30713
TES
-
#10045 Grand. -
#10044 Most megyek megszerezni........
-
#10043 Az Azura Star minek számit? Grand, Greater? -
#10042 mondjuk a master destruction-hoz nem 100-as skillérték kellene , mert 1:01-nél tisztán látszik, hogy épp elérte a 65-öt belőle... -
#10041 Igen, csak akkor tudsz végigmenni a dungeonon, ha a mágusoknál tag vagy.
Ez így picit fanyar lett, az amulet miatt olyanokat is bezavarnak az iskolába, akik nem terveztek mágiát "tanulni", de végülis a cél szentesíti az eszközt, az életben is kell néha lódítani.
Egy jó hír azért van: az Under Sharthaal az első aktív küldetés a mágusoknál (előtte a "mutasd meg tudsz-e varázsolni" "itt lesz a szobád" és az "így működik a ward" nem igazán küldetések).
Az első aktív feladattal elküldenek Shartaal-ba, ha megcsináltad, lemész a könytárba az orkhoz, belenézel az asztalon lévő könyvbe, és elfelejtheted a másusokat (ha nem akarsz mágiával foglalatoskodni). -
#10040 Igen. Én így tudom.
Tudtommal a ruháknál nincs csík. Ha nincs, akkor nem kell. -
simon7108 #10039 ja és thx a segítséget:) -
simon7108 #10038 szóval akkor a soul gem fajtája nem csak a visszatöltésnél számít,hogy mennyit tölt vissza ha elfogy az a csík a fegyveren?tehát nem úgy van,hogyha common-al enchantolok akkor csak félig lesz a csík hanem erősebb lesz?pl több bónuszt ad amit ráraktam ha grandal csinálom?
ja és a ruhákról is lemegy idővel az enchant amit újra kell tölteni vagy csak a fegyverekről? -
#10037 Disencsantolod cuccokat, akkor megkapod őket.
Odamész encsant asztalhoz, itemeknél kiválasztod a kívánt tárgyat, fegyvert. Alatta az encsantot, amit szeretnél rá rakni. Item kiválasztása után csak azokat fogod tudni rárakni, ami arra a fajta itemre megy. Pl Blockot nem fogsz rakni kardra.
Utána a soul gemeknél kiválasztasz egyet és bumm, R betű.
A soul gem fajtájától függ az encsant erőssége, a Grand a legerősebb, utána Greater, Common, Pity, azt hisze. Lényeg, hogy Grandel érdemes mindig.
Plusz ha mégjobbat akarsz, akkor igyál meg előtte egy potit, ami encsantot ad. -
simon7108 #10036 na eszembe jutott a kérdés:D
hogy kell enchantolni?azt már tudom,hogy enchantokat úgy lehet szerezni,hogy disenchantolni kell egy fegyvert vagy páncélt amin van valami és akkor már rá fogom tudni tenni egy cuccra.de,hogy?
mi kell hozzá?csak soul gem?mindegy milyen?számít valamit,hogy milyen lélek van benne?gondolok itt arra,hogy bármilyen enchantot rá tudok tenni a kardomra egy sima leggyengébb soul gemmel is amit csak lootoltam egy halottól(tehát nem én gyűjtöttem be a lelket hanem már volt benne)? -
simon7108 #10035 akartam kérdezni valamit de mire végére értem a hsz-eknek elfelejtettem:D
na mind1 akkor kérdek mást...
valaki játszik úgy,hogy egy kemény harcos pajzsal,kardal és heavy armorral aki nem mellesleg profi íjász,vérfarkas,tanuló a mágus iskolában és már profi tolvaj is minden tekintetben(zárnyitás,lopakodás)?:D -
#10034 Köcce. Újraindítás megoldotta. A briar heart os qst beakadt, mert már előbb megszereztem itemet. -
#10033 Kérdés a Gauldur amulett questline-hoz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg csak akkor tudok bemenni Saarthal-ba, akkor lesz kulcsom hozzá (az egyik dungeon a 3 közül, ahol a darabka van), ha a The College of Winterhold-nál eljutok addig, hogy ide adjanak questet?? -
#10032 numpad 0. a trükkje, h Skyrim *indításakor* numlock-nak benyomva kell lennie - ha akkor nincs, játék közben akár kalapáccsal is ütheted, akkor sem fogsz nullát írni vele
vagy angol billkiosztás és ö.
vagy autohotkeyeel beállítod egy másik gombra a nullát. -
#10031 Igazából Én még semmit nem echantoltam, abban járok amit találtam ... mondjuk lvl21-es vagyok, ahogy nézem, most kezdi el dobálgatni az enchantolt cuccokat, eddig szinte semmit sem adott.
Mondjuk egy sárkány 1:1-ben még csak nem is kihívás, mikor harapna vagy fújna, kap egyet a pajzzsal, és ütöm ... nem hamar fekszik. Most vertem le így egy Blood Dragont.
Ennél még egy-két mezei monster is erősebb ... pl a világítótorony aljában lévő bogár szerű lények ... azok keményen tudnak darálni :)
Ja, találtam egy kesztyűt és egy nyakláncot is, ami mindkettő +25%-al könnyebb zárnyitást ad. Na, most ha felveszem mind a kettőt, akkor elvileg 50%-al könnyebben kellene nyitnom a zárakat? 48-as egyébként a skillem. -
#10030 Hogy tudok konzolba 0-t írni? -
Richardix #10029 Igen, de tegyük hozzá: Így is elég OP az enchantolt gear, +1 gyűrűvel meg aztán végképp az lenne. -
#10028 Sajnos úgy láttam igen. Ami elég hülyeség. De hát annyira le van egyszerűsítve sajnos :S -
#10027 Csak egy gyűrűt lehet egyszerre hordani? Obliba kettőt lehetett .... -
#10026 Van előtte egy másik lift is, kijövök azon ...
Na ezért utálok küldi nélkül bemenni bárhova ....... előtte voltam egy világítótoronyban, ahol az adta a küldit, ahogy beléptem oda, az még jól is jött ki ........ én hülye azt hittem ez is olyan :) -
#10025 Ó fszm ... legalább messze van a főszálban? Még jó vagyok ha a kapun nem megyek be? -
Richardix #10024 Ráadásul fősztori küldetés :) -
#10023 Bekeveredtem Winterhold környékén egy óriási Dwemer dungeonba (Alftand) .... kérdésem lenne ....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.... nem volt ide küldim, csak benéztem, mert a bejárat környékén találtam egy naplót, ami bajokat sejtetett ... egy kva hosszú dungeon volt itt, lent voltam vagy 3-4 órát ... a végén megöltem egy nagy robotot, majd mikor a nála lévő kulccsal kinyitottam a kaput, akkor 2 NPC elkezdett dumálni (hogy elég volt a halálból, meg hogy az egyik talán hátbadöfné a másikat, hogy learassa a babérokat, stb), majd egymásnak ugrottak, és nincs más választásom, ki kell őket nyírnom (van mentésem még előtte) ... meg van itt egy szerkezet is, amihez kellene valami tárgy ........ a kérdésem az lenne, hogy ide szólna küldi, tehát hagyjam ezt egyelőre, vagy mindenképpen meg kell ölni ezeket az embereket?? -
Richardix #10022 Oké, de az ok amiért elsősorban megölöd az az, hogy valaki megbízott vele. Lehet, hogy ott a 3 pont közül beigazolódik valamelyik, de az ok, ami elindította az egész folyamatot az a pénz. Lehet, hogy eleve megölnéd, mert pl. van nála valami, ami érdekel. De ha nem kapsz rá megbízást, akkor lehet, hogy soha rá se bukkansz, ergo nem ölöd meg. a te logikádat követve lehetne akár egyetlen egy pontod is: Megtámad. Mert lehet, hogy azért támadsz meg valakit, mert jó a sisakja, de végső sorban az is megtámad. Akkor most azért ölöd meg, mert megtámad? Nem, azért ölöd meg, mert jó a sisakja. Mindig a kiindulási pont számít, ami elindítja a cselekménysorozatot. Így a megbízásnál is a pénz a kiinduló ok, és nem a másik 3 pont. Peace :) -
#10021 Ez érdekes, túl sok a pénz, gondoltam, veszek egy házat Solitude-ban is, erre odajön az őr, mert loptam, állítólag 15.000 goldnyi cuccot. Gyanús, mert soha semmit nem lopok. Esetleg a világítótornyos küldi lenne az oka (mindenkit megöltem, lootot eltettem)? De ott ugyan mi vezet el hozzám? A városban csak muffle+invis kombóval tudok közlekedni... -
Benevolens #10020 honnan tudja, hogy mit akar a karim? Mellesleg ha nem támadná meg akkor is egy csomó esélye marad a kinyírásra. Például odamegy a karim. Mondja neki, hogy ki kéne nyírnia a vérdíj miatt. Az meg elkezd nézni. Szóval ott egy darabig állnak és néznek. Hát csak megunja a karim, ezt mindenki megunná. Vagy mondjuk elkezd a másik dumálni. Ezzel abszolút meggyőzi a karimat róla, hogy ezt jobb kinyírni. Tovább nagyrészt van náluk valami érdekes, ami a karimat érdekelni kezdi. Vagy mondjuk elkezd üzletelni a karimmal, hogy menjen vissza, és hazudja azt, hogy kinyírta. Ezzel meg az a baj, hogy ha nem veszik be, akkor fordulhat kétszer. -
Richardix #10019 De nem támadnának meg, ha a megbízás miatt nem keresnéd meg őket :) -
Benevolens #10018 csak ne dumálj nekik ennyit -
Benevolens #10017 hát szerintem az a 3-as pont egyik esete. Amúgy még van egy olyan pont, hogy "nincs jobb dolga" .Mellesleg akikért pénzt lehet kapni azok rendszerint meg is támadnak -
Richardix #10016 Na mindegy, mára ejtem a játékot, és holnap felkeresem a Dark Brotherhoodot. Ők értékelni fognak engem :) -
Benevolens #10015 az ilyen sznobok úgysem ismerik be ezt soha. -
Ragnar360 #10014 akkor nálad hibás a játék, de sztem barkit megkérdezhetsz, hidd mar el, hogy lehet kapni, még Riverwoodba is tudtam venni asszem, de pl Whiterunba is veszegettem, de nem is kellett vele foglalkoznom öszintenszolva, mert mindig volt nalam, mindig talalok kalandokon joparat, hasznalni meg csak hébe hóba kell amugyis -
Richardix #10013 Pénzért nem? :P -
Benevolens #10012 orális szex -
Benevolens #10011 az én karim meg
1, idegesíti
2, kíváncsi rá, hogy milyen a hullája
3, kíváncsi rá, hogy van-e nála valami érdekes/megtetszik neki valami és ki akarja belőle szedni
4, megtámadják -
Ragnar360 #10010 jolenne abbahagyni, nem is ertem mi folyik mar itt :/ par ember közt -
Richardix #10009 Mellesleg nagyobb büntetés nekik, hogy elszalasztottak egy hozzám hasonló zsoldost :) -
Benevolens #10008 meglesz az egyből is -
Richardix #10007 Embert csak 3 esetben ölök:
1. pénzért
2. ha megtámad
3. ha nyíltan sérteget -
#10006 Nem minden lepke pillangó, de minden pillangó lepke