The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hol láttad hogy ma már tölthetõ? store-n nincs fent.
Persze, úgy komoly kiadás a rosszul keresõknek, ha nem gondol elõre az ember, és most szembesül azzal, hogy novemberi költségvetést 10k-val terheli a játék. De hát aki szereti a sorozatot, az már 2 éve lesi a híreket és elõre eltervezte/megrendelte.
Én is eléggé rákattantam a játékra videók alapján és találtam egy elég jó akciót itt:
http://virtualgame.shop.hu
"Már elérhetõk webshopunkban a The Elder Scrolls V - Skyrim angol nyelvû, európai Steam Download CD kulcsok!
Akciós áron, mindössze 7 990 forintért megvásárolható a megjelenés napjáig, azaz 2011.november 11-ig."
Az oldalt teszteltük. BF3 és leginkább sokan MW3at itt vették és teljesen rendben volt. Elnézést,ha ez nem ide illik de nem mind1,hogy mennyiért vesszük, szerintem!
A mai körülmények között, akár ez a 10 e Ft is nagy teher lehet.
A feltételek, - a fizetés, az emberek megélhetése, az életszínvonal, a munka - ha van egáltalán, - mindez nem egyforma. Szerintem örülj, hogy Te azok között vagy, aki a megjelenésekor megveheti. Annak, akinek pedig meg kell gondolnia, és nem költhet rá, - úgy ondolom - épp elég nagy büntetés, hogy nem teheti.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Csak úgy döntöttek, nem barmolják el ezt a szép dátumot, inkább utómunka egy kis patch-csel.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
amugy belegondoltatok h manapság amikor szinte minden játékot csusztatnak tologatnak stb (pl Heroes6)Bethesdáék szép nyugodtan bejelentenek 1 dátumot és napra pontosan tartják is? Nagy nagy 'riszpekt' nekik sztem ezért!
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
lehetne már péntek, pc-n jobb lenne (persze orig)
shit happens
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viszont ha valaki lewarezolja, akkor szerintem leszarja, ha van benne pár bug. Ameddig az nem gamebreaking bug 😄

Most komolyan 10ezer Ft lesz a játék pc-re? :0
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
/Azért itt is lehet találni természatközeli kihívást. Idén megmásztam pár hegyet és ha leesik végre valami normális hó a közeli Alpokban hótalpas túrára megyek, majd azt képzelem, hogy Skyrim hegyeit mászom. Biztos jó lesz. Nincs valakinek kölcsön egy bundázott bõrvértje??? Csak a jobb beleélés kedvéért./
(igen, tudom, benéztem.)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zrsk2U7zSLc
Csak, hogy ON is legyen, szerintem a Skyrim lesz a legjobb játék amivel valaha játszottam.
Én is piszok mód várom a skyrimet, de nem a világ miatt, egyszerûen ez áll a legközelebb az oldschool, amerre látsz játékélményhez.A játékmenet az Oblivion óta meg jó is, mostmár csak azért kell drukkolni, hogy a környezet ne "fantasy a többség szerint" legyen hanem valami olyan faszaság, mint a Morrowindben.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]