The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ekkor valami fura érzés kapott el... Elvettem a cuccait, majd felemeltem, és szépen lassan sétálva elindultam a hegy szélére, ahol a hóviharban ledobtam, és utánaüvöltöttem egy hegyen tanult dupla lökéshullámat, aztán végignéztem ahogy lebucskázik a hegyen... Asszem elpattant nálam valami...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Köszi elõre is
Hát engem harcossal is meg tudnak fingatni a bandit chief-ek! 1v1-ben leverem õket, de ha van egy társ, akkor már nehezebb a dolgom (persze vihetnék én is magammal segítséget, de ezt még nem próbáltam).
Minap úgy jártam, hogy lementem 1 bányába és egyszerûen nem sikerült egyenként kicsalni az ellenfeleket. Így egyszerre küzdöttem meg 1 bandit chieffel, 1 bandit outlawval és egy bandita mágussal. A legtöbb fejtörést a mágus okozta. Minden bevetettem (2 banditának olaj volt a talpa alatt azt is meggyújtottam, meg meg egy másik csapdát is aktiváltam, és így is csak szerencsém volt, hogy 1 ütésbõl tudtam hatástalanítani a mágust).
Nekem is volt egy ugyanilyen, csak valaki mással, nem Farengar volt. De még egyelõre nem foglalkoztam vele, más quest-eket toltam.
Ne mondja már azt nekem senki, hogy a +100% sebzés az nem elõny LOL
Nem beszélve pl. a sneak attack többszörös sebzésérõl vagy arról, hogy egy elkészített heal potion 5x annyit gyógyít, vagy egy méreg 5x tovább tart/hatásosabb.
Mellékesen kicsit át kéne nézned a perkeket és használnod õket expert/master fokozaton, mert normálon elhiszem hogy nincs olyan jelentõsége.
Guilden belül pedig azért vannak kipakolva a cuccok, hogy el lehessen venni ingyen.
De sztem a késes rugó kari sem lehet rossz, már ahogy ellenfeleknél tapasztaltam, skill fában +30% crit chance-t lehet kihozni pl, sneak attakhoz meg 6xosat. Az én karimmal történ már olyan h több mint 50% hp-val azonnal leszúrt kis késsel <#idiota>#idiota>
Többféle karaktert indítottam, részben próbából, részben mert a másodiknál (sötételf, akit kardos mágiás karakterre akartam gyúrni, de aztán elcsábított az íjászat, és egy idõ után kényelmetlenné vált a karakter) elszúrtam a fejelõdési irányt. Közben rájöttem, hogy már a kezdést is kétféleképp lehet megcsinálni, ami hosszú távon ugyan nem sok eltérést hoz, de mégis más a feelingje a két módnak.
Valahogy ki kellene kapcsolni az elején a szekerezést...
Utoljára egy tolvaj macsekot indítottam. Emiatt pl a mammutagyart a high jarl hálószobája környékén szereztem be. Érdekes ódon ezt el kellett lopni, míg a pénzes zacsikat simán el lehetett tenni.
Innen-onnan összeszedegettem a flelszerelést. Pl a fegyverboltos házát éjjel feltörtem, elemeltem egy acél tõrt a pultról. Nem vette észre senki. Pár nap múlva a nyakamba esett 3 baromi erõs (ennek a karakternek legalábbis) felbérelt thug. Érdekes, hogy az õrség egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogy egy békés járókelõt 3 rosszarcú ki akar nyírni a város közepén. Nagynehezen, rengeteg futkosással meg létyóval sikerült elrendezni õket és kiderült, hogy a fegyverboltos bérelte fel õket, mert valahogy kiszúrta, hogy tõle loptam a tõrömet. Azért gondolom így, mert mást nem nyúltam le tõle, és nem is buktam le.
Amúgy sok újítás, ami az Oblivionhoz képest bekerült (favágás, bányászat, fegyver és páncél gyártás) a COBL modból való. Meg még jópár mod visszaköszön, látszik, hogy figyelték a tesnexust a fejlesztõk.
A grafikával csak annyi bajom van, hogy míg az Oblivionban a tereptárgyak (konkrétan a fák, fû, bokrok) 3 dimenziósak voltak, itt most papírlapokból kivágott levelekbõl vannak összerakva. A távoli tájaknak sincs mélysége, olyan, mint egy nagyméretû festmény. Nem nagy baj, de visszalépés.
Pár óra játék után elfogy a memória, vagy nem tudom, de nagyon belassul. Kilép, újraindít és minden visszaáll a normál tempóra.
Amúgy a kivégzést vezénylõ imperial parancsnok simán lemacskázott: No macsek, most te jössz...