The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamivel muszáj lesz levezetnem a kényszert, mondjuk megtanulom a sárkányok nyelvét, esetleg faragok fából egy szavas sisakot, vagy ilyesmi 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
yesname: köszi.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Valaki nem tud egy oldalt ahol naprakészen lehet olvasni a friss warez releaseket? Film, játék, meg minden. Üziben is jöhet a link ha itt gáz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csiribú, csiribá <#idiota>#idiota>
Én annak örülök a játékkal kapcsolatban, hogy végre kezdtek valamit az idióta dialógusrendszerrel. Oblivionban nem egyszer a szart is kiijesztette belõlem amikor rázoomolt valami szerencsétlen arcára 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"hunter elött eldobtam a ruhám mert kellett a hely erre õ megkérdezi h fel veheti e mert nekem már nincs rá szükségem,és õ szivesen elfogadná..beszarás.tényleg reagál rád az egész világ.nálam 10-s"
Ezen szakadtam. Jobb lenne nem olvasgatni ilyeneket, mert nem marad live poén a játékban, mire odajutok 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mert ahhoz még vegyetek hozzá egy 25-öt (jómagam).
Apropó életkor. Oblival kb 2x1 napot játszottam összesen, de akkor is csak agyatlanul kaszaboltam akit értem. Szóval a TES-ben van öregedés? Tehát hogy X évesen kezdünk, de n+1 óra játék elteltével már X+n+1 évesek vagyunk? Tehát mint a Fable-ben. Persze ehhez mérten a világnak is öregednie kellene.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
..Sok öreg csóka valszeg lecsapott rá😄D..egybõl magamra gondoltam, röhögtem is, bizony, az öreg csókák már csak ilyenek, már tanultak a saját, vagy más hibájából<#hehe>#hehe>
Sok öreg csóka valszeg lecsapott rá...<#nevetes1>#nevetes1>
Mostantól csókolomot köszönök, ha írok egy topikba 😄
Pedig már teljes 3 hónapja 16 vagyok.
Bar hozzateszem, hogy a linkelt statisztika az minden videojatekra vonatkozott, az online pokertol kezdve a sims sorozaton at egeszen a wii-s bohockodasokig, vagy a massziv tomeget mozgato mmo-kig bezarolag.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"