30713
TES
-
#8204 Ez elég balfasz "trükk", mert ennél játszva is gyorsabban fejlődsz... -
falloutfan #8203 de küldim már nincsen, és ez a küldi is csak onnan jött hogy rámugrott egy assassins, és miután a kölöktől megkaptam a tányért aludtam egy teljes napot de semmi :/ -
Avpfan #8202 Ennek a gyors szintlépésnek mi értelme van ?
Miért akarnék én gyorsan szintet lépni ?
Nem megy a buszom... a vonat se, hogy sietnem kellene a szintlépéssel..
-
IXEMGabeo #8201 na így már teljes képet kaptam Morrowindről:) sztem nem halt be a topik, csak mindenki játék függő lett:) -
SaGa Jr #8200 Aludjon a karaktered (persze miután a feladat le lett jelentve a megbízódnak). -
falloutfan #8199 valaki megtudja mondani akkor hogy a dark brootherhood ba hogyan tudok csatlakozni ? miután megcsináltam a kisgyereknek a küldetést ahol kikellett nyirni a dadát vagy kit a nevelő otthonban. -
-
Dobronski #8197 Látom behalt a topik.
Melyik küldetést találtátok eddig a legérdekesebbnek, legötletesebbnek? A címét, meg 1-2 infót a küldetésről ami nem spoiler, a többi meg spoiler-be mehet! :) -
syberia2 #8196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott van egyáltalán döntés? ott tartok épp, még nem csináltam semmit -
#8195 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok Paarthurnax-ról hogyan döntöttetek..(ha elvittétek addig a főszálat vagy meg is öltétek Alduin-t) Életben hagytátok v levadásztátok h visszanyerd a Blades-ek bizalmát? -
Ragnar360 #8194 "Charlie Sheen Parody - Bi-Winning (Official Song)" -
#8193 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem mert követőt áldozol fel...Lydia,Faendal.ilyen emberek..De pénzelhetsz zsoldost is,ha akarsz.Aztán "i need you to do something" és ráböksz az oszlopra akkor odamegy megfogja és mehet a menet.
-
#8192 Potionnal? -
#8191 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi lesz, ha feláldozok valakit Boethialnak? Lesz abból valami negatívum? Nem akarok senkit magamra haragítani, egyenlőre a jó oldalon állok:) -
r4pt0r #8190 Ha saját magadnak encsizel akkor mindegyik -28% vagyis több is kijön mint -100%. -
#8189 Az se csalás, ha az ember benyomja a C-t egy alvó ember mellett, de akkor már egyszerűbb konzollal beírni, hogy Sneak 100 azt csá. Ráadásul sneaket nem is nehéz fejleszteni, főleg, ha tőrrel megy az ember! -
#8188 Nem csalás, csak szimplán baromság. Játszani kell, élvezni, questeket csinálni, kovácsolni, ha szükség van rá és nem a szintekkel foglalkozni. -
#8187 Master Robe of Destruction -23% gyűrű,nyaklánc,korona - 25,25,25
Hát -98%, de ameddig 80-as Enchant-ig elérsz addig jól jönnek az 50%-os perkek. -
Richardix #8186 Épp ez a lényeg: NEM kell többet! Ugyanannyit húz rajtad a vas tőr, mint a daedric vért. -
#8185 de van, mert el is kell jutnod addig, h enchantolhass, ami anélkül nehéz lenne.
de utolsó két "felezőre" tényleg felesleges. -
#8184 A zene mi alatta? -
#8183 Olvastam, hogy enchantolni lehet 100% ingyen spellekre, akkor ha pl. destro mage vagyok, nincs is értelme pontot rakni az 50%-os perkekre? -
hapi #8182 Azt nem találom hogy hol látható az aktuális bounty. Végig néztem a statisztikákat de ott csak a life time meg a max bounty van.
Te tudod hol van ? -
#8181 Azer mert az olyan ertekedet noveli, amit nem kellene.
Elmesz kovacsolni es semmit nem csinalsz, csak toroket kovacsolsz es 20. szintu leszel pillanatok alatt. Ezert nem jo. -
#8180 Hunor 1: Neked címeztem, de csak mert nem akartam külön leírni a hozzáfűzni valóm. -
#8179 Ja hát én is ezt csinálom. Aláírom amit írtam lvl up-ra (banditával ütteted magad) vagy pl írtak restorationra is egy trükköt (varázslattal healt ból mannát csinálsz majd visszatöltöd életed) ez rontja az élményt, felesleges, nincs értelme. De a kovácsolás. Kovácsolásnál vagy megveszed, vagy bányászod, esetleg lopod az alapanyagot, legyártod a terméket. Miért lenne csalás? Pénzt keresel vele a játékban, hogy tudj venni ezt azt magadnak. Munka benne, plusz sok gyakorlással persze hogy szintet lépsz valóságban is így van, egyre jobb szakember leszel. Ennyi erővel a tolvajlás is csalás, ha mindenkit ki zsebelsz, mindent ellopsz... Sokat használod, fejlődik.
Az pedig, hogy iron daggert vagy, vagy törppáncélt gyártünk e mindegy, a szarabból többet kell, a jobb meg drágább... valahogy fejlődni kell abba is. -
Hunor1 #8178 én meg ezt írtam:
"nekem egyre inkább nem szimpik az ilyen felhúzós trükkök. szerintem rontják a játékélményt, a kalandozás élményét ha ilyen / meg pl a smithing-tőrös módszer/ módon teszünk szert előnyökre. de ez csak az én véleményem. "
tény hogy KÉRÉSRE ismertettem a smithinges csítet -de spoiliban, mindegy csak kixsit lebaszásnak éreztem a hozzászólásodat. -
#8177 még mindig nem olvastad el a youtube kommenteket ??!!! :P -
Ragnar360 #8176 ez only píszí :) -
Micsu #8175 elveszett lydia pedig nem halt meg ilyenkor mit lehet tenni, dragonsearchbe nem találom -
#8174 Mert a te mondandódra reagáltam :)
Az utolsó mondatot pedig ne vedd magadra, túlképp rajtad kívül mindenki másnak szól a topikban, aki pówerlevellinngel nyomul :) -
Hunor1 #8173 éppen ezt mondtam én is! hogy rontják a játékélményt. nem tudom miért nekem címezted a hsz.-t....??? -
Hunor1 #8172 smithingre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!veszel/bányászol rengeteg iron ohre-t > csinálsz belőle iron ingot-ot. bőrből bőrcsíkokat. majd elkezdesz kovácsolni szimplán tőrőket. /mert ennek a legolcsóbb az anyagigénye/ és így húzni a kari smithing tudását. -
bega82 #8171 +1. Én is szeretem látni a fejemet, ha már szenvedtem az elején a kinézet megalkotásával! -
#8170 van jobb :) -
#8169 Én rendszeresen sapi nélkül járok, csak sárkányok ölésekor veszem fel a trendy szarvacskás sisakomat :)
-
#8168 +1, Ha valaki ki akarja használni a játék aljas trükkjeit, akkor tegye, de ez kb olyan mint cheat kóddal GTAzni..funny, meg tök jó helikopterrel osztani az észt, csak épp 20 perc után dög unalmas lesz.
Lehet visszalopni a trainelésért fizetett pénzt, lehet vödörfejűek 3D-t játszani, lehet low lvl banditával üttetni magad, lehet vas tőrök gyártásával profi kovácsnak lenni... csak ezzel épp a játékélményt ölöd meg... Ha tápolós játékkal akarsz játszani, akkor kezdj el valami MMORPG-t, ott az a cél hogy minél jobb statokban legyél, itt pedig az, hogy minél jobban szórakozz. -
Ragnar360 #8167 még mindig nemtudom mi a szám cime ami alatta megy ??!!! -
Ragnar360 #8166 eszébe jutott-e már valakinek, hogy direkt leveszi a sapkát/fejvedöt/sisakot/etc. a karakterröl, hogy jobban nézzen ki ? nekem pl már nem egyszer, majd lehet ki is probalom, anelkül is ugyis imba lesz -
#8165 persze meg hamar meglehet unni, arra jó ez csak ha hirtelen kell egy skill pont. 1-2 szintet megelőlegezni.
de mi ez a smithing dolog? ezt leírhatnád!
Egyébként smithingre is van egy jó módszerem.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!riftenben a kovács házának pincéje... televan bőrrel, meg sok sok fém áll hegyekben, mindig kifosztom. kovácsolok pár szintet dob rajt, 1-2 nap múlva visszamegyek megint tele van.