The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Redguard vagyok, hasonló elképzeléssel, bár messzirõl íjászkodok, és kard helyett egy ebony battle axe van nálam 😊 Soul trap enchant-al, az ebony bow pedig frost damage-el operál 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Az azért érdekelne, hogy normál körülmények között face2face hogy lehet ezeket megölni (mágussal), merthogy a 76-os destruction-nel lövöldözött tûzgolyóimat nagyjából leszarta...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Írják itt a vidiben hogy ez durvább mint a 'Vámpír'
Ezek szerint lehetek vámpír is?
Mert az jól hangzik 😄
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
1. Megnézém, hogy master-en ez, hogy mûködne (nem hiszem, hogy 1 csapás lenne minden már csak az ellen életerõ növekedése miatt is).
2. Megnézném, hogy pl egy óriás ellen, vagy mamut, sárkány ellen ez mennyire mûködne.
Whiterun-ban megpróbáltam siketelenül pickpocketelni egy boltost, és õ elkezdett üldözni, megfogott egy õ, kidumáltam magam hogy ne kelljen büntit fizetni, erre egy másik õr már mindenféle kérdezés nélkül nekem esett, mire az is nekem esett aki elõször elkapott, gondoltam bemenekülök Dragonsreach-ben a királyhoz mert már tettem neki egy-két szívességet (pl. elsõ sárkányölés) és hátha megvéd... Hát helyette lecsapott. 😄 És nála kéne befejeznem az egyik küldetést :/
azt nem tudom milyen nehézségen nyomja de érdekes..😄
A fõ bajom az, hogy alig sebzem és amit sebzek is azt visszagyógyulja + 2 ütésbõl fekszek/alszok (level 9-en próbáltam).
-Íjazás sebzés növekedés (5 szint)
-Blockolás gomb nyomásával zoom (2 szint)
- 10 %-os kritikus találati esély (3 szint)
- Zoomolás 25%-al lassítja az idõt (2 szint)
- Találat esetén 50%-al megszédül az ellen
- 2x annyit kilõtt nyílvesszõt lehet találni az áldozatokban
- Felajzott íjjal gyorsabban lehet mozogni
- 30%-al gyorsabb felajzása az íjjnak
- 15%-os eséllyel paralizálja az áldozatot a nyílvesszõ
+ Ehhez még hozzáveszed a Lopakodás 3x-os sebzésbónuszát (mely 3 perk pontot igényel csupán: stealth, backstab-> deadly aim).
Ám a legdurvább lopakodásnál: assassin's blade perk: Késes lopakodós támadás esetén 15x-ös normál sebzés!
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
- Settenkedõs, késsel operáló tolvaj, mindent viszek, ami mozog karakter (khajit vagy argonian) light armor
- pajszos, egykezes kardos karakter, aki alapvetõen védekezésre fog berendezkedni (imperial, redguard, vagy majd még meglátom) heavy armor
- Kard, kés kombóval induló szigorúan darkelf Drizzt néven <#smile>#smile> (jelenlegi Nord egyébként Wulfgar néven fut) light armorban
- És mindenképp kell majd egy Legolas (íjászkodós woodelf karakter, aki már most látom, hogy az összes fentebb felsoroltnál és a mostaninál is 1000x táposabb lesz... íjászat nagyon erõs lett a játékban szerintem), akinek vész esetére lesz egykezes fegyver, pajzs nélkül. light armorban vagy még az sem.
Mágust meg jelenleg nem tervezek, de azért kíváncsi lennék, hogy egy conjuration varázslatra (ugye õ tud fegyvereket idézni, ha jól tudom) gyúrt karakter mennyire lenne életképes (õ lenne az igazi battlemage szerintem!)
Mage-t persze majd próbálok stb.
de elöször mondjuk közelharci prot akarok csinálni, aztán egy kemeny huntert aki szépen longshotol föleg, majd vmi stealthes, tolvajosat.
pfff sok idõ lesz úgyérzem 😊
(Vagy elejétõl kezdve herbalista is vagy és csinálsz rakat potit.)
Feltéve ha kard és íjrántás nélkül akarod tolni mint Én.
Válaszokat köszi lehet kipróbálom expertet.
Talán annyi,hogy tényleg a mágusoknak inkább adept és nehézpáncélos ill.tõrös megoldás lehet expert++
★ 汤姆 李
btw csak majd ne érezzem azt x idõ után, hogy áh fas*om lerakom könnyebre, hogy gyorsabb kipucoljam ezt vagy azt, mert már ugyis láttam vagy már sokadjára csinálom - nyilván ez relativ, na ennyi :d
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Más: Minap egyik banditától kaptam egy akkora taslit, hogy megszédült a karakter, máskor meg 2 kezes fejszével simán kivégeztek.
így vannak a nehézségi szintek könnyûtõl nehézig, nem nehéz megjegyezni, ugyanez van a zárakra például 😊
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Amúgy meg úgyis mindenki többféle karakterrel is fog játszani, te is leszel még mágus, meglásd! <#vigyor>#vigyor>
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
nyilván majd használok néha, de akkor is majd gyorsan ráváltok és kész
Ha "dwarf fortress" feelignet akarsz (van errõl valahol egy kép, nem találom), akkor told izmos szinten, és ne állítgasd, hanem küzdj.
Ha napi 2-3 órád van darálni, könnyed szórakozást akarsz, akkor mehet az adept, néha megfingatnak, de amúgy lehet darálni.
Ha csak végig akarsz rohanni a játékon mert..mert nemtom... ízin ne nyomd, az szar 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.