The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én viszont mindig is a településekért voltam oda, és sose szerettem a nagy településeket (lásd Vivec vagy Imperial City). Több hangulat van egy kisebb városban (mint Balmora, Ald-Ruhn), akár egy 4-5 házas település is izgalmas tud lenni, pletykák történetek és questek miatt. Mellesleg tolvajt játszom gyakran, így átkutatom a házakat.

yesname
Engem az se érdekel, ha nem élnek annyira a városok. Dungeon Master óta dungeon párti vagyok, Morrowind óta meg nagy szabad természet párti is. Szóval csak egyedi hangulatos dungeonok kellenek rejtvényekkel, csapdákkal és szépséges természet.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Hát rendes városnak én max Vivec-et nevezném, de ott meg mindig eltévedtem 😄 😄 De mindegy, ne menjünk bele. Kinek a pap kinek a paplan. Mindenesetre biztos faszán meg vannak csinálva Skyrim-ben is, azt se bánom ha kevés a település, de legalább Witcher 2 szinten élõk legyenek.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

deniro2
A Morróban is voltak rendes városok és ráadásul még karaktere is volt a településeknek, elég csak Ald-Ruhn-ra vagy Tel Morára gondolni, és a két fõváros különbségérõl még nem is beszéltünk..., ég és föld, ami az ötletességet és hangulatot illeti...

Igaz, hogy morroban több település volt( kiegekkel együtt több mint 30), de szerintem az Oblivionban jobbak voltak. Igaz, hogy csak kb 10 város volt, de ezek tényleg városok voltak, nem csak két-három viskó a mocsárban meg a tengerparton. Fortokkal meg ilyesmikkel együtt pedig jóval több van, mint a Morrowindben.

PiszkosFred
5 nagy varos, nagyobbak es jobban tagoltabb/reszletesebbek mint az Oblivionban voltak, es kb 15-20 kisebb falu vagy telepules.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Letöltöd szépen szombaton, kipróbálod. Ha megy normálisan, megveszed. Én is így fogom.

koschwarz
szerintem simán el fog indulni, persze ne high beállításokat alkalmazz.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

yesname
Nem vagyok otthon steam-ben, legalább is a következõben:
Ha dobozos verzióban megveszem és aktiválom steamen (mert ugye ott kell), akkor a játékmentéseket eltárolja a steam szerverén (is) vajon?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Na most a dilemmám a következõ.
Én megvenném szívesen hétvégén a boltban, honorálva ezzel a fiúk (a 100 fõs Bethesda csapat, plusz a szinkronszínészek, az énekkar, stb.) munkáját. De. Mi van ha megveszem, és el se indul a gépemen, és nézhetem a fekete képernyõt?
Intel Core 2 Duo, 2,6 GHz, 2 GB RAM, ATI HD Radeon 4830 512 MB
Menni fog ezen?

Tudom, van hivatalos gépigény, olvastam, de nekem olyan fura volt az a gépigény... valami földhözragadt praktikus véleményre van szükségem.

A fentieken a Fallout 3 és a New Vegas ment high-on.

Valaki tudja hány település lesz a Skyrimbe? Remélem több mint az Oblivionban. (A Morrowind ebben nagyon jó volt)

Magiszter
Látom neked sem kell már kávét inni. Elég csak ha eszedbe jut hogy 4 nap múlva itt a Skyrim 😄

pointer4
Ajjaj, ajajajj, má minnyá 😄
PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jol van, reggel van meg. Szoval Novice, Apprentice, Adept es Expert lesz a 4 szint

PiszkosFred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Perkek csokkentik majd mindig 50%-kal amanakoltsegeket az adott magia osztalyban levo osszes spellnel. 4 ilyen perk lesz, (novice, expert, adept es master).

Muttley
ez kb olyan volt, mintha azt közölted volna
b.szni akarsz, de nincs csajod, ezért marad a jobb kezed.. 😄

Just do it :)

Seth
jah, az Alkonyatra élvezett ekkorát

PSN ID.: Beegabor

yesname
Perkekkel?

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Perks

yesname
Ez fake.

Egyébként lehet majd egyedi varázslatokat készíteni mint az obliba?
És hogy oldották meg a mana igény csökkenést szint növekedésnél, azt hiszem ez korábban az intelligence függvénye volt? Most hogy lesz még nem találtam semmit hacsak nem úgy oldották meg mint a gagyibb rpg-be, ebbõl a szempontból. Miszerint szintenként kapunk erõsebb varázslatokat. Valami info errõl?

Teppik Amon
<#eljen><#eljen><#eljen>
Egy igaz hívõ!
I have to goo! Byee!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

PTW
vinnnyooogok 😄 😄 😄 😄 😄

shaddam
Most leírnék pár címet, hogy rájöjj mekkora tévedésben élsz, de unom már ezredik alkalommal.Meg off is.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Laza
Ha nem érted, miért szólsz bele? Ez nem telefon ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

sajnos péntekig iszonyú lassan fog a hét eltelni, a péntek esti install egy örökkévalóságnak tûnik<#sir>
én folyamatosan gondolkodok, hogy veszek egy ps3-at, mint egyetlen értelmes konzolt a PC-m mellett. de mindig rá kell hogy jöjjek, hogy a bunyós játékokon kívül és talán még pár autós meg horroron kívül mindenben egy akkora fos a számítógéphez képest, hogy mexólal.

tiszta gagyi, ahogy harcol a videón a csávó. ami nem csoda az irányítógombával ennyit tud a dolog. egér+bill az igazi, kocsishoz ,verekedõshöz price of persiáshoz jó a gamepad, de az van pcre is.

csak a programot nem írják meg soxor rendesen ide...

yesname
A hangra jópáran - ik galád módon játszanak már vele ugye - egyéb fórumokon értetlenkednek, miért nem 100%-ot kapott 😄 Állítólag a zene indent visz nem csak önmagában, ahnem bármely más játékot nézve is. A hangeffektek is (környezeti zajok stb.) nagyon jók. No mind1, holnap meló, úgy hamarabb eltelik z a pár nap. Lehet haza sem jövök, inkább megszakadok a munkába.

nagyon ígéretesnek látszik...gameplay 97 % - grafika 92 % (akkor pc-n lesz ez még magasabb is) - sound 95 % ..ezek döbbenetes eredmények, kétlem hogy anyagi ellenszolgáltatásért cserébe, de nem lepõdnék meg ha mégis...

mert azt még elhinni sem merem hogy 97 % gameplay <#wilting> túl szép lenne, de remélem én becsülöm alá, meghát ugye a mod készítõk is elébb utóbb megoldanak egyet s mást ami " kimaradt"
PiszkosFred
Nehez lesz a maradek 4 nap 😊

yesname
Az elsõ review 95%:

http://gamingeverything.com/11519/first-review-of-the-elder-scrolls-v-skyrim-is-in/

Én is arra várok, de kibirom meg valahogy azt a pár napot.

[HUN]Crassus
shit...kipróbáltam volna,mert szerintem megvevõs....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fehercsoki
Régi hír.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
PC-re nincs!

[HUN]Crassus
van warez?😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

benőmenő
Végül is jól jöhet, ha nem a játék legeleje szerepel a videón. Ugye nem az?
AnarchoiD
jah ha az uj elder scolls valami autos szar lenne 😉

ha kell valakinek az 1.6 gigas file Klikk

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nehogy megint egy autós szart kapj... meg is lepõdnél rendesen 😊
AnarchoiD
akkor enis ezt atalaltammeg 😉

"The perfect therapy for those who can't stand the wait anymore! this is 3 hours of Skyrim on the xbox360!"

Rageval megszivtam megvettem es rpg-t remeltem , helyette valami autos szrt kaptam .. szal en megnezem a videot tenleg megeri e a penzt

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hehe, jól hangzik 😊
Piszkos  Fred
*két hete

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Piszkos  Fred
Szerintem ugyanaz lesz mint a BF3-nál (az is pénteken jött ki, két het)
Meghozta a futár csütörtökön, és mondta hogy csak holnap rakjam fel 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Bocsánat.Kicsit belekíváncsiskodtam.Csak mindjárt agyvérzést kapok, olyan messzire van még. Ráadásul lehet, hogy csak 14-e hétfõre hozza ki a futár.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

grebber
Mert az eredeti gameplayrõl a beszélgetés az nem ugyanez a game lesz igaz? LOL hagyjuk már!

Csúnya rossz warezosok <#gun>

Laza
Nem bírjátok ki, hogy ne a lopott gameplayról beszéljetek?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hi. tudna valaki olyan vidit linkelni ahol 3. személy nézetben van gameplay? a legtöbb amit látok az ugye first p. nézet. thx
wedge31
Nagyon mondták milyen jó lesz a külsõ nézet de amit eddig láttam nem igazán gyözött meg errõl.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

\"Egy gy?r? mind fölött\"