The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sõt inkább azt kérdezném hány szint van ?! Adept-ra teszi alapból ugye és ha van 4-5 szint akkor lehet 1-el feljebb venném majd

Sok itt a mágus, itt egy harcos kari is:

Péntek-szombat-vasárnap szinte egész nap nyomtam, olyan 20-25 órám lehet benne. Sima közepes nehézségi fokozaton most vagyok 30-as szintû, és még sehol sincs a vége (hála Istennek 😊 ). Egyedül a companion küldetéssorozatot csináltam végig, most álltam neki a polgárháború megoldásának, valamint megtalált végre a Dark Brotherhood is.
Én elsõre gondoltam, hogy "helyi" karaktert indítok, így nord lettem, aki viking módra kerek pajzzsal és egykezes csatabárddal nyomja.
Nehézpáncél/egykezes harcmodor/pajzsblokkolás/íjászat(kell a sárkányokhoz) amire fejlesztettem, egészen sokat már. Életem és a staminám is olyan 350 körüli. Õszintén szólva, nem jelentenek gondot egyáltalán az itt felsorolt szörnyek (troll, barlangi medve stb.) Egy medve/troll nagyjából úgy néz ki, hogy egy iszonyat nagy maflás a pajzzsal visszakézbõl, ettõl elalélnak kicsit, majd 3 csapás a fejszébõl és már ki is múltak.
A mágusokkal sokkal nehezebb dolgom volt, mert mindig elfutottak, és utánuk menni futva csak staminából lehet, aztán mire odaértem soha nem maradt a harcra stamina. Azóta egy kedves(?) deadra-tól kaptam egy kimondhatatlanul fasza pajzsot, ami ha blokkolok vele, akkor egy mágikus erõteret hoz létre maga elõtt, ami felfogja az összes mágiát (kb. mint a mágusok "ward" varázslatai). Plusz megtaláltam a "steed" csillagzat kövét, ami +100 cipelhetõséget ad meg azt, hogy a páncélzat nem lassít le, így már sokkal tovább tudok sprintelni staminából. Így már a mágusok sem nagy kihívások. A sztori és a világ nagyon megfogott, hatalmas elõrelépés az Oblivion meseszerûsége után, olyan reális az egész.

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Nekem is könnyû páncél van és nem céloim beleállni az ütésbe, de elfutni sem futok. Na ez akkor hogy van?

Ezt mondom jah... de nem értem akkor miért tettek bele ilyesmit, úgyis balanszolva van a jatek rendesen, simán meglehetett volna oldani
mert igy majd fogadni merek, hogy azt nemtudom majd eldönteni, h melyik szinten vigyem...áh

Egoraptor
Ami még vicces, elejétõl kezdve kb 5 pontot raktam csak HP-ra ez annyit tesz hogy 150 HP-m van többit mind Mana-ra raktam. És erõsebb csapdák/szörnyek '1 hit kill'-eznek engem - szóval figyelni kell 😄

De ez van, ettõl jó a móka! 😄

mousee
+1
Egyelõre én is adepten játszom, sztem teljesen hibátlan. Persze második karakteremmel (kb 3 év múlva XD) szerintem experten fogom tolni, hogy legyen még benne kihívás.

Így pont feeling hogy izomból nekirepülök egy kétkezes karddal a csontinak, akkor darabokra esik. És ahogy írtad is, néha azért jön pár izmosabb görény, akit csak 2-3adik nekifutásra tudok legyûrni.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

yesname
Na én ugyanezt érzem, csak Master-on 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Ha nem futok el a troll elõl, akkor még most is ott állnék a játékban valószínûleg (szégyen a futás, de hasznos). Habár nagy taktikázás árán lehet meg tudtam volna ölni.

Nevezzük inkább taktikai visszavonulásnak a dolgot...<#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egoraptor
Nekem bejön az Adept, elején könnyûnek tûnik de késõbb volt hogy bossok/erõsebb szörnyek bedaráltak.
Olyan kellemes mert nem veszted el az érzést hogy májer vagy de
azért néha kapsz egy-két pofont is.

Meg ha túlerõben van az ellen, akkor gond van. Illetve akkor már okosan, taktikusan kell cselekedni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bizony! (Experten nyomom, itt is csak a nagyobb dögök izzasztanak meg, de õk idõnént nagyon.... lásd trollok).

Van. Errõl szólt a disputa úgy 20-30 beírással lennebb.
A fegyvert, varázslatot, létyót az Inventoryban elõbb "F"avorizálod, majd a Q-val elõhívod az így kirakott cuccot és hozzárendelsz egy számot 1-8-ig.

Vigyázat: ha több azonos nevû fegyvered van, elfelejti a hozzárendelt számot. Legegyszerûbb megoldása a dolognak: a kedvenc fegyveredet átnevezed egy enchant pultnál...

Magnum PI
Nekem is ez a hiba van most, pedig az elején jó volt. Nálam lehet azóta van mióta az F-re raktam a shout-ot, de hiába állítom vissza nem javul meg.

Molnibalage
Az én szememben még az elfut, betáp, visszafut is annak számít. Ami csapatot a Gothic 3-ben nem tudam így lenyomni, akkora oda késõbb mentem vissza. Itt is ez lesz. Ha valami nem megy, akkor majd késõbb vagy segítséget keresek. Csak a legvégsõ esetben állítok a nehézségen vagy "csalok".

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Csak azért kérdem mert tényleg lazán darálok be eddig mindent igaz nem rég kezdtem

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Valaki lecsaphatta az npc-t véletlenül és így ugrott a feladat. Amúgy se túl összetett...

SzirmosSzisza
Hogy lehet valamit bebindolni 1-2-3 etc gyorsgombra ? Vagy valahova ? Mint Oblivionban mikor lenyomva tartottam a számot, akkor feljött ilyen kör 1-9ig, ilyen van itt is ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Egoraptor
Én személy szerint mikor megtudtam a kocsmából hogy hol van a mágus kollégium - egybõl oda mentem és megcsináltam minden küldetést.

Jó kis 20 perces séta volt, de megérte! 😄

Hogy vicc,szerinted túl könnyû az adept?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Tippelni fogok: Nem.

Nem kötelezõ csalni... Mert ez a szememben már annak számít (azt is megteheted, hogy elmész más felé. Lépsz pár szintet és visszamész lenyomni a problémás szörnyit.)

Hát vannak itt mazohista Nord-ok és egyéb szerzetek dögivel.... <#nevetes1>

Azért kell állítgatni, mert az adept konkrétan egy vicc, expert-en meg már figyelni kell.

Persze nem kötelezõ állítgatni, csak aki igényli megteheti.

Fyrex
#4967-re senki?

valaki tudja hogy lehet e csatlakozni a Silver Hand-hez (vérfarkas vadászok) ?? és ha igen hogyan? tx 😊

Avanti Crociati!

Amúgy arra kell ügyelni hogy minél könnyebb cuccok legyenek rajtad mert akkor gyorsabban manõverezel.

😄 Hát végülis logikus... mint szinte minden ebben a játékban! Imádom!!! 😊
Közelharcosnál viszont igencsak számít....<#smile>

Mondjuk amikor 1 óriásba 50 vas nyílvesszõ kell, hogy kimúljon az azért elég durva még egy távharcosnak is.

Jójó, de akkor is zavar...tegyük fel, van egy kemény ellenfél, legyak stb. fogod leteszed könnyebre és levered, ez mekkora szar már omg - megöli a kihivást nem ???

Egoraptor
Még egyszer sem idéztem semmit, most visszaállító mágiát nyüstöltem kicsit (heal) nagyon egyszerûen... bementem dungeon-ba és csapdákkal játszottam hagytam hogy levegye éltetem és utána szépen visszagyógyítottam mágiával.
De abban még nincs egy perkem sem.

Amúgy arra kell ügyelni hogy minél könnyebb cuccok legyenek rajtad mert akkor gyorsabban manõverezel.

Molnibalage
Mert mindenkinek más az igénye. Valaki nem szeret szenvedni. Valaki meg igen. 😉

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Na, ennek örülök. 😄
Mármint azért, mert itt többen elrémisztettek a destruction-os mágustól, mert állítólag nem nagyon állja meg a helyét, idézett lényeg meg segítõk nélkül nehéz mágussal játszani, én meg pont ilyen magányos vart akarok indítani! 😉
Hmmm na ez nekem új, és nem igazán örülök neki...miértelme van a nehézségi szintnek...nemáár! fölöslegesen bonyolitja, meg egyszerüsiti is egyben, csak megkavarja az egészet - minek állitgatni, minek egyáltalán bele, engem most ez idegesit egy picit 😊

Egoraptor
High Elf, Pusztító mágia nagyrészt, ott kb. most minden perk ami elérhetõ
58-as skill-el. Felszerelésben minden ami a mana regent nyomja fel.
Kb. ennyi.

drop
köszi a választ

Egoraptor
Arra tippelnék hogy harcoltatnod kell a az idézett lényt ahhoz hogy fejlõdjön a csík.

Egoraptor
Adept az nem a legalacsonyabb, van még elõtte kettõ szint.
Igen sima nem boss mobok 3 ütés... de azért táposabbak volt hogy
ledaráltak.

Különben az zavar hogy a nehézségi szint emelésével csak a mobok
HP-ja meg sebzése nõ ami pl. egy távharcosnak meg se kottyan - csak annyit eredményez hogy hosszabbak lesznek a csaták (mondjuk ha többször kell megütnöd jobban nõ Mastery is)

Na mesélj! Milyen fõmágus vagy? Milyen csillagképekre gyúrsz? Milyen perkeket használsz? Milyen fajjal vagy?
Köszi. Na így már megy. Most már csak azt nem értem, hogy miután leidéztem van 20-30 ilyen szart, miért van az, hogy a csík még csak meg sem mozdult a skillen.
De van nehézségi szint és a srác valószínûleg a legalacsonyabban nyomja (adept: ezt állítja be alapból a játék), ahol gyakorlatilag 3 ütés minden.

Egoraptor
Hosszan kell nyomni mert idézés és akkor kell ellõni mikor a célkereszt fehér, egy hozzád közeli területre.

Fyrex
valaki tudja hogy lehet e csatlakozni a Silver Hand-hez (vérfarkas vadászok) ?? és ha igen hogyan? tx 😊

Avanti Crociati!

Valaki világosítson fel plíz, hogy a Conjuration hogy a rákba mûködik... Vettem egy flame atronach spellt. Beraktam jobb kézbe, click, nem történik f***sz se, nyomogattam egy ideig, aztán egyszer csak kirakta. De ennyi.

A skill meg nem fejlõdött szart se. Hogy van ez?
Egoraptor
Gondolom tápos, Én nem használok semmit, csak a kezeimet, abból osztom az áldást mint Fõmágus. Amúgy Beállítások-on belül Gameplay-ben vannak a nehézségi szintek, ott tudod állítani. A default az az Adept.

huh jol néz ki ez a ét tõr v rövidkard nemtom... tápos ? vagy miert tudta one shotolni ?

egyébként mi normal meg ilyenek, nincs nehezsegi szint ?!

Egoraptor
Nekem lényegében mind1 milyen, sima AA-t se használom meg FXAA-t sem.
Így is nagyon beleélem magam a játékba, ha bekapcsolnám lehet beszippantana. 😄

yesname
Inkább lebutított, csak nem zabálja az erõforrást.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Egoraptor
Újabb ATI kártyákban is benne van az FXAA, legalább is ATI Control Panel-ben be lehet pipálni. Amúgy ja... ez továbbfejlesztett élsimítás szerûség.

Molnibalage
ATI kártyám van és, ha lesz új is olyan lesz. Pech..

koschwarz
egyébként valami nvidiás új élsimítási eljárás, talán ezzel lehet a hdr-t meg az AA is együtt bekapcsolni, vagy valami ilyesmi.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
fasza, csak ilyen informatikus szlengben 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Molnibalage
Mi az az FXAA egyáltalán?