The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ez az aki lehet mellékelje javított vagy sem, stabilitást is javít de ez itt lényegtelen eszméletlen stabil ez a Skyrim. Ratgab anno mondta neki már érdemben nem javított. Tehát inkább régebbi kártyáknál segíthet.
Frakciók: Mind a 8-hoz lehet csatlakozni? Ez biztos?
Egyébként meg <#eljen>#eljen>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem csodálatos lett a játék! Megéri az árát, mindenképp!!!
Grat a készítõknek! Oblivionhoz képest 100x szebb, mégse eszi annyira a gépet.
Ez egy jó lista ez alapján mindenki tudja milyen beállítást érdemes használni a kártyájához. Az ultra az elég rövid. 😊
És akkor itt a FAQ 0.1 béta verziója, francois kolléga segítségével.Ez majd ki lesz rakva a bannerbe, hogy ne kelljen mindent egy nap tízszer leírni. Ha valakinek eszébe jut még valami, ami kimaradt és gyakran szokták kérdezgetni, vagy elírtam valamit esetleg baromságot írtam, az szóljon. Valamint három téma: bányászat(kovácsolás), alkímia és enchanting témakörben ha valaki lenne kedves egy rövid összefoglalót írni, mert én nem szoktam craftolni, nem értek hozzá, de sokan kérdeznek ezekrõl nap mint nap.
FAQ avagy gyakran ismételt kérdések
Crashel a játék
- Ez warez és eredeti verzióval is elõfordul, a windows hangbeállítása az oka. Állítsd át a Windowsban vagy a hangkártyád driver programjában a hangot 24 bit 48000 Hz (Studio Quality)-re. Ez általában segít. Ha továbbra is kifagy, próbáld frissíteni a hangkártya drivered.
ALT-TAB után kifagy a játék
- Nem fagy ki, csak többször kell alttabolni a visszalépéshez, esetleg a tálcán rákattintani a programra.
Beállítások, textúra finomítások, stb
- http://www.morrohun.hu/hirek/2011/11/elder-scrolls-v-skyrim-beallitas-trukkok-es-javitasok/
FPS ingadozás, grafikai hibák
- Rakd fel a legújabb drivereket a kártyádhoz
Fajválasztás - mennyire meghatározó a fajválasztás, ha egy bizonyos kasztra akar fejleszteni?
- Teljesen mindegy igazából, bármelyik fajjal lehetsz bármi, az egyes fajok csak egy kis bónuszt adnak különbözõ skillekre, amik a játék legelején számítanak kicsit. Ezekrõl itt olvashatsz:
http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Races
Tárgy eldobás, lebegtetés.
- USE gomb (PC-n az E betû) nyomvatartásával lehet mozgatni a tárgyakat.
Zárak feltörése
-Az álkulcsot az egérrel , a zárat pedig az A és D betûkkel lehet mozgatni. Olyan helyzetbe kell állítani az álkulcsot, hogy az A és D gombokkal a zárt mozgatva ne akadjon meg, és ne törjön el.
Lóval kapcsolatos kérdések, hol a lovam, fast travelnél eltûnik-e, stb.
-A lovad csak akkor marad meg, ha megvetted. Ha loptál egyet, akkor mindig el fog bóklászni, ugyan oda általában, ahonnan elloptad. Ha veszel egyet magadnak, akkor az mindíg ott lesz ahol te, általában a városkapunál vagy istállónál fog állni. Meg tud halni, de nem könnyen, általában a magasról leesés okoz nála problémákat. Vágtázni azt ALT gombbal lehet.
Hogyan lehet utazni, mindenhova el kell gyalogolni?
-A térképet az M betû lenyomásával érheted el, ezen látod a különbözõ még felfedezetlen városokat, quest waypointokat, stb. Ha valami fekete, akkor oda elõször el kell menned, nem tudsz fast travelezni. Viszont a városokat nem gyalog kell felkeresned, minden város istállójánál találsz egy lovasszekeret, akinek a hajtója némi aranyért cserébe elvisz bármelyik városhoz, ahova késõbb már tudsz fast travellel is utazni.Minden máshoz gyalog kell elmenned elsõ alkalommal.
Frakciókkal kapcsolatos kérdések
-A játékban nyolc frakció/céh található, amihez csatlakozni lehet. Megtalálható itt is a már ismert Dark Brotherhood, Thieves Guild, Mages Guild és Fighter's Guild is. Ez utóbbi kettõ College of Winterhold és a The Companions néven fut.
További céhek: Bard's College, Silver Hand, Imperial Army, Stormcloaks
Hogyan csatlakozhatok a Dark Brotherhoodhoz, Thieves Guildhez?
- Dark Brotherhood:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Thieves Guild:
Hogyan lehetek vámpír / vérfarkas?
Ha már vérfarkas vagy, az Y vagy a Z betûvel tudsz átváltozni, naponta egyszer.
Hogyan rakhatom be a kedvencekhez a tárgyaimat, varázslataimat?
-Inventoryn / Magic menüponton belül megnyomod az F betût a kívánt tárgynál vagy varázslatnál, aztán játékban a Q betûvel hozhatod elõ a kedvencek menüt.
Negatív effektek gyógyítása
- Templomokban imádkozni kell a shrine-oknál, vagy disease elleni potiont kell inni.
Lopással kapcsolatos kérdések.
Hol adhatom el a lopott tárgyaimat?
- Riftenben a tolvajcéhnél, a csatornánál, a város alsó szintjén (Ratways) van a lejárat.
Loptam és elkaptak, mi lesz most?
- Kifizetheted a városõrségnek a fejpénzt, akik elvesznek tõled minden lopott tárgyat.
-Nem fizetsz, és börtönbe kerülsz, itt is elvesznek tõled minden lopott tárgyat, és egy negatív effektet kapsz, ami csökkenti a skilljeidet. Ez elmúlik idõvel.
Vélemény?
Miután átadjuk neki a kardot megkér, hogy vigyük el a Aela pajzsát a nõnek (aki ugye szintén companion tag), mert neki sürgõsebb dolga akadt. Itt mondhatjuk, hogy elfogadjuk, hogy nem (ha nem fogadtad el lehet bennragadt a quest). Ha elfogadjuk megkapjuk a pajzsot, ami nem jelenik meg az inventoryban. Ezután odamegyünk Aela-hoz és beszédbe elegyedünk vele, amikor is lesz egy opció, hogy elhoztuk neki a pajzsát. Ennyi.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Akkor ez így marad sajnos. :\
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mi a fenét tölt ez, és miért nem lehet már indítani? Fél órája feltelepült és itt malmozok a gép elõtt.
Ilyenkor jut eszembe minek is vettem meg? Tört verziót telepítettem, és 5 perccel késõbb már játszottam...erre meg órákat kell várni?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Ez volt az elsõ RPG, ahol egyes helyeken kikapcsoltam a futást és sétálva mentem. Mert úgy volt szép a környezet és az események összessége.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Hagyjam a küldetést vagy van rá valami konzolos megoldás ? Korábbi mentés pedig nincsen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az elõbb kidobáltam a sok kacatot amit egy quest miatt kellett magamnál hordanom, erre rámszól az õr, hogy ne dobáljam szét a fegyvereimet, mert még valaki megsérül.. 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Nappal nem látszik, de éjszaki kiábrándító a csíkos égbolt, biztos nem lehet orvosolni ?
Az új fiókom: DevLupius