30713
TES
-
Pares #8044 Ne hallgass senkire, csak rám: próbáld ki, mert atomjó játék lett. -
Ragnar360 #8043 oks:) egyébként ez a sztori részes dolog nekem új, mivel Onlivionnál is azt hallottam csak, hogy rohadtjó a sztorija stb. az elejét lejátszottam és tényleg rohadtjónak tünt. -
nasum #8042 Ez tényleg így van? olvastam még itt a 4xxx.dik hozzászólásnál, hogy többen a destruction ágat maxolják. Ezért is gondoltam az említett 1 kard 1 varázslat sokat futok karira, de a varázslatokat én se érzem valami erősnek, tényleg jobb a pajzs, azt hittem még kicsi vagyok, később kapok sokkal erősebbeket majd. -
Pares #8041 Ja, hogy az időlassítós zoomot már meg se említsem... -
#8040 ne aggódj, a játék jó. nagyon jó - mondom ezt úgy, h sosem voltam igazán nagy rajongója a Bethesda játékainak, és az Oblivion főtörténeti szálának a végén a gép elől felállva erősen azt kívántam, h a kedves íróknak esetleg ugyan akadjon már a torkán egy farok...
a fő lehúzót meg több mint valószínű a könnyei éltetik, mert őszintén szólva én még egyetlen játék témájában sem láttam, ahol ne hisztizett volna. szóval... én már csípőből ignorálom a hszeit. -
nasum #8039 Köszönöm én nem játszottam az előző részekkel csak a fallout 3-al és itt mondták, hogy ha az tetszett ezt is érdemes kipróbálni.
Olvasva a linkedet, igen valami nightblade szerűséget szeretnék, a futással nincs baj :) -
Pares #8038 Gyerekek, szenvedtek itt mágusokkal, próbáljátok ki a nyilast. Bazzeg sneak + archery az ultimate combo. Az ellen észre se vesz, már 90% hp-ját leszedtem hála a 3x sneak damage szorzónak. Gyakorlatilag páncélra nincs is szükségem, egyedül néhány master mágus tud egy kicsit megszorongatni, azis csak ha zárt helységben vagyunk. Ráadásul van egy olyan perk, aminek hála minden találat az ellenfelek többségét ledönti a lábáról, szóval ha fut is feléd az ellen, minden lövésemmel megállítom, és ott áll, fájdalmak közepette, az alatt pedig a másik gyors lövő perknek köszönhetően még 2-3 lövést is le lehet adni, ami aztán bárkit leterít. A legerősebb jegesmaci is 4-5 lövés max., oda se ér hozzám, hogy megsimogasson. Atombrutál. Főleg a kicsi banditákat szeretem one-shottolni száz méterekről, úgy, hogy azt se tudják, mi fán terem. -
#8037 Ezt most komolyan kérded? Destruction mágus Impact perk-je, 1v1-ben egy ellenfél sem tud megmoccanni - sárkány sem, maci sem, semmi sem.
Conjuration 75-ön lesz overpovered mert tudsz Daedra Lordot idézni ami 1v1-ben lever egy óriást meg mamutot.
Enchanting 80-al meg tudsz olyan szettet csinálni a mágusnak hogy -98% manaköltség, Expert skill dual castban 6 manába kerül vele.
100-as Enchanting-al még mellé raksz 40% Mágia rezisztenciát + 37% Villám + Tűz aztán mágusok sem tudnak kinyírni - akárhogy próbálkozik.
Na ilyen jól meg van csinállva a balance és még Alchemy-t is hozzá lehet iszogatni akkor Masteren is Godmode-ba mész kb. -
#8036 Minden játékban lehet találni ezt-azt, de ne aggódj a Skyrim olyan élményt, kikapcsolódást, szórakozást nyújt összességében, hogy szerintem simán megérdemelné a GOTY címet minden hiányossága ellenére. Modderek meg majd jönnek és lesz itt a lazán beletehető 150 órán túl még 150 minimum :)
Én például 3x "végigjátszom". Most tolvaj/asszaszin, aqztán mágus, majd egy pajzsos, egykezes harcossal. Mindenkivel a karakterhez illő questeket csinálva kizárólag (amennyire lehet).
Beszippant, addiktív, abbahagyhatatlan. Legtöbben azok közül is így vannak vele, akik megemlítik a hibákat benne vagy hogy mivel lehetett volna még jobb. Nincs ezzel probléma. -
#8035 Talán ez segít, most találtam. -
#8034 Csak duplázza. Minden dualcasting dupláz, vagy sebzést vagy időtartamot. -
r4pt0r #8033 Én nem tolom legnehezebb fokozaton, ezért még nem okozott gondot semmi sem, amióta megvannak a max cuccok. Egyedüli kivétel az olyan ellenség ami Shoutokat használ, mert közelről az néha instant halált jelent. -
#8032 máguskodás minden más stílushoz képest pofátlanul gyenge sajnálatos módon. ha varázsolni akarsz, nem igazán marad hp-d, és biza varázslatok sebzése... nos, picsafüst. legszebb egy emberre ható varázslata csíp 80-at, dual casting-al az lesz, mennyi? 200? 240? (passzolom mekkora sebzés bónuszt ad) kétfegyveres karakterrel nyomulok, egy kardom csíp szimplán, magában 360 körülit, power attack/hátbaszúrás/egyszerre két fegyverrel támadás nélkül, és csöppet gyorsabban, mint máguska lövöldözése. na meg ugye baromi sok hp, rengeteg stamina (folyamatos sprint), heavy armor, és még manám is van elég folyamatos invisibility-re...
egyszerűen a többiekkel ellentétben nem skálázódnak sajnos - varázslatok sebzése nem nő *semmitől*, még enchantokkal is a költségüket lehet max csökkenteni (kell is). kár értük, mert FPS nézetből vicces bazinagy jégtüskéket átlőni unszimpatikusok koponyáján, csak sajnos nem túl életképes.
btw tudom melyik küldetéssel szívsz (én is szívtam vele mágussal), ott a trükk az, h bizony nem muszáj elvállalni - amikor leadod az előtte lévőt, választhatsz másik Companion-nál is küldetést, Farkasé pl pofátlanul könnyű. -
#8031 *Ebony Blade (Bocsi ) -
Although #8030 Nos nekem lv19-en volt meg a jeges sabre kicsit húzós volt mert rendesen átütött a blockon. De szerintem ez is út mivel minden húzza felfelé a levelt ezért ez járható ha igyekszel két klappoló skillt fejleszteni. Így nekem lv19-re a két kezes 70 körül van a blokk is valahol 60 körül és persze azonnal benyomtam a perkeket amik jól jönnek magas szinten. így lv19-esen az utolsó 3 római erődbe 4-6sával szedtem le a rómaiakat. után kifutás stamina töltésre aztán újra. -
#8029 Olyan über jó kardokat dobál a játék, sajnálom h nem 2H wari vagyok SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Draug warlord ebony greatsworddal :Dbony Blade ( az amúgy olyan mit a dusk/dawnfang? erősödik?) -
#8028 *Kicsit elszámoltam, 4 ütés és egy plusz ütés. De a lényeg érthető. -
Ragnar360 #8027 Azért az nem tetszik most, hogy az elmúlt 1-2 oldalt olvasva, jópáran húzogatták itt lefelé a játékot, mégha annyira nem is túlságosan, viszont nemtok rá ellenérvelni még nagyon mivel, meg nem is akarok egyetérteni azokkal az állításokkal, NEEEM:) - elfogult szeretnék maradni, ugyanis holnap kapom meg és gondolom megértitek, hogy nem jó, ha megtörik a varázst néhány "hülye" hozzászólással a játék elkezdése előtt :) :P -
#8026 Na igen, a potionokra kellett volna az a rohadt cooldown. Másik amit hiányolok a fegyverek tartományos sebzése. Itt fix, ami picit a változatosságát egy harcnak (legalább is elméletileg) redukálja.
Tegyük fel, hgoy van egy fegyóm 15-20-as sebzéssel és szembekerülök egy 50 HP-s enemyvel. Ha szerencsém van, akkor 3 ütésből leszedem, de ha nincs akkor kellhet hozzá 5 is. Ez a két plusz ütés annyit számít, hogy esetleg a enemy megölhet ez alatt, mielőtt én kivégzem. Most csak fix sebzés van = szinte nulla véletlenszerűség. -
SaGa Jr #8025 Kis érdekesség a léynek erejéről.
Végülis maciból összesen 3 típus van am i3 különböző szintet és Hp-t/sebzést jelent. Leggyengébb a sima maci ami 12-es szintű (tehát ha a karakter ilyen szintű vagy gyengébb akkor elsősorban ezekre bukkanhat). Na egy ilyen brummogó 260/35-ös értékkel bír (Hp/sebzés).
A következő mézfaló a cave bear, ő már 16-os szintű és 450/30 (igen, ő kisebbet sebez). A csúcs a hipózott variáns a jegesmedve ami már 20-as szintű (tehát greater lelket ad) 550/45-ös értékeken. Erősek a mackók de inkább a szívósságuk a zavaró. Persze ők még sehol nincsenek a csúcshoz képest ami a 38-as szintű mamut (900+ Hp és 65-ös sebzés).
Sárkányok meg level 10-ről indulnak, 900 Hp és 35+ sebzés mellett. A következő fokozat a blood dragon, ami már level 20, 1400/75-ös értékekkel. Eztán jön a sorban a frost (30-as szint, 1800/150), majd az elder (lvl 40, 2255/225) végül az ancient (lvl 50, 3000/300). A fújások ereje alapbetően level 20-ig az első szó hatása (fire vagy ice), a 30-40-es szintű dögök már kétszavas kiáltások hatásait dobják a játékosra, míg Alduin és az ancient sárkányok telejs erőbedobással használják a kiáltásokat.
-
#8024 Tedd fel masterre :) Akkor már nem annyira hack and slah. Én egyébként azt vettem észre, hogy rakok a staminára és többet tudok cipelni, ráadásul gyorsulok tőle, mint golyó. A karakterem 180-as staminával naggyából 30-40%-kal gyorsabb lett. -
johny85 #8023 feljutottam a high hrothgar-ba valami dragonbourn kér azt hol lehet beszerezni? -
#8022 Akkor még nem találkoztál egy Challanger nevű csávóval, véletlen kerül elő. Elkezd pofázni h ki hív egy duelra mert én olyan szar mágus vagyok... alap sparksal kinyír 5 sec alatt. Én sebezni nem tudtam... -
#8021 Pászmeg dragonokat én is vacsorázom tucatjával, de itt a banditákról van szó (pl. silverhands). -
Although #8020 Nos nekem 50 feletti blokkok van bekapcsolt gyorsítással és sepréssel, egy igazi nord barbár. :) gyakorlatilag experten egyedül tarolom az erődöket. Lényeg mozgásban vagyok lerohanás ütés. És blokkolás visszatámadás, meg minden. Persze az a szerencse hogy full nullán is műk. még az ütés. :D A mágusok tudnak problémát jelenteni de náluk vagy lesből támadok vagy benyomott gyors futás és fellökés aztán agyonütés. Kicsit kellene dolgozni a rendszeren még a stamina fogyás nem jó és az ütéseknél sem az igazi még. Valami nem klappol. El se merem képzelni ha nullára le megy a stamina mi lenne egy komoly rpgben aztán. Szóval hack and slahs rendesen még experten is :D De a társak jól meg vannak kreálva! Ha nem egyedül vagy mintha aggro is lenne programozva azonnal a tankra vagy a magas dps re mennek. Ha leállok időt tudok nyerni vele. Utána meg jön a hátba támadás szóval variálható csak evvel a három kijelző értékkel zúrták el de nagyon szerintem ez nem működőképes szóval kevés kevés de nagyon. Nincs variálhatóság benne nem tudom növelni az endurancét ugye hogy többet bírjak. A potionok meg egyébb nos baromság. Sajna ez nem egy komoly rendszer rpghez. Tökéletesnek tökéletes mint minden ha az ember felületesen nézi a dolgokat. De ez egy komoly hard levelen halál lenne. Mert Nincs olyan hogy maradjon staminám. Elég gyerekes ez a rendszer. -
#8019 Sziasztok!
Ujraraktam a játékot,mert egyik napról a másokra nem akart elindulni. Most már megy,de valahogy a controls nem az igazi,mert eddig az volt, hogy pl. a tab lenyomásával elérjük a karakter-főmenüt,ahol eddig a egérrel rámutattam tegyük fel a magicra,akkor rá is tudtam kattintani. Most csak a WASD-vel tudok, illetve az itemek között is csak a nyilak mennek.Egérrel max csak kiválasztani tudok tárgyakat. (remélem érthetően írom le)
Amikor installáltam be volt dugva egy Logitech Chillstream kontroller..de a játékon belül kivettem a pipát az 360 Controller mellől,mégis olyan érzésem van,mintha a fele irányítás keybord lenne, a fele pedig kontroller...!
Ötlet? -
r4pt0r #8018 Jah, feljebb biztos nehezebb, de mondjuk ne fireballt használj, hanem erősebb varázslatot. :D -
#8017 Normálon? én experten játszok, nálam nem. Pedig meg van mind a 2 +25% sebzés perk. 65 a skill. -
r4pt0r #8016 Én level 44es vagyok, és pusztul minden a destr ágon, az Elder dragonok is pár sec alatt halnak. -
#8015 Mert? Volt. Az 50-es sebzésen röhögött egy jót. Ugyanis nem csak a fegyvere volt erős, de a HP-ja a szokásos úgy tízszerese volt. Tök ugyanúgy nézett ki, a neve is az volt, mint a mezei lényeknek, de az egyik legdurváb boss akikvel összefutottam. -
#8014 Ez fura, mert azért ellenem a sima ellenfelek már tehetetlenek. Az egyik várban jött nekem egy 20-as frozen sebzűsú dwarven warhammerrel az egyik boss. Ha, az is pajzsblokk nélkül = halál. Itt bizony cheteltem. Hagytam, hogy pajzzsal üssön azt futás és ugrás. Ha 15 pontot nem húztam rá a blokkra, akkor egyet sem... -
#8013 Ilyenkor tud igazan jol jonni harcoskent egy-egy korabban talalt Fireball scroll :) -
#8012 Ha destruction magicet használsz akkor bajba leszel, mert minél magasabb a szinted annál gyengébb... Mert megjelennek egyre erősebb ellenfelek, a varázslataid meg pedig nem erősödnek ahogy nő a skill. Csak kevesebb mp-be kerülnek. Míg pl a kard skilltől nő a sebzés is. Ergo destructon használhatatlan. lv30 vagyok és egy jegesmacit is alig tudok firebolttal megölni, pedig a mannám alig megy le... kis fejszével előbb levágom -
#8011 Ez tuti? A vámpíros külderésnél volt egy rakás vápmír követő. Mindet levertem, mint vak a poharat. Az egyik egy szaros íjjal, de elf nyílvesszővel lőtt. Néha egy, néha két lövéssel haltam meg 300 táji shield blokkal is levette a HP-m harmadát néha. Tőrrel is jött nekem, blokkolva szinte meg sem sebzett, de blokkolás nélkül 2-3 ütés és hent. Mi tudtam csinálni? Blokk, blokk és üvölt. Megfekszik, ütök kettőt, blokk, blokk, üvölt, üt, és így tovább... Eltartott vagy 3-4 percig.
Ez mi, ha nem súlyos balance? Valami nagyon bugos lehetett ott az elf fegyverekkel, mert az én kezemban meg szart sem ért. A többi bent levő bosst meg simán szétüttötem, miután rájöttem, hogy hogyan kell harcolni. Életem egyik legjobb combatja volt. -
bega82 #8010 Qrva jó a GoT, persze tényleg könyvben az igazi, de a sorozatot is megéri megnézni, nekem nagyon tetszett, és alig várom a folytatást! -
Although #8009 Ez egy nagyon jó oldal az alapokhoz. eltörölték a classokat ettől függetlenül a "szelleme2 az megvan ezek működő rendszerek. Nyilván alapszinten igazodva ehhez az elfajzott rendszerhez. De össze vissza mindent csinálni nem érdemes. Az alap az hogy elképezeld milyen karakterrel szeretnél játszani nagyjából ennyi a többi meg nos olvas utána. :) Szép tud lenni ez a világ ha valakit tényleg érdekel. :)
classes -
#8008 A bibi az, hogy nekem egyszer van időm végigtolni. Tehát szép, hogy ki lesz javítva, de legfeljebb akkor tudom őket használni, ha mégegyszer elkedem más karakterrel, más oldalról...
Láttam elég harcdore modokat a listában. -
bega82 #8007 Hát b+ ezen beszartam... -
#8006 Nálam Lydia fel tudja tartani a macikat addig, níg megpárolom őket. Nem mindig, de ő és a két summonunk el van vele. Lényeges, hogy nagyon durva avrázsfegyókat kell neki adni, főleg kétkezest és íjakat is, hogy már messziről gyengítse az ellent. -
Although #8005 -egyhelyben