The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így oké, de én azt nem tudtam, hogy amikor megyek tudodhova, a tudodmin keresztül, akkor ilyen ellenfelekkel fogok összefutni. Meg bíztam a hûséges Axe of Whiterunomban, aminek eddig nem sok minden tudott ellenállni.

Mellesleg, meg házra gyûjtöttem amúgy is...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

yesname
A használatát leírják ott pontosan és azt is mit csinál (bal elsõ description ikonra kattintva).
Élesítés, jobb minõségû FXAA, bloom, szépia, szaturáció és sok egyéb utólagos effekt beállítási lehetõségekkel.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

bakker, bocs, elszúrtam a makrót

Errõl a Svenrõl jut eszembe... Amikor én legelõször beértem Riverwoodba, meglepve láttam, hogy

spoiler] ott hever a járdán egy holttest. Késõbb egy-két utalásból jöttem csak rá, hogy valami szerelmi háromszög van, és õ az egyik hapsi a háromszögben, a másik a bárd Sven a kocsmában. De semmi questet nem kaptam erre. Aztán amikor késõbb visszamentem ugyanoda, amikor már Whiterun-os õrök járõröznek, akkor már ott volt a helyszínelõ csapat, hogy oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló, és kérdezték az õrök, hogy én láttam-e valamit. Mondtam, hogy nem tudok semmit. De ebbõl se lett quest. Most akkor velem az történt, hogy a szereplõ elõbb meghalt, mint hogy a quest elkezdõdhetett volna? [/spoiler]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halted Stream Camp-i bányában (Whiteruntól északra van: 2 tó közül az északibb tövében... oda vezet az elsõ companion küldetés is) lesz találsz eleget csákányból, fejszét meg favágótelepen keress: Riverwood, Ivarstead, Whiterunon belül is van azthiszem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Molnibalage
Hogyan kell használni? Mit is csinál pontosan?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!

Azt lehet tudni, hogy a társak milyen harcmodorhoz értenek? Vagy tök mindegy? Mindegyik egyforma? Pl az elején az elsõ faluban kinek segítek Sven-nek vagy a másik csókának mindegy? Nem különböznek a tulajdonságuk egymástól?
Sir Quno Jedi
Bemész a jarl mágusához és veszel fire atronach spellt, meg egy jó kis fireboltot és csókolom. Esetleg egy tûzzel sebzõ íjat, vagy kardot stb. szerzel... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Fav lista: A sok lom kozul kiemeled a hasznos es surun hasznaltakat.
Gyorskey 1-8: a kivalasztas kozuluk instant legyen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Whiterun kocsmájában a Nord csajszi, akit kiraktak a companions-bõl (és elsõ találkozásunkkor össze akart verni a szentem), mert teszt során megölte az ellenfelét igen szimpatikus, ugyanúgy ahogy Thane-á válásunk után kapott Household vagy mi a tököm a titulusa a csajnak.

Egyébként a társakat ugyanúgy lehet tuningolni, mint pl. újkori Falloutokban. Ha jobb cuccot adsz neki, mint amit épp hord, akkor azzal a lendülettel fel is veszi. Most azért egy Full sárkánypáncélban feszítõ társ szerintem igen komoly ellenfele lehet már bárminek. Persze ez csak feltételezés

ja értem köszönöm, letesztelem, tehát a favolásnak ez az értelme

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Sir Quno Jedi
q a quickmenu, abban vannak afavorit cumók, ott nyomsz egy számot 1-8-ig aza dott tételen állva. Onnantól az a szám aktiválja. Lehet spell, tárgy, kiáltás, scroll, bármi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PiszkosFred
Tedd be a favorite-listaba (F betu a spellbookban a spellen allva), majd amikor elohozod a jatekben ezt a listat (Q betu), ott tudsz 1-8ig gyorsbillt rendelni hozza.

ja igen ezt szerettem volna még kérdezni, hogy a fegyverek favolása tulajdonképpen mire jó?😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

azt szeretném kérdezni, hogy ahhoz, hogy pl egy varázslatot, fegyvert feltegyek hotkey-al azt pl hol lehet beállítani? mert eddig mindig az I - Inventoryban illetve a P betûvel (amik a varázslatok) tudtam csak elõhozni kiválasztva enterrel és így elég kényelmetlen...tehát miképp lehet hotkeyyel elõhozni pl kardot és varázslatot váltva egymással? R betû nálam a fegyver elõvétel ez oké...

Ott van, hogy normal-on. <#wink>

Igen ám, de egy harcos karakternek:

1. nincs fire atronarch-ja
2. nincs fireball-ja, vagy ha van 1-t tud belõle lõni (scrollból meg nekem épp volt 2, amit segített, de így is meghaltam).

Na ez tuti hogy a legkönyebb fok-ra volt allitva. Azert ezt mediumon mar nem tudna megtenni 😊)
Bazzz... de ez mit rakott magára, amitõl ilyen sárgás lett minden? <#conf>
Mindenki máshogy gyászol...<#nevetes1>

Hali. A Golden Claw küldetésnél az ajtó kinyitásához szükséges kezet hol találom? Valamiért elmentem melette.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Én már égtem meg úgy pedig.

Fpocok
lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hello!
Nem tudom, hogy bugról van-e szó. Hiába nyomkodom az F betût tárgyakon vagy varázslatokon nem akarja a favorites-hez hozzáadni. Másnál is elõjött ez a probléma? Elég macerás mindig a menüt felhozni és úgy váltogatni a spelleket.

yesname
Na ez jó kis lökést ad a grafnak: http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=131

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Palinko
köszönöm nektek, meglett, pedig ott kerestem elõször, valahogy elkerültük egymást 😊
off: jók vagyunk, a topik még mindig tartja magát az elsõ helyen 😊 - helyes!

PiszkosFred
Helyi kocsmaban

Nézz szét a kocsmában.

Palinko
In My Time of Need questben kéne segítség. ez az mikor megállítják az õrök a redguard csapatot whiterun bejáratánál, és a redguardok segítséget kérnek tõled, hogy keresd meg egy társukat. sehol sem találom, meglett valakinek?
A "use" folyamatos nyomasaval.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Companion Whiterunban van. Holttestet ugyanúgy emelsz, ahogy minden mást. Nyomva tartod az E-t és húzod.

hogy lehet felemelni a holtestet? merre találom a companionst? merre találok vámpírokat? elõre is köszi a válaszotokat!

For the greater good

Pontosan melyik guildekhez lehet csatlakozni? Silver Handhez nem lehet?

Minden bányában van elszórva

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fpocok
3-4szer láttam csákányt, instákban a moboknál, asztaloknál.
Sejtettem, hogy lehet vele valamit kezdeni, de mivel nem volt itt semmi szó róla eddig, hagytam a fenébe. Legközelebb magamhoz veszek egyet.

A vegyes boltokban ugy remlik szokott lenni, de en is utkozben vagtam zsebre egyet, csak meg hasznalni nem hasznaltam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mousee
Igen, én is sajnáltam elsõre, amikor elfutottam... Érdekes hogy jófiú karaktert csináltam, segítettem mindenkinek, stb, de valahogy itt nagyon feelingesre sikerült ez a lépés. Lehet a hegyi levegõ teszi ezt velem 😄

Ki tudja, érdekesebb a történet, még én magam is meglepõdtem h mit hoz ki belõlem ez a játék 😄

Másik kérdés: csákányt és baltát hol tudok venni? Körbejártam minden boltot, kínai piacot, körbenéztem mindenhol, de nem találtam... egyszer láttam talán egy dungeon-be egyet, de nem hoztam el...én hülye.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Sir Quno Jedi
Nem feltétlen, vannak a sztoriban csatlakozó társak is, azok jobbak is szvsz.

Lehet tõlük is néha.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

A kocsmákban felbérelhetõ zsoldos társakról beszéltek? Azt hittem majd a companions-ból is bármikor hivhatok társakat, pl a farkast , de ugy tünik nem

JethroHUN
...és a Giantnak instant kill azzal a buzogánnyal <#bohoc> de most miek kell bántani õket békés teremtmények<#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fpocok
Én mindig az abszolút jó fiút játszom az ilyen RPGkben. Én direkt nem vittem még magammal azt a csajt, meg egy társat sem, mert sajnálnám, ha meghalnának 😄

Sir Quno Jedi
Amúgy ismered a mondást, senkit sem hagyunk hátra! Neked is ott kellett volna vele meghalnod a hóviharban...

Sir Quno Jedi
Amúgy a jégtrollokat egy fire atronarch-kal, meg pár jól irányzott tûzgolyóval szépen le lehet gyaksizni, pláne, ha segít a társunk. Rakatot leöltem már, nem nagy ügy. Nem kell vele sokáig szemtõl-szemben pofozkodni, ami ésszerû. Mammutnak sem érdemes kezdetben nekimenni fejjel.

JethroHUN
Magic/powers ott találod, de nem lehet akármikor töltõdnie kell, nem tudom részletesen

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Spoiler taget ne felejtse el senki használni please!

Sir Quno Jedi
ezen az már nem segít

Vérfarkas lettem a Companion-nál, de azóta magamtól még nem sikerült átváltoznom, hogyan lehet? (ha lehet egyáltalán)