The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"- pajszos, egykezes kardos karakter, aki alapvetõen védekezésre fog berendezkedni (imperial, redguard, vagy majd még meglátom) heavy armor"

Redguard vagyok, hasonló elképzeléssel, bár messzirõl íjászkodok, és kard helyett egy ebony battle axe van nálam 😊 Soul trap enchant-al, az ebony bow pedig frost damage-el operál 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Grr1234
Aha... aztán jön a PETA. <#vigyor5> it vóz a preszízsüsz enimól <#idiota>

Egoraptor
Sárkányok nem szeretik a jégvarázslatokat.

Tûzre van jó kis immunitása.

elég laza...azt már nem is mondom mennyire tattszik a hajó és a belseje, eszméletlen ez is 😊

Egoraptor
Öld meg 😄

Na az imént elejtettem az elsõ blood dragonomat is...Mákom volt, mert a süsü kinézett magának egy hótrollt, és amíg azzal szórakozott én egy szikla fedezékébõl szétlõttem tûzgolyókkal.

Az azért érdekelne, hogy normál körülmények között face2face hogy lehet ezeket megölni (mágussal), merthogy a 76-os destruction-nel lövöldözött tûzgolyóimat nagyjából leszarta...
Grr1234
Van az a küldetésem, ahol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
követni kell Barbas kutyát
, de beakadt a falba a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kutya
és most nem tudok mit csinálni... tippek?

Egyébként nekem is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az õrök csak akkor támadnak meg ha elõ van véve a fegyvered, egyébként sose felejtik el, amíg nem fizetsz/ülöd le a büntetést, addig fennáll. Illetve elvileg akkor is törlõdik ha megölöd azokat, akik az elfogásodra sietnek, de ez nemtudom hogy van pontosan.
Egoraptor
Gondolom valami perk.

Írják itt a vidiben hogy ez durvább mint a 'Vámpír'
Ezek szerint lehetek vámpír is?
Mert az jól hangzik 😄

Fizesd ki a büntit, vagy vonulj dutyiba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

2 dolog:
1. Megnézém, hogy master-en ez, hogy mûködne (nem hiszem, hogy 1 csapás lenne minden már csak az ellen életerõ növekedése miatt is).
2. Megnézném, hogy pl egy óriás ellen, vagy mamut, sárkány ellen ez mennyire mûködne.

plu604
hogy lehet sprintelni? 😮

Egoraptor
Unalmasnak tûnik 😄

Jó kérdés.

plu604
mennyi idõ múlva törlõdnek a bûneim? 😄
Whiterun-ban megpróbáltam siketelenül pickpocketelni egy boltost, és õ elkezdett üldözni, megfogott egy õ, kidumáltam magam hogy ne kelljen büntit fizetni, erre egy másik õr már mindenféle kérdezés nélkül nekem esett, mire az is nekem esett aki elõször elkapott, gondoltam bemenekülök Dragonsreach-ben a királyhoz mert már tettem neki egy-két szívességet (pl. elsõ sárkányölés) és hátha megvéd... Hát helyette lecsapott. 😄 És nála kéne befejeznem az egyik küldetést :/

tessék lopakodós ninja 😄
azt nem tudom milyen nehézségen nyomja de érdekes..😄

Én ilyet nem tapasztaltam. Pedig lõttem az óriás fejét, de nem sebzõdött többet.

2 kezes fegyverrel nem úgy megy a block, mint pajzsal, amit én nem használok.

A fõ bajom az, hogy alig sebzem és amit sebzek is azt visszagyógyulja + 2 ütésbõl fekszek/alszok (level 9-en próbáltam).

Íj perkek:

-Íjazás sebzés növekedés (5 szint)
-Blockolás gomb nyomásával zoom (2 szint)
- 10 %-os kritikus találati esély (3 szint)
- Zoomolás 25%-al lassítja az idõt (2 szint)
- Találat esetén 50%-al megszédül az ellen
- 2x annyit kilõtt nyílvesszõt lehet találni az áldozatokban
- Felajzott íjjal gyorsabban lehet mozogni
- 30%-al gyorsabb felajzása az íjjnak
- 15%-os eséllyel paralizálja az áldozatot a nyílvesszõ

+ Ehhez még hozzáveszed a Lopakodás 3x-os sebzésbónuszát (mely 3 perk pontot igényel csupán: stealth, backstab-> deadly aim).

Ám a legdurvább lopakodásnál: assassin's blade perk: Késes lopakodós támadás esetén 15x-ös normál sebzés!

Sárkánylelket, bocsánat. <#smile> Nem dragon stone, hanem dragon soul... <#vigyor>
Miután elolvasod/megtanulod (???) a shout-ot, utána a spellek között meg lehet találni, de még inaktív lesz. És ha rákattintasz, megkérdezi, hogy akkor erre fel akarsz-e használni egy sárkánykövet.
De kaptál. Minde sárkány megölésénél kapsz egy sárkánylelket, amit magadba szívsz. Egy lelket fel kell használni minden "shout" unlock-olására. TAB majd magic, aztán shouts, ott jelöld ki, ami használhatatlan és nyomj egy R-t asszem.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

vannak ezeek a shoutok , azt irja hogy dragon soul kell hozzá , azt hogy szerzek ? megöltem már sárkényt de nem kaptam , mi lehet a megoldás valamit haszanálni kell elötte ?
Egoraptor
Fegyvereket idézõ mágus is jó lehet - kérdés az hogy ha idézett fegyverrel harcolsz akkor milyen skill megy fel és kerül e staminába a vele való harc.

Egoraptor
Headshot van? Nagyobb sebzés fejlövés esetén esetleg?

Nos, van pl. olyan ami belassítja az idõt, mikor célzol, ezzel segítve a célzást.
Most komolyan, mi olyan húzós a trollokon? Én már nem egyet leöltem, master fokozaton, probléma nélkül kizárólag közelharcot használva. Jó mondjuk nekem annyiban elõnyöm van, hogy a block lassítós skilljével majdnem minden ütését ki tudom kerülni 😊
nice! vannak konkrét íj skillek, nem tûzlövés ilyesmire gondolok, hanem hogy gyorsan lövöd a nyilakat, vagy egyszerre mondjuk kettõt is akár - tudom nem diablo, csak kivancsi vagyok mik a lehetõségei egy pro elfnek 😊

vagy az új fejlödéi irányzat miatt legvégül lehetséges minden classban egyformán Master szinten lenni 😊 ?!

<#eljen> Bizony, hogy sok! <#worship>
Én most játék közben fontolgatom a következõ karikat:

- Settenkedõs, késsel operáló tolvaj, mindent viszek, ami mozog karakter (khajit vagy argonian) light armor
- pajszos, egykezes kardos karakter, aki alapvetõen védekezésre fog berendezkedni (imperial, redguard, vagy majd még meglátom) heavy armor
- Kard, kés kombóval induló szigorúan darkelf Drizzt néven <#smile> (jelenlegi Nord egyébként Wulfgar néven fut) light armorban
- És mindenképp kell majd egy Legolas (íjászkodós woodelf karakter, aki már most látom, hogy az összes fentebb felsoroltnál és a mostaninál is 1000x táposabb lesz... íjászat nagyon erõs lett a játékban szerintem), akinek vész esetére lesz egykezes fegyver, pajzs nélkül. light armorban vagy még az sem.

Mágust meg jelenleg nem tervezek, de azért kíváncsi lennék, hogy egy conjuration varázslatra (ugye õ tud fegyvereket idézni, ha jól tudom) gyúrt karakter mennyire lenne életképes (õ lenne az igazi battlemage szerintem!)

Ja én is köszönöm az infókat - igy az Adept jónak tûnük, lefelé semmiképp, max esetleg felfelé lesz állítva, kk

Mage-t persze majd próbálok stb.
de elöször mondjuk közelharci prot akarok csinálni, aztán egy kemeny huntert aki szépen longshotol föleg, majd vmi stealthes, tolvajosat.
pfff sok idõ lesz úgyérzem 😊

Egoraptor
Mágusoknak elején mindenképpen Adept, miután kész a Mágus Kollégium és lv 10+ vagy akkor már maxon is lehet mert nem fogysz ki a manából.

(Vagy elejétõl kezdve herbalista is vagy és csinálsz rakat potit.)

Feltéve ha kard és íjrántás nélkül akarod tolni mint Én.

Én is most megakadtam ezen a szint dolgon a franc:/

Válaszokat köszi lehet kipróbálom expertet.
Talán annyi,hogy tényleg a mágusoknak inkább adept és nehézpáncélos ill.tõrös megoldás lehet expert++

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

easyn semmiképp se ja, max ha fizetnenek vagy mittudomén 😊

btw csak majd ne érezzem azt x idõ után, hogy áh fas*om lerakom könnyebre, hogy gyorsabb kipucoljam ezt vagy azt, mert már ugyis láttam vagy már sokadjára csinálom - nyilván ez relativ, na ennyi :d

Csak szepen sorjaban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én pl. gyógyítást gyakran használom, illetve csapdagyújtási okokból rendszeresítve van egy láng varászlat is.

Más: Minap egyik banditától kaptam egy akkora taslit, hogy megszédült a karakter, máskor meg 2 kezes fejszével simán kivégeztek.

apprentice-novice-adept-expert-master

így vannak a nehézségi szintek könnyûtõl nehézig, nem nehéz megjegyezni, ugyanez van a zárakra például 😊

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

MerlinW
Ezért nevelek battlemage-et. Breton egykezes + destruction + idézés.

[merlinw.org]

Én is harcossal kezdtem, de ki akarom próbálni a mágust is. Annak is meg van a szépsége! <#wink>
Amúgy meg úgyis mindenki többféle karakterrel is fog játszani, te is leszel még mágus, meglásd! <#vigyor>
yesname
Hosszan nyomod az E billentyût.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Egoraptor
Dual cast Fire Ball, az élmény megfizethetetlen 😄

MerlinW
Mikor felemelünk egy tárgyat, mivel lehet forgatni?

[merlinw.org]

na az zsír, akkor az pont közép, jó is lesz...megnyugodtam 😊

Adept után expert, expert felett master, ha jól tudom. Tehát még 2 van... összesen meg 5!

Én se értem néha a sok magic fant, sztem sokkal jobb fegyverrel a kézben nyomulni, meg íjjal tevékenykedni, utóbbinak is kegyetlenül csípem mindig a feelingjét - állandoan varázslással bohockodni nem a legjobb élmény igy videok alapján se
nyilván majd használok néha, de akkor is majd gyorsan ráváltok és kész

mousee
Mert akkor nem lehetne nagy tömegeknek eladni, mert "túl nehéz".

Ha "dwarf fortress" feelignet akarsz (van errõl valahol egy kép, nem találom), akkor told izmos szinten, és ne állítgasd, hanem küzdj.

Ha napi 2-3 órád van darálni, könnyed szórakozást akarsz, akkor mehet az adept, néha megfingatnak, de amúgy lehet darálni.

Ha csak végig akarsz rohanni a játékon mert..mert nemtom... ízin ne nyomd, az szar 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Egoraptor
5 szint ha jól emlékszem

Ha nem elég a kihívás fentebb veszed (mint én vagy mások), ha sok, akkor meg lentebb. Ebben semmi kivetnivalót nem látok.