The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Most néztem gyorsan videókat Youtube-on... miért van az hogy minél közelebb van a megjelenés annál jobban várom a játékot? 😄
Valamivel muszáj lesz levezetnem a kényszert, mondjuk megtanulom a sárkányok nyelvét, esetleg faragok fából egy szavas sisakot, vagy ilyesmi 😄

Fehercsoki
A vége felé távolodik a kamera,és akkor már simán jó.

Magiszter
Kár hogy a minõsége miatt nem tátom melyik a vérfarkas és melyik a fal <#idiota>

Fehercsoki
Új vérfarkasos videó,spoileres. Van benne átváltozás,harc.

benőmenő
Kár, pedig elég jó kis társaság volt ott. Sok szerencsét a helyreállításhoz!
Köszi szépen! Nézem is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jól hangzik! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem baj, hogy sátán konzoljára jött ki elõször, attól még szeressük (elsõ és 3. részt is). 2. részt nem, mert az csak sátán konzol only...<#nevetes1>

PiszkosFred
Forumrol letettunk, az nem lesz meg egy ideig, de a Oblivion/Morrowind HQ anyagainak visszahozatalan gozerovel dolgozunk, az SQLbol aprankent de szedjuk elo a dolgokat. Sajnos elkovettem azt a hibat anno, hogy egy adatbazisba pakoltam minden TES oldal es a forum dolgait, igy most szivunk vele, mire kiszedjuk (1.5gb az sql). Bar mar annak is orulok, hogy par honapja sikerul egy olyan sqlbackupot eloszedni, amellyel picit konnyebben boldogulunk. Amikor elszallt az egesz server, ugy nezett ki, nem lesz gond, volt backup mindenrol. Amig ki nem derult, az is megserult... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

benőmenő
Off: vmelyik piszkosfred el tudná mikor indul újra az oblivionhq, meg a fórum hozzá? Látom már nem újévi köszöntõ van kint, de a skyrim megjelenésével újra mûködni fog?
Szeretem ha az embernek van önkritikája, jó hogy bevallod.

yesname: köszi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

yesname
http://www.rlsbb.com

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

OFF:

Valaki nem tud egy oldalt ahol naprakészen lehet olvasni a friss warez releaseket? Film, játék, meg minden. Üziben is jöhet a link ha itt gáz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lunki88
Meg egy piros nyomógomb az asztalon wc felirattal. <#idiota>
benőmenő
Nah játék berendelve, már csak igazolás a suliba, 2 karton energiaital és minimális élelmiszer beszerzése maradt hátra <#zavart1><#nezze><#idiota>
deniro2
Én már most sem tudom...<#nemtudom>
"mostan kavarja ez, vagy nem kavarja"

Fehercsoki
Én 20 éves vagyok,egyébként újra felkerült a spoileres/animációs/harcolós/átváltozós vérfarkas videó a youtubera,akit érdekel itt találja, siessetek mert törölni fogják ezt is mint a többit.

PiszkosFred
Meg parszor kommentelunk ide (amire van esely a kovetkezo 5-10 evben), es a vegen senki sem tudja ki-kicsoda 😊

Lunki88
Ez tényleg így van:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra is reagál hogy éppen milyen ruha van rajtad. Legalábbis az egyik õr megjegyezte hogy milyen szép az imperial páncélom. 😊 Egy másik meg leszólta a sima iron sword-ömet, mondván ezzel még egy disznót se ölök meg. 😄
Piszkos  Fred
egy kettõ
csiribú, csiribá <#idiota>

Én annak örülök a játékkal kapcsolatban, hogy végre kezdtek valamit az idióta dialógusrendszerrel. Oblivionban nem egyszer a szart is kiijesztette belõlem amikor rázoomolt valami szerencsétlen arcára 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

deniro2
60000 sornyi szövegbõl azért csak marad valami jövõ hétre is...😊

yesname
Idézet aki már játszik vele:

"hunter elött eldobtam a ruhám mert kellett a hely erre õ megkérdezi h fel veheti e mert nekem már nincs rá szükségem,és õ szivesen elfogadná..beszarás.tényleg reagál rád az egész világ.nálam 10-s"

Ezen szakadtam. Jobb lenne nem olvasgatni ilyeneket, mert nem marad live poén a játékban, mire odajutok 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

jarlaxxe
Az elsõ rész van pc-re is.

deniro2
Nincs öregedés az Obliban. Viszont ne emlegess itt mindenféle Fable-ket, hiszen mindenki tudja, hogy az a játék a Sátán konzoljára jött ki elõszõr, sõt, ha jól emlékszem az elsõ kettõ csak oda...

Nincs oregedes. De pont ma jutott eszembe, hogy milyen jo lenne egy karakterrel nem csak ugy abbahagyni a jatekot, hanem valami legutolsi kuldivel meghalni/visszavonulni/polgari allast valastani. . .
Magiszter
Nah eddig mi az eredmény átlagéletkorban? 😄
Mert ahhoz még vegyetek hozzá egy 25-öt (jómagam).

Apropó életkor. Oblival kb 2x1 napot játszottam összesen, de akkor is csak agyatlanul kaszaboltam akit értem. Szóval a TES-ben van öregedés? Tehát hogy X évesen kezdünk, de n+1 óra játék elteltével már X+n+1 évesek vagyunk? Tehát mint a Fable-ben. Persze ehhez mérten a világnak is öregednie kellene.

Laza
2-3 napja mér lehetett kapni. Nem kell ahhoz öreg rókának lenni, hogy a játék megjelenése elõtt 10 nappal elõrendelj valamit 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

jarlaxxe
Igazad van, csak nem mindig van idöm ide benézni de mindegy ha nincs ló jó lesz a szamár is csak jól fusson.

részvétem, ezért kell gyakran sg-t olvasni, elõbb értesültem itt, mint ahogy az értesítõ megjött a galaxistól 😊

..Sok öreg csóka valszeg lecsapott rá😄D..egybõl magamra gondoltam, röhögtem is, bizony, az öreg csókák már csak ilyenek, már tanultak a saját, vagy más hibájából<#hehe>
jarlaxxe
A fenébe most nézem a CDG-ban már nem rendelhetö a pólós kiadás csak valami cd-és...<#szomoru1>

Sok öreg csóka valszeg lecsapott rá...<#nevetes1>

micsoda coming out-ok születtek egy gyors átlagéletkor számolásnál <#hehe>.., én (is) általában rosszul saccolom meg a netes beszélgetõtárs korát
Anyam mindig ezt mondja, gyanus vagy te nekem.
Teppik Amon
+1

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

deniro2
Ok, ha azt mondod, én elfogadom. Csak én hiába kerestem konkrét forrást, vagy adatgyûjtési metódust, nem találtam, de simán lehet, hogy elkerülte a figyelmemet...

benőmenő
lol, hát itt is?
Mostantól csókolomot köszönök, ha írok egy topikba 😄
Pedig már teljes 3 hónapja 16 vagyok.
PiszkosFred
A kimutatasban mindenki reszt vett, aki jatekra hasznalt barmi fele szamitogepet, konzolt, telefont, stb. Ezen belul voltak kulonbozo kerdesek, ertelemszeruen aki csak angrybirdsozik bongeszoben ingyenesen, az nem valaszolt vagy nem szamitott a vasarlasi szokasaira vonatkozo kerdesre adott valasza.

deniro2
Látod, ugyanolyan hülyék maradunk 30 felett, mint a tizenévesek...😊

Persze szivesen beszelgetek minden 16 evessel is, csak a kapuzarasi panik kerult tavolabb (;
deniro2
Alapvetõen nem szeretnék veled vitatkozni, de az online póker vajon hogy jön képbe? Semmilyen játékot nem kell hozzá megvenni...

Es en meg azt hittem a 31evemmel, hogy csupa tizenevessel beszelgetek. Vallok, de most jobban erzem magam 😉
PiszkosFred
Akkor annyira csak nem fiatal a gamer kozosseg, mint sokan gondoljak.

Bar hozzateszem, hogy a linkelt statisztika az minden videojatekra vonatkozott, az online pokertol kezdve a sims sorozaton at egeszen a wii-s bohockodasokig, vagy a massziv tomeget mozgato mmo-kig bezarolag.

deniro2
Hát nem tudom... A profilja alapján tegnap óta 20 évet öregedett😊

yesname
Nem, nem. Piszkos Fred lesz az. Joggal suhancoz le még minket is 😊

koschwarz
szemüveg azért kell, mert közben észrevettem, hogy yesname az <#gonosz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
na ne bassz...eddig én vagyok a legidõsebb?<#bdead>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

PTW
huligánok, pernahajderek. 28

jarlaxxe
<#taps>

én pedig váratlanul hétfõn lebetegszem..jajj de lázas vagyok fõnök<#ravasz1>
*jav: de sosem ezzel a résszel nem játszottam - sosem játszottam ezzel a résszel