The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lovad meg mindig ott lesz, ahova fast travelerel mész. Csinálj egy fast travelt és ott lesz a lovad melletted.
Parasite Eve 2, best game EVER!
SPOILER lehet
Épp békésen lovagoltam az úton, amikor az egyik bokorból rámvetette magát egy fekete csuhás bérgyilkos😄 Kissé perverz volt a helyzet, de le tudtam vágni. Találtam nála egy papírt, ami arról tájékoztatta a céh összes tagját, miszerint felkerültem a feketelistájukra😄 Ezekeután tudok még csatlakozni hozzájuk?😄 Ez a vérdíj dolog számomra elég érthetetlen, mivel eddig még csak nem is érintkeztem velük. Persze lehet közrejátszik, hogy tagja vagyok a Companion céhnek 😄
Van az egyetemen egy npc aki destructiont tanít... de körbejártam és nem találom sehol :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
köszi 😉
kiválasztod a magic menüben és y vagy z billentyûvel aktiválod
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
http://uk.ign.com/wikis/the-elder-scrolls-5-skyrim/Mining
trénerek:
http://segmentnext.com/2011/11/12/elder-scrolls-v-skyrim-skill-trainers-locations-guide/
engem csak az érdekelne még, hogy élezést kovács nem csinálja meg ha megfizetem? 😄
Néhány barlangban, alagútban bizonyos érceket (Ore) lehet bányászni, ehhez csupán Pickaxe-ra van szükség.
Kohó:
A kibányászott vagy zsákmányolt/talált érceket öntvénnyé (ingot) lehet alakítani, ami a kovácsoláshoz elengedhetetlen. Ilyen kohókat a nagyobb városokban lehet találni (nagy fekete kemence).
Kovácsolás:
A skill szinttõl és a meglévõ nyersanyagok függvényében a karakter képes bizonyos tárgyakat kovácsolni (fegyver, páncél, csizma, sisak, ékszer).
Nyersanyag nem csak öntvény lehet, hanem bõr és bõrszíj, ezeket a kohó környékén kifeszített állatbõrbõl lehet nyerni.
A fegyvereket továbbá élezni is lehet, ami megnöveli a sebzés szintjét. Ehhez szintén bizonyos öntvény (ingot) szükséges.
Páncélok és pajzsok esetében is van lehetõség növelésre, szintén a kohó környékén lévõ asztal segítségével.
Kb. ennyi tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, ha valaki tud, egészítsen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nyilván helyszín megjelölés sincsen... Valaki találkozott már ezzel? Ja és a google 4db találatot ad, ha rákeresek, abból egy releváns és az sem segít😄
Amúgy meg BUMP:
FAQ -hoz kéne segítség, valaki írhatna pár sort a craftinggal(mining/blacksmithing,enchanting, alchemy) kapcsolatban!
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fejbe lõttem Aela-t és azonnal megjelent Farkas, hogy elkísérjen. Csak elõtte consolban "TDetect", majd miután Farkas megjelent újra beírtam, hogy TDetect a konzolba. Most már mûködik a küldetés. Nem tudom mi lehetett a baj.
1. Daedra shrine-ok vannak a skyrimben? Én még egyet sem láttam, de most a városban egy némber nyekergett valamit, hogy elment imádkozni Clavicushoz. Szóval ha van, a kérdés hogy hol.
2. Shoutok. Van valami oldal, ahol össze van szedve, hogy hol lehet felszedni õket? Én találtam egyet, de ott csak a megfelelõ dungeon-ök neve van leírva, az meg nem, hogy azok pontosan hol vannak, milyen quest során lehet odakeveredni meg ilyesmik.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.