The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vesszek meg ha látom. Bár most nincs felrakva a steam, csak store.steampowered.com-on nézem, de hiába írom be hogy Skyrim vagy akármi, nem hozza ki. Akkor ma már tölthetõ és 11-tõl játszható vagy hogy van ez?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

PiszkosFred
Steamre jelentkezz be és ott az opció reggel óta.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred:

Hol láttad hogy ma már tölthetõ? store-n nincs fent.

EndreMan
Na látom szövegértelmezésbõl jeles. Én is tudom hogy vannak emberek akik sajnos olyan helyzetben vannak hogy nem tudnak 10.000ért játékot vásárolni. De itt nem ezzel volt a baj. Az volt nevetséges hogy rácsodálkozott arra hogy 10.000,holott kb ez a legátlagosabb ár már jóideje a PC-s játékoknak. (10+ éve). A másik pedig hogy kénytelen lewarezolni. Hát ne mondjuk már hogy bármit kénytelenek vagyunk lewarezolni. Max nem bírja ki hogy ne játszon vele.

PiszkosFred
Azért egy kedvenc játék megvétele nem havi kiadás, mint a rezsi vagy egyéb számla. Van rá 4-5 év, hogy félrerakja az ember a várható 10-15ezret, rosszabb esetben 2-3 év. Ennyi idõ alatt ha csak havi egy doboz cigivel kevesebbet szív, vagy havi 500 Ft-t spórol valamin, simán megveheti. Minden csak akarás és szándék kérdése.

Persze, úgy komoly kiadás a rosszul keresõknek, ha nem gondol elõre az ember, és most szembesül azzal, hogy novemberi költségvetést 10k-val terheli a játék. De hát aki szereti a sorozatot, az már 2 éve lesi a híreket és elõre eltervezte/megrendelte.

Sziasztok.

Én is eléggé rákattantam a játékra videók alapján és találtam egy elég jó akciót itt:

http://virtualgame.shop.hu

"Már elérhetõk webshopunkban a The Elder Scrolls V - Skyrim angol nyelvû, európai Steam Download CD kulcsok!
Akciós áron, mindössze 7 990 forintért megvásárolható a megjelenés napjáig, azaz 2011.november 11-ig."

Az oldalt teszteltük. BF3 és leginkább sokan MW3at itt vették és teljesen rendben volt. Elnézést,ha ez nem ide illik de nem mind1,hogy mennyiért vesszük, szerintem!

Ezt te hol látod?

tibor16
Szerintem a játék szeretete és a pénz nem egymás édestestvére.

A mai körülmények között, akár ez a 10 e Ft is nagy teher lehet.
A feltételek, - a fizetés, az emberek megélhetése, az életszínvonal, a munka - ha van egáltalán, - mindez nem egyforma. Szerintem örülj, hogy Te azok között vagy, aki a megjelenésekor megveheti. Annak, akinek pedig meg kell gondolnia, és nem költhet rá, - úgy ondolom - épp elég nagy büntetés, hogy nem teheti.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Na igen, de a gyártási határidõre nem lett kész - ezért van a patch.
Csak úgy döntöttek, nem barmolják el ezt a szép dátumot, inkább utómunka egy kis patch-csel.

PiszkosFred
Sot, mai naptol mar toltheto Steamen.

EndreMan
Te vásároltál már életedben eredeti játékot? Gyanítom nem, ha 9900 forintot soknak találsz, pláne egy olyan játékért ami nem nem egy átlagos pár órás cucc, hanem 100 órákat lehet beletenni. Grat, warezold csak le hiszen nincs más lehetõség..kénytelen vagy rá. Ha ez a kemény 10-es ennyire sok, akkor mi történne veled ha egy konzolos árlistát látnál? Szívroham? Azt amúgy tudtad hogy egy mozijegy 1400-1500 ft? Ja de várjunk...ezért vagy kénytelen letölteni gondolom az összes filmet is.

Fehercsoki
CDGalaxisnál már elfogyott volna a Skyrim?Csak PS3ra rendelhetõ és csak a sima.

Már a bejelentéskor lehetett tudni, hogy tartani fogják. Ennek a játéknak, még a megjelenési dátuma is király. Csaknem akarták eltolni.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

péntek péntek péntek péntek mikoorr lesz már péntek?😊
amugy belegondoltatok h manapság amikor szinte minden játékot csusztatnak tologatnak stb (pl Heroes6)Bethesdáék szép nyugodtan bejelentenek 1 dátumot és napra pontosan tartják is? Nagy nagy 'riszpekt' nekik sztem ezért!

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

és ma már egyessel kezdõdik a számláló
KaszaN
Pff, asszem le kell, hogy töltsem amíg nem megy lejjebb az ára...vagy karácsonykor összekunyizom az árát. 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

cSuwwi
Skyrim The Elder Scrolls V PAL XBOX360-STRANGE
lehetne már péntek, pc-n jobb lenne (persze orig)

shit happens

Fpocok
APA KEZDÕDIK!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

PiszkosFred
Jogos.

Fpocok
Ismered hogy van a mondás: Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor soha semmi nem készülne el. 😄

PiszkosFred
Csak a szokasos desktop crasheket produkalta a jatek, valamint jopar kvesztet nem lehetett leadni, vagy ha leadtad, nem kaptad meg a kovetkezo feladatot. Bosszanto tud ez lenni, bar megkerdeznem, hogy a teszterek mit csinaltak az elmult honapokban 😊

Fpocok
Az igaz.
Viszont ha valaki lewarezolja, akkor szerintem leszarja, ha van benne pár bug. Ameddig az nem gamebreaking bug 😄

DaemoonHunter
az egyértelmû hogy nem rakhatták rá, viszont az hogy a késõbbiekben a plusz foltozgatások hiánya hátrányt vagy lemaradást jelent az eredetit használókkal szemben elég logikus megoldásnak tûnik.

Fpocok
Általában mindenhol, illetve gyakran szoktak day1 patchet kiadni. Ezeket nem tudák aranylemezre rakni, mert utána készült el. De nem azért vannak ezek a patchek, hogy a warezzal szúrjanak ki.

DaemoonHunter
csak a szokásos, gondolom a warezolók körét akarják szûkíteni, ami 1.0 verzió lesz, vagy ha nem, akkor havonta adnak majd ki patcheket.

Fehercsoki
Én annyiért veszem, de csak a nyaklánc/zenei cd/képeslapok miatt, van olcsóbban is ha ezek nem kellenek.

jarlaxxe
Veheted annyiért is meg 8500-ért is, rajtad mulik.

KaszaN
Hali
Most komolyan 10ezer Ft lesz a játék pc-re? :0

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Erõs vagyok,nincs az az isten hogy megnézzem.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Magiszter
Nah akkor én is spojilzok kicsit. Az ami lentebb lent linkelve, csak a teljes. Youtube-on érdemes megnézni mert ott 720p-ben jön és gyorsabban.

Szóval !!!!SPOILER!!!!

Elsõ
Második
Harmadik
Negyedik

az elsõ 10 perc, picit spoiler talán...

!!! KATT !!!

Ezzel én is így vagyok. Péntektõl pedig tele lesz videokkal a youtube, csak akkor kit érdekelnek már a videók!?
Üssetek, szidjatok, azt szeretem.... <#eplus2> <#banplz>)! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

R4VII
Tötölték sajna :S Pedig megnéztem volna 😄 Megfogadtam hogy nem nézek vidiket Skyrim rõl de nem bírom megálni 😄 Meg amúgy is elégszer életbe fog lépni az újdonság varázsa akkor is ha látok párat .... 😛 😄

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

PTW
istenkáromlás, szentségtörés! 😄

Hát nekem például tetszett a 3 is (igaz az elsõ 2 kimaradt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Skyrimon szerintem még a kontinens átlagánál is lényegesen alacsonyabb a születéskor várható élettartam. Szóval én is szívesen élnék ott, de csak akkor, ha van reload 😊

/Azért itt is lehet találni természatközeli kihívást. Idén megmásztam pár hegyet és ha leesik végre valami normális hó a közeli Alpokban hótalpas túrára megyek, majd azt képzelem, hogy Skyrim hegyeit mászom. Biztos jó lesz. Nincs valakinek kölcsön egy bundázott bõrvértje??? Csak a jobb beleélés kedvéért./

Annyira hangulatos és gyönyörû az a jelenet, mikor közelítünk Whiterum-hoz, el van borulva és fúj a szél.

Persze, lehet, hogy bennem van a hiba, de a mai világ nekem túl unalmas, romlott, és egyszerû. Valahol eltévedtem a tér-idõ kontinumban, és vagy star wars/mass effect univerzumban, vagy elders scrolls/gyûrûk ura univerzumba kellett volna születnem. De, ha már így alakult kénytelen vagyok itt boldogulni.<#nevetes1>

Szóval: dev postban lévõ lassabb lélegzetvételû elõzetes. 😊
(igen, tudom, benéztem.)

Újabb dev vidi:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zrsk2U7zSLc

Meg is van az összes, csak valószínûleg az életben nem jutok el hozzájuk, mivel ebben, meg anyám a vaskalapos, hogy csak sorrendben haladunk, mer irgum-burgum. És igen, anyámmal szoktam vele játszani,õ a "játékmester".Én kockázok, olvasok és hozom a döntéseket. Õ irkál és rajzolja a térképet.Sajnos alig van ideje, hogy játszunk, de nem akarom kihagyni õt és egyedül folytatni. Nem is tudnék olyan baró térképeket rajzolni.<#papakacsint>
Csak, hogy ON is legyen, szerintem a Skyrim lesz a legjobb játék amivel valaha játszottam.

Már ne is haragudj, de hahahaha.
Én is piszok mód várom a skyrimet, de nem a világ miatt, egyszerûen ez áll a legközelebb az oldschool, amerre látsz játékélményhez.A játékmenet az Oblivion óta meg jó is, mostmár csak azért kell drukkolni, hogy a környezet ne "fantasy a többség szerint" legyen hanem valami olyan faszaság, mint a Morrowindben.

yesname
Tulajdonképpen ha szó szerint vesszük, való életben is sokszor van, hogy RPG-zel 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Csak ismételni tudom: RPG nem attól RPG, hogy milyen világban játszódik. Az, hogy ilyen téren legtöbben a kitalált világokat szeretjük egy dolog. Vannak nem kitalált világban játszható RPG-k is.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

PiszkosFred
Jackson es Livingstone is keszitett scifi kalandokat (A ketheri maffia pl az egyik kedvencem).

Nekem mindíg a világ a legfontosabb egy rpg-ben. Sajnálom, ilyen témában elég vaskalapos vagyok.

Félre értettél. Maga a sztori játszódjon fantasy világban. Én játszottam a m.a.g.u.s-sal és marha jó volt. De a kedvencem mindíg is a kaland-játék-kockázat sorozat lesz. Akár hiszed akár nem még anyám kezdett el vele játszani a 90-es évek elején, és õ szoktatott rá. K*rva jó térképeket rajzolt hozzá.

PTW
de perzse ezt csak vita kedvéért. ízlések és pofonok