additem F 1000 es ezutan +1000 arannyal tobb lesz nala. Sajat magadon is mukodik. -
#7100 Egyedül volt a szobában (aludt). -
#7099 Úgy ölöd meg, hogy ne lássa más ^^
-
#7098 Bocs, nem írtam le, de ezeket tudtam, de nem akartam, Wintertófalváról Riftenbe menni. (Egyébként a csajok le se szarják, hogy a nyakamban van.)
Igazából az piszkálta a csőröm, hogy nekem miért nem adta meg a küldi során? Így bosszúból: ha Te így, akkor én úgy.
Az additemre mondjatok valamit, mert beledőlök az acél kardomba! -
#7097 Nem másoltál be valamilyen dll-t a játék könyvtárába? Ha igen akkor attól. -
#7096 Óó, anyám:) Riften, Mara templom papja adja ingyen a küldetése után, illetve ahogy írták előttem 200-ért megvásárolható.. -
#7095 Mert mashogy is meglehetett volna az amulettet szerezni. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eleg lett volna elmenni a Riften nevu varos templomaba es megvenni 200 aranyert a Maramal nevu paptol.
-
shootaboy #7094 Mert Steam-es build és aki feltörte majd felrakta a netre, annak valószínűleg ilyen kártyája volt -
#7093 Crimson Nirnroot-al szívok most. Ugye 30 darab kell, hát én találtam eddig 31-et, de 3-at elhasználtam potionhöz mert akkor még nem volt meg a quest szal nem tudtam hogy meg kéne tartani. Aztán itt kolbászolok ebben a *******nagy dwemer barlangban, és még 2 kéne, de nem találok sehol. -
#7092 @Calver!
Írtad, hogy ráklikk az NPC-re, és additem f xxx. Ettől lesz több vasa.
Hát, már mindent kipróbáltam, de nekem semmire nem az NPC-nek dohányt.
Leírnád pontosabban, ha van pontosabb?
Beírtam az NPC számát előre, hátra. Az f elé a 7 nullát. Semmi nem történt, és szétb*sz az ideg, mert Mara Amulettjét is kóddal szereztem meg, mert a küldiben nekem nem volt egyik dögnél sem, pedig vissza is mentem. Akkor nagy megdöbbenésemre két seggfej még felébredt. Gondoltam, ezek valamelyikénél lesz, de nem, csak amikor először voltam ott egyszerűen nem keltek fel. Az én lemezem, miben különbözik a többiekétől?
A fene egye már meg! -
#7091 #7066-ra valaki ötlet?
a másik meg most vettem észre hogy 8800 GS-nek mutatja a külső setup launcher a kártyát,ez miért van? -
whisper #7090 Oks aköszi mindenkinek a válaszokat!
Hja jó lenne mert nem j eladni egy sima kardot mikor oylan jó anyag lenne! 8)) -
#7089 Nem tudod jelenleg, csak a kibanyaszott erceket lehet beolvasztani es femtomboket kesziteni beloluk.
Remeljuk erre lesz majd valamilyen uj craft rendszer mod kesobb. -
#7088 Na egy nagyon gyökér kérdés: eddig minden levelup pontot magicka-ra tettem, ha pure mage karaktert akarok, szükséges-e másra is rakni? -
Masakari #7087 felteszem újra a kérdést:
A főszálban amikor különböző fajok vérét kell begyűjteni ott dark elf és wood elf bloodot honnan tudok szerezni?(a többi már megvan) -
whisper #7086 Értem nekem csak az egyiket rakja be és úgy ,hogy melyik kezembe igen ,de nem teszi be mind a kettőt!
Hja még egy kérdés. Ha találok egy X kardot azt nem tudom beolvasztani? -
pite9 #7085 aha:) már lángoztam mindenhova csak oda nem ahova kellett volna, most már menni fog, kössz a segítséget :)