30713
TES
-
Hunor1 #8164 nekem egyre inkább nem szimpik az ilyen felhúzós trükkök. szerintem rontják a játékélményt, a kalandozás élményét ha ilyen / meg pl a smithing-tőrös módszer/ módon teszünk szert előnyökre. de ez csak az én véleményem. -
Nagydög #8163 En ennel gyorsabbat is tudok. Ugy kezdodik, hogy lenyitod a konzolt... -
#8162 Gyors szintlép trükk
10-15perc max a LVL UP!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Keress egy banditát, (lehetőleg bent épületben, ahonnét nem menekül el). Állj egy helyben, hagyd hogy üssön. Ha kellően le megy az életed, Healt varázslattal töltögesd. Hagyd hogy üssön, majd megint tölsed vissza... így szépen a nehéz/könnyű páncél használatra fejlődsz, illetve a restorationranra is. Esetleg még csinálhatod azt is, hogy pajzsot fogsz a kezedbe és védekezel azzal, így azt is tudod húzni, ill ha betalál akkor a páncélruhát. kb percenként lépek így blokkolásban szinet 5 perc a restoration, max 10-15 perc egy lvl up. :) ha lecsapod a banditát semmit sem ér, ha életben hagyod... -
Hunor1 #8161 jó volna ha valaki már megmoddolná a célzókeresztet mert sok esetben elvesztem szem elől és nem akarok vaktában lövöpdözni...esetleg tud valaki valamilyen toolt amivel kiszedhetők a texrurák? / hiszen van már rengeteg textura mod, ők is használnak valamit nem?/ -
#8160 #8037 #8054 #8076
Hozzászólásaim. -
bega82 #8159 Hát nem tudom... mindkettőnek megvannaz ez előnyei is, hátrányai is. Elég sokan meg inkább a pajzsos közelharcra esküsznek, szóval ez nézőpont kérdése.
Mindenesetre én csak annyit mondtam, hogy a közel azonos szintű karaktereim közül a dualossal egy óriást se tudtam kinyírni, az íjásszal meg már vagy 4-et lelőttem. -
SaGa Jr #8158 DB kesztyűvel, jó tőrrel meglepetésből, 30-as szorzóval könnyedén kifektethető bármely óriás, de talán még sárkány is. -
#8157 Mert máshol elvileg már össze kellett vón szedned a másik karmot (nekem pl. megvolt már). -
#8156 izé szóval iron ore, abból transmute gold ore, abból lesz gold ingot az olvasztónál -
syberia2 #8155 hát egyszerűbb leülni, az biztos-kb 10 mp-ig vagy ott... -
#8154 iron ingot -> transmute varázslat soxor -> gold ingot -> kovácsolás jewelry golden neklace (akár köves, ha vannak köveid) -> árjavítós cuccok felvesz -> pénzeső -
SaGa Jr #8153 Az más. Az olyan jellegű encounter-ek bárhol és bármikor rád találhatnak. Ilyen előfordulhat thug csapat képében, dark brotherhood gyilkos által.
A bounty miatt az adott terület ellenőrzött részein az őrök valószínűleg le akarnak majd tartóztatni ha a közelükbe mész (itt dönthetsz hogy ellenállsz és ezáltal még magasabbra srófolod a bounty összegét, fizetsz vagy leülöd a büntetést és után tisztázva kijössz). -
Csokis #8152 Na, ez már azért durva.
-
Nagydög #8151 A nyulcipot! -
syberia2 #8150 feltörekvő varázslóknak mit ajánlotok, mit húzzak fel, milyen cuccaim legyenek?:) -
Hunor1 #8149 kösz. azért kérdem mert valszeg egy békésebb ork tanyát vertem le. kiítra a játék hogy 1000 bounty. ok a tanyát/erődöt elhagyva nem sokára jött 3 kivégző /akiket levertem/ volt is náluk kontraktus hogy engem ki kell nyarni. namost hogy ezeket elintéztem azért még küldenek rám kivégzőket továbbra is? ha igen azok csak akkor jönnek ha a területük közelében vagyok vagy messzebb is jönnek értem? -
#8148 óriások...
-
#8147 A dualwield erosebb, mint a pajzs-kard. Megvarod hogy usson az ellenfel, mindket fegyverrel tamadsz egyszerre utana mielott kilapitana whirlwind sprinttel elrobogsz es megint. 2 stamina draines fegyverrel nincs tul sok eselyuk.
Most egy conjurer settenkedot jatszok elementalokkal es idezett fegyverekkel, eddig kedvenc. -
SaGa Jr #8146 Tartományspecifikus a bounty. Abból meg van 5 vagy 6 (annyi amennyi nagyváros, merthogy az az adott tartomány/terület központja).
Az orkoknak vannak településeik (a térképen amolyan jurtaszerű ikon jelzi), van amelyik eleve ellenséges, van amelyik haverkodós. Ha agresszívet gyilkoltál le, amelyik neked ment provokáció nélkül, attól tuti nem lesz bounty.
Elf település nincs. Van egy erőd és egy nagykövetség ahol egy specifikus elf frakció székel de ennyi.
Amíg meg ki nem fizeted a bounty-t addig az őrök hajalmosak lesznek erre noszogatni és a börtön felé terelgetni. Kivéve ha nagyon magas bounty-t halmozol fel mert akkor szó nélkül neked esnek azonnal (itt csak a feladás segít és a fizetés vagy dutyiban ücsörgés).
Üldöző csapattal még nem találkoztam, igaz sosem volt még akkora bounty-m hogy egy egyszerű felszólításnál és alacsony összegű kifizetésnél komolyabb hatásai lehettek volna. -
bega82 #8145 -
bega82 #8144 Nyilván. Csak összehasonlítva a közelharcos karakteremmel... ehhh, az is huszonpár szintes, de azzal meg sem tudtam cirógatni az óriásokat (Bár az is igaz, hogy ez a dual wield miatt van, pajzzsal lehet túlélném). -
SaGa Jr #8143 A magasabb fokozaton nem lesznek szívósabbak az óriások, csak a játék elején lesz kicsit nehezebb a dolog mert eleve erősebb ellenfeleket rak be a gép mint mondjuk normál szinten. De az olyan top kategóriás lények mint egy óriás, nem lesznek erősebbek vagy szívósabbak a magasabb fokozattól.
Majd akkor fogsz igazán pislogni mint hal a szatyorban, mikor lopakodva, tripla szorzóval, 100-as archery és legendary update-tel rendelkező daedric íjjal, daedric/heroic nord arrow-val egy lövéstől alig marad valami kis életereje az óriásnak (sőt akár kis mázlival egy lövésből hullik). -
#8142 Jah, adept... Tedd fel expertre. Aztán fuss! ;) -
Hunor1 #8141 gyerekek van olyan a skyrimban hogy elf/ork terület illetve városok?
ha van bountim / pl kinyírok egy ork tanyát / akkor akiket rámküldenek azok mindenhová utánam jönnek vagy ez terület specifikus? illetve ha a kivégzőbrigádot legyőztem akkor másikat is küldenek utánam? -
SaGa Jr #8140 Igen.
Elsősorban azért, hogy ne legyen sebezhetetlen senki sem, mindegy mekkora a védelme. -
bega82 #8139 Egyébként igazatok volt, az íjászkodás tényleg nagyon imba...
Most lvl 23-on vagyok, van egy 56-os sebzésű elf íjam, és lopakodó módban egy giant 2-3 lövés! Igaz ez adept módon, úgyhogy szerintem én is feljebb fogom állítani. -
#8138 Csak nem látom az inkodlás. 80%. Ok. Miért? Hardcoded limit? -
Nagydög #8137 Igazan lehetne a smithing skillek kozott egy penzveres is, mert ezek a szemetladak a konkret gold ingot-ra is csak toredek arat adnak. -
SaGa Jr #8136 Ez hol volt pontosan? Melyik helyszínen? -
bega82 #8135 Íjásznál ti is tapasztaltatok olyat, hogy néha elvéti a célt? De nem úgy, hogy egy picit, hanem qrvár... Tehát így fél méterrel mellé lő meg ilyenek. Meg olyan furcsán is néz ki, már lehet látni a nyílvessző elengedésekor is (legalábbis tps nézetben, ahogy én tolom), hogy valahogy "csípőből tüzel" ilyenkor.. olyan fura. Annyira nem gyakori mondjuk szerencsére, csak idegesítő tud lenni, ha pont egy ilyen lövés miatt vesznek észre, ergo buktam a x3 sebzést, és az ellen élete se megy le semmit sem (hiszen messze a feje mellé lőttem), plusz ugyebár azáltal, hogy kiszúrta a jelenlétemet, onnantól csak "rendesen" tudom sebezni... -
#8134 Pont most csináltam azt meg, a Forbidden Legend quest utolsó állomása.Ha megcsinálod az előzőt, akkor meglesz a karom is. -
SaGa Jr #8133 Molnibalage:
Az csak a kijelzett armor érték, nem a damage resistance. A damage resistance 567-es armor összértéknél eléri a maximumot, a 80%-os sebzés csökkentést. Hiába van ennél sokszorta magasabb értéked, akkor sem fog többet védeni a páncélzat.
Calver:
Én 80%-ról olvastam pár helyütt a magic/elemental resistance kapcsán is, bár volt 75-85-ös érték is pár helyütt. Ezért nem tudom melyik lehet a pontos, de szerintem esélyes hogy ugyanaz a 80% a limit mint a fegyvereknél (ha már egyszer azokkal lehet nagyobb sebzést produkálni). -
#8132 erre gondolsz?
biztos összehozható, csak semmit nem ér - 567 a limit. konkrétan még minden perket sem kell kigyúrni - nekem heavy armor ágon 1/5 juggernaut van csak, mégis 648 az armorom -
bega82 #8131 Mászkálgattam egy kicsit úgy, hogy gyönyörködjek a karakter izomzatában (húú, ez kicsit se buzis, igaz? ), és rámszólt valami őr, hogy "Na jóvan most már, eleget láttunk. Vegyen fel valami ruhát!" ... Beszarok ezen a játékon!!! -
Richardix #8130 Na ez lol volt. Találtam egy barlangot ahol egy karmos zár volt. Semmi baj, a karom ott volt a zár előtt az emelvényen. Kinyitom az ajtót, csak azért, hogy találjak mögötte még egyet, amihez viszont már nincs karmom -.-
Úgy utálom, mikor nem tudok továbbmenni mert nincs kulcsom/karmom/stb. -
#8129 Valaki mégis kiposztolta, hogy a max. elérhető armor bőven 100 felett van. -
#8128 85% magic resist maximuma (gondolom elemi sebzés resisteké is) tudtommal, míg fizikai sebzést max 80%-al csökkentheted (~567 armor). -
#8127 A Rettentetetlen hallgasd meg. ;) -
SaGa Jr #8126 A magic absorb az más. Ott a benyelt varázslatokat átkonvertálod magicka pontokká. Nem semlegesíted hanem profitálsz belőle.
A magic resistance esetében úgy tűnik neked lesz igazad és én kevertem valamivel. Mea culpa.
A hátránya, hogy csak a közvetlen mágikus hatások okozta sebzéseket csökkenti, a közvetetteket (például lángol már a karakter, az olaj+tűz kombináció, lassulás és így tovább) nem, míg azt az adott resist szintén mérsékelni tudja. Már csak azt kéne kideríteni hol van a limitje a dolognak. -
#8125 Biztosat csak akkor fogunk tudni, ha kijött a Creation Kit. Sok minden más is akkor lesz csak bizonyos. Remélem még idén kiadják.