The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
random van sárkány. Ilyet én is láttam már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali,Riverwood mellett mentem a pacival és mellém ugrott 1 sárkány félig levertem az életét aztán gondolt 1 és inkább bement a városba darálni😄 utána mentem és lecsaptam.De megölt pár embert a faluba ezért visszatöltöttem az állást.De a sárkány már nem támad csak repked pár percig és eltünik ez megszokott dolog vagy bug?

tobias88
Amikor beöltöztetnek parasztnak, az emeletre hogy lehet anélkül feljutni, hogy észrevennének?
Fpocok
A kék nyíl azt TE TUDOD rakni. Térképen bal klikk valahova és akkor oda tudod rakni, vagy levenni a nyilat.
A lovad meg mindig ott lesz, ahova fast travelerel mész. Csinálj egy fast travelt és ott lesz a lovad melletted.

francois
azért custom, mert te jelölheted ki hogy hol jelenjen meg. Arra az esetre jó, ha bizonyos útvonalon kell menni, de nincs köztes támpont, vagy több küldetés aktív és nem tudod éppen melyikhez akartál menni. ha zavar csak kattints egy üres helyre a térképen és "remove"

Grr1234
"Lemerült" a tüzes fegyverem, mit csináljak? 😞

francois
Na találkoztam egy respawn-al, egy korábban kitakarított õrtoronyban újra megjelentek a banditák, szal olyan 20+ nap telhetett el.

Dark Brootherhoddal kapcsolatban lenne kérdésem😄
SPOILER lehet
Épp békésen lovagoltam az úton, amikor az egyik bokorból rámvetette magát egy fekete csuhás bérgyilkos😄 Kissé perverz volt a helyzet, de le tudtam vágni. Találtam nála egy papírt, ami arról tájékoztatta a céh összes tagját, miszerint felkerültem a feketelistájukra😄 Ezekeután tudok még csatlakozni hozzájuk?😄 Ez a vérdíj dolog számomra elég érthetetlen, mivel eddig még csak nem is érintkeztem velük. Persze lehet közrejátszik, hogy tagja vagyok a Companion céhnek 😄
Szevasztok! Az a két kérdésem lenne, hogy elõször is mi az a Custom Destination és ilyen kék jel mit kezdjek vele?😊 És a lovamat nem lehet valahogy elõhívni vagy mindig menjek oda vissza ahol elhagytam?😊

Helo. most fejlesztettem ki az arcane blacksmithing et, de arrol fogalmam sincs merre tudok varázs armort meg fegyvert csinálnom XD valaki tudna segiteni benne merre tapogatozzak ?
Fpocok
Miért van az, hogy van, amelyik sárkány tetem eltûnik, és van, amelyik nem?

Van az egyetemen egy npc aki destructiont tanít... de körbejártam és nem találom sehol :S

tigeroo
nagyon durva a grafika.
indítottam egy archer nord-féleséget, meglátjuk mennyire életképes.
Fyrex
infot kérnék a Silver Hand-rõl! 😊)) kösz!

Avanti Crociati!

francois
Köszi, ezt is érdemes bele venni, hogy az iránytûn megjelenõ keresztbe tett kalapács jelzi, hogy a közelben érclelõhely van.

köszi 😉

kiválasztod a magic menüben és y vagy z billentyûvel aktiválod

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Nem
Palinko
bányához:
http://uk.ign.com/wikis/the-elder-scrolls-5-skyrim/Mining

trénerek:
http://segmentnext.com/2011/11/12/elder-scrolls-v-skyrim-skill-trainers-locations-guide/

engem csak az érdekelne még, hogy élezést kovács nem csinálja meg ha megfizetem? 😄
Silver Handhez lehet csatlakozni? Ha igen, hogy?

Carbonka
Hogy tudom aktiválni azt a képességem, hogy egy állat a friendly lesz 60mp-ig?

francois
Bányászat:
Néhány barlangban, alagútban bizonyos érceket (Ore) lehet bányászni, ehhez csupán Pickaxe-ra van szükség.
Kohó:
A kibányászott vagy zsákmányolt/talált érceket öntvénnyé (ingot) lehet alakítani, ami a kovácsoláshoz elengedhetetlen. Ilyen kohókat a nagyobb városokban lehet találni (nagy fekete kemence).
Kovácsolás:
A skill szinttõl és a meglévõ nyersanyagok függvényében a karakter képes bizonyos tárgyakat kovácsolni (fegyver, páncél, csizma, sisak, ékszer).
Nyersanyag nem csak öntvény lehet, hanem bõr és bõrszíj, ezeket a kohó környékén kifeszített állatbõrbõl lehet nyerni.
A fegyvereket továbbá élezni is lehet, ami megnöveli a sebzés szintjét. Ehhez szintén bizonyos öntvény (ingot) szükséges.
Páncélok és pajzsok esetében is van lehetõség növelésre, szintén a kohó környékén lévõ asztal segítségével.

Kb. ennyi tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, ha valaki tud, egészítsen.

francois
Van egy olyan küldetésem,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy értesítsem Leifner családját arról, hogy meghalt. A kérdés: ki a tököm az a Leifnerr?

Nyilván helyszín megjelölés sincsen... Valaki találkozott már ezzel? Ja és a google 4db találatot ad, ha rákeresek, abból egy releváns és az sem segít😄

Kedvenc területeim egyike, én is errõl postoltam képet az elõbb 😄

Amúgy meg BUMP:

FAQ -hoz kéne segítség, valaki írhatna pár sort a craftinggal(mining/blacksmithing,enchanting, alchemy) kapcsolatban!

Ház ez mi fene?
francois
ez még az OFF topikban is ban plese!

MerlinW

[merlinw.org]

Palinko
én a stormcloackst végigvittem és már imperialhoz nem csatlakozhatok 😄 és szerintem ha companiont játszottál nem lehetsz silver hand. bardot próbáltam ott van a fõvárosban, eddig csak 1 dalt kellett megszerezni/szerkeszteni és akkor nagy örömök közepette bevettek a bandába, persze vissza lehet még menni, de ennek nincs nagy story line ja úgy veszem észre
Torzonborz
errõl jut eszembe elven bow-t honnét lehetne megint szerezni ? egyszer már volt - azt hiszem lootoltam vkibõl - de vhová elkevertem 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Ezt eltoltam... Kérem a házigazdát törölje, vagy korrigálja a spoiler makró hiányosságait... Elõre is köszönöm!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

sehogy :/

Hogy lehet gyors gombhoz (1-8) két varázslatot hozzá rendelni?

Bebugolt, van ilyen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Disk
Közben megoldottam. Hátha valaki másnak is lesz hasonló problémája.
Fejbe lõttem Aela-t és azonnal megjelent Farkas, hogy elkísérjen. Csak elõtte consolban "TDetect", majd miután Farkas megjelent újra beírtam, hogy TDetect a konzolba. Most már mûködik a küldetés. Nem tudom mi lehetett a baj.

Megerõsítem! Az általunk felsorolt frakciókhoz egytõl egyig lehet csatlakozni. Hiányzó 2-re is találtam infót!

1. már rögtön az elsõ faluban a kocsmáros megadja az Azura shrine helyét.

Ez már így viszont összesen 8... Megvagyunk kérem.

Két rövid kérdés:

1. Daedra shrine-ok vannak a skyrimben? Én még egyet sem láttam, de most a városban egy némber nyekergett valamit, hogy elment imádkozni Clavicushoz. Szóval ha van, a kérdés hogy hol.

2. Shoutok. Van valami oldal, ahol össze van szedve, hogy hol lehet felszedni õket? Én találtam egyet, de ott csak a megfelelõ dungeon-ök neve van leírva, az meg nem, hogy azok pontosan hol vannak, milyen quest során lehet odakeveredni meg ilyesmik.
Én most azon agyalok, hogy az 5770-emmel megpróbálkozok az Ultra beállítással. Habár High-on is baromi szép.

Lehet a játékban daedric páncélt találni/venni vagy csak craftolni lehet?

😊

Mindegyikhez lehet csatlakozni amit írtál elvileg, a bárdokat meg a stormcloaks-ot nem próbáltam még. Ennyi, meg a Silver hand.

Érdemes nyomni egy defaultot a catalystben és használni a lista szerinti setupot. Szerintem.

De!! AA+ beállítás a Catalystben nagyon ellenjavalott szerintem ultrás kártyák alatt. Azzal sehogy nem tudtam a kis 4870-el megoldani hogy ne szaggason anélkül viszont eszméletlen jól fut.

Stabilitásban sokat segített annó FNV-nél, itt ugye nem nagyon van ilyen probléma.

4 ugye tuti
Dark Brotherhood, Mage guild akárminek is hívják a játékban, Companions, Thief guild, közben olvasom Imperial Army, Stormcloaks... utóbbi kettõrõl akkora spoilert olvastam, hogy kisült a szemem is. Ott van még ugye a Bard's College is. Még kutatok, de egyenlõre többet én nem találtam.

francois
<#eljen>

Várni kell. Ha percekig ez van akkor próbáld újra, tölts vissza egy korábbi mentést vagy valami.

watto
Ja meg valaki írta hogy tudja hogy kell megjavítani a néma Esbernt, az is érdekelne 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
DarkBrotherhoodos quest:
Elakadtam, megkaptam azt a questet hogy bújjak el a "muter" szarkofágjában és hallgatózzak. Belebújok, hallom ciceró fügyörgését és ennyi. Nem hallok párbeszédet, ne mtudok mozogni, nem tudom megnyitni tabbal inventoryt, fejem se tudom forgatni csak állok. Nem ötörténik semmi... mi lehet a baj?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.