The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Bar nem volt valami HD minosege a felveteleknek, de nekem nem nagyon tunt a grafikai motor, valami szepnek.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bár... halvány remény 😞
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy meg ki nem kakkantja le torony magasból hogy ki hogyan játssza? Én C64-en fogom és fekete-fehér Videoton TV-re kikötve. Nah most akkor én kevesebb vagyok annál mint aki csak egy tök hétköznapi 32"-os IPS monitorral tolja Quad-SLI rendszerrel? Nem hiszem.
Olyan SOKÁÁÁ lessz még :@
de félrerakva rá 1hét szabi + pizza hegyek és redbullwhisky kombó 😄
Minden esetre ez ilyen népmesébe illõ változat. Van is Steam meg nincs is Steam. 😊
Nah még 1 hetet bírjunk ki, aztán meglátjuk mi lesz.
- Csinátlam egy virtuális meghajtót (VHD fájl)
- Arra telepítettem a steam-et, meg arra mennek a steam-en letöltött játékok
- Ezt a VHD-t felraktam egy USB-s vinyóra
Ha kell akkor felcsatolom és ott a mûködõ steam, a mûködõ játékokkal. Ha nem kell csak leválasztom és megy a fiókba 😊
Igazából csak azért tettem VHD-ra mert kísérletezgettem éppen a virtuális meghajókkal. Amúgy szerintem simán is fel lehetett volna tenni egy külsõ USB-s HDD-re. Bár ez így annyival jobb hogy elég csak 1db 30 gigás fájlt átmásolni ha átrakom valahova, nem pedig 30 millió kis apró vackot.
Amúgy steam-ben van offline mód is úgy tudom (bár sose próbáltam). Szóval ha net nélkül akarsz játszani azzal elvileg megoldható. Csak nem szinkronizálja a mentésedet Cloud-ba. Ami meg nem nagy veszteség.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
HOL ÉLSZ TE EMBER??????????? Hol voltál te akkor, amikor 16 éve is 10e forint volt egy PC játék? 16 éve, érted???? Teljesen emlékszem, akkor fél évig kellett gyûjtenem a Wing Commander 3-ra vagy a Phantasmagoria-ra. Gondolod, ezek az akkoriban valóban sikeres játékok(amikhez akkor is brutál drága gép kellett) sikeresebbek voltak mint a Nintendo vagy Sega húzócimei(pl, Mario, Sonic), ne adj isten c64 játékok? Pont akkor, mikor a PC egy pici réteg kiváltsága volt, szerinted akkor attak el milliókat a PC-s játékokból? Gondolkozzál már, mielõtt a buta teóriáddal telefröcskölöd a fórumot!
Ha jól hallotam sok hardver gyártó szerint a dx amúgy is vissza fogja a grafikus proci teljesítményét. Csak hát a windoz elég zárt rendszer.
érdekes kérdés hogy a póló méretet vajon kérdezni fogják? Vagy mindenki kap 1 véletlenszerût?
Minden esetre a másikat rendeltem meg 😉 (cd galaxistól)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Erre gondolsz? Akkor leírom így: eladott konzolok/eladott példányok és eladott (játékra alkalmas home) PC-k/eladott példányok aránya.
Nem tuodm mennyi idõs lehetsz, de nem valószínû nem együtt nõttél fel az egésszel, különben tisztában lennél vele, hogy PC-re sokkal többet adtak el még a PC-re alapuló modern konzolok elterjedése elõtt. A szélessáv és a CD/DVDV olvasók elterjedsével szépen lassan estek az eladott példányok PC-re, majd mikor kijött a "PC-s" konzolgeneráció és elterjedt, elkezdtek fejleszteni arra is. Elõször úgy volt á mez, hogy az elsõdleges platform PC volt a multiplatfrom játékoknál, aztán portolták konzolra.
Csak hogy történt egy érdekes dolog: az új netes, közösségi hálóval rendelkezõ konzolokra egyre többen kezdték megvenni a játékokat, míg a PC-re az eladások hanyatlása ezután még inkább gyorsulni kezdett és elértünk oda, hogy konzol az elsõdleges aztán portolják PC-re (ha megteszik szerencsés esetben).
Hidd el ha találnának megtörhetetlen megoldást és PC-re a mai hardverek lehetõségeit használva fejlesztenének a bevételek megugranának.
Remélem sikerül találni nekik ilyen védelmet. Diabló 3 és talán a Stalker 2 is már ilyent fog tartalmazni. Igaz net kell hozzá és? Megértem és támogatom. (Nem a netes aktivációs DRM-re gondolok. Aki tudja milyen lesz a D3 tisztában vele mirõl beszélek.)
Az elsõ részt még értem, de a második rész nem tudom hol hangzik el. Valaki tudna segíteni? (on topik és kíváncsiság 😛 )
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"