The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FXAA egyébként ki van lõve nálam. AF, AA is 4x-esen van, elég az.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Illetve van olyan skillem, hogy látok a sötétben (faj miatt), aztán hogy kéne használni ? Kijelölni nagyon nem lehet :/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ráadásul jobb vállad felett kukucskál a kamera, ami megint nem túl szerencsés.
"The trees move. Do you not see it?"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az lenne a kérdésem h lehet tps nézetben is játszani?
Mert látok 1-2 képet amit tps nézet van de a harcok alatt csak fps nézetet látok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ez a játék olyan, mint egy jó könyv, csak én vagyok a fõhös. Eszméletlen. Játszottam már pár RPG-vel, de ilyennel még nem. Talán a BG hozhatott ilyen élményt és kidolgozottságot, de vizuális élményt tutira nem.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.skyrimnexus.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]