The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg, meg házra gyûjtöttem amúgy is...<#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Élesítés, jobb minõségû FXAA, bloom, szépia, szaturáció és sok egyéb utólagos effekt beállítási lehetõségekkel.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
spoiler] ott hever a járdán egy holttest. Késõbb egy-két utalásból jöttem csak rá, hogy valami szerelmi háromszög van, és õ az egyik hapsi a háromszögben, a másik a bárd Sven a kocsmában. De semmi questet nem kaptam erre. Aztán amikor késõbb visszamentem ugyanoda, amikor már Whiterun-os õrök járõröznek, akkor már ott volt a helyszínelõ csapat, hogy oszoljanak emberek, nincs itt semmi látnivaló, és kérdezték az õrök, hogy én láttam-e valamit. Mondtam, hogy nem tudok semmit. De ebbõl se lett quest. Most akkor velem az történt, hogy a szereplõ elõbb meghalt, mint hogy a quest elkezdõdhetett volna? [/spoiler]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt lehet tudni, hogy a társak milyen harcmodorhoz értenek? Vagy tök mindegy? Mindegyik egyforma? Pl az elején az elsõ faluban kinek segítek Sven-nek vagy a másik csókának mindegy? Nem különböznek a tulajdonságuk egymástól?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Gyorskey 1-8: a kivalasztas kozuluk instant legyen.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egyébként a társakat ugyanúgy lehet tuningolni, mint pl. újkori Falloutokban. Ha jobb cuccot adsz neki, mint amit épp hord, akkor azzal a lendülettel fel is veszi. Most azért egy Full sárkánypáncélban feszítõ társ szerintem igen komoly ellenfele lehet már bárminek. Persze ez csak feltételezés
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. nincs fire atronarch-ja
2. nincs fireball-ja, vagy ha van 1-t tud belõle lõni (scrollból meg nekem épp volt 2, amit segített, de így is meghaltam).
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Nem tudom, hogy bugról van-e szó. Hiába nyomkodom az F betût tárgyakon vagy varázslatokon nem akarja a favorites-hez hozzáadni. Másnál is elõjött ez a probléma? Elég macerás mindig a menüt felhozni és úgy váltogatni a spelleket.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
For the greater good
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Sejtettem, hogy lehet vele valamit kezdeni, de mivel nem volt itt semmi szó róla eddig, hagytam a fenébe. Legközelebb magamhoz veszek egyet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ki tudja, érdekesebb a történet, még én magam is meglepõdtem h mit hoz ki belõlem ez a játék 😄
Másik kérdés: csákányt és baltát hol tudok venni? Körbejártam minden boltot, kínai piacot, körbenéztem mindenhol, de nem találtam... egyszer láttam talán egy dungeon-be egyet, de nem hoztam el...én hülye.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!