The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egoraptor
Sosem késõ elkezdeni, ez benne a szép 😄

francois
Az szép😊

Más: akit érdekel a házasodás téma.

A benefits utolsó része elég jól hangzik😄

Fpocok
Szerintem TELJESEN RANDOM. Volt egy hely, ahol láttam egyet, viszont mikor visszatöltöttem mentést, már nem volt ott.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bocsi,h ilyen nyomi vagyok de nem értem mi az a (shout) azt értem már h bizonyitanom kell h sárkányt öltem de hogy????

watto
17esen úgydöntöttem inkább íjászkodom shield+onehand helyett 😄

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Igen, de a másik szebb, azt hordom még mindig kiegészítve 1-2 brotherhoodos cuccal az öldökléshez. 😄 Összesen van rajtam kb 80% lockpick könnyítõ meg 60% sneak-es cucc, kezd imba lenni a karakter xd

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

francois
És kaptál megint szép ruhát?

Ezen a videón skubizd meg hogy én hogyan csináltam :::

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kamu mert én nem játszom a játékkal de youtube sokat tud segíteni!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

francois
Nemár, azt gondolnám, hogy városokban meg hasonló helyeken nem kell sárkánytámadástól tartani😊

Na végeztem a Dark Brotherhood küldetésekkel is, basszus ez is E P I C!!! Hihetetlen milyen részletességel dolgozták ki a történetet és a karaktereket még a mellékküldetéseket is.

Fpocok
LOL. Most történt.
Kijöttem az egyetemrõl és próbálnék fast travelezni, de nem engedi. WTF. Aztán látom, hogy kiírja, hogy combatban vagyok. Mi? Az egyetem épületének közepén? Ki altolok... és egy bazi nagy sárkány szállt le a tér közepére 😄

ÁÁÁ ezek hála .THX

beszéltem vele,de utána nem tudom!Az oké,h megnézem a küldetést de nem vagyok nagy angol tudor ,ezek a webforditok meg sza...valok

francois
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra kér, hogy demonstráld, hogy tényleg dragonborn vagy-e, tehát nyomj egy shout-ot. Utána pedig tanítanak egy újat, amit szintén majd demonstrálni kell. Amúgy a földön megjelenõ jelekbe sétálj bele.

Black soul gem random szokott lenni erõsebb necromancer ellenfeleknél, de például ha éppenséggel a vámpír kúrához kellene akkor aki a feladatot adja annál lehet kapni mindkettõt (gem-et biztosan).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

"a varázslás meg nem fér már bele a karakterbe"

Ha csak soultrap-et akarsz ahhoz nem kell perkeket is felvenned.

Beszélj vele vagy ha nagyon el vagy akadva akkor nézd meg a journal-t (quest leírást).

Helloka! Olyan problémám van,h most kellet felmenem a hegy tetejére a papokhoz.Elmondja a mondokáját de aztán nem tom mit kell csinálni?? Tud valaki segiteni????

Morokei-t kinyírta már valaki? Valahogy úgy érzem nincs túl sok sanszom 😊
Lopakodás közben nyomd meg a sprint gombot (alt), már abban az esetben ha a sneak ágon ezt a képességet kifejlesztetted. Ennek hiányában sehogy nem lehet gurulni.

Fpocok
Ja ok.

NA találtam pickaxe-t Windhelm-ben a kovácsnál.

francois
Silent roll, 50es sneak req.

ahogy olvasgattam a perkeket ha jól emlékszem az egyiknél valamilyen esetben a sprintelésre "gurul" 😊 de most fejbõl meg nem mondom melyik perk volt 😄
francois
most nézem, elég vad😊

Fpocok
Videóba.
0:24

hehe, gondolom több csatlósod egyszerre nem lehet ?!

Úgy tudom, hogy ilyen nincs, vagy ha van, akkor én még nem tudom, hogyan kell! 😄
thx.

francois
Gurulni?😊 ezt hol láttad/hallottad?

francois
Erre már én is gondoltam, kár h nincs visszafelé smith, bevágnám a gagyi kardokat a kohóba mint a szél.

lol, de nagy, Riverwoodnál beszéltem egy Faendallal és magammal is hívtam😄 milyen poén, jó, mert íjászkodik és van, hogy helyettem leszedi az ellenfeleket😊 ti is szoktatok így poénból elhívni újabb embert?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Gyakorlatilag általánosságben ahogy haladsz elõre, egyre erõsebb cuccok lesznek mind fegyver-, mind páncélzat szempontjából, nagyjából lehet majd tudni mindig, hogy mi az, ami akkor éppen jónak számít, és mi az, ami nem. 😊
Fpocok
Hogy lehet gurulni???

Palinko
köszi a részletes válaszokat, sajna én másra gondoltam, ez az echantolás nem igazán jön be, üres soulgemeket összegyûjtöttem megszokásból, aztán egyik küldetésben kaptam egy lélek lopó buzogányt, egy ideig mûködött is, lopott minden féle lelket, egyszer csak kiírta hogy nem tud lopni többet. pedig nálam van az azura star feltöltetlenül. meg ha lecserélném ezt a buzogányt akkor kéne spellt tanulni ha jól tudom a varázslás meg nem fér már bele a karakterbe mivel tolvaj, íjász, egykezes fegyverek vonalon megyek.

arra gondoltam, hogy ki lehet nyerni pl ebony ingotsot fegyverbõl, de ezek szerint nem. köszi a válaszokat.
Oks, majd csak tudni fogom, milesz a jó nekem és mi a tápos 😊

Színek nincsenek. Vértezetnél egyre erõsödõ típusok vannak, pl. heavy armornál iron-steel-dwarven stb. stb., és ugyanígy light armornál is van sorrend.
Valamint az enchantos item-ek a táposak, azoknál meg mindig meg lehet nézni, hogy konkrétan mit tud. 😊
Értem, köszi, egyébként konkrétan az item értékeire gondoltam, pl fegyver sebzés...

Vraaanyek
hol találhatok black soulgemet???? és soultrap varázslatot kinél vehetek???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nem, nincs olyan, hogy epic, meg stb. Lényegében a fegyvereket az határozza meg hogy:
- Milyen fegyver (rövidkard, csatabárd, stb)
- Milyen ötvözetû (vas, acél, törp, stb)
- Mennyire jól élezett (Kovácsolás skillhez köthetõ)
- És ami a leginkább meghatározza talán, az a fegyverhez való szakértelmed.

Ezen felül a fegyvereknek lehet valamilyen enchantja is, ami mágikus tulajdonságokkal ruházza fel, de ez mellékes.
francois
vmi console kód van erre is biztos, de egyébként kétlem.

#5058 ?

Az enchantolt tárgyakat lehet megsemmisíteni enchant-asztaloknál a célból, hogy a benne rejlõ enchantot megtanuld, így késõbb más tárgyakba bele tudd tenni. De ha nem fejleszted az enchantolást, akkor adott esetben sokkal gyengébb enchantokat fogsz tudni kreálni, mint amilyen a szétszedett cuccban volt.
Enchantoló asztalnál tudod szétszedni õket. Általában a guildek házaiban van, de varázsló egyetemen biztosan találsz, meg ha jól emlékszem Whiterunban a Jarl palitájában is van egy, az udvari fõvarázsló szobájában.

XenHai
a ki osztott pontokat lehet valahogyan reszetelni?
francois
Van erre külön asztal, eddig egy v két dungeon-ban találkoztam vele, de csak azokat tudod szétszedni, amik enchantoltak.

Palinko
szét lehet szedni a fegyvereket, páncélokat alkotórészeikre valahogyan?
francois
Nem nagyon találkoztam még erra való utalással, szal sztem nem. Már csak azért is gondolom, mert Whiterun környéki dungeonok nagy részében õket kell gyakni. Aztán lehet idõvel bead vmi ilyesmi történetvonalat...

Egoraptor
Menj el aludni egyet hátha ha visszamész már nem lesz ott.
Vagy szerezz egy kis szalonnát és csald ki a falból 😄

Egyébként a fegyvereknél, ruháknál vannak megkülönböztetések példuál névszín vagy bármi ? vannak item osztályok - pl Epic. stb. vagy hogy tudom, mi az igazán tápos, nagyon erõs és ritka fegyver pl.

A lentebbi videóban is mutatja a tõrét, de nemtudom mennyire számít fullosnak stb.

Egoraptor