The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Péntek-szombat-vasárnap szinte egész nap nyomtam, olyan 20-25 órám lehet benne. Sima közepes nehézségi fokozaton most vagyok 30-as szintû, és még sehol sincs a vége (hála Istennek 😊 ). Egyedül a companion küldetéssorozatot csináltam végig, most álltam neki a polgárháború megoldásának, valamint megtalált végre a Dark Brotherhood is.
Én elsõre gondoltam, hogy "helyi" karaktert indítok, így nord lettem, aki viking módra kerek pajzzsal és egykezes csatabárddal nyomja.
Nehézpáncél/egykezes harcmodor/pajzsblokkolás/íjászat(kell a sárkányokhoz) amire fejlesztettem, egészen sokat már. Életem és a staminám is olyan 350 körüli. Õszintén szólva, nem jelentenek gondot egyáltalán az itt felsorolt szörnyek (troll, barlangi medve stb.) Egy medve/troll nagyjából úgy néz ki, hogy egy iszonyat nagy maflás a pajzzsal visszakézbõl, ettõl elalélnak kicsit, majd 3 csapás a fejszébõl és már ki is múltak.
A mágusokkal sokkal nehezebb dolgom volt, mert mindig elfutottak, és utánuk menni futva csak staminából lehet, aztán mire odaértem soha nem maradt a harcra stamina. Azóta egy kedves(?) deadra-tól kaptam egy kimondhatatlanul fasza pajzsot, ami ha blokkolok vele, akkor egy mágikus erõteret hoz létre maga elõtt, ami felfogja az összes mágiát (kb. mint a mágusok "ward" varázslatai). Plusz megtaláltam a "steed" csillagzat kövét, ami +100 cipelhetõséget ad meg azt, hogy a páncélzat nem lassít le, így már sokkal tovább tudok sprintelni staminából. Így már a mágusok sem nagy kihívások. A sztori és a világ nagyon megfogott, hatalmas elõrelépés az Oblivion meseszerûsége után, olyan reális az egész.
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
mert igy majd fogadni merek, hogy azt nemtudom majd eldönteni, h melyik szinten vigyem...áh
De ez van, ettõl jó a móka! 😄
Egyelõre én is adepten játszom, sztem teljesen hibátlan. Persze második karakteremmel (kb 3 év múlva XD) szerintem experten fogom tolni, hogy legyen még benne kihívás.
Így pont feeling hogy izomból nekirepülök egy kétkezes karddal a csontinak, akkor darabokra esik. És ahogy írtad is, néha azért jön pár izmosabb görény, akit csak 2-3adik nekifutásra tudok legyûrni.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nevezzük inkább taktikai visszavonulásnak a dolgot...<#smile>#smile>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Olyan kellemes mert nem veszted el az érzést hogy májer vagy de
azért néha kapsz egy-két pofont is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A fegyvert, varázslatot, létyót az Inventoryban elõbb "F"avorizálod, majd a Q-val elõhívod az így kirakott cuccot és hozzárendelsz egy számot 1-8-ig.
Vigyázat: ha több azonos nevû fegyvered van, elfelejti a hozzárendelt számot. Legegyszerûbb megoldása a dolognak: a kedvenc fegyveredet átnevezed egy enchant pultnál...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
★ 汤姆 李
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Jó kis 20 perces séta volt, de megérte! 😄
★ 汤姆 李
Persze nem kötelezõ állítgatni, csak aki igényli megteheti.
valaki tudja hogy lehet e csatlakozni a Silver Hand-hez (vérfarkas vadászok) ?? és ha igen hogyan? tx 😊
Avanti Crociati!
Amúgy arra kell ügyelni hogy minél könnyebb cuccok legyenek rajtad mert akkor gyorsabban manõverezel.
😄 Hát végülis logikus... mint szinte minden ebben a játékban! Imádom!!! 😊
Mondjuk amikor 1 óriásba 50 vas nyílvesszõ kell, hogy kimúljon az azért elég durva még egy távharcosnak is.
De abban még nincs egy perkem sem.
Amúgy arra kell ügyelni hogy minél könnyebb cuccok legyenek rajtad mert akkor gyorsabban manõverezel.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mármint azért, mert itt többen elrémisztettek a destruction-os mágustól, mert állítólag nem nagyon állja meg a helyét, idézett lényeg meg segítõk nélkül nehéz mágussal játszani, én meg pont ilyen magányos vart akarok indítani! 😉
58-as skill-el. Felszerelésben minden ami a mana regent nyomja fel.
Kb. ennyi.
Igen sima nem boss mobok 3 ütés... de azért táposabbak volt hogy
ledaráltak.
Különben az zavar hogy a nehézségi szint emelésével csak a mobok
HP-ja meg sebzése nõ ami pl. egy távharcosnak meg se kottyan - csak annyit eredményez hogy hosszabbak lesznek a csaták (mondjuk ha többször kell megütnöd jobban nõ Mastery is)
Avanti Crociati!
A skill meg nem fejlõdött szart se. Hogy van ez?
egyébként mi normal meg ilyenek, nincs nehezsegi szint ?!
Így is nagyon beleélem magam a játékba, ha bekapcsolnám lehet beszippantana. 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"