30713
TES
-
#7044 Farkas formában, ha eszel a hullákból, akkor gyógyulsz és még az átalakulás időtartamát is megnöveled... -
Richardix #7043 Azért a farkasüvöltés kicsit javít a dolgon :) -
#7042 Na találtam médiában tényleg, utolsó doboz volt talán, mert sehol nem volt a játék csak a top 10-es oszlopban ott díszelgett 1 darab :D És nem ám 10000 forint volt mint cdgalaxison meg máshol hanem 7990 C: -
bega82 #7041 Hát bazzz... ez qrva jó!!! -
Forcee #7040 nem nyultam hozzá 750-en van nekem -
Mozes #7039 Sziasztok!
Az miért van, hogy úgy amikor forgok a játékban akkor olyan a kép mintha egy mágnes lenne mellette?! 40-50fps-el fut simán, de nagyon zavaró. Vsync-et próbáltam ki és bekapcsolni, de nem változott.
Köszi,
M -
#7038 lónál is gyorsabb haladás kellemes, well rested hiánya nem.
farkasforma harcra szvsz gyenge, nem tudsz gyógyítani és nincs regenerációja sem.
szóval szvsz, csak farkaskodás miatt: nem.
ellenben csak így lehetsz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Companionok főnöke, ahogy ingyen tudsz trainelni kb minden harci skill-t. ezért megéri, és a végén úgyis ki tudod magad gyógyítani. -
#7037 Szerintetek megéri vérfarkasnak lenni? Olvastam, hogy mik az előnyök, hátrányok, csak egyéni véleményekre vagyok kíváncsi. -
#7036 SkyrimPrefs.ini-ben:
[Particles]
iMaxDesired=750
ezt nem piszkáltad át véletlenül? -
Csokis #7035 Ha valakit ez érdekel PDF-ben, az nézzen át az OFF topikba! -
Csokis #7034
-
sirdond #7033 valakinek van ötlete,hogy miért nem tudom a daedric artifactokat legendary-ra fejleszteni? név szerint mace of molag bal és a dawnbreaker lenne, csak flawlessig sikerül, pedig 100-as smith skillem van és a megfelelő perk is megvan (daedric smithing) -
Richardix #7032 Nabasszus... kegyetlen a sors.
Úgy adta a jószerencse, hogy életem első blood dragonjával nyílt terepen, majdnem semmi fedezékkel kell megküzdenem, miközben egy csapat bandita is ottvan :) -
Richardix #7031 Aha... hát, Daedric már kivan fejlesztve, most 1 perken már nem múlik :) -
Mozes #7030 Köszi, megnézem :) -
Forcee #7029 mitöl lehet olyan grafikai bug h nincs lángja a fáklyának meg gyakrolatilag a spelleknek sincs effektjük? -
#7028 nem, perkeknél mindig elég csak az egyik ág. megkötés annyi, h ha light ágat húzod fel pl, akkor ott Dragon-ról nem mehetsz tovább Daedric-re.
de ha nehézpáncélos vagy, bőven elég csak Daedric-ig kifejleszteni - jobban fogják a sebzést, mint sárkánycsont cuccok. -
#7027 pedig ez a trükközés minden Bethesda játékban működik... csak röviden és tömören:
Daggerfall: kis okossággal összerakhatsz egy olyan karaktert, aki háromszoros sebességgel fejlődik, fuldoklik a hp-ban és képességekben, valamint pár szint után minden statja maxon van
Morrowind: túl hosszú a lista...
Oblivion: Drain Health és Weakness to Magic egy tárgyon... mondjam tovább? megölheted vele Mehrunes Dagon-t... akinek 10000 hp-ja van.
szóval... Skyrim még nagyon, nagyon letekerte a trükközési lehetőségeket.
a nagyon szabad és nyitott fejlődési rendszernek ennyi ára van, de... ez bőven belefér. -
athlay #7026 A Bothiah's calling küldinél mi a szart kell csinálni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azaz hogy kell feláldozni ezeket a majmokat? Hiába próbálok velük beszélni, rám se hederítenek, fogalmam sincs, hogy csaljam őket az oltárhoz. -
Richardix #7025 LOL Ilyen se történt még:
leestem a nagy szikláról és meghaltam. Visszatölti a játék az utsó mentést, és abban a pillanatban megint meghalok. A játék készített egy automentést KÖZVETLENÜL a halálom előtt XD -
Richardix #7024 a fűrészmalomnál van egy csóka aki fizet neked minden egyes tűzifáért. Amikor felhasábolod a fát, minden rönk után 2 tűzifa kerül a tatyódba. Ha meguntad a melót odamész hozzá, és fizet minden egyes darabért amit odaviszel. -
#7023 lehet nem érthetően írtam be -
a fűrészmalomnál, ha dolgozom, akkor kellene, hogy pénzt kapjak érte, - nem? - csak én nem kaptam egy vasat sem (5 fa után) - mit rontottam el? -
Although #7022 Nem használok armorsmithet egyenlőre meg nézem perkekkel meg két skillel meg tudom e csinálni Experten :D -
#7021 köszi szépen :) a végére nem emlékeztem
és erre? -
"már keresem egy ideje - valahogy lehet pénzt keresni a fűrészmalomnál, csak nem jövök rá, miként kapom meg a pénzt (erre keresve írtam be a szót - csak rossz helyre). Lehet kevesert dolgoztam (5 fa felfűrészelése) de a végén a koma elment a házába aludni, én meg nem kaptam egy vasat sem - szóval, miként kell?"
mi a megfejtés? - vagy esetleg valaki? -
Richardix #7020 Juteszembe: Blacksmithinggel kapcsolatos kérdés: A Dragon cuccok készítéséhez mindkét ágat (heavy és light kovácsolás) fel kell tornászni? -
Although #7019 De szerencsére sima fegyverekkel megyek és így nehéz még. :) -
Richardix #7018 A Blacksmithingben a trükk az, hogy minél jobban feltuningold a fejlesztési képességed, enchantolt ruhákkal, italokkal stb. Így van most egy (1h skillel együtt) 71 atkos kardom, amit egy medál továbbtornáz 91-re :) -
#7017 Dark Brotherhood-os questeket megtudom csinálni úgy, hogy ne kapjak bountyt? -
Although #7016 Nos igen ezt nem akarom használni. Hallotam róla ezt egy patchel javítani kell4!! ez a hátránya ha kevés eszközt használnak a fejlesztésnél. De mindenhol ezt láttom a perkeken meg az rps haverjaim is hasonlót írnak szerintem redukálni kell ezeket! remélem a patchbe benne lesz..Legalább experten meg masteren ne ebbe szaladjak bele. -
Richardix #7015 Az jó kis cuccos, csak egyrészt tényleg kicsit OP, másrészt néha még be is bugol. -
Although #7014 Ah nem szóltam!! :)) -
Richardix #7013 Master nehézségen játszok, és a Blacksmithingben is van azért tapasztalatom. Ha jól csinálod, pár szint alatt megduplázhatod a sebzésed és a páncélzatod. Mágusokon kívül nincs komolyabb ellenfelem. -
Although #7012 Ami a blockba brutál jó perk az a felgyorsító és az ellenfeleidet lassítva érzékeled. Na behaltam rajta. :)És igen itt érzem ezt bizoy tunningolni kell a modereknek mert sajna a perkekkel legyőzhetetlené lehet válni talán. :) Remélem nem megláttom majd milyenek a boss harcok eddig nem csalódtam benne! Sok szempontból messze a legjobb rpgje a sorozatnak csak sajna a sok idióta rpers le van ragadva a múlt századba. -
#7011 Experten tolom. -
Although #7010 Eh ja normálra ez igaz. De hidd el experten nem ennyire egyszerű a skillek meg a perkek jobban számítanak. Mivel egy két kezes bandit thugnak is csak két ütés vag.y Mozogni kell meg jól kell fejleszteni a skilleket szerintem. -
Richardix #7009 Sztem a BS pont az a skill, ami miatt nem kell félni. Oké, hogy ugrasz pár szintet, és az ellenfelek is erősebbé válnak, de neked meg jobb felszerelésed lesz... egál. -
Although #7008 Persze én így látom de nem vagyok 100% benn csak logikázok. :) a birodalmi katonám meghalt a lázadó főváros ostrománál és újra kezdtem :D -
Although #7007 Csak nehogy előre szaladj a lv-el mert szerintem figyeli a játék és inkább kevés skilllel levelez mint sokkal vagy eggyel. De sorry csak ötletteltem. Mert tartok tőle komolyabb nehézségen itt is bele lehet szaladni az Obli gyengéjébe miszerint magas szinten már gyorsan agyon ütnek. Csak evvel az egyszerűbb rendszerrel könnyebb kivédeni a problémát szerintem :)) -
#7006 Figy. Még lvl 30 sem vagyok, hol vagyok még a 75től? BS skill nem kell, mert mágus vagyok, néha húzok kicsit, de nem akkorát. Nálam ez még belefér. -
Although #7005 És azért van pozitivum is. ha két kezes frankó harcost akarsz akkor pont az van vigyáznod kell nehogy véletlenül nem használható skillt fejleszt könyvekkel vagy lopakodással. szerintem elég jól összerekták ha mindenfélét fejlesztesz akkor egész biztos nem lesz jó komolyabb szintű ellenfeleknél nem lesz megfelelő szintű skilled ellenük. Tehát nem is akkora hülyeség az hogy nincs másodlagos skill. Egyébként az obliba meg pont azzal trükköztek ezért is vették ki. Itt egyszerűen több mident bele kellett volna pakolni több paramétert és akkor kizárt a trükközés. Persze mindez minimum expertre levelre vonatkozik. Mert itt biza két három nagyobb pók sec pec agyonüti a lv10-es karimat is .:)