The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
még nem tartok ott 😄 az a fõ szál a végére hagyom most van még a mage guild meg a bardok megnézem mit akarnak. de tippre szerintem vegyél láthatatlanná tévõ potit akkor csak annyi a dolgod, hogy ne ütközz bele.
Most nézem, hogy nálam meg minden maxra van rakva kivéve az árnyékokat az csak high-on... meg a Decal Quantity még high (ezt tudja valaki, hogy mi?)
FXAA egyébként ki van lõve nálam. AF, AA is 4x-esen van, elég az.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Varázslatot "el lehet tenni" valahogy ? Akárhányszor elõveszem a kardom, jön az is vele és így világítva nehéz lopakodni <#idiota>

Illetve van olyan skillem, hogy látok a sötétben (faj miatt), aztán hogy kéne használni ? Kijelölni nagyon nem lehet :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
lehet, de nem lesz vele egyszerû dolgod, erõsen FPS-ként van kitalálva.
ráadásul jobb vállad felett kukucskál a kamera, ami megint nem túl szerencsés.

"The trees move. Do you not see it?"

Lehet, lehet, de az emberek inkább FPS nézetben játszanak.
Molnibalage
Az a szutyok FAXX vagy milyen modot hogyan lehet eltávolítani? Ok, hogy a pause kikapcsolja, de nekem akkor se legyen fent...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Igen, lehet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Grr1234
Ez így semmit nem mond nekem... 😊

killecske
Nézegetem a topikot és eléggé megtetszett a játék.
Az lenne a kérdésem h lehet tps nézetben is játszani?
Mert látok 1-2 képet amit tps nézet van de a harcok alatt csak fps nézetet látok.

Molnibalage
A belsõ rész tényleg szép. A külsõ határeset.

soulgem

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Grr1234
Volt egy olyan fegyverem, ami tûz sebzést is okozott, de "lemerült", és most olyan, mintha nem is lenne benne ez a bónusz. Mivel tudom újra "feltölteni"?

PiszkosFred
Melyik volt a ket morrowind? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A Morrowindnek volt 500 asszem... Úgyhogy ennek minimum annyi.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

szerintem kib... szép😊 mondjuk nálam sosem számított a grafika, csakis a játékélmény és a sztori...ezzel jó pár hónapig el tud bandukolni az ember...mit mondtatok 100 óra játékideje van?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Torzonborz
akármilyen bow-t igen de nem elf bow-t 😞 azt vesztettem el .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fpocok
Bow-ot? Azt egy csomó csomó mob dob. Majd találsz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Még nem tartok ott de az egyik legszélen fekvõ városban ami eléggé egy Dwarf városnak tûnnik és most épp oda tévedtem láttam már egy elven armort...

Na hát akinek ez a grafika nem jön be az vak, menjen battlefield 3-azni.

Molnibalage
Életképek a fogadóból. Eszméletelen. Megy a pletyka - ami alapán megtalálom az õrjáratot - szól a zene, csábítják a nõket, lobog tûz. Ja, és helyi HVCS a pultnál. 😊

Ez a játék olyan, mint egy jó könyv, csak én vagyok a fõhös. Eszméletlen. Játszottam már pár RPG-vel, de ilyennel még nem. Talán a BG hozhatott ilyen élményt és kidolgozottságot, de vizuális élményt tutira nem.

Hi Torzi!! Sorry én csak bandukolok itt és élvezem a világot 😊

ez a kocsis😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Torzonborz
erre senki ? 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nálam ez a top rpg van hogy 1 óra elmegy nézelõdésel 😄

Doc Hooliday
Nem kell gúnyolódni okostojás! Volt egy észre vételem és leírtam! Baj talán hogy van véleményem? Kérdeztem tõletek hogy ti hogy látjátok ezt és nem paraszt lázadást akartam szítani ezzel! Mind a két morrowindet végigtoltam,nem vagyok egyébként grafika buzi,csak mondom többet vártam tõle ennyi! Attól még marha jó játék ez vitathatatlan! Nem csak a grafika a lényeg!<#smile>

Fpocok
Ez a játék a tartalmával hódít. És ha megnézzük a gépigényt, akkor ahhoz képest elég szép a játék. A motor az tényleg nem a legjobb, de nem panaszkodom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tobias88
Diplomatic Immunity küldetés, és felérve az elsõ szintre van egy barátságos varázsló, aki nem mozdul... Mellette hogy lehet elmenni?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MerlinW
fogadjunk, hogy bekapcsolta az object detail fade-et😊

[merlinw.org]

Ember nem lehet hogy te a Morrowindet installáltad véletlenül az 2001 körüli szóval? Egyébként tartalomban az a is sok játékot ütne ma is. 😊 Komolyan néz körül mit használsz rosszul mert bza ez nagyjából így néz ki nekem mint itt néz körül..és csak 4870-es kártyám van..
http://www.skyrimnexus.com/

köszi infót ratgab 😊

30 nap múlva az ércek is.

wardogzombie
attól h minden szart bekapcsolsz még nem lesz szép. van ami kell és van ami nem

Azt elfelejtettem, hogy az érclelõhelyek 30 naponta újra bányászhatóak.

Calver
kérdés azokhoz, akik már végigzúzták mágusok (avagy The College of Winterhold) minden küldetését:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
gondolom ott is a végén fõmágussá válik a karakter - ekkor ott is tud a kétlábú "ingyen trainelni", avagy fel tudod venni trainereket csapattársnak, majd illedelmesen visszakérni tõlük a trainelésre szánt pénzt?

"The trees move. Do you not see it?"

Nem tudom miért szidják amúgy sokan a konzolokat nekem van pc is meg xbox 360 is valahogy meguntam hogy kijön 1 uj game és vegyek megint uj vga stb😄 Grafika nagyon jó konzolon szerintem én full hds nagy tévén tolom 1000x jobb mint a kis monitoron😊

Molnibalage
Képet. Lehet, hogy nálad van a gond. Bár ez a cucc eddig nálam az elsõ fagyást leszámítva jól ment, de láttam már olyat, hogy adott kártyán meghalt a motor. Nálam a kiadott G3 FG úgy nézett ki, mint a G2. A motort úgy szábaszták, hogy nem mûködött rendesen...

MerlinW
Menj, játssz krájzisszal.

[merlinw.org]

Palinko
kategóriájában kell nézni, ha valami csõjátékhoz hasonlítod nem meglepõ hogy nem tetszik.
Doc Hooliday
Na de most komolyan<#nevetes1> nem gecizni akarok csak tényleg a falakon meg a földön is látni hogy elnagyolt az egész! Nem kötekedni akarok csak meglepõdtem mert jobbat vártam!

MerlinW
Te vagy a Dragonborn. Ezért akarnak megölni. Természetesen ettõl függetlenül csatlakozhatsz hozzájuk késõbb.

[merlinw.org]

"konzolos szar" , hat baratom azert szerintem örulnel ha egy jateknak Uncharted szintu "szar grafikaja lenne" . Nem kene alltalanositani. Te vagy az elsö eddig akit panaszkodni hallok a grafikara amugy.
Palinko
mikor van ez? 😄
bányába az ércek is respawnonlak 1 idõ után vagy csak a mobok?

Jah nem árt:d

Szemüveged vedd fel.

Doc Hooliday
Skacok...ez a Skyrim-et tényleg csak én látom rondának mint a bûn, vagy túl sokat vártam tõle, vagy mivan??? Elindítottam,minden maxon 1920x1080-ban és tiszta gagyi elmosott pixeles a grafika<#levele>...mivan ezzel? Ez lenne a nagy és új és csodálatok grafikai motor? Nem értem minek kell kiadás elõtt agyon sztárolni minden játéknál a grafikát, amikor meg megjelenik akkor meg kiderül hogy konzolos szar!

én xbox-on tolom nagyon tecik ilyen grafika is ritka.😊

frankó akkor nem bug😊

Palinko
az is érdekes, hogy megmaradt a sárkány 😄 totál random úgy vettem észre.
Liio
Ah, mindjárt jobb, köszi. 😊

SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage