The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Remélhetõleg így sokféle egyre erõsödõ fegyver lesz, hogy lassan lehessen õket cserélgetni, és nem kapunk már az elején valami brutálisat, ami után a többihez hozzá sem fogunk nyúlni. Mondjuk az Oblivionban is sok volt az olyan artifact fegyver, ami max a vitrinbe ment.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bár az Oblivionban is nagyon idegesítõ, mégis a szerepjáték világ része volt. Rákényszerített, hogy több fegyvert vigyek magammal és ne mindig a legerõsebbet használjam, hanem osszam be az erejüket, mert a használattól elkoptak és gyengültek.
Az V. rész után ha még kivesznek valamit a VI. már tényleg egy szimpla fantasy akciójáték lesz 😞
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"Az elsõ két letölthetõ tartalom a fantasy szerepjátékok egyik legkiemelkedõbb sorozatának ötödik részéhez Xbox 360 exkluzív lesz 30 napig. Ezt követõen megkapják a PC és PS3 játékosok is. Azért, hogy valami jó hírt is mondjunk az utóbb említett két platform követõinek, eláruljuk, hogy a tartalmak ingyenesek lesznek.
Arról egyelõre nincs információnk, hogy pontosan mit tartalmaz majd a két DLC, de a játék maga novemberben fog megjelenni." by iPon
Horse Armor-t kérünk. <#idiota>#idiota>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Szóval ne az általad felsoroltakra gondolj (Morrowind, Witcher, Baldurs Gate), mert egyáltalán nem olyan RPG.
Alkímia nuku 😊 Ez nem klasszikus fantasy RPG, hanem cyberpunk.
Azonban, ha nem vagy nyitott más modern világokra/fegyverekre vagy az agyatlan, taktikázás nélküli lövöldét szereted, akkor nem a Te játékod. 😉
Ha akció alatt azt érted, hogy lõfegyverek vannak, amikkel lehet lõdözni a enemyre, akkor az. De a Witcher 2 is az ilyen alapon.
Ja és kicsit komolyabb angol tudás szükséges hozzá.
Ez a teszt nagyon jól összefoglalja: http://gamekapocs.hu/cikk/1666/deus_ex_human_revolution_teszt
Itt a világ, a hangulata, a történet és amirõl az egész szól a lényeg.
Szerintem olvasd el, ha felkeltette az érdeklõdésedet a cyberpunk világ, a nagyon elgondolkodtató, mély történet azt javallom próbáld ki valami letöltõs módon és ha beszippant, akkor vedd meg. (Ha jól emlékszem Te majdnem mindig megvásárolod azokat a játékokat, amik nagyon tetszenek, amiért maximális respect. Mindenkinek így kéne, ha teheti... Ha rosszul emlékszem, húzd ki a respect szót a mondatból 😊 )
Egyébként 4 féle befejezése van.
Amirõl nem sokat olvastam eddig az a történet meg egyebek. Remélem végre csinálnak egy többszálú többféleképpen befejezhetõ storyt.Mindenféle extrákkal mert ez az egy amit a modderek nem tudnak helyre hozni! Bár nem tudom valakinek van infoja már errõl a részérõl a játéknak?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezek után már nem lep meg egyáltalán h az Oblivionhoz képest is van hová hülyíteni valamit, de ettõl még 1 megjelenés elõtt álló játékot nem ítélek el azért mert rengeteg dolgot megváltoztatnak benne, majd megjelenik kiprószálom, ha szar akkor rommá fikázom, de akkor már jogosan... 😊)) addig meg ábrándozok arról h milyen lehetõségek is rejlenek benne....
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Szóval erõsen kétlem, hogy ez lesz az új crafting rendszer lényege... sajnos!
Egyébként nem csodálkozok ezen a világ változik és az igények is. Anno pár hónapja amikor a hivatalos forumra írogattam feltûnt egy angol kiscsaj aki szomorúan írta kis bejegyzéseit. Válaszoltam is neki pont a classokkal kapcsolatban hogy igazából nincs jelentõsége, de visszaírt egy kis szomorúság jellel, hogy neki igenis fontos volt hogy ott volt a neve mellett, hogy spellguard, Eoryn the spellguard, neki fontos volt ez az õ kis világában. Ami érdekes volt sõt inkább undorító az ahogy a causal horda rárontott, lehülyézve. Szóval nagyon kevesen vannak már. És ezt ezen a fórumon is látom összesen 2 vagy 3 igazi rp-st ha láttam itt, legalábbis én így gondolom. Szóval így érthetõ is ha a Bethesda változtat. De ezt érzem az Age of Conan-ba is, egyre kevesebben vannak. Pedig szerintem érdekes a világuk és érdekes egy tárasaság.😊
Igazából semmi értelme ezen vitatkozni.
Ez elsõsorban Konzolra készül és innentõl lehet folytatni de nincs értelme. Az hogy mi vezetett idáig annak egy részét lent fejtegettük. Ez piac és ezek bizony nagyot akarnak kaszálni. Mikor utoljára néztem az IGN videot pár hónapja a youtubon már közel 4 millióhoz járt. de ennek sincs jelentõsége. A nagy számokat casual nélkül nem lehet produkálni ráadásul az egész konzol piac nem más mint egy nagy casual gomboc. És azért az mindenképp pozítiv a Bethesda sose fog abba a hibába esni mint az EA miszerint lehet gyerekek és felnõttek számára egyszerre jó játékot csinálni. Tehát valószínû jó játék lesz. És igen várós, még nemigen láttam konzolos játékot amire azt mondtam jó. Lehet ez olyan lesz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
elõször én is megütköztem azon h kivették a kopási/elhasználódási rendszert, hohó hiszen ez még a Diablokban is alap volt.... aztán elgondolkoztam...
negatívum: elveszett 1 régi megszokott "fícsör", egy lényegesnek gondolt elem hiszen a tárgyaink a való világban is kopnak elhasználódnak legyen így a játékban is... ámde...
pozitivum: mert mennyire van köze annak a valós élethez h hurcolok magammal v 30 kalapácsot tul.képp 30kg többletsúlyt csak azért h amikor épp a világ végén kalandozok 2 dremora lord leverése közben gyorsan kikalapáljam a kicsorbult kardomat.... ennek igy valljuk be sok értelme nem volt... másrészt meg mindenki azt nézi jelenleg h elvesztettünk 1 régi játékelemet, de kaptunk egy újat! mert eddig tárgyakat nem igazán tudtál készíteni, (na jó minimális szinten igen ha vittél alapanyagot adott npcnek elkészült a glass/ebony akármilyen cuccod) de most mi fogunk tudni alkotni és ez sztem sokkal jobb... gondoljatok bele errõl még nem igazán mondtak semmit, mi van ha beleraknak a játékban mondjuk 30féle markolat 30féle penge elemet és ezeket lehet variálni hogy más és más kinézetû fegyvereket kovácsolhass magadnak? megjelenik a játék és tele lesznek a forumok képekkel h ki mit eszkábált össze magának milyen tulajdonságokkal v enchantokkal.... ennek több értelmét látom mint a hurcolj 100000 kalapácsot v menj kovácshoz elemnek....
Márészt meg pl a Risenben sem volt fegyverkopás csak craftolás az is minimális szinten de nem is hiányzott.... szóval megint csak az van sztem h amig nem láttuk az ujat ragaszkodunk és fanyalgunk a régi elvesztése miatt....
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
csak lehetne nagyobb tétje a kopásnak, pl. ne lehessen mindenhol javítani csak egy kalapáccsal, akkor már kelljen a mûhelyt keresni (akár bérelni is!), viszont ne is kopjon olyan gyorsan a fegyver.
lehetne a blacksmith skill fejlõdése az, hogy alacsonyabb szinten ne több kalapácsot használj el, és ezért kelljen 10-15 darabot magaddal cipelni, hanem pl. nem lehet 100%-ra javítani a fegyvert, csak mittomén 75-ig vagy valami ilyesmi. na így lenne tétje a képességnek is, meg a fegyverkopásnak is.
Szóval még sem azok azámítanak a legjobban, amiket hajszolsz 😉
Cserélhettél tárgyakat, de az ember általában megszokott 1-1 tárgyat és azt nem cserélte, inkább visszabaktatott a kovácshoz, vagy hordott magával 10-12 kalapácsot (ezt is lehetett volna valósághûbben megoldani, mondjuk javítani csak kovácsmûhelyben lehetne: hevítés, formálás, hûtés folyamattal!)
A lényeg az, hogy volt egy + feature (amivel vagy éltél vagy nem... sokan biztosan) és azt most elveszik.
Amit a fejlesztésrõl írtál ez így ilyen formában szerintem benne lesz a játékban, mert ha nem nem lenne értelme a Kovács képességnek!
Egyébként nem csodálkoznék, ha az enchantement rendszer is megszünne ezek alapján. Gondoljátok csak el van egy mágikus fegyvered és az a játék egész ideje alatt mágikus marad... baromság. Vagy ha ez megmarad a régi rendszerbene (x csapás után lemerül a mágikus töltése a fegyvernek), akkor nem értem, hogy az Oblivion fegyverkopási rendszerét miért kell megváltoztatni!
A fegyverek, páncélok romlása külön ízt adott a dolognak! Nem az volt, hogy megkaparintottál egy über páncélt, vagy szuperjó fegyvert és azzal mentél a játék végéig (lehet pont ezért változtatták meg most a rendszert), hanem bizony az über páncél is akár annyira elhasználódhatott, hogy egy gyengébb is több védelmet adott. Az überfegyóból kifogyott a mágikus töltés és akár el is törhetett a sok használattól...
Én csak azt nem értem, hogy a jól mûködõ dolgokat miért kell megváltoztatni....
egyébként is "irreálisan" (már ha ennek egy ilyen játékkal kapcsolatban van értelme) gyorsan kopott minden.
akkor már inkább fejleszteni kelljen a fegyvered, jó sok pénzért, ami remélhetõleg így elég egyedi lesz, hogy ragaszkodj hozzá.
Although jól írta,azért játszok "rpg"-vel,hogy beleéljem magam, hogy azzal kelljen foglalkoznom,hogy már túl kopott a fegyverem és vajon belekezdjek e ebbe a dungeon-be,vagy menjek inkább a városba fejleszteni a cuccaimat. ez egy plusz elem a taktikázáshoz,ami nagyban növeli a játékélményt.
nem értem miért kell egyszerûsíteni a dolgokat,lassan elérjük a hack n slash szintjét :/
nem követem mindegy mozdulatát a fejlesztésnek,de amúgy blacksmith skill lesz? fegyvereket és páncélokat lehet majd csinálni?
How much can you take,before you snap?
Szerintem a New Vegas jól el volt találva ilyen szemponból, ha a Skyrimban hasonló lenne azt nem bánnám, dehát ez van.
Capcom is the best!
És sajnos a Skyrim nem csak ezt az egyszerûsítést fogja tartalmazni hanem nagyon sokat sajnos. Egy teljesen leegyszerûsített karakter lapod lesz ahola stamina lesz az erõ is egyben meg az endurance is 😊
Ha nem számítanák a moderek javításaira lehet meg se venném a fent leírtak miatt. Mert a mélység eltûnik ebbõl. És a felszín az csak idõleges kikapcsolódást ad. Azért jó lesz mivel rengeteg felszínes újjítást fog tartalmazni ezt megspékelve egy igazi rpg-s karakterfejlesztéssel a moderek által igazán jó kis játék lesz. De tartom magam részérõl egész biztos a Witcherre szavaznék mint év rpg-je.
Ez azt jelenti, hogy mostantól nem kell odafigyelnünk felszerelésünk épségére, a páncélunk mindig fényesen fog csillogni és a fegyvereink is borotvaélesek maradnak még a legnagyobb csaták közepette is. Személy szerint én ezt picit butításnak tartom, egy RPG esetében alapkövetelmény lenne, hogy a felszerelésünk épségére figyeljünk. De õk tudják, majd kiderül"
info: Gamepod
Butitás de én oblivionban kurvára rüheltem ezt,szóval én komálom ezt a döntést!
Next PC upgrade: 2022
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3