30713
TES
-
CamelX #10205 Kétlem :) sokkal inkább arabokkal összekapcsolhatók, ami a harci finesszüket és sivatagi eredetüket illeti :) és az én Khajiit-om is visszautasítaná a lezsidózást :P -
#10204 Ne hagyd elmenni, ez is egy bug.
Még a templomban beszélj vele, ne ámélkodj :-)
Amikor elindul kifelé, kattanj rá, s megbeszélitek hol fogtok lakni - ha ez megtörtént, akkor haza megy, de ha nem beszélsz vele előfordul, hogy "otthontalanul" eltűnik. -
#10203 Whirlwind sprint: az egyik megszerezhető sárkánykiáltás - amit meg is kell találni, s megszerezni (mondjam azt, hogy el sem kezdtem a főküldetést a jelenlegi karimmal, mert herótom lett a sárkányoktól? )
Fast heal: 50 HP-t pótló gyógyító varázslat - ez már elfogadható érték, de képzés nélkül 100 manából egyszer tudod használni, s legalább 2 perk kell a restorationra, hogy megfelezd a mana költségét (ezt használom, de nekem célom is a gyógyító mágia fejlesztése, vannak ott harcosnak is hasznos perkek) -
klman #10202 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy ha az esküvő után a menyasszony eltűnik akkor hol lehet megkeresni mert a legtöbb helyen már próbáltam. -
simon7108 #10201 valaki elmondaná,hogy mik kellenek az élet potionokhoz? -
Ragnar360 #10200 az mi is ? de gondolom mage... -
Pares #10199 Oké, köszi! :) -
#10198 Lehet folytatni, mindkettőt. -
#10197 Whirlwind sprint + fast heal és nem kell semmiféle potion. :) -
Ragnar360 #10196 PiszkosFred: hogy alakulnak a cikkek, mikorra varhato kb bövités ? -
Pares #10195 Sziasztok! Én csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy a main questek elvégzése után is lesznek sárkányok a világban, akiktől lehet lelkeket rabolni, vagy a main questek után a shoutok tanulása be is fejeződik? -
#10194 Az a varázslat harc közben semmit nem ér, a 10 egységgel legfeljebb a csata után lehet visszapumpálni az életerőt, 20-as szintem már szép nagyokat tudnak sebezni.
Az a kérdés, hogy miért van gondban, s javítani a hiányosságokat.
Ilyenkor szokott lenni az, amikor picit visszaüt az enchantolás, kovácsolás, netalán az alkímia "húzása", s a támadó és a védelmi képességek lemaradtak.
Át kell vészelni néhány szintet, s megerősíteni a harci képességeket. -
Micsu #10193 minden nagyobb településen van, így legalább nem kell felsorolni mindet :P -
IXEMGabeo #10192 te ratgab Riverwoodban is van alkimista... -
#10191 Alkímistáknál van, ők mással nem is nagyon kereskednek, csak italokkal, alapanyagokkal, receptekkel.
Whiterunban Arcadia boltja ott van a mini-piac szélén.
Többféle kiszerelésben vannak a gyógyitalok, naponta frissül az árukészlet, egyszerre csak néhány üveggel tudsz venni, vagy ott van az alkímiai labor a sarokban, s csinálhatsz magadnak, ha van hozzá való füved. -
#10190 Riftenben van egy alkimista bolt, lent a stégeknél. (városon belül folyik a víz ott a stégekről nyílnak boltok.) Nála biztos, hogy van. De javaslom használd az alap Healt varázslatot. Ha nem is fejleszted, és a magickara sem teszel is hasznos. Sok italt meg lehet vele spórolni. -
ratgab #10189 Korábban írtátok, hogy bőven van kereskedőknél gyógyító itóka. Tudnátok írni 1-2 helyet, ahol biztosan van, mert én sem nagyon találok.
Level 20 körül már nagyon durván halok... -
simon7108 #10188 szerintem a legegyszerűbb megoldás betörésnél,hogy leveszed a ruháid:D
így tuti nem vesznek észre.
-
whisper #10187 Oksa köszi. amúgy meg az orc warriorommal úgy lopakodtam ,hogy telejs vért és van egy spell amitől megnő a lopakodásod és simán oda mentem a mcsávesz háta mögé 1cm-re lámpánál teljes vértben! -
r4pt0r #10186 Jobb felső sarokban van egy oltár, ott lehet elkezdeni a questet. Most így hirtelen nem tudom mi a neve. :D -
whisper #10185 Na az kafa és ezt merre találom? -
r4pt0r #10184 Ha heavy armorban akarsz lopakodni akkor észre vesznek, kivéve ha megcsinálod az egyik istennek a feláldozós questet, akkor kapsz egy lopakodós heavy armort, ami eléggé jó féle, és ha lopakodsz akkor még egy fekete aura is körbe vesz. :D -
whisper #10183 Amúgy az arhcer az harcos vagy tolvajos képesség mert a skilleknél pont ott van ahol össze olvad és azért krédem mert az elején a skill gyorsabban fejlődéses totemnél melyiekt kellene aktiválni? warrior nem? -
Benevolens #10182 ők a zsidók :) -
CamelX #10181 Azok a "fránya macskák" azért táboroznak, mert Elsweyr népe kereskedő nemzet, viszont nem engedik be őket a városokba. Ha Khajiit-ot indít a játékos, azért van máshogy, mert kiderül róla hogy különleges. -
#10180 L.A. Noire-t pc-n xd -
Benevolens #10179 mi a fenétől van, hogy a játék nem tölti be azokat a helyeket, ahova odaérek? Ezt csak egy ideje csinálja. Túl van terhelve a gép, vagy ,miért? -
whisper #10178 Azért mert Dark elfet kezdtem és és Nem sezretnék arany csilli villi vért be futkározni vagy üveg-be. Jó lett volna valami darkosat össze hozni! -
demeron #10177 Akkor előfordulhat, ha kihagytál egy lépést, ha eladod amuletett, mielőtt rábizonyítanád, hogy ki a tettes, az is okozhat bugot sajnos. De nem írtad le előzményeket, mikor előbb, mondtad mi a baj.
Itt van a pontos sorrend: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Blood_on_the_Ice
Bár, gondolom már te is megnézted. -
#10176 Ijászként minek heavy armor? lelövöd öket messziröl. -
whisper #10175 Srácok ha Archerként Ebon armort szeretnék és kiteszem,hogy ne lassítson a nehéz armor, akkor add valami negatív módosítót még a heavy armor mondjuk lopakodásra? -
ilpo #10174 Köszi, akkor lázadó leszek, és elpusztítom a Halálcsillagot. Ja, nem. Luke megelőzött. Kétszer is. -
simon7108 #10173 nem kell félni,nem fognak megtámadni sehol.szerintem mindenképpen érdemes csatlakozni valahová mert érdekes küldetések vannak. -
Louis Cyphre #10172 Figyi, 2 órán keresztűl kerestem a kocsmában, a környéken, a házában. Nincs sehol.
De megnéztem a youtube-on, ott teljesen máshogy csinálja az illető és ott láttam, hogy mindig jelzi a játék, hogy hova kell menni. Na nálam ilyen nem volt. Ja és az elején én nem kérdeztem ki a szemtanúkat... -
IXEMGabeo #10171 Brath-et hol találom meg Whiterunban pl? Lars az egyik család kölykét bántotta bementem már mindkét családi házba sehol se találtam:) hol lehet?
amúgy legalább Thorwaldot mindjárt megkeresem akkor már ebben is segítsetek légyszi:) -
Namees #10170 Lehet valahogy tábort csinálni?
Vannak azok a fránya macskák Whiterun előtt. Azok néha elmennek onnan, táborukat lebontják, s egy idő után visszajönnek és felállítják újra. -
demeron #10169 Nem bugos, csak jelez minden lépést. Kocsmába keresd, esténként ott fordul meg. -
Louis Cyphre #10168 Úgy látom a "Blood On The Ice" küldetés Windhelm-ben is bugos. Ezt a Viola nevezetű nőt nem találom sehol. Mondjuk már az gyanús volt, hogy nem mutatja a nyíllal, hogy merre kell menni. -
#10167 az a mask marha jó.
és a shout is elég jól használható egyetlen egy baja van ,hogy neutrális emberkéken(például városlakókon, barátságos őrökön) nem működik. ;[ -
ilpo #10166 Köszi, eddig ezért nem álltam egyik oldalra sem. De amíg be nem vágódok a Jarl-nál addig nem vehetem meg a házat Windhelm-ben. Csak azt nem tudom, hogy ha beállok a lázadók közé, hogy fogadnak majd a többi városban.