The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
(és vettem ki szabadságot 11-re, nehogy már csak hétfõn vehessám át a játékot! 😊 )
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nah mind1 lényegtelen.
Jo mókának igérkezik ez a werevulfos téma😊
Arra még nem jött reakció, hogy lesz-e pl Kinect támogatás...ezek szerint nem😊pedig lenne benne perspektíva sztem.
Egyébként valószínûleg kérdõívekbõl származnak az adatok, amik szerintem nem csak egy életkorra kérdeztek rá.
Érdemes megnézni Piszkos Fred linkjén a teljes kimutatást, mert érdekes adatokkal szolgál ahhoz a vitához is, amit itt már nem folytathatunk😊
Azért szerintem a játékszoftverek inkább olyanok, hogy az ember magának veszi,nem úgy mint a Barbiet. Fõleg a +18-ast.
Barbi babábol meg matchboxbol is lehetne ilyen statisztikát csinálni😊 ott is hasonlo lenne a dolog mivel a felnott keres õ veszi meg😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Persze, mert a gyereknek nem adják ki a 18+ -os skyrim-ot 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De mint irtam, mindenre kiterjedt a kimutatas - ami a videojatek kategoriaba tartozik -, nem csak a vezeto nagy platformokra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
- Az atlag jatekos 37 eves, es 12 eve jatszik szamitogepes jatekokkal. (pc, konzol, videojatek)
- A rendszeresen videojatekot vasarlok atlag eletkora 41 ev.
Sz'al nem logsz ki a sorbol 😊
Pedig van sajat eletem, gamektol fuggetlen hobbim, de ez majd egy darabig nem lesz 😊
Nem banom (: