30713
TES
-
#8324 mindkettő kell a jó hatás eléréséhez - viszont ha van Smithing-ed, Juggernaut-on "spórolhatsz". -
Richardix #8323 Hazudtatok nekem! Azt mondtátok, a történeti szál rövid, hát én ma ráfeküdtem a befejezésére, de még távolról sincs vége. -
#8322 Catalyst 11.11a
Elder Scrolls Skyrim
o Improves performance 2-7% on single GPU configurations
o Resolve corruption seen when enabling Multi-Sample Anti-Aliasing on the AMD Radeon HD 6970 Series
o Disables CrossFireX (to resolve negative scaling and image quality issues seen when CrossFireX is enabled)
§ AMD is continuing to work on a CrossFireX solution for Skyrim – as soon as it’s ready we’ll make it publicly available -
VanDaal #8321 Köszönöm a válaszokat :) -
hatosfogat #8320 4. Nekem már volt szerencsém Winterholdban a városon belül egy sárkányhoz, úgyhogy bizony bemennek a városokba is azok a dögök. :) De kárt tényleg nem csinálnak a tárgyakban. -
hatosfogat #8319 1. Hát, a sárkány nem olyan komoly ellenfél, a kísérő segítségével és ha mást nem, nyilazva elég könnyű elintézni. Én mágussal nyomom, és úgy nyomom le őket mint a szúnyogot. :) Az óriás nehezebb ügy, azt közelharcban elég esélytelen legyőzni. De a segítővel, egy íjjal és némi kocogással az is megoldható. :)
2. Én nem csípem a kétkezes fegyvert, mert nem lehet mellette pajzs v. varázslat a másik kézben. Ezért én a kétkezest az egykezes mellé kiegészítésnek vinném, de a játék elég jól kiegyensúlyozott, sokféle fejlődési irány lehetséges. Ha neked a kétkezes tetszik, akkor nem hinném, hogy azzal ne lehetne végigvinni. Legfeljebb más NPC-t tudsz nehezebben és mást könnyebben legyűrni.
3. Szólitsd meg, és ott lesz olyan opció, hogy tárgyak cseréje (trade-elésnek hívja ha jól emlékszem).
4. A ház a legbiztonságosabb hely a játékban a hátizsákodon kívül. Az biztos, hogy el nem tűnik tárgy, sztem ellopni se lehet. És a látszat csal, mert régimódinak tűnik, de 21.sz-i technológiával épült: természeti katasztrófa, sárkányláng, stb. meg se kottan neki. :) -
#8318 mi a teendő a high hrotgari tárgyaláson amikor megáll a script? mindenki néz egy figurára (asszem Esbern az) és nem történik semmi,többszörös visszatöltés esetén sem. -
Richardix #8317 1. Lényegében mindegy mire fejlesztesz, mert el fogsz bánni velük idővel.
2. Érdekes kérdés. Én csak 1kezes/pajzs/heavy armor/Smithing skillekre gyúrok, és ezzel a felállással 39-es szint körül megállna nekem a fejlődés. Ha úgy gondolod, nyugodtan rágyúrhatsz az 1kezesre is, de egy dolgot tarts észben: Az ellenségek részben veled együtt erősödni fognak, tehát ha nagyon sokfelé fejlődsz, akkor semmiben se leszel elég erős, míg az ellenségeid jóval föléd kerekednek.
3. Ha van kísérőd, aki követ, beszélsz vele és ott lehet kiválasztani olyan opciót, hogy "Trade". Ott tudsz nekik átadni tárgyakat.
4. Nyugi, nem törik fel a zárad (Igazában nincs is lelakatolva:P), és a sárkányok se olyan rombolósak (lényegében a világban semmi se rombolható), azon felül városokon belül nem bukkannak fel. -
#8316 most csináltam. sztem egyik legszebb hely :)
-
VanDaal #8315 Üdv Mindenkinek!
Nemrég kezdtem a játékot, és nagyon magával ragadott. Elolvastam a FAQ-ot, ami sok kérdésemet megválaszolta. De szeretném a segítségeteket kérni még néhány kérdésben!
1. Sárkányok, óriások, és hasonlók ellen mit érdemes csinálni? Eddig alapvetően a közelhercra és a kovácskodásra fejlesztettem, és finoman szólva is elég esélytelennek érzem magamat ellenük.
2. Jórészt kétkezes fegyvert használtam eddig. Érdemes mellé kifejleszteni az egykezes képességeket is, vagy ajánlatos inkább egy irányba fejlődni tovább minél magasabb szintre?
3. Olvastam valami olyasmit, hogy a kísérőnknek lehet tárgyakat adni, és ez enyhíthet kicsit a karakterünk szűkös teherbírásán is. Ez hogyan kivitelezhető, hogy tudok a kísérőmnek tárgyakat adni?
4. Ez nagyon hülye kérdés, de ha veszek egy lakást és belepakolom a holmimat, az ott mennyire lesz biztonságban? Úgy értem, ha már én tudok zárakat feltörni, remélem az enyémmel nem teszi ezt senki, vagy nem fog jönni egy sárkány, aki felgyújtja az egész kérót :) -
Richardix #8314 Amikor Delphine azt mondta Esbern még nála is paranoiásabb, gondoltam "jah, biztos...". Nem nagyon törődtem vele. Aztán eljutottam Esbernhez, beszéd meg ajtónyitós bug persze megvolt nálam is. Sebaj, megcsináltam, utána jött a dolog neheze :) Sikerült nagynehezen megértetni vele, hogy barát vagyok, majd hallottam is a zárok kattanását... és még több kattanást.. és még többet... és már rohadtul untam... majd végül kinyílt az ajtó. Nem paranoiás.. áá nem. -
#8313 Epeszu ember nem is hitte valodi peccsnek, ahhoz tul hirtelen es info nelkul jott. Szerintem csak kiprobaltak a rendszert valami alibi szarsag javitasaval. -
#8312 @DCDeacon Pete Hines
@xenofixus This was/is not the full patch I said was coming next week. Sorry if you had that impression.
4 hours ago via TweetDeck -
Psychedelic #8311 Nem szeretnék ilyennel élni, ha kell akkor kirakom mindet, csak szeretnék előre gondolkodni, hogy mire lesz szükség, mit tudok kihozni a kariból. :) -
Ragnar360 #8310 Megkéne tanulnod helyesebben írni, és használni nagybetűt, legalább a hsz elején.
:DDD -
Ragnar360 #8309 ez igy igaz, egyetértek, akkor ne legyen -
Ragnar360 #8308 myplayedgames
lehetne benne több rpg, dep l fable-t imádatam, mégha lightosabb verzio is az rpg müfajban- velemeny?
-
#8307 Én sem vagyok híve a topic-háttérképeknek, érezhetően lassul tőlük az oldal betöltése, ráadásul vannak olyanok, ahol a csicsás háttérképtől a szöveg lett nehezen olvasható.
Ez egy fórum, nem hiszem, hogy túl kell cifrázni a megjelenítést. -
Hunor1 #8306 szerintem nem kell háttér, engem zavarna az olvasásban. -
#8305 Szerintem nem kéne túl csicsázni a topikot :) -
Ragnar360 #8304 nice! háttér kell, nem kell ?
PS: azért a spoilert még ne felejtsük el használni:) -
Hunor1 #8303 van a nexuson mod/cjeat arra hogy minden zárat kinyiss. és akkor nem kell rá perkeket "pazarolni" /nem konzolos hanem grafikai csít/ -
Ragnar360 #8302 Szívesen, azért csak egy tipp volt :)
PiszkosFred: értem:) btw most higy hirtelen ugytudtam, hogy csak Games for Windows-s cuccoknal van acsi...hmm habár visszamlékszek Skyrim pc-s oritojara, akkor mint ha olyan lenne (akkor, hogy hogy mégis steam:D)
Merlin: :)) szerintem mondtam, hogy ez se pc-re lesz meg, igy pc-re nincsennek is csak JÓVAL régebbi eredeti játékaim. pc-n nem jatszom =) hallottam olyan játékokat ahol steam aktiválás kell, de OTT ki is volt emelve, vagy olvastam forumon, mert beszéltek róla - Skyrimnél nem igazán hallottam - (pc-s jatekim kb ezek:titan quest, gta:vc, i.jones:emperor'stomb, splinter c. trilogy, wow maradványok, kb ennyi, meg egy par low budget) -
#8301 [URL=http://skyrimcalculator.com/#2884]Itt a battlemage build-em[/URL] -
Psychedelic #8300 Valaki aki felhuzta a Lockpickinget és rakott perkeket is megtudná nekem mondani, hogy ha mondjuk raktam perket arra, hogy expert zárakat könyebben nyissam és magas a skill, akkor valamivel könyebb lesz nyitni a mastet zárakat is 100-as lockpickel, vagy ugyanolyan nehéz kinyitani a master zárakat ha nem rakunk rá perket mintha totál alacsony lenne a lockpick?
Elég fura lenne, ha 100as skillel ugyanolyan nehéz lenne kinyitani a master zárat mint 10-es skillel, csak mert nem osztottam ki egy perket.
De mágusal egyáltalán nem raktam erre, és nem éreztem hogy könyebben nyilna csak mert már 50 a skill nem 15. Ezért érdekelni, hogyha van 1-2 perk de nem minden, könnyit e a dolgon. Ha nem lenne muszáj nem raknám végig az összes perket, tudnék találni jobb helyet is neki. :) -
#8299 Köszi. -
#8298 játékon jobb klikk, tulajdonságok, frissítések fül -
Csokis #8297 Skyrim Perk Calculator -
#8296 Hogy tudom leállítani az auto frissítést? Nehogy nálam is ez legyen... -
#8295 Nem sok eredeti játékod lehet, mert az utóbbi 2-3 évben szinte minden játékot online kell aktiválni:) -
#8294 Na már majdnem kész a harcimágusom. Bevettem potit, felvettem kesztyűt és gyűrűt és legyártottam, upgradeltem a dragonscale setet. Már csak encsantolni kell.
Heavy armor ágon melyik szerintetek a jobb vonal? -
#8293 Aktivalni mindenkeppen kell a steam accoddal, sz'al egyszer szukseged van ra. De onnantol nem kell, siman indithatod a launcher.exe-t, max az achievmenteket nem tolti fel, meg egyeb marhasagot. -
#8292 Köszi, beszereztem egy az előző exe-t. -
#8291 Keves ? :D
Levertem egy sarkanyt tovabb mentem es ketto tamadt ram egyszerre kb par szaz meterre onnan, ahol az elobbit megoltem :D
Az volt benne a muris, hogy az egyik nem is engem tamadt meg kozben, hanem egy Frost trollt, aki eppen felem szaladt. -
Ragnar360 #8290 :( tényleg steam nélkül nem megy ? tényleg mivan azzal aki megveszi pc-re a játékot és nincs steamje/internete ?
btw javallom keress egy origi exet neten, nézz utanna mit irt felül a peccs, hacsak az exét akkor jó, ha vmi ini fájlt vagy mittomén, akkor az is kell, feltéve ha lehet valahogy steam nélkül játszani vele...annyira ahhoz nem értek -
#8289 Marha jó, a pacth miatt nem tudok játszani. Azóta 3-5 percenként CTD van. Most szüneteltetnem kell :( -
Ragnar360 #8288 egyébként steamforumra ranéztem és amint kiderült ezt a peccset ök adták ki, hogy szivassák kicsit az embereket, a mod miatt, merthogy Steam blablabla egy nagy szutyok szerintem, mondom ugy hogy soha nem használtam...
Tehát semmi újjítás egyelöre nincs, csak az EXE-t újjították meg (elvileg) -
Ragnar360 #8287 igen ezt olvastam parszor, söt hamrabb is tudtam:) denemtok mit kezdeni vele, mert magárol hogy miket javit arrol nem szoltak még:) -
Richardix #8286 Dragonborn ÉS Jedi :) -
#8285 Számomra értelmet nyert a Kossuth rádió szlogenje!
Mr1 Kossuth rádió, A SZAVAK EREJE! :D