The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyik legnagyobb hülyeség amit hallottam a 25 év alatt, mióta RPG-zem. Annó kocka-papír haveri társaság, mesélõ volt a kezdet. RPG nem attól RPG, hgoy milyen világban játszódik.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"Egy gy?r? mind fölött\"
De a Skyrimnél engem ilyen veszély nem fenyeget.
fallout tetszett neked fnv nem.
ezek fényében értelmetlen amit íírtam 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
én még annyit hozzátennék, hoyg nekem személyes valaha volt legnagyobb kedvenceim a fallout 1-2 és hát a 3-nak kb annyi köze van hangualtban, játékmenetben bármiben hozzá, mint nekem a harangöntéshez
nem rossz játék csak nem hívnám falloutnak, hanem valami egész másnak.
ellentétben ezzel a FNV, hiába ugyanaz a motor ugyanazok a játékelemek, valahoyg mégis sikerül nyakon ragadnia a fallout hangulatát. már önmagában a sivatagos helyszínválasztás is segít ezen a remekül megírt karakterekrõl és sztorikról nem is beszélve.
szóval én azt mondom, hogyha a fallout 3 nem jött be akkor a FNV-nak mindenképp adj egy esélyt.
Új Falloutokban ez ugye kiváltképp zavaró tud lenni, mivel posztapokaliptikus világról beszélünk, ahol alig kéne lennie valaminek. És hozzáteszem hard modokkal játszottam végig pl. FNV-t is, mégis túl könnyû volt loot szempontjából...
érdemes lenne adni neki még egy esélyt? miben jobb mint a sima fallout?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hiba történt a kérésed feldolgozása közben:
Ez a tétel a te régiódban jelenleg nem elérhetõ
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Ha végigvittem a fõ történet szálat akkor utána kész vége a játéknak, kezdhetem elölrõl, vagy kapok rá lehetõséget hogy megcsináljam a mellékküldetéseket, meg barangoljak a világban?
azt mondani másik cég alkalmazottjának, hoyg " hé dzsoni, nagyon tetszik ahogy írsz, nem akarsz nálunk dolgozni?"
vagy azt nem érted amit írok, vagy nem jól fogalmaztál
Pl, van a sima block skilled, pajzzsal tudsz védekezni, alacsony skillel kevésbe hatékonyan, magasabb skillel igazi fedezéket nyújt a pajzs. De. Megfelelõ perkekkel, akár egy egész csoportot le tudsz teríteni úgy, hogy fogod a pajzsod, és magad elé tartva rájuk rontasz. Vagy másik perkkel leütheted az ellenfeled, amitõl megszédül és ezt kihasználhatod. Stb-stb. Vagy harmadik skillel a pajzs mögöt kuporogva védekezhetsz a mágikus támadások ellen, amelyek ellen alapból hatástalan a pajzsod, de turbózva már használhatod.
Ha minden jól megy, ma este felkerül a maradék skill a HQ-ra (combat már fenn van), tegnap este raid után elkezdtem összeszedni õket a kiszivárgott infok alapján. (x)
Homalyos emlekeim alapjan eddig a Morrowind karakterfejlesztesi modszere tetszett a legjobban, bar mar nem emlekszem hogy mukodott, regen volt.
Érdemes a szintlépés mielõbbi eléréséhez a magasabb szintû skilleket használni. Ergó ha olyan skilleket használsz, melyek alacsony szinten vannak, akkor lassabban fogsz szintet lépni.
Nem tudom volt-e mar rola szo: Lehet tudni bovebbet a szintlepesi rendszerrol azon kivul, hogy az a skill fejlodik, amit hasznal az ember? Hasonlo lesz az Oblivion karakterfejlesztesehez, vagy erosen belenyultak abba is?
de már így is benne van vagy 50 órám, és egy-két küldetéstõl eltekintve, szinte mindegyik nagyon faja volt már eddig is.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Kínomban már én is elkezdtem New Vegasozni, én sajnos csak szombat-vasárnap körül fogom tudni nyomni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ugyanakkor tudom, hogy pénteken én el nem tudom kezdeni, mivel még a mass effect 2-õt gyûröm (igaz, már alig van mellékküldetés, aztán megyek megszerezni a kaszás IFF-et, ha valakinek mond ez valamit).
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"