30713
TES
-
#8244 Sziasztok!
Mostanában érdekes dolgot figyeltem meg. Szinte mindent ami megölök, halála utána porrá válik. Szóval nem egy holtest fekszik ott hanem csak por. Pl a sárkányokat mikor megölöm nem égnek el és marad ott egy csontváz hanem fogja magát elhalványul (ilyen kékesen) és csak por marad utána. Ez bug? -
#8243 Gondolom olyankor nem veszik el a lopott cuccokat -
#8242 ahh megvan :) -
Flora2 #8241 Nem tűntünk el, csak játszunk. -
#8240 jó de mi volt az már nem emlékszek :)
-
#8239 Ez jó.
És valóban, akkor nem veszik el. Igazatok van. Azért nem tudtam, mert nem szoktam lopkodni. De akkor van még egy kérdésem:
Marketben megcsináltam a gyilkolós felderítős küldetést, a végén megöltem a három őrt, most le akarnak csukni vagy meg akarnak ölni. Na most én nem akarok dutyiba menni, de nem tudom elkerülni, ha városba akarok menni ugye? -
#8238 :) -
Csokis #8237 A Steam-en volt egy ~19MiB-os letöltés a játékhoz! Vajon mi lehetett ez?! -
#8236 A pakkot amit adnak lent a városban. -
#8235 Plusz egy jó háttér is elférne, szvsz. -
#8234 High Hrothgar ládájába mit kell beletenni a hegytetőn? -
#8233 Akkor el is visznek ha azt mondod guildel vagy akkor nem csinálnak semmit, adod pénzt és lelépnek. -
Ragnar360 #8232 Kly helyében bedobnám már a bannert, kis hangulatképp... a figyelem november 18-ig szöveg nem kell - a többi maradhatna banner alatt, kisebb betükkel és ha kell átfogalmazva(-spoilert ugyanugy használnák mint eddig), FAQ, OFF is elférne még ugyanugy - igy ahogy most van annyira mar nem menö :) -
#8231 Ha elkapnak és kifizeted a bírságot, akkor elveszik minden lopott cuccodat és a városháza (az a ház, ahol a Jarl van, nem tudom mi a neve) elé kerülsz. -
Ragnar360 #8230 de tényleg érdekes mondjuk, hogy pár nappal ezelöttig, hemzsegés volt a topikban...akkor inkább írtak emberek minthogy játszanak, jó ez tulzás, de értitek na :)most fele annyi se, (de azért örülök, hogy még a hozzáértő emberek itt vannak=) ) nem hiszem, hogy aki megvette eredetibe vagy akár nem még az is hogy ilyen hamar végzett vonla a jatekkal ? (ugyértve, hogy mar nem igazan akar vele jatszani)
pl MaReenak még pm-t is irtam, de nem is valaszolt vissza, aztán ő is jó lelkesedéssel volt a jatek irant, ahogy az kell és a FAQ-t is szépen összehozták - na evvan :) -
#8229 -
#8228 Az a kérdésem, hogy hogy kerülhet az kevesebbe, hogy bevallom és kifizetem a bírságot, mint befenyegetni az őrt azzal, hogy a thiefekkel vagyok...
Az első sorodat meg nem értem... Kit nem visznek hova? -
Csokis #8227 Csak nem azt szeretnéd?! -
#8226 Nem te vagy rajta? -
#8225 Nem tudom mi a kérdésed, de az elsőre nem visznek sehova (megmaradnak lopott cuccaid)
Amúgy kiütötték, SG bug. -
#8224 Hova tűnt a kommentem?
Ezt valaki megmagyarázná?
-
#8223 Így lett egyből 2 szavazat -
Csokis #8222 Mentségemre legyen mondva, nem az én képem. -
#8221 +1
-
#8220 Ez csak a HG tudja. -
Csokis #8219 The Elder Scrolls V: Skyrim Performance Test
Egyébként hol a fenébe lehet ilyen jó cuccokat találni?!
-
#8218 Sakcok, banner mikor kerül fel? Estleg a topik színvilágának megváltoztatása? No offense, de iszonyatosan randa így a topik. :( -
Ragnar360 #8217 remélem igazad van:) -
falloutfan #8216 értem :) kösze -
#8215 Elöször fogsz kapni egy futártól egy levelet amin egy fekete tenyér lesz és egy üzenet, hogy tudják ki vagy.
Ezután kell aludnod és már be is indul a küldetés. -
#8214 Eladtam a thiefektől kapott setet. Most kéne vissza, hogy upgradelhessem. Honnan a bánatból tudok szerezni ilyen rucikat? -
Ragnar360 #8213 elöször nemtudtma ertelmezni mi a xar van a kepen, aztan rajöttem... -
#8212 az igen:D -
#8211 Aki esetleg kétkezessel tolja.
van a játékban egy ütő...Óriásütő.Az egyik óriástáborban...Én osonós íjász vagyok, 18-as two-handed skill,de így is alapból 105-öt sebez. -
falloutfan #8210 *menjek el (akart lenni bocs ) -
falloutfan #8209 csak annyi hogy rámtámadt egy assassin és volt nála egy levél ugye hogy öljenek meg. erre fel kaptam egy küldetést hogy menjek egy a kisgyereknek csinálja meg ugye a küldetést, hogy öljem meg a nyanyát. vissza mentem leadtam a küldit a gyereknek és kaptam tőle egy tányért és kész. az a probléma hogy aludtam r áegy napot de nem jött el értem semmilyen dark brootherhood os emberke :/ -
#8208 +1 -
Csokis #8207 -
SaGa Jr #8206 Ebből a mondatszörnyedvényből kb semmit nem értettem. Mi a gond pontosan? Mi van kész, milyen feladat nincs, hogy állsz, milyen tányér?
Visszatöltést próbáltál? Néha ennyi is elég ha megakadsz. -
falloutfan #8205 de am kilenne a megbízó ? mert a papir elolvasása után kaptam meg a küldit