The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most visszamegyek értük, tudna valaki segíteni abban, hogy melyik szinten / hol keressem?
[merlinw.org]
Viszont meglepett, hogy a csata után a dög nem esett szét mint más sárkányok, hanem egyben maradt, és lelket sem tudtam benyelni tõle. Ez most bug lehet, vagy van valami szabály amirõl nem tudok? (pl egyszerre csak x db lelked lehet vagy ilyesmi...)
A fegyverek töltésére pár alternatíva:
- Soulgem-eket soul trap varázslattal tudod begyûjteni. Megtanulod, ráküldöd az ellenfélre, majd megölöd. Soulgem feltöltve.
- Soul trap varázslatot enchant-olsz egy fegyveredre és azzal kaszabolod az állatokat.
- Veszel teli soulgemet
- Winterhelm-ben feltölteted a fegyvereidet valakivel
(ezért érdemes az elsõ 5-6 fõküldetést megcsinálni illetve Whiterun-ban a mellékküldetéseket (pl. kovács), mert az a tutorial).
[merlinw.org]
MOST TALÁLTAM nexuson egy igen jó modot!!!!
a térképet teszi full 3D-be és leközelíthetünk akár a földig is!
full 3D térkép
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MaRee: szépek voltak a képek amiket linkeltél - egyáltalán nem értettem Molnibalaget, látatlanba tudtam, hogy nem olyan a játék - az is igaz, hogy éjszakai képek voltak a tieid, meg másik táj, de nem lényeg.
Ami tettszett még az a ló (kinézetérõl már megállapítható, hogy honnan van:d) és a karakter, jól néz ki nagyon - az nekem is fontos lesz majd, hogy ne idiótán nézzen ki :d
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Alvás ad magicka és hp bónuszt. A saját házad ágya több bónuszt ad és hogy ha elég ideig alszol, akkor 8 órára kapsz egy bónuszt, amitõl 5%-al gyorsabban nõnek a skilljeid. Utolsó rész nem tudom micsoda.
Parasite Eve 2, best game EVER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:-()
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Azért látszik, hogy nincs konzolod, nekem spec van egy PS 2m de egy verekedõs se egy autós játékom nincs rá. Oké, FPSem se mert FPS szerintem se konzolra való, de az más kérdés. 😊
Why so serious?
Megnyugtatlak, soha nem az 😄
"Bocsánat akinek konzolja van" Nem tudom nekem a konzol az olyan verekedõs , autó versenyes meg hasonló játékos. Amiben igy kell mozogni azt nem tudom valahogy elfogadni konzolra!