The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ha dobozos verzióban megveszem és aktiválom steamen (mert ugye ott kell), akkor a játékmentéseket eltárolja a steam szerverén (is) vajon?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Én megvenném szívesen hétvégén a boltban, honorálva ezzel a fiúk (a 100 fõs Bethesda csapat, plusz a szinkronszínészek, az énekkar, stb.) munkáját. De. Mi van ha megveszem, és el se indul a gépemen, és nézhetem a fekete képernyõt?
Intel Core 2 Duo, 2,6 GHz, 2 GB RAM, ATI HD Radeon 4830 512 MB
Menni fog ezen?
Tudom, van hivatalos gépigény, olvastam, de nekem olyan fura volt az a gépigény... valami földhözragadt praktikus véleményre van szükségem.
A fentieken a Fallout 3 és a New Vegas ment high-on.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
b.szni akarsz, de nincs csajod, ezért marad a jobb kezed.. 😄
Just do it :)
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Perks
És hogy oldották meg a mana igény csökkenést szint növekedésnél, azt hiszem ez korábban az intelligence függvénye volt? Most hogy lesz még nem találtam semmit hacsak nem úgy oldották meg mint a gagyibb rpg-be, ebbõl a szempontból. Miszerint szintenként kapunk erõsebb varázslatokat. Valami info errõl?
Egy igaz hívõ!
I have to goo! Byee!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
tiszta gagyi, ahogy harcol a videón a csávó. ami nem csoda az irányítógombával ennyit tud a dolog. egér+bill az igazi, kocsishoz ,verekedõshöz price of persiáshoz jó a gamepad, de az van pcre is.
csak a programot nem írják meg soxor rendesen ide...
mert azt még elhinni sem merem hogy 97 % gameplay <#wilting>#wilting> túl szép lenne, de remélem én becsülöm alá, meghát ugye a mod készítõk is elébb utóbb megoldanak egyet s mást ami " kimaradt"
http://gamingeverything.com/11519/first-review-of-the-elder-scrolls-v-skyrim-is-in/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Next PC upgrade: 2022
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"The perfect therapy for those who can't stand the wait anymore! this is 3 hours of Skyrim on the xbox360!"
Rageval megszivtam megvettem es rpg-t remeltem , helyette valami autos szrt kaptam .. szal en megnezem a videot tenleg megeri e a penzt
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Meghozta a futár csütörtökön, és mondta hogy csak holnap rakjam fel 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Next PC upgrade: 2022
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"Egy gy?r? mind fölött\"