30713
TES
  • Fantusz
    Nem a dragon páncél a legerősebb.
    Heavy páncéloknál a dremora, könnyű vérteknél a glass erősebb, mint a dragon.
  • Fantusz
    Franc se tudja, ez a két politikai tömörülés érdekli szerintem a játékosokat legkevésbé.
    Egyik kutya, másik eb, mindkettő a maga igazát ugatja - mocskos dolog a politika.

Imperial örök kisérgetnek lázadó foglyokat, őket is meg lehet támadni, csak ne lássa senki, s ha nem látták nincs következménye.
    Vagy, ami még érdekesebb talmarok (elfek) is kisérgetnek foglyokat, akit szintén ki lehet szabadítani.

Részemről inkább nem állok egyik oldalra sem, amíg nem muszáj, de természetesen, ha neked szimpatikusak a lázadók, csinálhatod a küldetéseiket, vagy kezdhetsz fogolyszabadításokba, a lényeg, hogy ne legyenek tanúk.
    Volt, aki a városi kivégzésen rontott neki a gárdistáknak, s csodálkozott, hogy az egész város ellene fordult :-)

Először szerintem a hősnek testhez álló gulidba kellene tevékenykedned, illetve rengeteg küldetés lesz az NPC-ktől.
  • Fantusz
    Picit pontosabban, a Black Star képes befogni NPC lelkeket is, de nem csak azokat!
    Sajnos, vagy nem, de a Black Star-ba minden lélek belemehet.
    Mindenképpen előnyösebb, mint az Azura Star, de ha nincs az inventoryban több üres lélekkő, s soul trapos a fegyver, a Black Start is elfoglalhatja akár egy kicsi lélek is.
    Azt nem tudom, hogy a Black Soul gemek kizárólag NPC lelkeket fogadnak-e be, vagy azokba is bezárható akár egy farkas is, a Black Start viszont leteszteltem, s egy tűzelementál common méretű lelke gond nélkül bele röppent.
  • IXEMGabeo
    köszi meglesem majd
  • ilpo
    Hali!
    Még eléggé az elején vagyok a sztorinak. Ha Windhelm-ben csatlakozom a Stormcloak-hoz, akkor a világban bóklászva minden Imperialos meg fog támadni?
  • heady
    Nekem a kinézet is számít, így én glasst haszálok, egy dragonpriest sisakkal :)
    (Van dragonscale-em)
  • ratgab
    Nálam meg ugyanannyi védelmet ad egy sima Steel páncél és egy ork fejlesztett páncél.
  • Micsu
    érdekes hogy nálam a legendary glass több védelmet ad mint a legendary dragonscale
  • Fehercsoki
    Lenne egy eladó Skyrimem, felhasználatlan steam kód, karton doboz, szövettérkép, zenei cd, 4 darab képeslap. Többit pü-ben. Azért adom el, mert nem fut túl jól a gépemen.
  • stupido
    sziasztok!

Az volna a problémám, hogy ki kéne békítenem a két hadban álló felet, hogy csapdába ejthessem a sárkányt, de az egyik fél (asszem az, amelyik megölte a királyt) csak a sablon szöveget mondja és nem történik semmi. Mi lehet a gond?
  • Ragnar360
    Ezt.
  • Kallahiosz
    B4szuskulcs
    Kijött az Assassins Creed Revelations.
    Most hogy éljek így tovább????
    Meliket válasszam?
  • demeron
    Jó és ha én nem akarok enchantolni akkor mivan? Megnézed Skyrim Prima Guide-jét, ott az "alaptípusok"-nál, nincs is skill odaírva, minthogy fejlesztgessük. Én nem tettem, most magasabb szinten kínlódok, hogy felhúzzam. Hp-vel ugyanez a helyzet.. Na mindegy..
  • Ragnar360
    Ettöl a területtül nem meszze, a patak erős sodrásánál, van egy kicsit átkelő híd, az alá benéztem és van egy rejtett Abandonded Prison

Nagyon kicsi, volt egy hely avoha nem tudtam felugrani, jönnék kifelé és megszólal egy szellem, nagyon komoly volt, amiket dumalt, aztán sikerült felugrani, de ott se tudtam sokaig menni, probaltam valahogy felbugolni, mert van egy Trap Door, a fejelm felett, azt lehet ki-be csukni, és ha jo raugrottam akkor fentebb vitt, láttam a két szellemet is, ki inyirtam öket, rendes bejarhato terület van ott, de sehogyse tudtam feljutni, pedig mar csak egy pár centi kellett volna, raugrottam, nyomtam A betüt becsukja alattam a rácsot, fentebb visz, de nem eléggé, hogy rendesen elérjem a szintet...

Valami tipp ?
  • Ragnar360
    Nemtom milyen Fort-ban rohadtgeci magek jol szivattak, gyengenek éreztem magma ezek ellen, úgy betudtak támadni 2-3an, hogy csak ugy tolhattam a potikat befelé, ilyen kis váreröditmény a hely, nem nagy belül se

Íjjal azért pár 4-5 lövéstöl haltak, de ugy nyomtak rám a Shocokt, meg a Firet, hogy beszarás, mi az hogy ilyen keményen tudnak ramhatni :)
  • Dondark
    Pont olyan sunnyogós karit akarok következőnek :D :D
  • wedge31
    Lv20 vagyok most. Az elözö ijász/sunyogós karimhoz képest nehezebb mert az a végén már masteren is nagyon könnyü volt.
    Ezért inditotam egy ilyen kevert karit itt azért már expert szinten van kihivás.

Passz, nekem sose tetszett a glass, inkább maradok az elf cuccnál amig meg tudom csinálni a dragonscale armort.
  • Laza
    Ha csinálod a küldit, meg fogod tudni :) (kutakodj a Battle-Born házban)
  • Laza
    Nálam robbanós tűzgolyókat lőtt (ami becsapódás után x radiusban még szépet sebez), és még fire poti sem volt nálam, kiraktam a ládámba.
    Egy lövés kb 10%-ra leszedte a kb 230 HP-mat. Dupla kézzel healeltem magam vissza :)
  • Dondark
    Annyira nem nehéz 23as szintű vagyok.A winterhold utolsó küldijénél azért levettem a nehézségi szintet mert az a varázsló szétszívatott :D.
    Te hol tartasz? A glasst mikor adja be hanyas szinttől?
  • IXEMGabeo
    na megtisztítottam a Silent Moons Campet illetve elhoztam Amren kardját:) az ottani főnökkel megszenvedtem végül leesett a hídról a marhája és szörnyet halt:D többieket jó érzés volt lszedni íjjal:)

beléptem a companionokhoz:) szóval halad a dolog

Thorwald merre van fogságban azt nem tudjátok véletlenül?
  • SzirmosSzisza
    Én full lowon játszok, de így is viszonylag élvezhető. Mondjuk az picit rossz, hogy tőlem 1 méterrel meg maxon tolják vele, de ez van :W
  • Rony94
    És úgy is elég szép a játék? Ne érts félre, nem vagyok grafika mániás, csak sok játéknál az ilyen low beállítás már eléggé lehangolja a hangulatot.
  • PiszkosFred
    Medium-low beallitasokkal siman fog menni.
  • wedge31
    Második karimmal pont igy tolom most én is. Nem lesz könnyü majd meglátod...
  • Rony94
    -Intel Pentium DualCore E2160(1.8Ghz)
    -2048MB RAM
    -Gigabyte GeForce 9600GT(512MB)

Van rá egy csöppnyi esély arra hogy elfut ezen a gépen?
  • Richardix
    ... Igen...
  • Dondark
    Light armorban egykezes fegyverrel(molag bal) tolom, másikban destruction spell van.
    Ehhez a karihoz hol tudnék jó cuccokat találni vagy esetleg késziteni?

• SzirmosSzisza
    Biztos ?:)
  • Richardix
    Nem, a Dragon scale a legjobb, de azt csak csinálni lehet. Egyébként az Azura Star egy grand lélekkő, aminek az a különleges tulajdonsága van, hogy megmarad használat után, így újra és újra fel lehet tölteni. Egy questből kapod, ahol egy választás elé kerülsz. Attól függően, hogy hogyan döntesz kapod meg az Azura start, vagy Black Start. A Black Star szinten megmarad használat után, de abba csak sötét (emberi) lelket lehet tenni, ami viszont cserébe mindig grand lesz.
  • wedge31
    Azura's Star/Black Star ugyanaz mint egy grand soulgem csak ezek kisütés után is megmaradnak.

Dragonscale armor például jobb.
  • Dondark
    Az Azura's Star az mire való? :)
    Jah és a glass a legjobb light armor?
  • Molnibalage
    Valahol tök vicces, hogy óriásokat verek le, de nyomorult kultistákkal nem bírok... :)
  • Flora2
    Én is ma voltam itt. :) Ismerős a probléma.
    Én pedig melee-ben öltem meg...! úgy, hogy folyamatosan nyomtam magamba közben a Resist Frost italokat, meg a Fortify Health-t. Persze rengeteget rohantam utána, sőt, még ugráltam is rá, de én light armoros vagyok - az volt a kétségbeejtő közben, hogy kezdtem azt hinni, halhatatlan, mert kell valami quest-hez... de az jólesett, amikor vége lett, és egy utolsó mozdulattal levettem a holttestéről az álarcot...
  • Laza
    Meleeben nem tudtam volna megölni ... távol állt mert lövöldözök, én meg beálltam a kőoszlop mögé, ami a szentély előtt van ... igazából folyamatosan tudtam lőni, mert a szikla felfogta a varázslatait ... így is sokáig tartott :)

Mondjuk vicces, hogy a Blood Dragont 1:1 harcban 2 perc alatt szétvertem, ez meg kb egy, max kettő lövéssel le tud teríteni.
  • SzirmosSzisza
    Hehe, itt én is voltam, az a lidérc nagyon durva volt. Nekem leesett a hegyről és beragadt a sziklák közé, ami íjász kariként pont jó lett volna, ha nem fogyok ki :D Szóval végül a lóval tőrrel nagy nehezen lekaptuk :W
  • wedge31
    Én simán megettem a fél karját...és finom volt...
  • Fpocok
    Ez nem az. De ezt ugyanígy csináltam. Mondták, hogy nyírjam ki, miután ráfeküdt az oltárra...
  • Richardix
    Sztem amiről ő ebszél az a Daedrás quest...
  • Magnum PI
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már nem tudom hogy ez ugyanaz a küldi-e, de én odavittem és amikor ki kellett volna nyírni a papot legyaptam az egész bandát a faszit meg hazaengedtem. Köcsög emberevők... :D