The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A beszélgetésben szó van arról, hogy az illetõ valóban companion tag-e, vagy csak a páncéljukat viseli.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PiszkosFred
Nem uj, csak a sorozat IV. reszebol kimaradt, ami akkoriban furcsa volt, hiszen a III. resz egy kulon kiegeszitot szentelt a dolognak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Van egy törölt videó ami bemutatja, hogy hogyan változol át vérfarkassá. Egész egyszerûen a questek során felajánlják hogy átváltozhatsz ha akarsz, ha elfogadod meg kell innod egy másik vérfarkas vérét,a videóban közelrõl mutatták a másik vérfarkast, nagyon jól nézett ki, kb. mint morrowindben csak sokkal szebb.

Akkor tényleg lesz ez az új feature a játékban?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mert nekem ebbõl a videóból az jön le, hogy
A companion frakció, ami a Skyrimben a Fighters Guildnek felel meg, gyakorlatilag vérfarkasokból áll és ha elég magasra mászol náluk a ranglétrán, akkor talán esetleg lehetsz vérfarkas is, hasonlóan a Dark Brotherhoodnál az Oblivionban, ahol vámpírrá lehetett válni, ha akartál. Kérdés, hogy elérhetõ-e a játékos számára az a szint a guildben?

Persze mindez csak az én spekulációm a videó alapján, de én igen valószínûnek tartom, hogy igazam lesz. Mindenesetre nagyon jó lenne, újabb érdekes színfolt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A videóból, amit már töröltek youtube-ról teljesen egyértelmû.

Most akkor jól értem, hogy
nem csak vámpírrá lehet válni a Skyrimben, hanem vérfarkassá is
?

Piszkos  Fred
Kurvákfaszát... Csak nem Ercsi?😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Fehercsoki
Nem hiszem hogy fajhoz kötik,bár kicsit furcsa szerintem de bármibõl lehet vérfarkas.

Magiszter
Mekkora poén a neve a csávónak! 😄

Már meg is van az elsõ napirendi pont, alakváltó leszek. Kérdés hogy csak emberi játékos lehet vérakármi vagy más fajok is? Mert nem szívesen mondanék le az Argonian-ekrõl.

Fehercsoki
Én is az vagyok😊 Itt van:

Spoiler 1

Volt még 1 másik amiben az is benne volt hogy hogy lehet majd átváltozni,de azt a videót már törölték is...(abban voltak az animációk/harc)

Kész a játék! Marketingesek már isznak mint a gödény...<#nevetes1>

Magiszter
Azt a több perceset belinkelnéd? Ide vagy az OFF-ba mert én nem találok ilyet most. De kíváncsi lennék rá. Farkasmániás vagyok (többek között 😄 )

drop
köszi

"Backwards power attack has a 25% chance to paralyze the target."

<#idiota>

Fehercsoki
Megnéztem a vérfarkasos videókat,van több perces ahol látszódik közelrõl/harc/animációk.Hát ez valami eszméletlen jó,nagyon örülök hogy megrendeltem a játékot!

Magiszter
Vicc amúgy az hogy 11.10-én lesz telihold. Tehát a megjelenés éjjelén. Vonyítani fogok örömömben xD

Kly

Scientia potentia est.

drop
teljesen egyetértek veled énis nagyon várom már megjelenést,hát igen sajnálom a akkinek van joga törölje a komentet légyszi vagy rakra fel ujbol spoiler be

benőmenő
Ezek csak a retardáltak száma, akik flashelve próbált live-ozni <#wave>
A videó alapján ennek is olyan epic zenéje lesz, mint az oblinak meg a morrowindnek. A több szinkronhangra meg tényleg elég nagy szükség volt.
Csak saját felelõsségre: Skyrim:sarki fények

Fehercsoki
CDgalaxisnál el is fogytak a nyakláncok/képeslapok, már csak zenei cd-t adnak hozzá.(simához,collectorshoz még mindig jár minden)

PTW
nincs ezzel baj mert biztos van olyxan aki szívesen megnézi, csak spoiler tagbe kell rakni ennyi.

nekem elég nagy csalódás volt, hoyg innen kellett ezt megtudnom pedig nem indítottam el. legalább más ne szopja be, csak ha mindenképp el akarja rontani magának.

morrowind óta rengeteg ember által várt cucc szal csak óvatosan

drop
bocs nem akkartam csak érdekesék képen töröljétek ki

Seth
A képfájlok mindig ekkora méretûek, de a tényleges adat annyi amennyit feltelepít, utána már rá se bagózik a lemezre, nem olvas róla

PSN ID.: Beegabor

PTW
detto..

deniro2
A pár videó után, amit láttam, úgy érzem, hogy a játék hangulatával engem telibe találtak... A kifestõkönyv Oblivion nem igazán fogott meg, de ez a kissé nyomasztó, darkos megközelítés nagyon bejön.

Azért mert még egy jó gép is befosik tõle. Így korrekt akinek nincs szuper gépe az is tudja élvezni. Ez nem dlc szokott lenni simán elérhetõ link a DA2nek is van 1Gb mérettel.

PTW
az ilyet mondjuk spoilerbe kéne...... kurvákfaszát

BEAST
Nem tûnik rossznak. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

drop
ebböl hogy gyogyulsz ki a vámpiros kigyogyulás is elég jó volt a q

Nem olyan lesz, mint a Falloutban. Tobb tervezest igenyel es teljesen mas tipusu karakterekhez vezet. Egy magus es egy fejvadasz teljesen eltero lehetosegekkel rendelkezik. Bizonyos dolgokat csak ez, vagy az tud megcsinalni. Es ha azt vesszuk, hogy 50-70 perkpontot 280 helyre lehet kolteni. . . Lesz benne valtozatossag.
Egyre kevesbe felek az uj perk rendszertol:
teljes skill tree
8.1Gb, erre már nem nagyon tudsz mit rakni. xboxon nem tudom, hogy megy a telepítõsdi, de gondolom a dvd továbbra is kell hozzá, nem telepít fel mindent, nem?

A játék megjelenése után is elérhetõ lesz a texture pack ingyenesen?

Seth
3,8 Gb a játék feltelepítve XBOX-on. Bõven lenne hely annaka textúracsomagnak

PiszkosFred
Ha mar steames lett, legyen ertelme is annak, hogy az lett 😊 Es persze penz, gondolj bele a horse armor DLC-re az Oblivionnal. Mindenki tartja a markat mindenert, manapsag mar egy pofont sem kapsz ingyen a sarkon...

Köszönöm😊

Azért mert akkor nem férne rá a játék egy dupla dvdre...

Seth
1 db lemezen van

Akinek van rálátása már, az tudna infot adni, hogy XBOX-ra 1 vagy 2 lemezes lett végül a a játék?

Jakuza001
Elmondom, igy ujra lelehet huzni a vasarlot. Ez a dolog lenyege es nem veletlenul talalta ki ezt az MS anno az Xboxnal.

Magiszter
Csak azt nem értem hogy a HD textura pack-ot miért nem integrálták a játékba? Annyi lenne az egész hogy a beállításoknál beleraknak egy kapcsolót: High-Res Textures - ON/OFF
De e helyett õk inkább DLC-ben oldják meg? Mi értelme van ennek?

Amúgy honnan vannak ilyen információid?

PiszkosFred
Jovo het kozepen lesz elerheto/toltheto a nagy felbontasu texturepack, ingyenesen, akkor jon majd ki az azzal keszult utolso PC-s ingame promo video, mint utolso loket a 11.11.11. elott.

Házon belül (Bethblog, quakelive stb.) nagyon reklámozzák, naponta jönnek ki a "making of" trailerek...én egy launch trailerre számítanék ami remélhetõleg ingame jeleneteket fog tartalmazni, nem élõszereplõs lesz.
Sõt, az eurogamer is Skyrimes háttérrel fut, bazinagy PREORDER felirattal.

Magiszter
Oh nekem most nincs más dolgom mint strigulázni a naptáramban a Skyrim feliratig. Szóval idõm mint a tenger. Ami munkám volt már befejeztem most csak unatkozom három mûszakban. 😊

Amúgy az a sárkány szobor már lassan tíz éves. Szinte már családtag 😄

van elég munkám most úgyhogy nem vacillálok ezen. 😊 Ha szerencsém van nagyrészt befejezem mire jön, ha nem akkor csak megveszem. Addig meg a pár órát esténkét elütöm a Conanba. Most épp Pillars of heaven HM volt. Szomorú nagyon lebutították a wow-sok szintjére de ez van. Mindössze 3-szor kellett újra kezdenünk régen ez fél nap is volt vagy egyáltalán nem sikerült. 😊 Úgyhogy ha jön a játék majd valószínû hétvégeken a raidok kezdéséig beleélem magam a kis világba 😄 Nem szabad hogy ennyire a játék uralja az életed 😊

Magiszter
Én is már azt hittem van valami hír ami így felpörgetett mindenkit, erre olvasom és csak csóválom a fejem.
Mindegy.
Hat nap van hátra. Azt hiszem fogom magam, átölelem a sárkány szobromat, és vele bevackolódva egy sarokba várom meg a megjelenés napját. Közben folyamatosan a Skyrim fõcímdalát ismételgetem magamban "Dovakhin, Dovakhin naal ok zin los vahriin"

Szerintetek azért ilyen nagy a csönd most Marketing fronton mert már mindjárt itt van? Vagy csak még készülnek valami nagy dobásra utoljára? Pl egy 30 perces élõszereplõs elõzetes 😄

Végre <#eljen><#worship>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Kly
Néhány röpke óra elteltével közel 100 új üzenet fogad, aminek a 95%-a konzol vs. pc / warez vita. Effektíve törölhetném az összes hozzászólást, ehelyett viszont az ettõl a poszttól számított továbbiakat fogom csak.

PS.: Aki feltétlen késztetést érez, hogy folytassa a vitát, az tegye itt vagy itt.

Scientia potentia est.