30713
TES
-
Richardix #9925 Igen, de ez megint egy RP-s dolgot hoz fel. Az én karakterem egy hidegvérű vadász, egy pénzért bárkinek szolgálatot adó erő, akinek a legkisebb porcikája se akarja, hogy egy szőrös ugató korccsá váljon. De a probléma nem is ez, hanem hogy a játék SAJÁT MAGÁT hazudtolja meg ezzel a lépéssel. Elvileg nem kéne vérfarkassá válnom, hogy megbízásokat vállaljak tőlük, de úgy tűnik ez valahogy a gyakorlatba nem került beépítésre. -
Benevolens #9924 nekem mindegy, csak olyan kéne, aminek nincs undorító szárnya a vállán. Testkövetőset akarok, mert praktikusabb, mint a sok tüskés izé, amik mindenbe beleakadnak. Az a baj, hogy egy armortípusból többféle kinézetű is van -
#9923 Én most voltam ott ahol össze kellett volna gyűjteni a 30 növényt de órákat bóklásztam és csak 25, feladtam és leléptem, majd visszamegyek ha respawnolnak :D -
Ragnar360 #9922 neparazz, ha kiakarsz kigyogyulsz majd belöle, csill men :) -
Richardix #9921 Szerintem elég egyszerű eldönteni... Heavy armor - védelem; Light armor - mobilitás -
Richardix #9920 Továbbra is idegesítőnek tartom ezt a Companionos baromságot. Ahhoz, hogy feladatokat kapjak tőlük, csatlakoznom kell a Körhöz (vérfarkassá válnom) holott ez egy teljesen más szervezet, és ők is elmondják, hogy nem muszáj a Körhöz csatlakoznom, attól még lehetek Companion. De amíg nem végzem el a beavatást addig NEM ADNAK MEGBÍZÁST! Ekkora baromságot... -
Benevolens #9919 Nem inkább az használják, amire raktak? Mi alapján döntöd el, hogy melyiket használod? Mellesleg a heavy vagy a light páncélok a szebbek? -
Richardix #9918 ... Gondolom attól függően, hogy melyiket használják :D -
Benevolens #9917 akik armorra tették a perkeket, azok hogyan döntötték el, hogy heavy vagy light armor legyen? -
#9916 Elvileg az inventoryban a tárgyat kell kiválasztanod, s megnyomni a T-t.
Beadja a nálad lévő feltöltött lélekkövek listáját, s kiválasztani, melyiket használod el.
Nem tudom nálad miért nem működik - a lényeg, hogy tárgyhoz kell követ keresni -
Ragnar360 #9915 hat akkor te valamit rosszul csinaltal, h ennyire nem megy (persze rajtam is sebzett a tüz rendesen, de igy szenvedni vele, meg panaszkodni ahogy te irod, áh, tuti nem)...olyan szinten, lál - meg méghogy nem lehet venni potit...ember csomoszor vettem már, sőt csináltam is ÉS nem, nem húztam külön alkemit stb.
teljesen nem ertem a problemad, ilyen nincs -
Richardix #9914 Fegyverre nyomsz T-t, akkor felhozza a soul gemeket, kiválasztod amelyikkel felakarod tölteni, és kész. De fontos, hogy ezt natúr inventoryban csináld meg, és ne úgy, hogy kereskedsz, vagy lootolsz éppen. -
#9913 Lootban talált Mara amulet nyakba akasztva csak a bónuszt adja, "asszonyt" keresni nem lehet vele, nem nyílnak meg a párbeszéd opciók.
Csak a rifteni paptól vásárolt amulettel lehet házasodni. -
#9912 Után tölteni fegyvert mivel lehet ? Azt írta nyomjam meg a T-t, de nem történik semmi, próbáltam fegyveren meg gemen is de semmi :/ -
#9911 Eleinte vigyáztam Lidire, aztán mikor meghalt a Crimson Nirnrott küldi közben, akkor úgy gondoltam, hogy a franc se fogja a legutolsó állástól újra megkeresni azokat a rohadt növényeket :)
Whiterun legelső kocsmájában felbéreltem a Dark Elf csajt, adtam neki 2 Ork kardot, aprít kegyetlenül :) -
Richardix #9910 Gembe nem is lehet, a sárkány resisteli a soul trap-et. -
#9909 Nektek nincs árnyékproblémátok?Sokszor csíkozódnak egész felületek..A legdurvább az volt,mikor pucééééran szaladgáltam,mikor csináltam a Thalmor főküldit,mert ugye a cuccot oda kellett adnom vkinek pót cuccom meg nem volt...
Én meg észre se vettem,h pucér vagyok:P
Mentem a házamba WR-ban és kérdezte az őr,h minden rendben?:P Poén volt..
Meg az is,hogy valószínüleg egy egész mellék küldetést pucéran csináltam meg,mert vmi oknál fogva nem volt rajtam armor..Minden más cask az nem..Akkor vettem észre mikor láttam,h nem 400 súlyt bírok,cask 380-at.
Na szóval pucéran állok bent a házban az ajtó előtt a tűz meg ég és az egész hátam undorító feketecsíkos lett...Van rá vmi fix? -
#9908 a sárkány lelkét a kari automatikusan magába szívja, az elvileg nem soul gem-be megy (legalábbis nekem még nem sikerült belepakolnom gembe) -
Richardix #9907 Semmibe, a lelkét TE szívod MAGADBA. -
Benevolens #9906 bepakolni a lelkét. Tudod, kinder surpries. Nekem csak most jön az első, és azt mondtátok, hogy be lehet pakolni. -
Richardix #9905 Tessék? :o -
Benevolens #9904 mibe lehet becsokizni a sárkányt? -
#9903 Ha eddig nem találtam meg 3-szor az amulettet, akkor egyszer sem. A játék legeslegelején egy kinyírt katonai őrjárat egyik tagjánál volt ez első kelete felé Whiterunból a banditák tornyafelé, a hídtól nem messze az úton. -
Richardix #9902 Elég nehéz őket eltéveszteni, a dungeonok legvégében szoktak lenni, a legutolsó teremben, ami általában nagyobb(hosszúkásabb), és szinte mindig annak a végében, a bejárattal szemben! Ezen felül a sárkánylelő helyeken is van mindig egy. -
Nagydög #9901 -
#9900 Hát, én keresem a sárkányfejeket.
Ott tutti (Emese), hogy van szó.
@Laza!
Jogos, de nem teljesen céltalanul bolyongok, mint veszett asszony a kupiban, küldit intézek, csak mindig köbejön egy maci, rabló, ló, sárkány. Igazából, nem megyek be, csak indokolt esetben a danzsönbe.
Amolyan, Amúdzent játszom.
110 óra alatt, ha nem lenne jó, akkor már unnám.
Riftenbe már vagy 10x elindultam, azért a feneette Mara amulettért, de mindig rám zúdítanak valami nyomozni valót. -
Nagydög #9899 Nem, mindet felajanlja, ami toltve van.
Ez meg erdekelhet par embert. Egesz jopofa dolgokat lehet barkacsolni. -
xido #9898 Amiről én tudok..lehet ugyanaz,mint amiket említettél,neveiket nem tudom..Az egyik a whiterun-i dragonstone küldetés helyszíne,a másik meg úton a szürkék felé ordítás tanulásához középtájt a termáltavak körüli sárkányhegyen -
#9897 A kórus mormolást hallottam többször, nem is tudtam mire vélni. Ténferegtem egy ideig, de nem történt semmi. Pedig elhiheted, hogy nem rohanok a játékkal. No mindegy, visszamegyek és átfésültöm újra környéket, ahogy Lord Helmet. :) -
Nagydög #9896 Te vagy. De tenyleg, nincsenek nagyon eldugva. Altalaban a foellenfel kornyeken vannak, es az Orosz Haditengereszet Ferfikorusa kezd mormolni, ha a kozeleben vagy, meg eleg szepen vilagit is. -
Pares #9895 Dettó. Most fogok új játékot kezdeni, és megfogadtam, hogy fölöslegesen nem fogok mindenkinek segíteni. Elsősorban a fő questeket csinálom meg. Mert a jelenlegi sneak+archery karakterem egy az hogy kurva tápos, másik meg hogy annyi küldetést vettem fel, hogy elmegy a kedvem az élettől, ha megnyomom a J gombot... -
#9894 Ja, bocs, meg sem köszöntem.
De valóban az inik zúgtak meg.
Hogy mi a repedtért, azt nem is sejtem.
Még egyszer kösz.
Mehetne a fakkba, 'szntem!
@Nagydög!
Köszi, de a kövek rendben vannak, csak nem ajánlja fel a kicsiket, és úgy emlékszem, hogy volt már petty, lesser, greater. Vagy amíg a nagyok nem fogynak el, addig a kicsik nem játszanak, mert ez így nagyon gáz.
Kevesebbet kéne tökölni a feltöltéssel, mert látnád, hogy még egy petty fér, zamek bele, 'oszt gó bele a havas messzeségbe.
#9890! (Bocs, de nem tudom kisilabzálni a neved az avatarodból)
Ja, visine-zek, az időmérő végét alig vártam, hogy megnyuvaszthassak pár rossz fiút/lányt.
Azért ne nagyon irigyelj. Rokkant nyögdíjas vagyok. De annyira nem nagy a gond, csak bármikor feldobhatom a rohanóm. De az élet ezzel jár. (Már mint a való élet, nem csak a virtujális) Azért, remélem, még egy-két DLC-t, modot megélek. :) -
#9893 Én eldöntöttem a Skyrim elkezdése előtt, hogy nem megyek be úgy sehova, hogy nem küld oda küldi ... még akkor sem ha az utamba esik ... max a kint lévőket leszedem :)
Az Oblit úgy toltam, hogy csak kalandoztam, küldit alig csináltam, és egy idő után uncsi volt már a dungeonpucolás ... na meg a lootok miatt csináltam, de azok ott sem voltak túl jók ... bár jobbak mint itt :) -
#9892 Egyébként csak én vagyok olyan béna, hogy nem találok helyeket, ahol a szavakat lehet találni? Megnéztem a wikit, két olyan helyen is jártam, ahol ilyen szó van. Hogyhogy elmetnem mellettük? Nem értem... Valami rejtett helyen lettek volna?
Ysgramor's Tomb
Ustengrav
Ezeken a helyeken már jártam. -
Pares #9891 Ti milyen modokat használtok? Melyek az abszolút legjobbak? Én inkább ilyen alap bugfix szerűségeket keresek, nem olyanokat, amik nagyobb mértékben megváltoztatják a világot. -
#9890 Szoktál aludni? Gondolom egy liter visine-szemcsepp elugrik hetente? -
#9889 Tegnap sikerult megoldani a tech gondot az ini-k resetelesevel? Azert kerdem, mert ha ilyen problemaja lenne masnak is a kesobbiekben, mint neked volt, merjuk ajanlani? Vagy siman reinstall volt? -
Nagydög #9888 Nezd meg a sima inventorydban, hogy milyen lelekkel vannak feltoltve a koveid! Minden nem ures kovet fel kene ajanlania tolteshez, de ott mar nem latszik, milyen lelek van benne. Vagy most belegondolva lehet, hogy ott nem is a kovek merete, hanem a lelkek vannak csak feltuntetve? -
#9887 Jó pofa vagy, nekem 110 órám van benne, és két - na jó, ha falu is számít -, vagy három városban voltam, de küldikből alig csináltam valamit.
Nem, hogy a főküldit!
Igaz, sokat csatangolok, de mindig szembe jön valami. -
#9886 Szerintem se, azért nem tettem még rá :)
Enchant javító enchanttal még nem találkoztam.