30713
TES
  • Molnibalage
    Ez elég balfasz "trükk", mert ennél játszva is gyorsabban fejlődsz...
  • falloutfan
    de küldim már nincsen, és ez a küldi is csak onnan jött hogy rámugrott egy assassins, és miután a kölöktől megkaptam a tányért aludtam egy teljes napot de semmi :/
  • Avpfan
    Ennek a gyors szintlépésnek mi értelme van ?

Miért akarnék én gyorsan szintet lépni ?
    Nem megy a buszom... a vonat se, hogy sietnem kellene a szintlépéssel..
  • IXEMGabeo
    na így már teljes képet kaptam Morrowindről:) sztem nem halt be a topik, csak mindenki játék függő lett:)
  • SaGa Jr
    Aludjon a karaktered (persze miután a feladat le lett jelentve a megbízódnak).
  • falloutfan
    valaki megtudja mondani akkor hogy a dark brootherhood ba hogyan tudok csatlakozni ? miután megcsináltam a kisgyereknek a küldetést ahol kikellett nyirni a dadát vagy kit a nevelő otthonban.
  • SzirmosSzisza

• Dobronski
    Látom behalt a topik.

Melyik küldetést találtátok eddig a legérdekesebbnek, legötletesebbnek? A címét, meg 1-2 infót a küldetésről ami nem spoiler, a többi meg spoiler-be mehet! :)
  • syberia2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ott van egyáltalán döntés? ott tartok épp, még nem csináltam semmit
  • IJIazz
    Kíváncsi vagyok Paarthurnax-ról hogyan döntöttetek..(ha elvittétek addig a főszálat vagy meg is öltétek Alduin-t) Életben hagytátok v levadásztátok h visszanyerd a Blades-ek bizalmát?
  • Ragnar360
    "Charlie Sheen Parody - Bi-Winning (Official Song)"
  • berlinboy6329

Nem mert követőt áldozol fel...Lydia,Faendal.ilyen emberek..De pénzelhetsz zsoldost is,ha akarsz.Aztán "i need you to do something" és ráböksz az oszlopra akkor odamegy megfogja és mehet a menet.
  • Egoraptor
    Potionnal?
  • shaba23 #8191
    Mi lesz, ha feláldozok valakit Boethialnak? Lesz abból valami negatívum? Nem akarok senkit magamra haragítani, egyenlőre a jó oldalon állok:)
  • r4pt0r
    Ha saját magadnak encsizel akkor mindegyik -28% vagyis több is kijön mint -100%.
  • SzirmosSzisza
    Az se csalás, ha az ember benyomja a C-t egy alvó ember mellett, de akkor már egyszerűbb konzollal beírni, hogy Sneak 100 azt csá. Ráadásul sneaket nem is nehéz fejleszteni, főleg, ha tőrrel megy az ember!
  • MerlinW
    Nem csalás, csak szimplán baromság. Játszani kell, élvezni, questeket csinálni, kovácsolni, ha szükség van rá és nem a szintekkel foglalkozni.
  • Egoraptor
    Master Robe of Destruction -23% gyűrű,nyaklánc,korona - 25,25,25

Hát -98%, de ameddig 80-as Enchant-ig elérsz addig jól jönnek az 50%-os perkek.
  • Richardix
    Épp ez a lényeg: NEM kell többet! Ugyanannyit húz rajtad a vas tőr, mint a daedric vért.
  • Calver
    de van, mert el is kell jutnod addig, h enchantolhass, ami anélkül nehéz lenne.
    de utolsó két "felezőre" tényleg felesleges.
  • MerlinW
    A zene mi alatta?
  • Magh
    Olvastam, hogy enchantolni lehet 100% ingyen spellekre, akkor ha pl. destro mage vagyok, nincs is értelme pontot rakni az 50%-os perkekre?
  • hapi
    Azt nem találom hogy hol látható az aktuális bounty. Végig néztem a statisztikákat de ott csak a life time meg a max bounty van.
    Te tudod hol van ?
  • Jakuza001
    Azer mert az olyan ertekedet noveli, amit nem kellene.
    Elmesz kovacsolni es semmit nem csinalsz, csak toroket kovacsolsz es 20. szintu leszel pillanatok alatt. Ezert nem jo.
  • gabo91
    Hunor 1: Neked címeztem, de csak mert nem akartam külön leírni a hozzáfűzni valóm.
  • gabo91
    Ja hát én is ezt csinálom. Aláírom amit írtam lvl up-ra (banditával ütteted magad) vagy pl írtak restorationra is egy trükköt (varázslattal healt ból mannát csinálsz majd visszatöltöd életed) ez rontja az élményt, felesleges, nincs értelme. De a kovácsolás. Kovácsolásnál vagy megveszed, vagy bányászod, esetleg lopod az alapanyagot, legyártod a terméket. Miért lenne csalás? Pénzt keresel vele a játékban, hogy tudj venni ezt azt magadnak. Munka benne, plusz sok gyakorlással persze hogy szintet lépsz valóságban is így van, egyre jobb szakember leszel. Ennyi erővel a tolvajlás is csalás, ha mindenkit ki zsebelsz, mindent ellopsz... Sokat használod, fejlődik.

Az pedig, hogy iron daggert vagy, vagy törppáncélt gyártünk e mindegy, a szarabból többet kell, a jobb meg drágább... valahogy fejlődni kell abba is.
  • Hunor1
    én meg ezt írtam:

"nekem egyre inkább nem szimpik az ilyen felhúzós trükkök. szerintem rontják a játékélményt, a kalandozás élményét ha ilyen / meg pl a smithing-tőrös módszer/ módon teszünk szert előnyökre. de ez csak az én véleményem. "

tény hogy KÉRÉSRE ismertettem a smithinges csítet -de spoiliban, mindegy csak kixsit lebaszásnak éreztem a hozzászólásodat.
  • Fyrex
    még mindig nem olvastad el a youtube kommenteket ??!!! :P
  • Ragnar360
    ez only píszí :)
  • Micsu
    elveszett lydia pedig nem halt meg ilyenkor mit lehet tenni, dragonsearchbe nem találom
  • mousee
    Mert a te mondandódra reagáltam :)

Az utolsó mondatot pedig ne vedd magadra, túlképp rajtad kívül mindenki másnak szól a topikban, aki pówerlevellinngel nyomul :)
  • Hunor1
    éppen ezt mondtam én is! hogy rontják a játékélményt. nem tudom miért nekem címezted a hsz.-t....???
  • Hunor1
    smithingre:
    veszel/bányászol rengeteg iron ohre-t > csinálsz belőle iron ingot-ot. bőrből bőrcsíkokat. majd elkezdesz kovácsolni szimplán tőrőket. /mert ennek a legolcsóbb az anyagigénye/ és így húzni a kari smithing tudását.
  • bega82
    +1. Én is szeretem látni a fejemet, ha már szenvedtem az elején a kinézet megalkotásával!
  • Calver
    van jobb :)
  • mousee
    Én rendszeresen sapi nélkül járok, csak sárkányok ölésekor veszem fel a trendy szarvacskás sisakomat :)
  • mousee
    +1, Ha valaki ki akarja használni a játék aljas trükkjeit, akkor tegye, de ez kb olyan mint cheat kóddal GTAzni..funny, meg tök jó helikopterrel osztani az észt, csak épp 20 perc után dög unalmas lesz.

Lehet visszalopni a trainelésért fizetett pénzt, lehet vödörfejűek 3D-t játszani, lehet low lvl banditával üttetni magad, lehet vas tőrök gyártásával profi kovácsnak lenni... csak ezzel épp a játékélményt ölöd meg... Ha tápolós játékkal akarsz játszani, akkor kezdj el valami MMORPG-t, ott az a cél hogy minél jobb statokban legyél, itt pedig az, hogy minél jobban szórakozz.
  • Ragnar360
    még mindig nemtudom mi a szám cime ami alatta megy ??!!!
  • Ragnar360
    eszébe jutott-e már valakinek, hogy direkt leveszi a sapkát/fejvedöt/sisakot/etc. a karakterröl, hogy jobban nézzen ki ? nekem pl már nem egyszer, majd lehet ki is probalom, anelkül is ugyis imba lesz
  • gabo91
    persze meg hamar meglehet unni, arra jó ez csak ha hirtelen kell egy skill pont. 1-2 szintet megelőlegezni.

de mi ez a smithing dolog? ezt leírhatnád!

Egyébként smithingre is van egy jó módszerem.
    riftenben a kovács házának pincéje... televan bőrrel, meg sok sok fém áll hegyekben, mindig kifosztom. kovácsolok pár szintet dob rajt, 1-2 nap múlva visszamegyek megint tele van.