The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Persze mindez csak az én spekulációm a videó alapján, de én igen valószínûnek tartom, hogy igazam lesz. Mindenesetre nagyon jó lenne, újabb érdekes színfolt!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Már meg is van az elsõ napirendi pont, alakváltó leszek. Kérdés hogy csak emberi játékos lehet vérakármi vagy más fajok is? Mert nem szívesen mondanék le az Argonian-ekrõl.
Spoiler 1
Volt még 1 másik amiben az is benne volt hogy hogy lehet majd átváltozni,de azt a videót már törölték is...(abban voltak az animációk/harc)
<#idiota>#idiota>
Scientia potentia est.
A videó alapján ennek is olyan epic zenéje lesz, mint az oblinak meg a morrowindnek. A több szinkronhangra meg tényleg elég nagy szükség volt.
nekem elég nagy csalódás volt, hoyg innen kellett ezt megtudnom pedig nem indítottam el. legalább más ne szopja be, csak ha mindenképp el akarja rontani magának.
morrowind óta rengeteg ember által várt cucc szal csak óvatosan
PSN ID.: Beegabor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
teljes skill tree
De e helyett õk inkább DLC-ben oldják meg? Mi értelme van ennek?
Amúgy honnan vannak ilyen információid?
Sõt, az eurogamer is Skyrimes háttérrel fut, bazinagy PREORDER felirattal.
Amúgy az a sárkány szobor már lassan tíz éves. Szinte már családtag 😄
Mindegy.
Hat nap van hátra. Azt hiszem fogom magam, átölelem a sárkány szobromat, és vele bevackolódva egy sarokba várom meg a megjelenés napját. Közben folyamatosan a Skyrim fõcímdalát ismételgetem magamban "Dovakhin, Dovakhin naal ok zin los vahriin"
Szerintetek azért ilyen nagy a csönd most Marketing fronton mert már mindjárt itt van? Vagy csak még készülnek valami nagy dobásra utoljára? Pl egy 30 perces élõszereplõs elõzetes 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
PS.: Aki feltétlen késztetést érez, hogy folytassa a vitát, az tegye itt vagy itt.
Scientia potentia est.