30713
TES
-
#8284 Elzarándokoltam Riftenbe, van egy olyan quest, hogy a börtönben beszélni kell valalkivel. Itt hallottam a világon létező legjobb meggyőzést. Párbeszéd a következő :
-Börtönőr: You are not allowed to be here. (Neked nem szabadna itt lenned)
-Én : No problem, I am allowed(De igen )
-Ő : Oké -
heady #8283 "The update is for all three versions of the game. The PlayStation 3 and Xbox 360 updates are currently in certification with Sony and Microsoft." -
Ragnar360 #8282 Hmm ez érdekes, mert csak a PS3-asról beszél, xboxos hibat is emliti, de azt nem irja, hogy azt is javitaná, NYILVÁN értelemszerüen vehető, de nem tesz emlitést, de remelem azt is fixeli, meg ami még van benne
jólenne egy patch note - mégha pc-s is, bugok valszeg ugyanzok mindhárom platformon -
Richardix #8281 ... Szerinted milyen dungeonok respawnolnak? persze, hogy a cleared státuszúak. -
Micsu #8280 cleared státuszúak is? -
Richardix #8279 A másik az te vagy? -
-
Richardix #8277 Na most nagyot csalódtam ebben a játékban. Kiderült számomra ugyanis, hogy a különböző dungeonokban MINDIG ugyanaz a respawn. De olyannyira, hogy még a nevesített NPC-k is újraélednek! Mi a jó büdös.... -
heady #8276 "Skyrim patch due week beginning 28th November"
Forrás -
CamelX #8275 Találkozott már valamelyikőtök nagyobb Khajiit közösséggel Skyrim-ben? Úgy olvastam van valamerre egy bizonyos karaván -
Micsu #8274 már megijedtem hogy a cuccaim + házam megy a levesbe -
r4pt0r #8273 Pont hogy a fast travel végén támadtak csak. Ha csak simán megyek a kutya nem támad meg, néha meg olyan van hogy repked felettem de nem támad meg hanem elmegy. -
#8272 Semmi. Megmarad. Csak a felső garnitúra cserélődik le. -
Micsu #8271 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vettem whiterunban lakást, na most megtámadtam a lázadókkal a lakásommal mi lesz? -
Module #8270 AKINEK NEM AKAR ALUDNI AZ NYOMOGASSA SOKSZOR AZ ENTERT ÉS VOILA'! -
#8269 Lehessen bármerre menni :D
Amúgy valaki találkozott olyannal, hogy Shadowmere elbugolt valahova, és tojik visszajönni?
Állítólag 7 napot kell várni, és újra felbukkan. Nálam szerintem már letelt a hét, de persze ő nem jött vissza .. -
#8268 A sok fast travel miatt lehet. Nekem is ~50 órám van a játékban és 28 sárkánylelkem van szabadon. (lvl31, főszálból 4-5 quest van kész), volt ahol párosával köröztek a sárkányok. Többnyire a városok felett és a sárkányfészkek környékén repkednek. -
#8267 Ahha, köszi. Egyelőre a csajnál sem tudom :S -
#8266 Elvileg a csaj megveszi ott, de később lesznek minden városban Fencek (ha jól értelmeztem akkor, ha csinálsz küldiket és lesz zséje a guildnek) -
r4pt0r #8265 Miért ne lehetne? Ez egy RPG, az leszel ami lenni akarsz. Vagy kérdezhetném mi a normális egy sárkányos, mágiában teli, télen gatyában szaladgáló játékban? -
#8264 Lopott cuccokat hol tudom eladni? A thiefeknél sem találtam senkit, aki megvenné. -
#8263 Szerinted norális az, hogy mindent meg lehessen tanulni...? Szerintem nem. -
r4pt0r #8262 Egyébként nem tudom miért mondják az emberek hogy sok a sárkány támadás, szerintem kevés is. 14 shoutot tanultam meg eddig, ezekben van összesen 23 szó, és még kell 4 lélek hogy ez a 23 meglegyen, és akkor még sok van hátra amit meg kell tanulni.
Van már 50 órám a játékba, 48 as vagyok, és még nem jutottam el sehova, de az elején megcsináltam már a sárkányos küldit szóval az nem lehet az indok.
-
Pares #8261 Ez kérlekszépen baltával epilált seggluk. -
IXEMGabeo #8260 ez mi nude mode? -
#8259 Marketben hol kell házat venni? A Jarl mellett lévő fickónál? Anno volt ilyen lehetőség, de most csak dumál, nem tudok vele beszélgetni :S -
#8258 Ez bizony lehetséges. Akkor a sárkányok ellen mást használok mert az olyan jól néz ki, ahogy elégnek :). Most amúgy Flame Wall + Shock Wall combot tolok. Nagyon jól mutat a kettő együtt :D -
#8257 Igen. -
Ragnar360 #8256 ööö ennyi ? ez harmatgyenge :) utobbi mi is lenne pontosan a fákkal ? -
#8255 Be van nyomva minden, még a miscet is. Aztán elindulok az egyik városból, és az útba eső összes jelhez oda megyek :D
Amúgy látom a marketi börtön is egy qst, szóval meg kell csinálni. Ugye a cuccaimat mind visszakapom a végén? -
Csokis #8254 Patch:
-Fixed the angle of grass
-Fixed the hue of tree barks -
Ragnar360 #8253 off:írtam Kly-nak -
#8252 Neked mért van minden létező quest benyomva? -
Ragnar360 #8251 akkor oks, mondjuk teged pont nem láttalak még ideirni :) vagy nem olvastam azt :) -
Ragnar360 #8250 na láál kint a pecccs pécére? várom az infókat! ki, mit tapasztal... -
#8249 Na hivatalos fórumon már megy is az anyázás. Nincs LAA flag az exe-ben, sokaknál crashel stb. -
#8248 Még nem tudom, mi van a patchben, de sokan írják, hogy nem megy a mentésük meg crashel.
Nekem ilyen vicces bugom volt:
-
#8247 Jé, tényleg. Patchelték a játékot. -
SaGa Jr #8246 Ha villámot használsz és felvetted a megfelelő perk-et (desintegration) akkor bizony ez lesz a hatás. Akit villámmal kinyírsz az elporlad. -
#8245 Ha destru ágra gyúrsz, könnyen előfordulhat