30713
TES
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Mostanában érdekes dolgot figyeltem meg. Szinte mindent ami megölök, halála utána porrá válik. Szóval nem egy holtest fekszik ott hanem csak por. Pl a sárkányokat mikor megölöm nem égnek el és marad ott egy csontváz hanem fogja magát elhalványul (ilyen kékesen) és csak por marad utána. Ez bug?
  • Magnum PI
    Gondolom olyankor nem veszik el a lopott cuccokat
  • Tatyla
    ahh megvan :)
  • Flora2
    Nem tűntünk el, csak játszunk.
  • Tatyla
    jó de mi volt az már nem emlékszek :)
  • Fpocok
    Ez jó.

És valóban, akkor nem veszik el. Igazatok van. Azért nem tudtam, mert nem szoktam lopkodni. De akkor van még egy kérdésem:
    Marketben megcsináltam a gyilkolós felderítős küldetést, a végén megöltem a három őrt, most le akarnak csukni vagy meg akarnak ölni. Na most én nem akarok dutyiba menni, de nem tudom elkerülni, ha városba akarok menni ugye?
  • Solid Snake
    :)
  • Csokis
    A Steam-en volt egy ~19MiB-os letöltés a játékhoz! Vajon mi lehetett ez?!
  • SzirmosSzisza
    A pakkot amit adnak lent a városban.
  • wedge31
    Plusz egy jó háttér is elférne, szvsz.
  • Tatyla
    High Hrothgar ládájába mit kell beletenni a hegytetőn?
  • watto
    Akkor el is visznek ha azt mondod guildel vagy akkor nem csinálnak semmit, adod pénzt és lelépnek.
  • Ragnar360
    Kly helyében bedobnám már a bannert, kis hangulatképp... a figyelem november 18-ig szöveg nem kell - a többi maradhatna banner alatt, kisebb betükkel és ha kell átfogalmazva(-spoilert ugyanugy használnák mint eddig), FAQ, OFF is elférne még ugyanugy - igy ahogy most van annyira mar nem menö :)
  • SzirmosSzisza
    Ha elkapnak és kifizeted a bírságot, akkor elveszik minden lopott cuccodat és a városháza (az a ház, ahol a Jarl van, nem tudom mi a neve) elé kerülsz.
  • Ragnar360
    de tényleg érdekes mondjuk, hogy pár nappal ezelöttig, hemzsegés volt a topikban...akkor inkább írtak emberek minthogy játszanak, jó ez tulzás, de értitek na :)most fele annyi se, (de azért örülök, hogy még a hozzáértő emberek itt vannak=) ) nem hiszem, hogy aki megvette eredetibe vagy akár nem még az is hogy ilyen hamar végzett vonla a jatekkal ? (ugyértve, hogy mar nem igazan akar vele jatszani)
    pl MaReenak még pm-t is irtam, de nem is valaszolt vissza, aztán ő is jó lelkesedéssel volt a jatek irant, ahogy az kell és a FAQ-t is szépen összehozták - na evvan :)
  • Solid Snake
  • Fpocok
    Az a kérdésem, hogy hogy kerülhet az kevesebbe, hogy bevallom és kifizetem a bírságot, mint befenyegetni az őrt azzal, hogy a thiefekkel vagyok...
    Az első sorodat meg nem értem... Kit nem visznek hova?
  • Csokis
    Csak nem azt szeretnéd?!
  • Solid Snake
    Nem te vagy rajta?
  • SzirmosSzisza
    Nem tudom mi a kérdésed, de az elsőre nem visznek sehova (megmaradnak lopott cuccaid)

Amúgy kiütötték, SG bug.
  • Fpocok
    Hova tűnt a kommentem?
    Ezt valaki megmagyarázná?
  • Solid Snake
    Így lett egyből 2 szavazat
  • Csokis
    Mentségemre legyen mondva, nem az én képem.
  • Solid Snake
    +1
  • wedge31
    Ez csak a HG tudja.
  • Csokis
    The Elder Scrolls V: Skyrim Performance Test

Egyébként hol a fenébe lehet ilyen jó cuccokat találni?!

• Molnibalage
    Sakcok, banner mikor kerül fel? Estleg a topik színvilágának megváltoztatása? No offense, de iszonyatosan randa így a topik. :(
  • Ragnar360
    remélem igazad van:)
  • falloutfan
    értem :) kösze
  • wedge31
    Elöször fogsz kapni egy futártól egy levelet amin egy fekete tenyér lesz és egy üzenet, hogy tudják ki vagy.
    Ezután kell aludnod és már be is indul a küldetés.
  • Fpocok
    Eladtam a thiefektől kapott setet. Most kéne vissza, hogy upgradelhessem. Honnan a bánatból tudok szerezni ilyen rucikat?
  • Ragnar360
    elöször nemtudtma ertelmezni mi a xar van a kepen, aztan rajöttem...
  • watto
    az igen:D
  • berlinboy6329
    Aki esetleg kétkezessel tolja.

van a játékban egy ütő...Óriásütő.Az egyik óriástáborban...Én osonós íjász vagyok, 18-as two-handed skill,de így is alapból 105-öt sebez.
  • falloutfan
    *menjek el (akart lenni bocs )
  • falloutfan
    csak annyi hogy rámtámadt egy assassin és volt nála egy levél ugye hogy öljenek meg. erre fel kaptam egy küldetést hogy menjek egy a kisgyereknek csinálja meg ugye a küldetést, hogy öljem meg a nyanyát. vissza mentem leadtam a küldit a gyereknek és kaptam tőle egy tányért és kész. az a probléma hogy aludtam r áegy napot de nem jött el értem semmilyen dark brootherhood os emberke :/
  • Molnibalage
    +1
  • Csokis
  • SaGa Jr
    Ebből a mondatszörnyedvényből kb semmit nem értettem. Mi a gond pontosan? Mi van kész, milyen feladat nincs, hogy állsz, milyen tányér?
    Visszatöltést próbáltál? Néha ennyi is elég ha megakadsz.
  • falloutfan
    de am kilenne a megbízó ? mert a papir elolvasása után kaptam meg a küldit