30713
TES
  • bajgunar
    Szerintem csókolj be egy láthatatlan potit, azt sétálj el köztük. ?
  • Laza
    Na, a hegyek között eldugva egy sárkány őrizte a következő 'kiáltásomat' ... sikerült pár jó képet lőni róla :)

• gosumofo
    Mivel a Skyrim nem érhető el Magyarországról a Steamen, arról van valami információ, hogy az esetlegesen megjelenő DLC csomagokhoz hogy lehet majd hozzájutni? Hiszen adatlapja sincs ahova ezek fel szoktak kerülni.
  • whisper
    Köszi!
  • Deer
    A legtöbb legendától eltérően, dwemer romok régészeti bizonyítékai miatt egyesek azt hitték, hogy a törpök nagyjából akkorák voltak, mint egy átlagos ember vagy elf, és ezt bizonyította a még létező törp páncélok átlagos mérete (bár néhány, a játékban fellelhető könyv azt állította, hogy a „törpök páncélja” az általuk épített gépek külső rétege vagy rosszul párosított darabok a különböző berendezésekből.) Ez valószínű, hogy így van, mivel sok dwemer a Velothi-hegyek óriásainak közelében lakott, akik eddig soha nem találkoztak az emberekkel vagy merekkel azelőtt, így pedig jóval kisebbnek tűntek, és törpöknek gondolták őket. A dwemer romok és a gépezetek birodalmi ásatása alátámasztja a Dlyxexic elméletet, miszerint a dwemer „mélységi elfeknek” való fordítása megfelel az „okos elfnek” is. Talán Ehlnofey kitűnő tanítványai említették az Anuadban magukat a törpöket. Sok pörölyföldi ragada mutat szokatlan érdeklődést a dwemer romok iránt, ismeretlen okokból. Néhány elmélet szerint Yokuda, a ragadák eredeti otthona egy ősi dwemer város volt.

Link: Dwemerek
  • whisper
    Értem szóval akkor a dragon armor 100-as skilles req-je csak azért kell ,hogy feelingesen nézzél ki? 8)
  • simon7108
    hogy kell megcsinálni a Hard Answer-t a thieves guild questjeinél?
    már a vége fele vagyok amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ell kell valami fordítót lopni a Marthal-i múzeumból.Addig ok,hogy bementem,de nem tudok tovább jutni az őrökön már az első résznél sem mert mindig észrevesznek akárhogy lopakodok...ha nyomom a shiftet úgy jó lenne,de az meg túl lassú és amire átérek addigra épp látótávolságba ér az egyik őr.ha meg nem nyomom akkor észrevesznek...
  • Laza
  • Laza
    Hát köszi ... akkor belépek ...
    Azért elég gáz, hogy még utalás sincs erre sehol a játékban ... Én meg min fél órát szoptam, hogy bejussak. Ez volt az első eset, hogy rákerestem valamire a neten.
  • SzirmosSzisza
    Elvileg a Daedric a legerősebb.
  • whisper
    De akkor ezek barlangi elfek voltak? mert minden építményük szinte Föld alatti 8) Nem ezek a girhes lények lettek amikkel ott találkozol? 8))
    Úgy jártak mint a Lord of the ringsbe a Golam . megtalálták a drágaságukat! 8)
  • whisper
    Kafa.

Figyu egy kérdés. SZóval a dragon armor a maxos. de mondjuk ha 100-as a skillem akkor egy dwarven armort vagy ebon armort is feltudok javítani olyan szintre? Oké az orcomnak jól áll ,de shaman orcot is is szeretnék annak jó lesz viszont ha egy vámpír lovagot akarok dark elfből annak hülyén állna!
  • SzirmosSzisza

• Psychedelic #10072
    Illetve, hogy hova tüntek az is ismeretlen.
  • Psychedelic #10071
    Egyik pillanatról a másikra mind eltüntek, senki se tudja miért. Amugy amig nem olvastam utána, én azt hittem, ezek dwarfok voltak, de ök is csak elfek, mégcsak nem is voltak alacsonyak. :)
  • whisper
    Srácok hülye kérdés lesz ,de nem tudom az előző részekbe mi volt ,de eltudja valaki mondani ,hogy a dwarvenekkel mi van pontosan mert teli van velük a hely meg még vértjüket is tudod kovácsolni ,de kihaltak vagy mi?
  • SzirmosSzisza

INSTALLATION:
    Unpack files from archive to game folder (where TES5.exe located). Make sure EVGA, Afterburn or XFire tools are not running
  • whisper
    Ezt hova ell amúgy bemásolni mert nem találom a játékba. Tudom hülye kérdés,de nem egyértelmú nekem! Systembe?
  • davidka003
    Performance and bugfix ENBSeries 092 Patch 5

Biztos vótmá, most raktam fel sokat segített.
  • demeron
    Igen, destruction nagyon gyengus. Már én szintemen is azonos erejű ellenfeleknek 4-5 incinerate kell, nekem mi lesz 10 szint múlva? Need some buff..
  • whisper
    állítólag

Srácok itt amúgy mennyi maxos szint vagy végtelen? nem vágom! Csak kíváncsi vagyok hol tarthatok kb.
  • SzirmosSzisza
    Sikerült rájönni ? Nekem is csak az az egy van hátra, de nem akarok varázsló lenni :W
  • Deer
    Sajnos a karakterem pechje, hogy a családjának fontosabb volt a birodalmi felsőbb körökbe való beférkőzés, még úgy is, hogy a lányukat beáldozzák az ügy érdekében. AZ meg kit érdekel, hogy ő mit gondol. Akkor döntött úgy, hogy lelép, túl büszke volt.
  • Magh
    Destroval én is azt érzem, hogy nem az igazi. Igaz, csak 90 környékén járok vele, de majdnem 100% a mana reduce az expert spellekre. A Master, ahogy nézem, egy sima AoE. Egy-két ellenfél ellen kiváló az ág, ha már sokan jönnek, szívás. Mondjuk kettőt stun alatt tartok, egyet jéggé fagyasztok shouttal. Na bumm.
    Ehhez képest a 100-as illusion-el eltolok egy Mayhem-et egy teli szoba bejáratánál, és a mobok leölik egymást. Vagy csak simán Frenzy a legerősebbre, dualcastolva pl. a legerősebb undead lordra (nem jut eszembe a neve, amelyik shoutot is tud) vagy óriásra is hat. De ott az AoE Fear és Pacify is a szorult helyzetekre.
    Destro erre mit tud? Wall of Frost kb. halottnak a csók.
  • farferi
    Úgy rémlik, hogy valaki írta, hogy a Companionnál ki lehet venni a vitrinből egy jó íjat, amit 25. szint körül érdemes megszerezni.Én ott csak egy varázslatmentes, sima elf íjat találtam.Esetleg rosszul emlékszem?
  • Flora2
    Ez tökéletes is lenne, :) ha nem úgy kezdődne, hogy imperialhoz akarták adni. Ugyanis az uesp.net-en azt olvastam az altmerekről, hogy nagyon vigyáznak a fajtisztaságra, annyira, hogy nem csak hogy kizárólag altmerekkel házasodnak, de a rossz nyelvek szerint 10-ből 9 csecsemőjük holtan végzi, mert "nem eléggé altmer". Szóval ennyire.
    Jó, csak ugratlak, mindenki úgy játszik, ahogy akar, de szerepjátékos játszáshoz tényleg érdekes dolgok olvashatók a fajokról az uesp-en...
  • demeron
    Enchantingod fejleszt erőteljesen, később majd fortify destruction-re, anélkül nincs értelme.. Nagyon sokba kerül egy spell, és hiába van sokszáz manád, 3-4-től elfogy, ami alig sebez erősebb ellenfeleken (független racial védelemtől, ld dark elf->tűz).
  • demeron
    Vásárolni tudsz vagy jarlok varázslóitól vagy Faraldától ("Mage Guild"), de adott skill level kell, 25-50-75-90v100, így kapod új "nehézségű" spelleket. Ld. Incinerate 75-n, stb. Alapból nem tudod őket erősíteni, csak perkkel, illetve ha dual-castolod őket.
  • Deer
    Ő az, csak most már elf páncélja van.
  • Avpfan
    Ez igen.
    Jó kis előzményt találtál ki a karakterednek.
  • syberia2
    A varázserőt hogyan tudom így feltolni? (vagy ilyen kemény varázslatokat hol találok?) Eddig a legerősebb amit vettem a fireball volt- ezeket máshol lehet szerezni? (és hogyan tudom ilyen erősre gyúrni őket?)
  • Fpocok
    Az RP fórum máshol van :DD
  • Deer
    Az én karim egy altmer hercegnő... volt. Mágiát tanult, plusz kedvenc foglalatossága volt az íjászat és a vadászat is. Szabad szellemű és mikor érdekből hozzá akarták kényszeríteni egy kövér, bár tekintélyes, ugyanakkor a családjánál szegényebb birodalmihoz, megszökött és hátrahagyta szeretett szülőföldjét, családját. A vőlegénye magas rangú tisztként elfogatóparancsot adott ki ellene, így egyre északabbra menekült, kényelmes életét feladva, hozzá méltatlan körülmények között. Skyrimben utolérte végzete, végül elfogták a birodalmiak, bár teljesen más okból. A vőlegénye ekkor már elesett attól a hozománytól, amit a házasság révén megkaphatott volna, így bosszúból kivégzési parancsot küldetett szét a birodalomban. Ezt Hegen kapitánya is megkapta, így nem véletlenül nem hagyta elmenni, annak ellenére, hogy a lázadókhoz semmi köze nem volt. Ezért történt meg az, hogy egy altmer nemes hölgy új otthona Skyrim lett és ezért dönött úgy, hogy a birodalom ellen fog harcolni a lázadók oldalán.
  • demeron
    Elnézést sok "értelem" szócskáért..
  • demeron
    Hát ez az, te azt soha nem fogod így használni, én pure mage vagyok, ha nincs rajtam dragonscale egy ütés/egy lövés karakterem, tökmindegy mit csinálok, mellesleg ritkagyenge a sebzés, az erősebb ellenfelek 400+ életerejéhez képest, szóval ezeknek a varázslatoknak egyetlen egy értelme ha 30 lvl 1-10-es ellenség körbevesz, de mivel azok is lecsapnak 3-4 csapásból, hanyagolható értelme van. Egyedül Mass Paralyze-l van értelme szenvedni. Csalás meg = kamuvideo.
  • Psychedelic #10050
    Majd ha a falmer shadowmastereket igy areazza valaki, majd akkor azt lehet mondani, hogy igen, ez már valami.
  • Psychedelic #10049
    Az még hagyján, de ha normális helyre menne, és nem béna guardokat ölne, akkor még látni is lehetne mennyire szart sem érnek ezek a skillek. :)
    A fire spell areaban sebez annyit mint a 75-ös spell 1 targetre, kicsit többet, viszont a 75ös spellböl is kell néha 6-7 lövés egy durva mobra, akkor mennyi az esély, hogy 6-7x vegigcastoljuk majd azt a 3-4 secet mire ellövi a spellt. :)
    A 75ös destro spellel, sokkal nagyobb dmg-et tudsz osztani, illetve én bementem, hogy megölök egy komplett stormcloak tábort tesztelés képpen, és minden egyes cast próbálkozásnál, olyat vágott rám a boss, hogy szakadt a cast.
    A lightning master spellel, 1 db óriást is csak éppen megtudtam ölni mielött odaért volna és agyoncsapna, a 75 spellel meg mozdulni nem tudott.
    Arról nem is beszélve, hogy a master spellek olyan manába kerülnek, hogy dupla destro enchantos gear nélkül esélytelen használni.

Jól néznek ki, és kb ennyit tudnak.
  • Fpocok
    Nem kamuvideó. Egyszerűen becsalta a halhatatlanságot meg a várázslatokat. A skill erejét akarta demonstrálni. Azt megtette.
  • demeron
    De diszkréten elmondom master destruction spellek, legalábbis firestorm meg blizzard, annyit sem ér, mint egy lyukas óvszer...
  • demeron
    De, és az egyértelműen kamuvideó, nincs olyan, hogy annyi ellenfél nem csapja le 3 másodperc alatt, főleg nem pure mage-t, és úgylátom még Dragonscale sincs rajta. Fail..