The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simán elverlek majd battlefield 12 -ben , pelenkában, ölemben alienware 38 magos masinával<#hehe>
lehet hogy gáz itt de sosem ezzel a résszel nem játszottam, mivel erõsen stratégia-fan vagyok. De az utóbbi idõben egyre többet érdekel az RPG stílus. /Assassins Creed, Wither2 /
Teppik Amon
na ezen felröhögtem 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

<#eljen><#taps>

\"Egy gy?r? mind fölött\"

Piszkos  Fred
suhancok<#idiota>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

jarlaxxe
És én még akkor is fogok amikor te már pelenkás öreg leszel...<#vigyor3>

Gyerünk fiatalok, mutassuk meg a "papáknak", hogy mi is szeretünk nagyszerû játékokkal játszani, nem csak COD-ozni.LOL 11 voltam mikor kijött a Morrowind.<#nevetes1>

20

Robez84
Mi már akkor Elder Scrolloztunk amikor te még pelenkásgyerek voltál!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

23

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

<#nevetes2>..gyors részidõs eredmény, eddigi átlagéletkor : 31,1 év...nem számítva maree fórumtárs yoda mestert kenterbe verõ korával<#hehe>
Jah én is nézem...korelnök már nem leszek a 23 évemmel

jarlaxxe
Mi ez itt öregek otthona?...<#idiota>

A nyerö szám a 19-es.

yesname
38

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Teppik Amon
33 😄
(és vettem ki szabadságot 11-re, nehogy már csak hétfõn vehessám át a játékot! 😊 )

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

IM OVER 9000!!!!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

27

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

deniro2
35

koschwarz
<#law>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wesker24
Egy francokat a kerek a 30-as számot jelenti amugy én kb 60 kg vagyok csak és ehetek bármit amennyi jó lesik nem hizok töle ! xD
PTW
pontosan pontosan!

koschwarz
lehet hogy sok hibája lesz, lehet hogy sok minden nem fog találkozni a játékosok elvárásaival, de amikor ilyen képeket látok a játékból, mint pl. ebben a videóban, egyszerûen nem hiszem el, hogy mindennek ellenére ne szippantson be az elsõ perctõl fogva...

koschwarz
a kerek 30 éves az az jelenti, hogy egy 30 éves jó húsban lévõ...? 😄DD

wesker24
wesker24
Én kerek 30 éves vagyok ! 😄
akkor nézzünk egy gyors átlagéletkort itt a fórumozók közt, kezdem én, kiváncsi vagyok mi jön ki<#hehe>...én 38 vagyok
koschwarz
kemény. én most vagyok 37, viszont huszonvalahány éve vagyok már gémer 😄

wesker24
Azért az eros, hogy 41 az átlag😊 Az tuti, hogy sok tizenéves vesz/használ jatékot, akkor ezek szerint kb ugyanennyi nyugdijas is vesz/használ, hogy meglegyen az átlag😄 Na azok lehet elobb kapnanak stroke-ot mint egy 10eves😄😄
Nah mind1 lényegtelen.
Jo mókának igérkezik ez a werevulfos téma😊
Arra még nem jött reakció, hogy lesz-e pl Kinect támogatás...ezek szerint nem😊pedig lenne benne perspektíva sztem.

deniro2
Valahogy fel kell oldani az ellentmondást a játékosok és a vásárlók átlagéletkora (37-41) között, tehát biztos hogy, vannak, akik a gyereknek (is) vásárolnak😊
Egyébként valószínûleg kérdõívekbõl származnak az adatok, amik szerintem nem csak egy életkorra kérdeztek rá.
Érdemes megnézni Piszkos Fred linkjén a teljes kimutatást, mert érdekes adatokkal szolgál ahhoz a vitához is, amit itt már nem folytathatunk😊

Ja. Megveszi a 10 éves gyerekének a Dark souls-t, és még aznap este mentõt kell a gyerekhez hívni, mert agyvérzést kapott.<#hehe>
Azért szerintem a játékszoftverek inkább olyanok, hogy az ember magának veszi,nem úgy mint a Barbiet. Fõleg a +18-ast.

Hat igen.. valszeg a gyerekének veszi meg😊
Barbi babábol meg matchboxbol is lehetne ilyen statisztikát csinálni😊 ott is hasonlo lenne a dolog mivel a felnott keres õ veszi meg😊

benőmenő
Ugyan olyan hangja volt, mint az összes többi wood elfnek <#buck>
Solid Snake
<#pias><#eljen> Még a hangja is roppant idegesítõ volt.
és jövõ péntekem már a kezembe lesz a cucc!!

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Lassan "beleöregszem" az átlagba😊 De bõven több mint 12 éve játszok, inkább 22.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

PiszkosFred
Megkérdezik?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Kíváncsi vagyok honnan tudják, hogy hány éves az aki megveszi az adott játékot....

benőmenő
"- A rendszeresen videojatekot vasarlok atlag eletkora 41 ev."
Persze, mert a gyereknek nem adják ki a 18+ -os skyrim-ot 😄
PTW
Fargoth-tal karöltve 😄

Seth
Csak a frizurája irritáló 😄

PSN ID.: Beegabor

PiszkosFred
Hat te is messzirol kerulted az Arenat ezek szerint a IV. reszben 😊 Ha lenne szavazas, a legutaltabb karakter cimet lazan vinne az idiotaja. Pedig nem csinal semmi rosszat, csak rajong a bajnokert...

mi ez a baromság?
PiszkosFred
http://www.theesa.com/facts/gameplayer.asp

De mint irtam, mindenre kiterjedt a kimutatas - ami a videojatek kategoriaba tartozik -, nem csak a vezeto nagy platformokra.

Solid Snake
PTW
ehh nem, de az egyik kedvenc káromkodásom 😄

BEAST
Ha ez igaz lenne, akkor a legtöbb játékot nem a tizenévesek "igényeinek" megfelelõen készítenék el. :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Te jó ég! Akkor a magam 20 évével jó pár évig kell még hajtanom, hogy beleessek az átlagba.<#nevetes1>

PiszkosFred
Igaz, hogy amcsiban keszult a kovetkezo statisztika, de azert talan nem annyira nagy az elteres a vilag tobbi reszen sem, max par ev.
- Az atlag jatekos 37 eves, es 12 eve jatszik szamitogepes jatekokkal. (pc, konzol, videojatek)
- A rendszeresen videojatekot vasarlok atlag eletkora 41 ev.

Sz'al nem logsz ki a sorbol 😊

Ennyire meg nem vartam jatekot. Ez kesz. 30 elmultam es szamolom a napokat. Igy utoljara 8 evesen vartam a karacsonyt 😊
Pedig van sajat eletem, gamektol fuggetlen hobbim, de ez majd egy darabig nem lesz 😊
Nem banom (: